ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ” – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ “ΜΑΧΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    feta

    Με ονόματα όπως “sirtakis” ,”salakis”, “mykonos” και την ένδειξη “greek feta” κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά κάποια προϊόντα, περισσότερο λευκά τυριά που στη γεύση θυμίζουν ασβέστη.

    Αλλά οι Ευρωπαίοι και κυρίως του Βορρά, Γερμανοί, Δανοί, Γάλλοι κ.λ.π. θησαυρίζουν με αυτό το κόλπο, τη στιγμή που οι Έλληνες Βουλευτές και Ευρωβουλευτές κοιμούνται τον “ύπνο του δικαίου”. Κάποιοι μάλιστα υπερηφανεύονται ότι δίνουν “μάχες” και τις κερδίζουν. Έτσι όμως και με αυτή την πρακτική, που έχει μια νομιμοφάνεια για όσους παράγουν και διαθέτουν αυτά τα άθλια προϊόντα ως Ελληνική Φέτα, το προϊόν υποβαθμίζεται και χάνει ουσιαστικά την αξία του.

    Έχουμε βαρεθεί βέβαια να ακούμε γι αυτές τις “μάχες” αλλά το αποτέλεσμα είναι να κυκλοφορούν αυτά τα προϊόντα που ξεφτιλίζουν και το όνομα  και την ποιότητα της Ελληνικής Φέτας σχεδόν σε όλο τον κόσμο.. Κάποια στιγμή ας σοβαρευτούν κάποιοι κι ας δώσουν επιτέλους μια αληθινή, μια πραγματική μάχη…

    1 ahi_43545239363533303839_2_lowres_jpg produkt_feta_200g

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. θυμαστε ποσα χρονια και ποσα λευτα πηρε για να γινει “φετα” ελληνικο εμπορικό σήμα?? μεχρι και οι ιρανοι πουλανε ακομη “φετα” στις συσκευασιες τους.

    2. Τρώνε οι ξένοι ύστερα τον ασβέστη και νομίζουν πως αυτό είναι φέτα. Καταρχάς η φέτα γίνεται απο δύο γάλατα, μισό πρόβειο και μισό κατσικίσιο για αυτό γράφουν για τα υπόλοιπα “λευκό τυρί” γιατί είναι απο αγελαδινό γάλα, έχει άλλη γεύση και δεν είναι φέτα, πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει αυτό, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Τι σόϊ μάχη δίνουν αυτοί οι ευρωβουλευτές, που τα παίρνουν χοντρά, αν δεν μπορούνε να στηρίξουν ούτε καν τα προϊόντα μας; Ο μόνιμος περίγελος είμαστε, αδικία σε όλους τους τομείς.

      1. Mπραβο βρε Ντινα…ειδικα η κατσικισια φετα ειναι για λιγους…
        Αν ξερανε να τρωγανε θα χαμε και ενα επιπεδο…Αυτοι ξερουν μονο να αρπαζουν..εννοω βουλευτες-ευρωβουλευτες.

    Comments are closed.