ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΓΑΖΙΑ

    Το ίδιο μοντέλο που ισχύει σε ψυχαγωγία και εστίαση, εξετάζεται να επεκταθεί από τις αρχές Φθινοπώρου και στο λιανεμπόριο στους εσωτερικούς χώρους, δηλαδή να ανοίγουν οι πόρτες των καταστημάτων λιανικού εμπορίου αποκλειστικά για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, το υπουργείο Ανάπτυξης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει το μέτρο του click away για τους ανεμβολίαστους πολίτες. Αντίθετα, κανέναν περιορισμό δεν θα έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

    Το ενδεχόμενο αυτό πάντως κάνει τους εμπόρους να αγωνιούν καθώς σύμφωνα με το OPEN, αυτή τη στιγμή, ένας στους δύο καταναλωτές είναι ανεμβολίαστος ενώ δεν έχουν καμία διάθεση να έχουν καθήκοντα ελεγκτή.

    Αντιδρούν οι έμποροι

    Οι έμποροι δε συμφωνούν με το σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης καθώς, όπως σημειώνουν, δεν θέλουν να φτάσουν στο σημείο να τσακώνονται με τους πελάτες τους, ενώ ορισμένοι επισημαίνουν πως αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν στην πτώση του τζίρου των καταστημάτων.

    Το ποσοστό ανεμβολίαστων σήμερα βρίσκεται λίγο κάτω από το 50%. Αυτό σύμφωνα με τους εμπόρους σημαίνει πως ένας στους δύο πελάτες τους δεν θα μπορεί να εισέρχεται στο κατάστημα, θα δυσκολεύεται να ψωνίσει και επομένως δεν θα προχωρά σε αγορές, όπως συνέβη την περίοδο του lockdown
    Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθηνών, Νίκος Κουγιουμτζής έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα: «Πώς θα εξυπηρετούμε τους ανεμβολίαστους;, τι θα γίνει με τους υπαλλήλους μας εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους;». O πρόεδρος επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθήνας υπογράμμισε ότι «τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση πρέπει να προστατεύουν την υγεία αλλά και την λειτουργία της αγοράς».

    Υπό διαμόρφωση τα μέτρα

    Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το OPEN, τα μέτρα στο λιανεμπόριο για τους ανεμβολίαστους βρίσκονται υπό διαμόρφωση με την εικόνα της πανδημίας να παίζει καθοριστικό ρόλο για το πότε και εάν θα εφαρμοστούν. Η ηγεσία του υπουργείου Aνάπτυξης έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι όποια περιοριστικά μέτρα ληφθούν στο εξής θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους πολίτες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Γιατί να χάνεις χρόνο Πρωθυπουργαρα μου; Καλύτερα να μας στήσεις στα 5 μέτρα στο εκτελεστικό σου απόσπασμα να τελειώνουμε, παστρικές δουλειές.

    2. Είπαμε. Θα γίνετε σαν τον τουρκόφιλο γιωργάκη με μονοψήφιο ποσοστό. Έτσι τον στήριζαν και αυτόν τα τουρκοκάναλα. Τελειώσατε μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ και πρώην μακεδονομάχοι.

    3. Τό επόμενο βήμα είναι τά στρατόπεδα συγκέντρωσης (KZ) οί μαζικές εκτελέσeις καί όι κάμερες τών αερίων.Ο Φύρερ Κούλης ξέρει τήν δουλειά του.
      Γιάννης Λάκων

    4. ΑΠΕΙΛΟΥΝ..ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΗ!!! ΜΕΤΑ,ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ!!! ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ!!! ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΗΚΑΝ!!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ!!!

    5. Θα παραγγέλνουμε τα πάντα, θα γίνουμε και κλέφτες γιατί δεν θα έχουμε δουλειά. Τώρα βγαίνουν τα λόγια του Κοσμά του Αιτωλού, χωρίς το χάραγμα δεν θα μπορείς να ψωνίζεις τίποτα. Είναι λογικό να είναι αυτό το χάραγμα γιατί οικειοθελώς κανείς δεν θα πήγαινε να τσιπαριστεί, θα έπρεπε να υπάρχει εκβιασμός, οπότε πετάνε το ψέμα της πανδημίας προκαλούνε πανικό, χτίζουν τον φόβο και μετά έρχεται η “λύση” και σε δένει για πάντα. Καθίκι Κούλη όσο θα συνεχίζεις να φέρεσαι σαν Καλιγούλας τόσο περισσότερο φτύσιμο θα τρως. ΟΧΙ μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Να χώσεις τα εμβόλια στον πάτο σου!

    6. Μια χαρά.. θα μου φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι …

      1. Και για πιο λογο να στα φερει εμβολιασμενος

    7. Το πάει φιρί φιρί να φάει το κεφάλι του. Όταν κοντράρει τόσο πολύ και απροκάλυπτα το λαό δε θα του βγεί σε καλό. Επειδή τα έχουν κάνει όλα μαντάρα στην περίπτωση κοβιντ και καταστρέψανε την οικονομία πχ κλείσανε πέρισι με 50 κρούσματα τα πάντα τώρα κοιτάει να μεταφέρει την καταστροφή στους ανεμβολίαστους. Ας κάνει ότι νομίζει ας μας αποκλείσει από τα πάντα και θα δούμε ποιός θα βγεί κερδισμένος. Όταν ο λαός ενωθεί θα τους πάρει παραμάζεμα και δεν θα τους σώσει τίποτα. Όλα έχουν και κάποια όρια. Ας μην υποτιμούν τον λαό.

    8. Λογικότατο αφού εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο που έχει ξεκινήσει όλο αυτό ο κόσμος δέχεται ότι του πασάρουν χωρίς να κάτσει να σκεφτεί ότι τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν λογική και ότι έχουν πέσει σε απίστευτες αντιφάσεις.
      Για αυτό λένε ότι το μεγαλύτερο μέρος του λαού είναι ηλίθιο.

    9. Όλα εξαρτούνται απο τον λαό.
      Πολύ απλά θα αρχίσουμε να κλέβουμε τους εμβολιασμένους και το κράτος θα πρέπει να φτιάξει φυλακές για 5 εκατομμύρια Έλληνες. Επίσης δεν θα πληρώνουμε φόρους και άρα θα καταρρεύσει.
      Επειδή τα 2/3 των Ελλήνων δεν γουστάρει υποχρεωτικό μπόλι (βάζω μέσα και εμβολιασμένους που δεν θέλουν υποχρεωτικότητα), οι πολιτικοί θα κινδυνεύουν να βγουν στον δρόμο και θα κάνουν ολικό lockdown στους εαυτούς τους.

    10. Κακο του κεφαλιου τους. Θα βγουν οι πεινασμενοι και θα λεηλατησουν τα σουπερ μαρκετ, για να μην πω οτι αν ο αλλος εχει παιδια δεν προκειται να τα αφησει να πεινασουν. Θα τη στηνει εξω απο ενα σουπερ μαρκετ κι οποιος βγαινει με σακουλες θα μαζευει κλωτσιες και θα του κλεβει τα ψωνια.
      Μιλαμε για κανονικο πολεμο η αλλιως “ο θανατος σου, η ζωη μου”.

    11. Δεν πειραζει θα στελνουμε τα ζώα — συγγενείς μας που έκαναν το εμβόλιο να ψωνίζουν για εμάς..χαχαχα
      παπάρες.

    12. Αυτό που τον καίει ,είναι να πάρουν ,όλοι οι Ελληνες το πιστοποιητικο ,εμβολιασμού ,που είναι και το διαβατήριο κάρτα, του ψευτο μεσσία που πιστεύει η αφορισμένη..

    13. Εκτεταμένες πληροφορίες υπάρχουν ότι θα γίνει πάλι καραντίνα γύρω στις 15 Αυγούστου. Μιλάμε οι τύποι είναι άρρωστοι, πρόκειται για τελείως σενάριο. Αν ανοίξεις wifi βλέπεις αριθμούς κάτι βάζουν μέσα στο εμβόλιο για να δημιουργήσουν κάποια μορφή ελέγχου και έχουν τέτοια λύσσα.

    14. ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ!! ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!

    15. θα μας κλάσει τα @@@ η κούλα, σπέρνουν τον φόβο μήπως και τσιμπήσει κανα πρόβατο και πάει να τρυπηθεί….Κούλα δεν ξέρεις από που θα σου έρθει με αυτά που σου ετοιμάζει ο Αντωνιάδης

    16. Και βέβαια θα αφορούν τους ανεμβολιαστους πολίτες γιατί αυτοί δεν θα έχουν πάρει το QRcode.
      Έλα, εντάξει τώρα μέχρι και τα πεντάχρονα κατάλαβαν τι παίζει.
      Εν’τω μεταξύ λενε εάν έχεις κορονοιο και εισαι μπολιασμενος μπορείς να μπαίνεις παντού και να πηγαίνεις παντού και να διαιωνίζεται το κακό.Δηλαδη αν ο ιός ήταν έμπολα έτσι θα παιζανε μπάλα;;;;
      Ή μας δουλεύετε ή είσαστε επικίνδυνοι. Διαλέξτε η το ένα η το άλλο.Αλλη επιλογή δεν υπάρχει.
      Υ.Γ. Ναι εντάξει …διπλό σχόλιο, το έχω ξαναγράψει ….αλλα το γράφεις στ’@ρχιδι@ σου .

    17. On line θα μπορούμε να ψωνίζουμε από το σούπερ η ούτε αυτό;

    18. Απλά έχει στηθεί με μεγάλη επιτυχία η μέθοδος αποβλάκωσης των ιθαγενών.
      Η μέθοδος αυτή είναι πολύ απλή και στηρίζεται σε μια τηλεόραση, ένα καναπέ και μερικές “τηλεσαύρες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης” για να ξεπλένουν από το πρωί τους φοβισμένους ιθαγενείς και να τους κρατούν αποχαυνωμένους.
      Όλοι αυτοί οι Πολιτικοί αρλούμπες (άξια παιδιά του κομματικού σωλήνα) που αν δεν ήταν κολλητοί του γνωστού φουμαρολόγου που κυβερνά την Χώρα ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ που έχουν, θα ήταν μόνιμοι στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ, δεν βλέπουν πως οι υπήκοοι αρχίζουν να ξυπνούν από τον λήθαργο που τους έχουν επιβάλει;
      Και αν τελικά γίνει αυτό που σχεδιάζουν και οι Έλληνες πάρουν χαμπάρι πως με αυτό τον τρόπο “ΒΙΑΖΟΥΝ” τον Λαό, τότε μπορεί να χυθεί αίμα και να είναι σίγουροι ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    19. Θα τα παρσγγελνουμε και θα μας τα φερνουν στο σπιτι η θα τα αγοραζουμε με click awsy παντως το πειραματικο σκευασμα δεν θα το κανουμε που να χτυπιωσαστε κατω επειδη το πατε εκβιαστικα, τι εχει επιτελους μεσα αυτο το πραμα που πρεπει ντε και καλα να το βαλουμε ολοι μεσα μας ? Και θα το πω αλλη μια φορα τις θεραπειες των μονοκλωνικων γιατι δεν τις εχουν φερει ακομα ?

    20. Εγω περιπου πριν ενα μηνα το ειχα γραψει εδω ουτε και στα λεωφορεια,μετρο,σουπερ μαρκετ πουθενα δεν θα μπορουνε να μπαινουνε χωρις σκαναρισμα του QR code.
      Εμεσος ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για ολους πλεον…και ετσι σου κανουν την ζωη ποδηλατο και δεν εχεις αλλη επιλογη.

    21. MIA XARA KΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ! ! ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙς, ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ! ! !

    22. Ο ιός δεν ειναι φονικός. Ο Κυριάκος ειναι ο φονιάς

    23. Και βέβαια θα αφορούν τους ανεμβολιαστους πολίτες γιατί αυτοί δεν θα έχουν πάρει το QRcode.
      Έλα, εντάξει τώρα μέχρι και τα πεντάχρονα κατάλαβαν τι παίζει.

    24. Απόλυτη ξεφτίλα για τους Έλληνες!
      Σε λίγο θα μας κόψουν φώς νερό τηλέφωνο, να παθαίνουμε απ’το κράτος και όχι τον ιό!
      Οι ανεμβολιαστοι μετανάστες θα επιτρέπονται να πάνε σούπερ μάρκετ?
      Εκεί που είναι να πληρώσουν φόρο οι ανεμβολιαστοι τι θα γίνει
      Στις τράπεζες θα γίνεται το ίδιο, ή εκεί δεν κολλάει?
      Στις δημόσιες υπηρεσίες θα γίνει το ίδιο, ώστε να μην τους πληρώνουμε κιόλας?
      Κάθε εβδομάδα τουλάχιστον συγκέντρωσης, να δούμε που θα πάει αυτός ο πόλεμος κατά των Ελλήνων!
      Στο τέλος θα βάλουν τους ανεμβολιαστους σε δομές και θα βγάλουν τους μετανάστες!
      Αέρα!

    25. Δεν πειράζει θα γίνουμε κλέφτες και θα μας ταϊζει τσάμπα η κυβέρνηση.

    Comments are closed.