ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ! ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ – ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanastes-moria-provata

    Ο Στέλιος Καθιώτης είναι ένας αγρότης 56 χρονών κάτοικος Μόριας, ο οποίος το Φεβρουάριο του 2018 είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί είχε πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, όταν τρεις μετανάστες είχαν εισβάλει στο αγρόκτημά του και του έκλεβαν τα ζωντανά.

    Τότε είχε οδηγηθεί με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, όπου οι κάτοικοι της Μόριας ήταν στο πλευρό του και του επιφύλαξαν υποδοχή ήρωα.

    Ο Στέλιος Καθιώτης πρόκειται να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Ωστόσο οι μετανάστες εξακολουθούν να κλέβουν τα ζωντανά του σε καθημερινή σχεδόν βάση, χωρίς αυτός να μπορεί να κάνει τίποτα, αφού έχει δεμένα τα χέρια του λόγω των περιοριστικών όρων και κινδυνεύει να προφυλακιστεί.

    Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή έχει τοποθετήσει 16 κάμερες (!!!) παρακολουθώντας απλά το αγρόκτημά του και όταν αντιληφθεί μετανάστες να του κλέβουν τα ζωντανά του ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία όμως κι αυτή δεν μπορεί να κάνει τίποτα – συλλαμβάνει τους δράστες και αφήνονται πάλι ελεύθεροι – έχοντας φέρει σε αδιέξοδο τον άτυχο αγρότη, ο οποίος κάνει έκκληση στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης ζητώντας την προστασία του.

    Δείτε τι καταγγέλλει στην Τηλεόραση Μυτιλήνης και στον Γιάννη Συνάνη στο σημείο 10:10 του βίντεο με το δελτίο ειδήσεων.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους λ@θρομετανάστες και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. πια απελαση ?? ποιος η κυβερνηση που τους φερνει ???? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ …… ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΝΙΓΑΝ ετσι να κανουνε και τωρα ….πεταχτε τους στην θαλασσα …να πανε κολυμπωντς ( κοντα ειναι ) παλι στην τουρκια …οσοι ζησουν …οσοι δεν τους περιμενει ο αλαχ με το πιλαφι ζεστο …..

    2. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ !!!

    3. όσο οι ραγιάδες ψηφίζουν αριστεροφιλελέ διεθνιστικά δημοκρατικά τόξα 90% θα συνεχίζουμε την πορεία μας στον γκρεμό …

    4. Ρε σε ποια αλλη χωρα γινονται αυτα τα καραγκιοζιλικια;;;;;;;; Πυροβολησε ο ανθρωπος στον αερα, που επρεπε κανονικα να τους ξαπλωσει κατω, και τον συνελλαβαν και τωρα τον κλεβουν οι λαθρο και η Αστυνομια τους πιανει και τους αφηνει!!!!!!! Καλα δεν ισχυει ο νομος περι ζωοκλοπης γι’ αυτα τα αποβρασματα;;;;;;;; Θα επρεπε να τους χωσουν μεσα και μετα απελαση να πανε απο κει που ηρθαν!!!!!!!! Ποιος θα προστατεψει την περιουσια αυτου του ανθρωπου;;;;;;;; Ο εισαγγελεας τι κανει;;;;;;;; Ποιος θα σωσει αυτη την χωρα απο τους μαλακοπιτουρες που μας κυβερνουν, νυν και πρωην;;;;;;;;;;

    5. μια λυση ειναι και αυτο που προτεινει ο πατερ κλεομενης. στα βουνα και τα χωρια. αυταρκεια. μην πληρωνετε τιποτα μην αγοραζετε τιποτα. να πα να γαμηθει το κωλοκρατος

    6. θα ήρχετο άμεσα η αστυνομία

    7. Να παει ο εισαγγελεας με την μεγαλη ευαισθησια σε βαρος των ελληνων παθοντων,να τους πιασει.

    8. Πού είναι ο λεβέντης πατριώτης ο Γιωργάκης Παπαδόπουλος νά στείλει στή Μόρια ένα λόχο
      ορεινών καταδρομών μέ φλογοβόλα καί μυδραλια γιά νά διαλύσουν αυτόν τό σιχαμερό σταύλο
      τού Αυγεία.
      Γιάννης Λάκων

    9. Τα χρυσαυγουλα είναι πια μόνον για τα χρυσαυγουλα , όλοι οι υπόλοιποι που γυρίσατε την πλάτη στην χα να πάτε στα τσακίδια . Τα παράπονα σας στα σκατα που ψηφίσατε . Κανονίστε την πορεία σας μαλακοραγιαδες. Ελάτε για ένα λεπτό στην θέση του κτηνοτρόφου της Λέσβου…, για να συνηθίσετε σε αυτά που σας περιμένουν…

    10. Σταματήστε να πληρώνετε φόρους. Αν η αστυνομία αρνείται να μας παρέχει υπηρεσίες προστασίας, δεν υπάρχει λόγος να τη πληρώνουμε. Ας τη πληρώνουν ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας από τη τσέπη τους, στη τελική μόνο αυτούς φυλάνε.

    11. Οι ανθέλληνες νεοδημοκράτες μονάχα με σφαίρες βάζουν μυαλό. Το ξύλο δεν τους κάνει ανθρώπους.

    12. Ρε χρυσαυγουλα,…αυτό ήταν ! σταμάτησε η επιδότηση και κάνετε το κουνέλι;Ου να χαθητε να χάνεστε κομιτατζήδες

      1. Η χρυσή αυγή πλέον έχει σβήσει, τώρα υπάρχει Ελληνική Λύση.

      2. Τους ψηφισες ρε ψευτομανιατη των οποισθιων τους Χρυσης Αυγης?? Αφου δεν τους ψηφισες, Βελοπουλα εισαι και εσυ.. Ετσι αντρες το παιζετε και πατριωτες και εσεις οι Μανιατες αλλα τελικα προσεχετε μη σκισετε το καλτσον σας στην καλπη…

    13. Ο Έλληνας που τον κλέβαν πυροβόλησε στον αέρα και τον μπουζουριάσαν. Ειδοποιεί την αστυνομία ότι τον κλέβουν λαθροπίθηκοι κι αυτή δεν κάνει τπτ ουσιαστικό.
      Ρε τι μπουρδέλο κράτος είναι αυτό ρε.

    14. παραιτησου μι τσοτακι εισαι λαμογιο των λατηρομεταναστον

    15. Αυτά να τα δει ο Κούλης..το μόνο που τον νοιάζει είναι το τσιγάρο.νουδουλα συριζουλα μαζί έχουν διαλύσει τον ελληνικό λαο

    Comments are closed.