ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΓΕΡΟ: “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΓΙΑ “ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ”” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Κώστας Υφαντής και Σταύρος Λυγερός για τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας Τουρκίας σε Κωνσταντινούπολη

    Δείτε τι απίστευτο αποκάλυψε ο Σταύρος Λυγερός από παλαιότερες συνομιλίες με του Τούρκους!

    O Κώστας Υφαντής καθηγητής διεθνών σχέσεων Παντείου και ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα για τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας Τουρκίας σε Κωνσταντινούπολη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΞΥΠΝΉΣΤΕ !!!!…… ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΎΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ !!!!! ΔΏΣΑΜΕ ….. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ !!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΉ !!!!! ΓΙΑ ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ !!! ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΑΣ ΆΝΟΙΞΗ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ !!! ΑΛΛΙΏΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΆΤΕ !!!!!!!!

    2. Ο ασκημομούρης ό γουρλομάτης συνεχίζει τό προδοτικό σχέδιο τού σκατοψύχη τού πατέρα του τό ξεπούλημα τής Ελλάδας στούς τουρκομογγόλους.Τό κάνουν πολύ ευχαρίστως γιατί ή Ελλάδα δέν είναι ή πατρίδα τους,γιά αυτό δέν τήν πονάνε.Είναι ξενόφερτοι ελληνόφωνοι αγνώστου καταγωγής,Ομως λόγω εξωτερικής εμφάνισης κατά πάσα πιθανότητα βορειοαφρικανικής.
      Γιάννης Λάκων

    3. Τώρα το συζήτησαν αυτό;;;;
      Τώρα αν το συζητούσαν μάλλον για συνεκμετάλλευση της Κρήτης θα συζητούσαν και δε νομίζω ότι θα το δέχονταν κανείς!
      Για να επικυρώσει η Χάγη έστω και μια άτυπη συμφωνία εκτός διεθνούς Δικαίου προερχόμενη απ’ τις διερευνητικές αυτή η συμφωνία δε πρέπει να περάσει πρώτα απ’ τη Βουλή;;;; Θα την επικυρώσει κανείς!;;Πως μπορείτε και ζείτε έτσι ρε πουστη;;

    4. Εδώ που μας έφτασαν δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μόνο οι πλούσιοι και οι πουλημένοι πολιτικοί τα προνόμιά τους. Δεν πρέπει να φοβηθούμε, καλύτερα να πέσεις μαχόμενος παρά να βάλεις την ουρά στα σκέλια. Αυτοί έχουν τα λεφτά τους, εμείς έχουμε την πατρίδα μας, την ιστορία μας, τους γενναίους προγόνους μας. Ό,τι υλικό κι αν έχουμε δεν πρέπει να φοβηθούμε να το χάσουμε!

      1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ Κ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ

    5. Δεν επιβιώσαμε από τύχη, όταν ο Θεός βρει έστω ένα Δίκαιο δεν εγκαταλείπει ένα έθνος. Και στην ιστορία μας ως έθνος, αρχής γενομένης από τον Σωκράτη, υπήρχαν δίκαιοι. Όταν ο Αβραάμ ρώτησε τον Θεό αν βρει δέκα, πέντε δίκαιους αν θα σώσει μια πόλη ο Θεός είπε ναι. Και τους εβραίους, που ήταν το χειρότερο όλων των εθνών, τους εξέλεξε εξαιτίας των δίκαιων προγόνων τους. Έχει σημασία τι παρακαταθήκη αφήνει ένας λαός στους μεταγενέστερους. Εμείς τί θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν;

    6. Eμείς πρέπει να ζητήσουμε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη για να καταλάβουν οι μογγόλοι ότι δεν παίζουμε κούκλες και να σταματήσουν να λένε μακακίες.

    7. Σε συνομιλίες παραβίασης του διεθνούς δικαίου, των διεθνών συμβάσεων και της εθνικής κυριαρχίας συμμετέχει η κυβέρνηση. Με ένα κράτος που πατάει στη γενοκτονία 1.000.000 Ελλήνων μόνο τον 20ο αιώνα (διότι δεν είναι μόνο οι 353.000 Πόντιοι που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους). Και βέβαια έχει στο ιστορικό της και τη γενοκτονία άλλων εθνών.

    8. Ζητησαν αλλα δωσαμε???
      Δεν δωσαμε οποτε ακυρο το θεμα!!!!

    9. Γιατί είμαστε ο ποιο μαlακισμενος λαός του γαλαξία , υποκριτες άχρηστοι χεστες ρουφιάνοι κουτοπόνηροι τεμπέληδες, απο καθαρή τύχη επιβιώσαμε τόσους αιώνες. Αυτοί είμαστε, αυτούς αξίζουμε να μας κυβερνούν και να παίρνουν αποφάσεις για εμάς.

    10. Εμείς τι ζητάμε; Όχι μόνο με τους Τούρκους γενικά μιλάω. Έχουμε κάποιον στόχο κάποιο όραμα. Κάτι τέλος πάντων. Και μην μου πείτε ότι πάλι φταίνε οι πολιτικοί. Δεν είμαστε καλύτεροι από αυτούς.

    11. Αυτοί ζητάνε εμείς τι κάνουμε? Αλλά με αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν τι να περιμένουμε άλλο από προδοσία και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Γιατί να παραχωρήσουμε τους τα χρωστάγαμε?

    Comments are closed.