ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ” Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ; ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ “ΞΕΚ@ΛΙΑΖΟΥΝ” ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exarxeia-foto2

    Στη φωτογραφία απεικονίζεται ημίγυμνος διαδηλωτής στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας, ένας εκ των οποίων τον τραβά από το εσώρουχο την ώρα που του σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω και κατά τη διάρκεια προσαγωγής, δίχως να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει προηγηθεί.

    Ερώτημα: Υπέρβαση ορίων σύλληψης  ή αναγκαστικός τρόπος για να συλληφθεί στο πλαίσιο αντίστασης κατά της αρχής; Τα σχόλια δικά σας.
    (Η φωτογραφία είναι από το πρακτορείο eurokinissi)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Κοιταει να δει αν χεστηκε πανω του ο Απλυτος μουχαχαχαχα.

    2. Ναι ρε παιδια ντροπη να βαρανε ενα ανυπερασπυστο παιδι που τι κακο εκανε??? Κρατουσε μια απλη, ακακη, ακινδυνη μολοτωφ…Τι το κακο εχει μια μολοτωφ???? Να καψει ενα αυτοκινητο, ενα καταστημα, εναν ανθρωπο αντε το πολυ μια Μαρφιν!!!!! Σιγα το πραμα….Συστημικοι κωλομπατσοι αφηστε το παιδακι να παιξει μαζι μετα αλλα και να συνεχισει το ακακο-θεαρεστο εργο του…..Ερωτησεις…Φορανε και εσωρουχα?????? Ο Αστυνομικος εκανε μετα απολυμανση???? Κυκλοφορουν και μεταδιδομενα………Ο ΄΄Γερος΄΄ παραπανω τα ειπε ολα….

    3. Το σωστό είναι αυτό που λέει ο Εθνικός Κήρυξ παραπάνω. Ξέρουν τι κάνουν οι αστυνομικοί.
      Εχω παρακολουθήσει σύλληψη κακοποιού στοιχείου και ακριβώς εκεί που ψάχνουν είχε σουγιά.

    4. Μου φαίνεται ότι μερικοί και φυσικά και τα κωλοκάναλα δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργεί σωστά ο νόμος στις άλλες χώρες και επιθυμούν να επικρατεί για το ψιλού πήδημα το χάος και η αναρχία και η ατιμωρησία σ αυτήν την κοινωνία. Μπαχαλάκιδες αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα ! Τελείωσε το κάνω ότι γουστάρω καίω ότι μπορώ και μετά σπίτι όλα κομπλέ.
      Στα παράσιτα και στους εγκληματίες της κοινωνίας το ξύλο θα είναι το λιγότερο που πρέπει να ισχύει.

    5. Και μέσα στις φυλακες πουτσα και ξυλο σε οποιον σηκωνει κεφαλι.

    6. Όποιος πετάει μόλοτωφ ή πάει γυρεύοντας με οποιονδήποτε τρόπο, πρέπει να συλλαμβάνεται και να ξε-στριγκώνεται δημόσια για διαπόμπευση. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ελληνικής.

    7. Απλυτος Αριστερος μετα απο εξη μηνες καταλαβε οτι δεν ειχε ζεστο νερο εκει που
      εμενε.

      1. Από που προκύπτει η αλλαγή πλευσης ρε φίλε;Ερώτημα κάνει ο αρθρογράφος,ωμή αστυνομική βία,η μήπως,όλες οι κυβερνήσεις χαιδευαν τα παιδιά τόσα χρόνια,και είχαμε όλα αυτά τα αποτελέσματα με τις καταστροφές;

    8. ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

    9. μια ζωη σιχαματα οι αριστεροι. πιο σιχαματα ομως τα στρουμφακια

    10. Α ρε ζωα,
      χαιρεστε και θαυμαζετε 5 πανοπλους μαντραχαλαδες να δερνουν ενα ξεβρακωτο παιδί;
      Μπραβο σας ,
      αυτη η χωρα σας αξιζει με πορδηπουργο μητσοτακη που κυβερνα με λογοκρισια και ελεγχο ολων των ΜΜΕ.

      1. Πιο μαλάκας, πεθαίνεις, άπλυτε αριστερέ του κώλου!!!

        1. Αυτό το ”ξεβράκωτο παιδί” μπορεί με μια μολότοφ να σκοτώσει άνθρωπο η να κάνει στάχτη περιουσίες…

      2. ΕΓΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ? ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

      3. #Ντροπή – ειναι η υπαρξη σου ,αντε ψοφηστε ολοι μαζι να ζησουμε οι υπολοιποι

        Κανανε σοου τον θανατο ενος παιδιου.
        Βρηκαν πατημα στο θανατο του για να διαιωνιζουν τη ψυχασθενεια τους.
        Αντε στο διαολο και κλειστε και τη πορτα

      4. Που είναι το παιδί; Αν αυτός είναι παιδί τότε εγώ είμαι έμβρυο. Τι λες βρε μαλάκα; Αν το παιδί σου πετάξει μια μολότωφ πάνω μου ή σε κάποιον δικό μου τότε θα του βγάλω τα μάτια και μετά θα του τα ταϊσω. Αυτό το παιδί που λές άσκησε πρώτο βία, οπότε πήρε αυτό που έδωσε. Ελπίζω να του σπάσανε τα κόκκαλα και να μείνει παράλυτος για να μαλακίζεται μετά μόνο οριζοντίως.

    11. Πφφφφφ και ειναι και βρωμοκολοι…με κατι τρυπαρες νααααα απο τους λαθρο μου κοιμουνται μαζι

    12. απλυτα ενα δυο τρια γ@μ@ει η αστυνομια..ετσι να αγιασει το χερι σου συναδερφε

    13. Μάλλον θα θέλουν να ελέγξουν πόσο βαθειά θα χωρέσει το γκλόμπ ….

    14. Θέλει να διαπιστώσει ιδίοις ομασι, ποσό τρυπιοι είναι οι υπάλληλοι του Σόρος…

    15. ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ……….ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ…. ΤΟ…ΕΣΩΡΟΥΧΟ……………ΑΠΟ ΠΙΣΩ……
      Ο ΝΟΩΝ………

    16. Ξύλο ξύλο αλύπητο βαράτε τά κοπρόσκυλα μέχρι νά γίνουν άνθρωποι.

    17. Απλα θελουν να δουν τι χρωμα στριγκακι φοραει.

    18. Μπραβο παιδια επιτελους αφηστε το θυμιατο και σπαστε τους τα κεφαλια τους τεμπελχαναδες απλυτους, γιατι το εχουν ξευτιλισει!!!!!!!!!!

    19. ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΚΟΝΑ….ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ….
      ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ…..

    20. Όποιος έχει απορίες για την βία των αστυνομικών, ας πάνε στην Αμερική να δουν την εκεί αστυνομία και το πως ενεργούν. Πρώτα σε σπάνε στο ξύλο και μετά σε ρωτάνε ποιος είσαι. Η εγκληματικότητα εκεί είναι ανάλογη με την δική μας. Κάποιος είχε αφαιρέσει τα όπλα από τους αστυνομικούς, τότε είχαμε πει να τους μοιράσουν λουκούμια και να τα πετάνε στους παραβατικούς. Είμαι της γνώμης να τους πιάνουν και όποιος αντιστέκεται έστω στο ελάχιστο, να τους σπάνε στο ξύλο. Έτσι θα το μάθουν και θα είναι αγγελουδάκια.

    21. Τοσα χρόνια βανδαλιζουν,καίνε, κλεβουν περιουσίες πολιτών,χτυπάνε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
      Ποια αστυνομικη βια ρεεεε, οτι και να έκανε του αξίζει του κοπρου, το γκλοπ στον κ@λο έπρεπε να του βάλουν και πάτημα στο σβέρκο να σπαρταραει σαν το ψαρι. Εύγε στην αστυνομία θέλουμε πιο συχνά τέτοιες εικόνες.

    22. Αν συμμετειχε στα επεισοδια,τι επρεπε να κανουν,να τον χαιδεψουν;

    23. για μενα θα πρεπει να γινει οπως στην αμερικη, καμερα το μπατσικο, καμερα ο μπατσος, οπλο γεματο για χρηση, και απαγορευση των οποιοδηποτε αλλων καμερων…

    24. Δεν σας καταλαβαίνω κυριοι; οι αστυνομικοι στο πλαισιο του σωματικου ελεγχου επραξαν ορθα,αυτοι και στων κωλο τους βαζουν ναρκωτικα και σουγιάδες. Δεν τον βιασαν ουτε υπεστη βασανιστήρια ,ποια αστυνομικη βια μου λετε;

    25. Ρε πάτε καλά και λίγα τους κάνουν να αγιασει το χεράκι τους, μου χουν κάψει το περίπτερο στη Βικτώρια δύο φορές και εσείς λέτε για παράλογη αστυνομική βία;;;σπάστε τους τα χέρια για να το θυμούνται για παντα

    26. εξαρτάται από το τι προηγήθηκε και πόσο αντιστάθηκε στην σύλληψη, προφανώς για να ήταν εκεί έκαιγε και έσπαγε, οπότε καλά του κάνανε αλλά δυστυχώς θα τον αφήσουν χωρίς θανατική ποινή.

    Comments are closed.