“ΑΠΑΙΤΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ” – ΘΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ” – Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ…..

    Κοινοποίηση:
    antoniadis (1)

    Το άγριο ξέσπασμα του δικηγόρου Ν.Αντωνιάδη μετά από την “βροχή” καταγγελιών που δέχεται στον προσωπικό του λογαριασμό

    “Δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον ότι η απάτη με τα ανύπαρκτα τεστ έχει αποκτήσει τεράστιες πανελλαδικές διαστάσεις.
    Από όλη τη χώρα λαμβάνω αμέτρητες καταγγελίες από ανθρώπους που δεν έκαναν τεστ και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι θετικοί.

    Είναι όλοι αυτοί που στήθηκαν στις ουρές, αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν, έφυγαν και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι “θετικοί”.
    Μέχρι τώρα είχαμε τους ασυμπτωματικούς θετικούς, τους οποίους, κατά την Ματίνα Παγώνη, “δεν θα αντέξουν τα νοσοκομεία”, ενώ αυτοί ούτε έξω από τα νοσοκομεία δεν θα περάσουν.
    Τώρα πια έχουμε και τους ανύπαρκτους θετικούς.
    Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

    Διαβάστε την συνέχεια στο προφίλ του δικηγόρου Ν.Αντωνιάδη στο facebook….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Παιδιά αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Αχ, γλέντια. Μάλλον θα κόλλησαν οι άνθρωποι τηλεπαθητικά για αυτό τους ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ. Χα,Χα,χα.

    2. Αφού είναι βλάκες και πάνε να κάνουν το τεστ τι περιμένεις;

    3. Ξυπνα ανόητε!! Αφού εγώ ξύπνησα απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου να κοιμάσαι!! Πρέπει να μου κάνεις παρέα!!

    4. Αφού είμαστε τόσο ζώα και τους ακούμε, φοβόμαστε ένα ιό και μια ίωση και τρέχουν σαν τα γίδια να κάνουν το τεστ.. Τι νόμιζαν ότι ήρθαν τσάμπα τα συνεργεία εδώ για να κάνουν τα τέστ? Για να ανεβάσουν τον αριθμό των ανθρώπων ήρθαν και να έχουν δικαιολογία μετά ότι ξαφνικά έχει η Θεσσαλονίκη και η κάθε πόλη πόσα κρούσματα…. Στην Ιταλία ξεσηκώθηκαν όλοι για το lockdown και στην Θεσσαλονίκη τους έβλεπα σήμερα να γελάνε και να πηγαίνουν βόλτα στην παραλία, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ούτε εκνευρισμός ούτε αγανάκτηση… Τίποτα δεν κατάλαβαν , ότι η πόλη μας είναι το πείραμα , αν δεν αντιδράσουμε θα το εφαρμόσουν παντού σε όλη την Ελλάδα!!!! Ξυπνάτε ζώα μπας και αλλάξουμε κάτι…..Όσο για τα τεστ η αξιοπιστία τους είναι ίδια με αυτή των προεκλογικών υποσχέσεων των πολιτικών , ανύπαρκη… Χθες άκουσα σε 3 εκπομπές να μας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έχουμε απαγόρευση από νομό σε νομό και ότι θα είναι ανοιχτά όλα τα μαγαζιά εκτός της εστίασης, θα περιμένουν 14 μέρες και θα δουν πόσο αποδίδουν τα μέτρα.,. Αλλά σήμερα το πρωί- αφού περάσανε 14 μέρες( γελάνε και οι πέτρες) ήρθε ο Κικίλιας για επιθεώρηση και αλλάξανε τα δεδομένα…. Ήταν που κόπτονταν ότι θα είναι τοπικό και μερικό το Lockdown και σε λίγες ώρες έγινε καθολικό και με sms….. Στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα.

    5. εφ όσον θέλουν λοκνταουν είμαστε μ@@κες που δεν κλείνουν όλοι τα μαγαζιά για μια βδομάδα , να μην χτυπηθεί καμμία απόδειξη , να δούμε μετά ….είμαστε που είμαστε καταδικασμένοι , με τις αποφάσεις τους , ας τους χτυπήσουμε και εμείς εκεί που θα τους πονέσει…..στο χρημα

    6. Το ιδιο γινεται και εδω στην Κυπρο, φιλος μου πηγε να κανει το τεστ, πηρε αριθμο αναμονης,,, αργουσε η σειρα του και εφυγε χωρις να κανει το τεστ, την επομενη πηρε μυνημα οτι βρεθηκε θετικος. Και εχω ακουσει αλλες 2 περιπτωσεις που εγινε ακριβως το ιδιο

    7. Τρεις τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει, και δεν ξέρω και πολύ κόσμο, φανταστείτε τι γίνεται. Οι δύο πήγαν για rapid test σε πόλεις που έκανε τζαμπα το κράτος το τεστ και ο ένας ήταν υποχρεωμένος επειδή είναι στον στρατό. Χτύπησε όμως και δεν πήγε στη μονάδα να κάνει το τεστ την καθορισμένη μέρα. Παρά ταύτα σε 3 μέρες έλαβε επιστολή ότι βγήκε θετικός. Θεσσαλονίκη αυτό το τελευταίο. Προ του καθολικού στρατιωτικού νόμου φυσικά, καμμιά βδομάδα, 10 μέρες νωρίτερα από τώρα δηλαδή.

    8. Να πάνε να γ@μηθούνε ολοι αυτοι και τα τεστ τους.

    9. Είναι η δεύτερη φορά που ακούω στη δουλειά να μας λένε 2 άτομα για την ίδια ακριβώς περίπτωση, για τον ένα αφορούσε συγγενικό πρόσωπο και για τον άλλο πρόσωπο. Είχαν αρρωστήσει και φοβήθηκαν μήπως έχουν κορωνοΪό, πήγαν να κάνουν το τεστ, έδωσαν τα στοιχεία τους (έξυπνο,δίνεις πρώτα τα στοιχεία σου ώστε αν βαρεθείς και φύγεις να σε δηλώσουν θετικό, καθόλου δεν ενδιαφέρονται αν όντως έχει κάποιος κορωνοΪό, δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας) αλλά επειδή περίμεναν αρκετή ώρα στην ουρά έφυγαν. Τη μία την πήραν την επομένη και της είπαν ότι είναι θετική και την άλλη η οποία βγήκε και στο Παπαδάκη από ότι μας είπε η φίλη της ζωντανά την πήραν μετά από μερικές ώρες. Το ψέμα πάει σύννεφο συνάνθρωποι μου και η προπαγάνδα τεράστια. Έμαθα ότι έδωσαν κι άλλα χρήματα στα κανάλια για να συνεχίσουν την τρομοκρατία τους. Από περιέργεια ρώτησα μια δικηγόρο αν με πιάσουν έξω χωρίς μάσκα μπορώ να επικαλεστώ ότι στα κανάλια δε φοράνε και ας βρίσκουν ότι δικαιολογίες θέλουν για να μη φοράνε γιατί δε μπορεί ο νόμος να είναι 2 μέτρα και 2 σταθμά ειδικά όταν υπάρχει πανδημία όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, μας ονομάζουν και ψεκασμένους, αν είναι δυνατόν να ακούς αυτό από τον Πρωθυπουργό της χώρας, και απλά μου είπε ότι τίποτα δε θα γίνει και ότι απλά θα μπει στο αρχείο. Οπότε μην περιμένετε ότι με μηνύσεις θα δικαιωθεί κάποιος. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια δημοκρατίας. Ζούμε σε ένα αυταρχικό καθεστώς, αποφασίζουμε και διατάσσουμε στο οποίο όλα τα ένδικα μέσα ανήκουν στο σύστημα. Δε θα με ξαφνιάσει καθόλου αν δώσουν και την εντολή να πυροβολούν εν ψυχρώ τους ανυπάκουους των παράνομων νόμων τους.

    10. Εχει συμβεί ακριβώς το ίδιο σε δύο γνωστούς μου. Στο Σωτηρία πηγαν για τεστ, γινοταν χαμός έφυγαν και το έκαναν σε ιδιωτικό, βγήκε αρνητικό και τους κάλεσαν από το Σωτηρία οτι ειναι θετικοί. Μολις τους ειπαν οτι δεν εκαναν το τέστ εκεί τους έκλεισαν το τηλέφωνο.

    11. Ρε τι κόσμος ηλιθιος υπάρχει! Που φοβούνται μην πεθάνουν από τη γρίπη. Κάθε μέρα μας πεθαίνουν από το άγχος και αυτοί πάνε μόνοι τους και βγάζουν τα μάτια τους. Ξυπνήστε ρεεεεε!

      1. Καλά!! Το χαψαμε!! Δλδ αν η αστυνομία είχε εντολή να τους καταστείλλει δε θα μπορούσε!! Αυτά μου θυμίζουν τους δικούς μας Χιώτες που έδειραν τα ΜΑΤ και αναρωτιωμουν τότε το αρχιδομορφο τέρας γιατί τους αφησε. «Γιατι ήξερε ότι σύντομα θα είναι ΔΙΚΤΑΤΩΡ»

    12. Δεν τους φοβιζουν λογια απειλες μυνησεις κλπ … αν το καταλαβετε αυτο τοτε θα κινηθειτε στη σωστη κατευθυνση

    13. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΣΥΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ !!’
      ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….;

      1. Για πες μας τι γίνεται, γιατί φαίνεσαι ξύπνιος και έχεις και απόκρυφη γνώση που εμείς οι “άλλοι” δεν έχουμε.

        αντε περιμένουμε εξηγήσεις, όχι μόνο πορδές

        1. Διάβασε, εάν φυσικά ξέρεις Ελληνικά και θα καταλάβεις, τρολάκι……..

    14. Για αυτό κλείσανε την πόλη,
      δεν άντεξαν την ντροπή

    15. ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ…. ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ….
      ΜΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ.

    16. Έπρεπε να πανε στο χώρο που κανουν τα τεστ,να βρούν αυτον που του πήρε τηλ ,να του ζητήσουν τα στοιχεία κ στη συνεχεια μια ωραία μήνυση ,μα δουν ποιος τους βάζει κ λένε ψέμματα ,τόσο απλα

    17. Εάν ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη που τους καταστρέφει οικονομικά επειδή φοβάται να κλείσει την Αθήνα , δεν ξεσηκωθούν τώρα θα μας διαλύσουν κυριολεκτικά.
      Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε πλέον. Έχουν ξεπεράσει όριο. Βυθίζουν τη χώρα και την οικονομία στο χάος.

    18. Τι άλλο πρέπει να δείτε ζώα για να καταλάβετε την απάτη;

    19. Μου το είπαν και εμένα σήμερα 2 γνωστά μου πρόσωπα,που αφού κουράστηκαν από την αναμονή κι έφυγαν χωρίς να κάνουν το τεστ,τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα!!!

    Comments are closed.