ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΓΕΛΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ “ΚΑΤΙΝΕΣ”. “ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΑΣ” – “ΣΦΑΓΗ” ΣΤΟ ΑΡΤ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ! ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    allagi

    Πριν από λίγα λεπτά, αποχώρησε ο Στέφανος Χίος κατά την διάρκεια παρέμβασης του στο κανάλι ΑΡΤ και στο Εκρηκτικό Δελτίο. Τα βρόντηξε κι έφυγε. Και καλά έπραξε. Όταν αποπειρώνται την λογοκρισία, η συμπεριφορά μας θα είναι η ίδια. Μηδενός εξαιρουμένου. Θα ακούγεται η φωνή μας στην τηλεόραση αλλά όχι όταν και όπως θέλουν οι κάτοχοι δημοσίων συχνοτήτων, αλλά όπως έχουμε μάθει εμείς να την λέμε, εδώ και 9 χρόνια, αδιαλείπτως.

    Η κουβέντα πήρε φωτιά αφού ξεκίνησε με το θέμα της δικαιοσύνης και τους χειρισμούς που γίνονται από ανώτατους δικαστικούς. Ο Στέφανος Χίος αποχώρησε από την εκπομπή. Πέταξε τα μικρόφωνα, τους είπε μαλακές κι έφυγε! Επιχειρήθηκε λογοκρισία, την κατήγγειλε και σηκώθηκε κι έφυγε.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φιμώνεται η αλήθεια δεν λογοκρίνεται! Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει, την βόλτα του.

    Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΧΙΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΗ..ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ.

    2. Μία βολεμένη, διαχρονική, κλειστού κυκλώματος συμπαγής ομάδα, ανεπαρκούς εμβέλειας και ένας μικρόνους αρχηγός, στείρα απομονωμένοι από το περιβάλλον, ξένοι από την βούληση του λαού, λειτουργούν αργόσυρτα και ζουν μέσα στον δικό τους κόσμο.
      Στέφανε με την σώφρονα λογική και την εκρηκτική σου ιδιοσυγκρασία, δεν έχεις άλλο δρόμο από αυτόν που τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, απλοί αλλά και καταξιωμένοι, θέλησαν κατά καιρούς να πλαισιώσουν ένα σαθρό όπως αποδείχθηκε, πρόπλασμα πατριωτικού μετώπου, αποχώρησαν, αποδεχόμενοι την ματαιότητα των προσπαθειών τους, για να σώσουν την αξιοπρέπειά τους και να δικαιώσουν τον αγώνα τους.

    3. Χίο, σε κυνηγάνε, τους τη μπαίνεις και από την άλλη είσαι απέναντι στη ΧΑ . Εφόσον δεν είσαι από τα ήρεμα πουλιά των ήσυχων καιρών, πρέπει να μπεις στο σμήνος, με τα αρπακτικά της καταιγίδας.

    4. Πολύ καλά έκανε….
      η αγανάκτηση έχει ξεχειλίσει, όχι μόνο του Στέφανου, αλλά και “όλων των Ελλήνων” !!!
      Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε…. πάτε καλά…. και λίγα τους είπε….
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ??
      Εάν υπήρχε δεν θα ήμασταν σε αυτά τα χάλια,
      και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. Πειθαρχικη διωξη, κατα του Αγγελη, απο την Σακελλαροπουλου! Χα!Χα!Χα! Καλο κουμασι και δαυτη! Συνταγματικο, το Μνημονιο. Αθωος, ο Παπακωνσταντινου. Εν ολιγοις και επειδη βαριεμαι, να ανατρεξω, στο αρχειο μου, λεει σε ολα: Ναι! Νταξ`! Του Συστηματος! Δεν το συζητω.
      Υ.Γ. Τελικα, με μπερδεψαν. Σακελλαροπουλου η Σαρπ, ειναι προεδρινες;;;

    6. Και τα ρεβύθια χρειάζονται…. άσε το μπαμπάκι για τους λαπάδες και για τους δήθεν….

    7. Η.. “άλλη” ήταν ολοφάνερο πως αναφερόταν για την εισαγγελέα Δημητρίου._
      ..και ως αναφορά στον εξοργισμό του κυρίου Χίου, είναι η δίκαιη φωνή ενος αδικημένου που με τα χρόνια εχει μετατραπεί σε μια αγανάκτιση έτοιμη να επαναστατήσει. Δεν μπορεί αυτοί οι δικαστες και εισσγγελείς να βάζουν πρόστημα στους απλους πολίτες αν εχουν διαπράξει ενα αδίκημα και να τηρούν τον νόμο κατά γραμμα και αυστηρά• και σε ενα τέτοιο έγκλημα κατά ενος λαου, κλοπη δημοσιου χρήματος κλπ, να το βάζουν στο αρχιο.. Καλά είπε ο κύριος Χιος… “αν εγω κανω κάτι θα με βάλετε αμέσως φυλακή και πρόστημο, αυτοί ποιοί είναι και δεν τους πειράζετε;.. Άρα, ή είστε τα ιδια σκατά με αυτούς και θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας, (γιατί εσεις εχετε δώσει Όρκο να υπερσσπίζεστε την αλήθεια και το Σύνταγμα) ή είστε κότες.. λιράτες
      ..Δηλαδή, ειλικρινά ειναι να τρελαίνεσαι… για ποιά γ@μημενη δημοκρατια και κοινωνικό κράτος μιλάτε; – μας τα πρήξατε πια με τους τόσους νόμους! Για τους πολιτικους, επιχειρηματιες, εφοπλιστες.., δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι; Για ξαναδιαβάστε τους.., εξαιρεί ο νόμος τον κλέφτη πολιτικό..; Δεν λέει πως, “μπροστά στον Νόμο είμαστε όλοι ίσοι”;
      Εδω, παει
      να καταστραφεί κυριολεκτικά, ολόκληρη η Χώρα και εσεις εχετε κολησει στις λεξις; – και μάθατε κιολας τόσες πολλες λεξούλες διαδικαστικες και τυπικες και ακατανόητες και ολα με την τυπική διαδικασια που λεει ο νόμος.. και με τόσα οικονομικά σκάνδαλα που εκαναν αυτοι οι πολιτικοι της νδ-πασοκ.. τους εχετε και τους καμαρώνετε και τολμουν και ξαναβάζουν υποψηφιότητα για να συνεχίσουν να κλέβουν! Αυτοί γιατι δεν φοβουνται την δικαιοσυνη λοιπον, και εγω ο απλός πολιτης πρεπει να την φοβάμαι; Εδω, δεν σας ανησυχεί μήπως δημιουργηθεί το “προηγούμενο”..;
      ..
      Ο στρατός δεν τους πιάνει γιατι φοβάται μηπως τον πουν φασιστα, εσεις κωλοσυεργείται και τα βαζετε αρχιο, εγω ο πολιτης που δεν θελω κανέναν τους εδω και 30 χρόνια, τι να κάνω πείτε μου? Να πάρω ενα οπλο να παω να τους σκοτώσω; Εκεί, θα το δείτε αμέσως το αδίκημα και θα ερθετε να με πιάσετε; Άλλο αδίκημα απο τον φόνο δεν έχει ο Νόμος; Τις 10 εντολες τις εχετε διαβάσει ποτε σας;
      ..
      Ποιός φταίει λοιπόν; ο.. τρομοκράτης Γιωτόπουλος και ο Ξηρός που είναι στη φυλακή 17 χρόνια επειδη σκότωσαν 12 προδότες (ακόμη), ή αυτοί που δολοφονουν καθημερινά εναν ολόκληρο λαό και είναι ακόμη έξω ή τους βάζετε οπως τον τσόχα.. για τρια τεσσερα χρόνια και μετά τους βγάζετε;. Γιατι; σας έδειξαν πως σωφρονίστηκαν και δεν θα το ξανακάνουν;
      Και γιατί δεν το βλέπετε με τον ιδιο τρόπο και στον κύριο Γιωτόπουλο; Επειδή ο ενας εκλεψε 10.000.000 € και θα γίνουν μέχρι και τα δισεγγονά μας δούλοι στους ευρωπέους μέχρι να τα ξοφλήσουν, ή αυτός που πρόλαβε και τον σκότωσε; (?)

      Επειδή ο ενας χάρισε δημόσια Γη, όνομα, Ιστορία, Εθνικότητα, Γλώσσα.., σε κάτι γύφτους.., ή αυτός που θα τον σκοτώσει;(?)
      ..
      “ποιοί είστε και εσείς που κρίνετε???”
      ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ! Γιατί εσεις με την ανικανοτητά σας θα δημιουργούσατε εμφύλιο! Πολλοί περισσότεροι φόνοι απο όσους έκανε η 17 Νοέμβρη. Άρα, εσείς οι δικαστες και οι εισαγγελείς είστε ο ηθικός αυτουργός και ο εγκέφαλος που θα κατέληγε ολο αυτό.

    8. Απ’ την αρχή ήσουν φορτωμένος και έτοιμος να τα κάνεις όλα λίμπα.Ετσι όπως είμαστε όλοι μας στην καθημερινότητα, και ο κοινός μας παρονομαστής είναι το άθλιο πολιτικό σύστημα που μας τα παίρνει από παντού άγρια.Η τελευταία ελπίδα του πολίτη,η δικαιοσύνη και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας φαίνεται πως λειτουργούν υπό το καθεστώς πολιτικών παρεμβασεων,δεν υπάρχει πλέον αποκουμπι στον απλό Πολίτη και ελπίδα.

    9. Η γαλαζια μουσιτσα στο 9:26 σου λεει Στεφανε χανεις το δικαιο που δεν εχεις. Ακου τι λεει ο μπαρμπας!

    10. Καλά ακόμα στο κωλοχανείο του κωλοτούμπα πας και συνδιαλέγεσαι με το γελοίο αυτό γυναικάκι ; χαχαχα Ε τα θέλει και σένα ο κώλος σου χαχαχα

    11. Και ποιος φταίει βρε συ Στέφανε; Εσύ φταις που πας στο τσοντοκάναλο του κωλοτούμπα. Όλο φεύγεις και όλο γυρίζεις πάλι λίγο μετά… Άσε μας ρε Στέφανε… Αυτοί θέλουν χέσιμο και τέλος. Έχεις ανάγκη από κωλοτούμπες ψευτοπατριώτες;

    12. Γαλαζια μουσιτσα αυτος ο Σταυριανακης. Καλα εκανες και τον ξεσκεπασες Στεφανε

    13. ΣΕ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΙΚΟ ΚΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΣΑΜΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ

    14. Εἶναι συνηθισμένοι στήν δικαιολογία,χαριεντισμό στήν ἐξουσία καί στό νά κρύβονται πίσω ἀπό τό δακτυλάκι τους,ἀλλά ἐσύ τούς πρσφώνησες μέ τό ὂνομά τους:Κατίνες καί μαλάκες.

    15. ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ…..

    16. Που πας και γλύφεις το ΑΡΤ του Καρατζαφέρη….έπαιξε κι έχασε αυτός…τον τιμώρησε ο λαός με την ψήφιση έστω του 1ου άρθρου του 1ου μνημονίου…Μην ξαναπάς…εκτός κι αν είσαι μαζόχας…που μάλλον είσαι. Χαλιεσαι εκεί. Μόνο εφημερίδα και που και που εκπομπή στο διαδίκτυο.

    17. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΙΛΩΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙΟ Η ΜΠΟΧΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΑΠ’ ΆΚΡΗ Σ’ ΆΚΡΗ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    18. τι μαλιοτραβηγμα ηταν παλι αυτο;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    19. Καλα σου εκαναν Χιο και σου εσπασαν τα νευρα, εσυ φταις που πας εκει και βγαινεις, δεν κρατας μια σταθερη σταση. Πας φευγεις πας φευγεις ξαναπας ξαναφευγεις τσακωνεσαι ξαναπας τσακωνεσαι ξαναπας κτλ κτλ κτλ. Τι δουλεια εχεις σε αυτο το καναλι μπορεις να μας πεις??? Τι δουλεια εχεις στο καναλι του μνημονιακου δεκανικιου?? Πλακα μας κανεις?? Απαντα βρε χριστιανε μου τι δουλεια εχεις και πας και βγαινεις στο καναλι αυτο?????

    20. Στέφανε δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Εσύ και οι χρυσαυγίτες άμα μπορούσατε να διαχειριστείτε τον τόνο της φωνής σας και τα νευρα σας θα είχαμε κυβέρνηση χρυσής αυγής και εσύ θα ήσουν από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους της χώρας. Ετσιβοπως κανετε ομως ουτε το ενα θα συμβει ποτέ ούτε το άλλο.

      1. καλά,

        θα περιμένουμε απο σένα να μας δείξεις τον δρόμο.
        Μόνον πρόσεχε το βράδυ που θα πας για ύπνο, γιατί το πρωί θα στον έχουνε…καρφιτσωσει

    21. βρε Στέφανε, μυαλό δεν βάζεις.

      1. βρίσκεσαι σε ένα κανάλι, που εκπέμπει, μόνον τοπικά η και ίσως διαδίκτυο
      2. βρίσκεσαι σε ένα Ανθελληνικό κανάλι (ΑΡΤ)

      τώρα, να πω ότι, αφού θέλεις τα χρήματα (η την προβολή-διαφήμιση) του makeleio.gr, κάτσε εκεί στο παράθυρο και κλείστο το ρημάδι.

    22. Λες και δεν τον ξέρουμε τον Καρατζαφέρη 40-50 χρόνια.
      Στέφανε όσο πλησιάζεις προς τον Κούλη και την παρέα του αυτά θα παθαίνεις.
      Αυτοί θέλουν άτομα να τους γλύφουν ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και δεν δέχονται αντίθετες απόψεις.
      Έτσι βλέπουν και έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και την πληροφόρηση.

    23. Απλα μια αχωνευτη ενος μνημονιακου δεκανικιου αποκομματος του παρελθοντως…..

    24. ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΖΒΕΡΚΟ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ……..

      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ!!!

    25. Νεύρα νεύρα νεύρα νεύρα …ρε παιδαρε, όλοι που σε αγαπάμε ξέρουμε ότι έχεις δίκαιο..ξέρουμε ότι ΔΕΝ ΔΕΝ αντέχεις…αλλά είναι συμπεριφορές αυτές από τόσο αγαπητό δημόσιο πρόσωπο σαν εσενα;;;;Ρε εκεί στην Σπάρτη μόνο ρεβύθια σπέρνετε;;;μπαμπάκι ΟΧΙ..;;;;;;;;;; Ρε μάθε ρε να ξεκοιλιαζεις με το μπαμπάκι!!! Τζάμπα θα χάσεις το ΧΑΡΙΣΜΑ που ΣΟΥ έδωσε ο Θεός!!!

      1. Ρε φίλε μπορεί να είχε και προηγούμενα αλλά και λίγη κατανόηση δεν βλάπτει. Ο Σταθάκης ήθελε να παρέμβει να λύσει την διαφορά αλλά και αυτός τι να κάνει ο κακομοίρης? Σε εργασιακό καθεστώς βρίσκεται κι αυτός. Ο Χίος στην πρότελευταία του παρουσία, δεν έκλεισε και τόσο καλά. Του τα’ χει πρήξει η Παραδείση να κλείσει και ότι είπε αρκετά. Όπως και να χει εμέις Χιο θα στηρίξουμε και όχι τους καναλάρχες και συστήματα της τζόντας.

    Comments are closed.