ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ 30Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    μακελειο

    Σε φρούριο, μ’ αγκαθωτά συρματοπλέγματα, που θυμίζουν υψηλά μέτρα φύλαξης ή φυλακές, μετέτρεψε ένας ιδιοκτήτης την πολυκατοικία του, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, καθώς φοβάται ότι επειδή δεν μένει κανείς τώρα μέσα και ο ίδιος απουσιάζει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να γυρίσει και να το βρεί να του το έχουν κάνει κατάληψη τίποτα Κογκολέζοι μουσαφίρηδες με τη βοήθεια των “αλληλέγγυων” των ΜΚΟ που ψάχνουν να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν, καθαρά, απ’ τα 67 ευρώ το κεφάλι.
    Το τραγικότερο της υπόθεσης, είναι ότι το συγκεκριμένο σπίτι, βρίσκεται λιγότερο από 30 μέτρα απ’ το τοπικό αστυνομικό τμήμα και καθρεφτίζει ανάγλυφα την… εμπιστοσύνη που έχουν οι πολίτες στην προστασία απ’ την αστυνομία.

    Φωτογραφία και ρεπορτάζ του Ν.Τσιαμτσίκα

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. καλη αρχη. αγοραστε τωρα και “παιχνιδακια” και παρ τε τους στο κυνηγι. οι πολιτικαντηδες “φροντισαν” να μας παρουν τα παιχνιδια αλλα καιρος να ξαναπρομηθεφτουμε. οπως ελεγε και ο Αγιος, δυο παιχνιδακια ναχετε το ενα θα σας το ζητησουν… η εβραικη αστειονομια ειναι για τα μπαζα, αει μη πω τι θελουν δαυτοι. προμηθευτητε παιχνιδια, στολες και σπυρτακια, ερχεται ευχαριστο καρναβαλι…
      θελουμε να ζησουμε ωρεεε

    Comments are closed.