ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ! “ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ 2018” – ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Parm

    Το πρώτο εξάμηνο του 2018  είμασταν απο την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο με το δάκτυλο στη Σκανδάλη αποκαλύπτει ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Στρατηγός ε.α Μανωλάκος

    Στην  εκπομπή Σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο  Καταδρομέας Στρατηγός Μανωλάκος ήταν αποκαλυπτικός και σαν Μανιάτης δεν μάσησε τα λόγια του!

    Είχαμε μεγάλη καθημερινή ένταση με την Τουρκία  το πρώτο εξάμηνο του 2018 αποκαλύπτει ο Στρατηγός και μετά τα αλλεπάλληλα  γεγονότα στον Έβρο και στα νησιά  (Αιχμαλωσία Στελεχών -Παραλίγο βύθιση του Περιπολικού ΓΑΥΔΟΣ  ) υπήρχε κατήφεια και προβληματισμό στο προσωπικό των Ε.Δ

    Αλλά ήρθε ένα γεγονός στο νησί της Κυρά της ΡΩ που αναπτέρωσε το Ηθικό του Στρατού μας ….Την Δευτέρα του Πάσχα  Τούρκικο Ε/Π με σβηστά τα φώτα προσέγγιζε το νησί της Ρω !

    12-6-612x400

    Ο Υπολοχαγός της Φρουράς Σήμανε Συναγερμό και ενημέρωσε την Ηγεσία … Στην  ΑΣΔΕΝ δώσαμε αμέσως  την διαταγή των Κανόνων Εμπλοκής και η Φρουρά έβαλε με Τροχοδειοκτικά πυρά στην πορεία του Ελικοπτέρου , που αμέσως γύρισε πίσω πανικόβλητο !!

    Οι Τούρκοι οτι λένε το κάνουν ανέφερε ο Στρατηγός και για εμάς είναι μέγιστο θέμα τι θα κάνουμε αν έρθουν να τρυπήσουν στο Καστελόριζο  (Θυμίζοντας ταυτόχρονα άλλες αντιδράσεις το 87 που αναδιπλώθηκε η Τουρκία)

    Σχόλιο:Το κακό για εμάς βέβαια οτι την ηγεσία της ΑΣΔΕΝ με την τεράστια εμπειρία  και τεράστιο έργο ,φρόντισαν κάποιοι να την αποστρατεύσουν , φτάνοντας ακόμη στον Επιτελάρχη που ήταν και Αρχηγός της Τάξεως…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χαχαχα να γελας ή να κλαις;;;Τα παιδάκια τα είχαν αιχμάλωτους τόσους μηνες και ο στρατηγαρας περηφανεύεται για τις φωτοβολίδες χαχαχα που εισαι στρατηγαρα που έμπαινες τα βραδυα στα φυλάκια των Μεμετ;;που εισαι στρατηγαρα που ΜΟΝΟΣ εκπαίδευση κουρδους;;; Αχ να αναπαυθεί η ψυχούλα σου καπετάνιο!!

    2. Τόσο πολύ κουραστήκατε ωρέ καραβανάδες δημόσιοι υπάλληλοι; Πώπω…

    3. Τελικά δεν μας είπε ο επίτιμος……. σε πόσους Τούρκους κλασαμε τα αρχιδια εκείνο το βράδυ???

    4. Παιδιά είναι πασίγνωστο αυτό.. Στη Σύμη υπηρετούσα και μετά το σιωπητήριο ακούσαμε ελικόπτερο να πετάει πάνω μας και βγήκαμε με τα σώβρακα να δούμε τί γίνεται. Ο ΑΥΔΜ επικοινώνησε με τον Λόχο Στρατηγείου στη Ρόδο και μας ενημέρωσαν πως πρόκειται για δοκιμαστική πτήση έπειτα από επισκευή ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού. Λίγα λεπτά αργότερα οι Τούρκοι σήκωσαν δικό τους πάνω από το φυλάκιο της Ρω ως “απάντηση” στη δική μας πτήση, και ακολούθησε αυτό που “αποκάλυψε” ο ΑΣΔΕΝάρχης. Ο Στρατηγός Μανωλάκος, είναι Ικανότατος και Αξιότατος ειδικοδυναμίτης, αλλά μην ακούτε τα “ζουμερά σενάρια” που προσθέτει. “Έφαγα” 3 επιθεωρήσεις στη Σύμη, από το Στρατηγό διοικητή της ΑΣΔΕΝ, το Στρατηγό Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, και τον Γενικό Επιθεωρητή και μία επίσκεψη-επιθεώρηση Ταξιάρχου. Συγκριτικά, ο Μανωλάκος είναι λίγο “πειραγμένος”, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις διοικητικές του ικανότητες και την επιχειρησιακή του ετοιμότητα.

      1. Συμπλήρωση: Ο Στρατηγός δεν έδωσε καμία εντολή.. Όλοι αυτοί οι γαλονάτοι κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Τα εύσημα πάνε στους Οπλίτες που βαράνε τα σκοπέτα πηγαινοερχόμενοι με δικά τους έξοδα. Κανείς δεν ήξερε για το περιστατικό τη στιγμή που συνέβη. Ούτε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του Καστελορίζου. Η εντολή δόθηκε καθαρά και μόνο από τον Αρχιφύλακα, γιατί αν περίμεναν να εκτελέσουν διαταγή ιεραρχικά, τώρα οι Τούρκοι θα έκαναν μπάνιο στα Μάταλα.

    5. Έλα ρε κομάντος αλήθεια? Και πόσους σκοτώσατε?
      Έχετε γίνει χειρότεροι και από τους δημόσιους υπαλλήλους γραφείου,όχι μόνο δεν έχει πολεμήσει κανείς σας αλλά είστε και άσφαιροι 50 χρόνια τώρα.Το μόνο που εκτελείτε με ευχαρίστηση είναι η εξυπηρέτηση των λαθραίων αλλοδαπών σε ότι χρειαστούν μαζί με τα άλλα μαχίμια του λιμενικού.

    Comments are closed.