ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ! – «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ» – ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΡΑΜΑ – EΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    rama

    Στον απόηχο της ανακοίνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, ο γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος Blendi Fevziu αφιέρωσε την ευρείας τηλεοπτικής απήχησης εκπομπή του της 10 Σεπτεμβρίου 2020 στη σύνοψη των επίσημων και ανεπίσημων αντιδράσεων της Αλβανίας σε αυτή την ανακοίνωση. Ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε τον τίτλο “Υπάρχει συμφωνία για τη θάλασσα μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας;”. Δύο υπήρξαν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της εκπομπής.

    Αρχικά, η ζωντανή σύνδεση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος, με το γνωστό σνομπ περιπαικτικό του ύφος, υποστήριξε λίγο πολύ ότι η εκπομπή δεν έχει κανένα νόημα διότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία με την Ελλάδα και ότι δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησής του η επίλυση του ζητήματος της θάλασσας.

    Σε αυτό το σημείο ήρθε σε ρήξη με τον γνωστό Αλβανό διπλωμάτη Agim Nesho ο οποίος τον κατηγόρησε ότι η εξωτερική πολιτική που ασκεί η αλβανική κυβέρνηση επί των ημερών του είναι τελείως ανερμάτιστη και η στάση του ιδίου προκλητικά υποκριτική: Αν και φαίνεται να προωθεί την ιδέα της ευρωπαϊκής ένταξης, επί της ουσίας έχει θέσει άνευ όρων τη χώρα στο τόξο του ερντογανικού νεοοθωμανισμού.

    Ο Ράμα ανταπάντησε ότι αποτελεί προσωπική τιμή για τον ίδιο η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς το πρόσωπό του ο Ερντογάν και θεωρεί ύψιστο κατόρθωμα της διακυβέρνησής του ότι κατάφερε να μετατρέψει τη χώρα του σε στρατηγικό σύμμαχο της Τουρκίας. Τόνισε επίσης με στόμφο ότι η προηγούμενη συμφωνία Καραμανλή-Μπερίσα υπήρξε προδοτική για τη χώρα του και δικαίως ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας.

    Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής επενέβη ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα ο οποίος υπερασπίστηκε τη συμφωνία του 2009. Τότε, σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο έγκριτος δημοσιογράφος απευθύνει επισήμως και ευθέως στον Μπερίσα το ακόλουθο ερώτημα: «Πιστεύετε ότι η Τουρκία επηρέασε την ακυρωτική απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας μας;» Η απάντηση του πρώην Αλβανού Πρωθυπουργού ήταν εξίσου αφοπλιστική: «Απολύτως. Δεν χωρά καμιά αμφιβολία. Εκατό τοις εκατό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ειναι χειροτερη φαρα απ τους τουρκους… και μισουν τους ελληνες, , την εγκληματικοτητα την εχουν στο αιμα τους, τελευταια ο αλβανος δεν μαχαιρωσε την νοσοκομα στο νοσοκομειο…, την αλλη φορα ο αλβανος πηγε την γυναικα του στο νοσοκομειο και επειδη φευγοντας ο γιατρος μπροστα του την χτυπησε φιλικα στον ωμο και της ειπε μην ανυσυχεις θα γινεις καλα, γιατι ειχε σοβαρο προβλημα υγειας, για να της δωσει κουραγιο, μετα απο μια ωρα γυρισε πισω ο αλβανος και εσπασε στο ξυλο τον γιατρο γιατι ακουμπησε την γυναικα του οι τουρκοι αν εχουν συμφερον μπορει να τους κερδισεις, γινονται ευγενικοι, οι αλβανοι ειναι αχρηστη φαρα δεν εχουν κουμπι … ειναι αλλοπροσαλοι οπως και να τους φερθεις, σε πολη της θρακης καποιος πηρε 4 αλβανους για αγροτικες δουλειες για μια μερα, το μεσημερι πηγε και η γυναικα του τους πηγε φαγητο, πριν σχολασουν τους πληρωσε και κατεβηκε στην πολη ο συζυγος, αφηνοντας την γυναικα του 60 χρονων περιπου, οι αλβανοι ηταν 25 αρηδες, να φερει αναψυκτικα και μπυρες και αλλα τροφιμα για να τους δωσει, απο φιλοτιμο, γιατι θα εφευγαν για αλβανια, οταν γυρισε σε 45 λεπτα περιπου, βρηκε την γυναικα του κακοποιημενη και βιασμενη….., απο τα 4 κτηνη…

    2. ο χαζαροεβραιος μητσοτάκης επιτηδες τα κάνει όλα για να χαντακώσει την ελλάδα είναι σχέδιο να ξεκάνουν του έλληνες αλλά δεν θα τους περάσει σε λίγο έρχεται το τέλος τους

    3. 10 τοις εκατό φόρο αλληλεγγύης άμεσα να πληρώνουν για την Ελλάδα που τους φιλοξενεί όλοι οι Αλβανοί που διαβιούν εδώ.,..,

      1. Γιατί δεν πληρώνουν; απο τους ελληνες γιατί γίνεται παρακράτηση φόρου αλληλεγγύης με το στανιο;

    4. Δωστε δουλειες στα αλβαναρια ελληναραδες μου και στα πακιστανα που ειναι κολληταρια των Τουρκων.

    5. Υπάρχουν μερικά πράγματα,τα οποία ποτέ δεν αγγίχτηκαν από καμία κυβέρνηση.Απλά,βάζανε πρέσβεις, προξένους,κάνανε ταξίδια γιά δήθεν σημαντικές συναντήσεις κι αυτό ήταν όλο.Όπως ξέρουμε,από το 1990,-γιά να μην πάω και πίσω-,η κατάσταση στα βόρειά μας έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Εμείς,αντίθετα,όπως και στα ανατολικά ήμασταν στραμμένοι προς την Τουρκία(λόγω ΝΑΤΟ) και όχι προς το Ισραήλ,ή ακόμα και την ΙΝΔΙΑ,δεν έχουμε μία συγκεκριμένη πολιτική γιά τους εχθρούς μας,τους Αλβανούς.
      Και με την ευκαιρία,στη Μεσογειακή συνάντηση στο Αιάκειο,γιατί δε συμμετείχαν η Σλοβενία και η Κροατία που είναι μέλη της Ε.Ε. απ’όσα γνωρίζω;Η Αδριατική θάλασσα απ’όπου βρέχονται,δεν είναι πέλαγος της Μεσογείου; Η Ελλάδα,δεν κατέβαλε σημαντική προσπάθεια γιά να εισαχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση;Γιατί να προσπαθήσει γι’αυτές,ενώ στη συνέχεια δεν της συμπαραστέκονται σε δίκαια αιτήματα όσον αφορά τις γείτονες χώρες που και γιά εκείνες είναι εξίσου κακές;Η Γερμανία είχε λυσσάξει να μπούν στην Ε.Ε. οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης,αλλά το έκανε γιατί περίμενε ανταλλάγματα απ’αυτές,τόσο οικονομικά,όσο και πολιτικά. Εμείς γιατί να είμαστε υπεράνω;Εκείνες συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο;
      Έτσι λοιπόν,πρέπει η χώρα μας όπως με την Τουρκία να βρεί συμμάχους στην Ε.Ε.που θα είναι ενάντιοι στην Αλβανία. Ποιοί θα είναι αυτοί;Απ’ ό,τι γνωρίζω,ήδη η Γαλλία δεν έχει καλή γνώμη γιά τους Αλβανούς.Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ψάξει.Αλλιώς θα βρίσκει συνέχεια μπροστά της τους ύπουλους και αχάριστους Σκιπετάρηδες(μην ξεχνάμε πως τους βοηθήσαμε στην κρίση των πυραμίδων το 1996-98 και πάντα τους βοηθούμε)που δε θα περιορίζονται λόγω Τούρκων.

    6. What jobs and business /s / on sellers=drugs =servants of Turks that milk them , or slaves of Italian mafia , whilst their daughters and wives are cleaners fighting against even cheaper labour ? Albania is not a religion . Albania is one third Greek , one third Nth M( alexias )( malakias) ( whatever ) and the other third Serbia > just like Bosnia , is one third Croatia , one third , Serbia , one third Montenegro …a religion is not a country … just like 3 generations in Greek politics does not make you Greek …. it just reinforces your genetic being , that of traitors …

    7. OLES I STRATEGIKES SINFONIES EHOUN MIA DIARKIA FISIKIS LIKSEOS,AN DEN KLISI I SINFONIA TO POLI SE TRIS MINES ,INE SIMADI APOTIHIAS KE DEN THA KLISIS POTES………..,AFTOMATA APO MONES AKIRONONTE I PALIES SINFONIES , HRIAZONTE KENOURGIES SINOMILIES ,KE RIZIKA KENOURGIES SINFONIES…!!!!!!!!!!!!!!
      STIN ELLADA ARHINANE SINFONIES KE PROSPATHOUN NA TIS KLISOUN ISTERA APO 10-20-30-40 HRONIA…, AFTO ONOMAZETE SHEDIO APATEONIAS KE OHI SINFONIAS………..!!!!!!!!!!!! TO KANOUN SKOPIMOS GIA NA BGENOUN STA KANALIA KE NA FONAZOUN, EGO EKANA AFTO,EGO SINFONISA AFTO,EGO SINFONISA EKINO,KE BLEPIS TOUS DIMOSIOGRAFOUS NA ROTOUN? ESI POS TO EKANES AFTO? POS TA KATAFERES? STIN PRAGMATIKOTITA ITAN SINFONIES TRIPAS, EKANAN MIA TRIPA STO NERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLA TA AFINOUN STIN MESI ,KE OTI AFINIS STIN MESI APO MONO TOU AKIRONETE!!!, OTAN DEN EHIS TIN DINATOTITA NA SINEHISIS MIA SINFONIA GIA DIAFOROUS LOGOUS ,DEN TIN AFINIS STIN MESI, EKI STO TRAPEZI PROSOPIKA TIN AKIRONIS KE FEBGIS ME TO KEFALI PSILA!!! KE TOTES SINBENI TO ANTITHETO, ERHONTE KE SE PARAKALANE GIA NA KLISI I SINFONIA!!!!!!!!!!!!!!! SKEFTIKE POTES KANIS ,GIATI ONOMAZONTE STRATIGIKES SINFONIES?………….
      “SINGRINETE PAROMIO ME DIABATIRIO, ESI OS ATOMO IPARHIS ,TO DIABATIRIO SOU LIGI…, TO PALIO DIABATIRIO INE AKIRO TO TRIPANE TO KOBOUNE TO PETANE, KE ISTERA PARALAMBENIS TO KENOURGIO DIABATIRIO SOU ME OLA TA STIHIA SOU…..!!!!!!!!!!!!!!!

    8. Η Τουρκάλα έχει υποσχεθεί βοηθάτε να τους φάμε και όλοι θα τσιμπήσετε μεζέ. Τα γίδια μας νομίζουν πως ξοδεύοντας Jet A1 για να φυλάμε τους ουρανούς τους γινήκανε και αδέρφια μας. Βαθειά νύχτωση και μαύρο σκοτάδι. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά να σουτάρουμε τους δυστυχισμένους τριαντάρηδες, να σταματήσουμε τις αρπαχτές και να αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε τα βλαστάρια μας αρσενικά θηλυκά από τις πολύ μικρές ηλικίες θα ξεχάσουμε τι χρώμα έχει η γαλανόλευκη και οι περισσότεροι θα λυπηθούμε εκτός βέβαια από τα γνωστά τσόκαρα που τραγουδάνε το Έλληνα λεβέντη και το άπλυτο πράμα τους βρωμάει μπακαλιαρίλα.

    9. Μητσοτακη κοτα , τρεμεις να βγεις και να κανεις μια δηλωση , προδοτη.

    10. NA ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΗ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ & ΣΧΙΖΙΦΡΕΝΗΣ ΕΡΤΟΚΛΑΝ , ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ Η ΑΛΒΑΝΟΙ , ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ , & ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΖΩΑ ΕΕ ΖΩΑ.

      1. Πάει η οικονομία άμα φύγουν, αφού έχουν ανοίξει δουλειές εδώ και μαγαζιά μετά από τόσα χρονια και έχουν ενσωματωθεί ως Έλληνες υπήκοοι. Δηλαδή, Αντε γειά!!!!

    11. Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι ό,τι είναι αλλά το κάζο με τα σύνορα το συνεχίζει ακόμα και είναι μήνυμα προς τους τηγανοκέφαλους πως μπορούμε να τους στείλουμε στον Μεσαίωνα με απελάσεις και κλείσιμο συνόρων καθότι η αλβανική οικονομία βασίζεται στα εμβάσματα και τους εδώ εργαζόμενους.

    12. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ : ΨΑΧΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ!) ΜΕ ΤΑ ΑΠΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΠΕΡΙΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!

      1. Τα κεφαλαία στο διαδίκτυο σημαίνει ότι φωνάζεις. Δεν είναι ευγενικό

      2. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ……..ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

    13. Εχετε την εντυπωση οτι δεν καταλαβενει ,ειναι μεγαλη αφελεια να πιστευουμε κατι τετοιο
      απλα ειναι οργανο των σκοτεινων δυναμεων για να εξωλοθρεψει Ελλαδα και Ορθοδοξια
      δεν βλεπετε πως ξεκινησε πρωτα πολεμος εναντιων της Ορθοδοξου πιστεως
      νομοθετηση αντιχριστων νομων ,κλεισιμο Εκκλησιων και τορα ξεπουλημα και καταστροφη της ορθοδοξης Ελλαδος της Ελλαδος των Αγιων για να εξουσιασουν την ανθρωποτητα οι σκοτεινες δυναμεις και να καταδυναστευουν τους ανθρωπους.
      Σωτηρια θα υπαρξει αν ολος ολος ο ορθοδοξος λαος ερθει σε μετανοια και οεσει σε προσευχη μονον ο Θεος μπορει να κοψει το κεφαλη του δολιου δρακοντος και των συν αυτω σκοτεινων δυναμεων.
      Ο πολεμος αυτος ειναι πνευματικος ας το συνειδητοποιησουμε με οπλα μονον δεν θα καταφερουμε τιποτε

    14. Πριν έρθει πήγε στον σουλτάνο για να τον συμβουλέψει.. Όλοι εναντίον μας μα οι πιο μεγάλοι εχθροί μας είναι αυτοί που κυβερνησαν και κυβερνούν την χώρα!

    15. Το 1800 οι αλβανοι ηταν τουρκαλβανοι.
      Ακομη και σημερα,200 χρονια μετα,συνεχιζουν να ειναι τουρκαλβανοι και οχι αλβανοι.

    16. βοηθατε τον καθε μαλακα και μετα οταν σας τη φερνει πισωπλατα το παιρνετε χαμπαρι.
      αντε τωρα και οι σκοπιανοι να τους ακολουθησουν .
      Κατα τα αλλα εμεις παντα να βοηθησουμε και να τους στηριξουμε σε ολα.
      Βληματα πολιτικοι της δεκαρας.
      στο φιναλε εμεις τελικα ειμαστε οι αποκλεισμενοι και οχι οι μογγολοι οπως θα επρεπε

    17. Εδωσαν οι βρωμιαρηδες στους αλβανους ελληνικά διαβατήρια εκατοντάδες χιλιάδες και πολλοί από αυτούς είναι στην Ευρώπη έχουν δουλειές και business είναι ανυπότακτοι φυσικά και γελοιοποιούν την Ελλάδα παντού Στην Ελλάδα όπως Γιάννενα Κέρκυρα κάνουν κουμάντο παντού Παντρεύονται βρωμο Ελληνίδες και έχουν και δουλειές με τσαμπουκά Να τους χαίρεστε κορόιδα Έλληνες

      1. 1 εκατ. αλβανοι εχουν πολιτογραφει σαν ελληνες εδω δουλευουν τα λεφτα τα πανε στην αλβανια και καλοπερνουν στην ελλαδα μεχρι μπαινουν και σε θεσεις στο δημοσιο, το 10 – 15% στο στρατο ειναι αλβανοι, το ελληνικο στοιχειο αν δεν αλλαξουμε πολιτικες για το δημογραφικο σε 100 χρονια θα γινει μειοψηφια, εχουν γινει πολλοι γαμοι και απ τα 2 φυλα, ελληνο-αλβανια, μονο αλβανικο κομα δεν ειδαμε…θα το δουμε σιγουρα τα επομενα χρονια.., η ελλαδα ειναι η χωρα του κωλοχανειου ολα τα ανεχεται και εχει διαλυσει τα ελληνικα ιδεωδη, θρησκεια-πατριδα-ιστορια – οικογενεια, παμε κατα διαολου.., η ελλαδα χρειαζεται ενα εθνικιστικο κομα στην εξουσια για να σταματησει την κατρακύλα του εθνους, αλλιως σε 1.000 χρονια θα χαθουμε σαν φυλη ή θα μπασταρδευτουμε

    Comments are closed.