ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ”! ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΛΙΚΩΜΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ – ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    958D6143-B01E-41E9-A5EA-89FE73026306

    Πραγματοποιήθηκε στο Καστράκι Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grand Meteora Hotel, το συνέδριο  Συνεχιζόμενης Ιατρικής, Εκπαίδευσης – Ημέρες Άσθματος που διοργανώνεται από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

    Στο συνέδριο έδωσε το παρών όλες τις ημέρες από την Παρασκευή έως και σήμερα η Πνευμονολόγος και Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ασημίνα (Μίνα) Γκάγκα.

    Ακολουθεί φωτορεπορτάζ :

     

    ΠΗΓΗ: stagonnews.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ανέκαθεν αυτό γίνετε.Οι φαρμακευτικές οργανώνουν τζάμπα ταξιδάκια με τα σχετικά…. όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτά τα αρπάζουν χοντρά,μια έρευνα στους λογαριασμούς τους το αποδεικνύει έλα τώρα που δεν το ξέρουμε… Δείτε εδώ κ θα καταλάβετε όσοι δεν ξέρετε την βρωμιά κ την δυσωδία με τις φαρμακευτικές …https://www.youtube.com/watch?v=ktEptFnwo5E

    2. Επιστήμονες «λαδωμένοι» από εταιρίες τι αξιοπιστία μπορεί να έχουν;

    3. Τρωνε πινουν …. πληρωνει ο Ελληνας σαν ηλιθιος ενω ο ιδιος δεν εχει να φαει

    4. Πολλές εταιρείες για να ευχαριστήσουν τους υπαλλήλους τους που προσφέρουν στην κερδοφορία της επιχείρησης, κάνουν τραπεζωματα και διανυκτερευσεις σε ξενοδοχεία της επαρχίας. Η glaxo λοιπόν για ποιον λογο πλήρωσε το 5αστερο και το φαγοπότι του Βασιλακοπουλου? Αυτό θα το έκανε μόνο στην περίπτωση που ο Βασιλακοπουλος προωθουσε και διαφήμιζε τα σκεύασματα της εταιρείας και της έφερνε κέρδη. Υγ. Τελικά ο Βασιλακοπουλος βρήκε γυναίκα όταν πήγε στην Ανίτα Πανια ή ούτε εκεί τα κατάφερε?

    5. ….Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!…..ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ!!…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

    6. Όταν επιτρέψαμε τη διαφθορά του ιατρικού σώματος από τις μεγαλοφαρμακευτικές, βάλαμε τις βάσεις της φασιστικής υγειονομικής δικτατορίας που υφιστάμεθα τώρα, με πάνω από το 60-70% των ιατρών απόλυτα διεφθαρμένο πλέον.

      Πραγματικά ελπίζω η πράσινη ενεργειακή επανάσταση και τα λοιπά πράσινα άλογα που επαγγέλονται να καταστρέψουν ριζικά αυτήν την κοινωνία, να καταρρεύσει και το ανθρώπινο χάος να αυτοοργανωθεί πάνω σε άλλες βάσεις από τα ιουδαϊκά πρότυπα φιλαργυρίας και μισανθρωπιάς.

    7. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
      ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΑΠΑΚΙΑ; ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
      ΠΟΣΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ;
      ΠΟΣΗ ΧΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!
      ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ.

    8. Τρώνε, πίνουν, κάνουν διακοπές συμμετέχοντες σε προώθηση φαρμάκων και σε δημόσιες σχέσεις φαρμακευτικών. Λογικά θα έπρεπε οι δαπάνες αυτές να αποτελούν εισόδημα και να φορολογούνται. Αφορολόγητα να είναι μόνο τα εννέα ευρώ ημερήσια αποζημίωση, αυτά που δίνει το δημόσιο στους υπαλλήλους του. Άσε που δεν θα πρέπει αυτές οι δαπάνες, να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα των φαρμακευτικών. Έχει καταντήσει ξεφτίλα, υπερφορολογείτε τους φτωχούς, οι δε φαρμακευτικές με τους γιατρούς παίζουν ανενόχλητοι μπάλα. Μπορεί και πρέπει να επέμβει το κράτος, θα σταματήσει έτσι η υπέρογκη φαρμακευτική δαπάνη. Τα συνέδρια μαϊμού που διοργανώνουν οι άνθρωποι των φαρμακευτικών, έχουν ακριβώς αυτόν τον στόχο, την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης.

    9. Ρε ανθελληνικά ΖΩΑ που είναι τα φίμωτρά σας ? Τα ξεχάσατε σπίτι σας ή τα επιβάλατε Μόνο στους Έλληνες

    10. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
      http://hts.org.gr/990
      Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ-2ος Κύκλος 2021- 2022(Σεπτέμβριος 2021- Δεκέμβριος 2021)

      Και στο τέλος της σελίδας αναφέρονται οι χορηγοί…
      Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική υποστήριξη τις εταιρείες:
      Chiesi, Elpen, GSK GlaxoSmithKline, Menarini Hellas AE, AstraZeneka, Boehringer Ingelheim

      Έτσι γίνεται χρόνια τώρα… Οι φαρμακευτικές εταιρείες πληρώνουν “χορηγίες”…
      Κάντε μία έρευνα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ… Εκεί να δείτε “χορηγίες” από φαρμακευτικές, σε συγκεκριμένα άτομα και δημόσια νοσοκομεία, που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τα ΜΜΕ τα τελευταία δύο χρόνια….!!! Θα σας λυθούν όλες οι απορίες….

    11. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είπε πως το τραπέζι το είχε κλείσει η φαρμακευτική glaxo και η οποία πλήρωσε και όλο τον λογαριασμο. Για ποιον δουλεύει ο Βασιλακοπουλος είπαμε? Γιατί βγαίνει στα καναλια και προωθεί σκευάσματα φαρμακευτικων, επειδή είναι Ρόδο καλός άνθρωπος ή επειδή όλως βλέπουμε εδώ με αποδείξεις δέχεται δωράκια από τις φαρμακευτικες? Έχει ελέγξει κάποιος εισαγγελέας τις κινήσεις στον τραπεζικού του λογαριασμό? Διατηρεί λογαριασμό στο εξωτερικο όπου μπαίνουν χρήματα απο φαρμακευτικες? Ας το δουν λιγο.

    Comments are closed.