ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ “ORUC REIS” ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    Dend

    Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, χαρακτήρισε ανοιχτόκαρδο Ανατολίτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στη διαπροσωπική επαφή είναι συμπαθής άνθρωπος, έχει το ανοιχτόκαρδο του Ανατολίτη. Από την άλλη πολλές φορές εκφράζει σκέψεις που δεν είναι συμβατές με το πώς βλέπουμε εμείς την πραγματικότητα».

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    «Να κλείσουμε τη σελίδα με το Oruc Reis»

    Όσον αφορά το περιστατικό με την είσοδο του τουρκικού ερευνητικού πλοίου «Oruc Reis» σε περιοχή άνωθεν ελληνικής υφαλοκρηπίδας ο κ. Δένδιας είπε στην ίδια συνέντευξη ότι «είναι καλό να κλείσουμε τη σελίδα αυτή». «Υπήρξε μια δυσαναλογία της ενασχόλησης της κοινής γνώμης με το συμβάν. Να μην δίνουμε στην άλλη πλευρά την εντύπωση ότι μπορεί κατά το δοκούν να ανεβάζει το θερμόμετρο. Χρειάζονται ψυχρές, μετρημένες αντιδράσεις ώστε να μην δίνουμε την εντύπωση ότι μπορεί να μας σύρει σε οτιδήποτε» πρόσθεσε.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενημερώνει τον Ν.Δένδια ότι, εμείς ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε για το Oruc Reis που αλώνιζε 24 ώρες μέσα σε ελληνικά ύδατα ούτε για τον δικτάτορα Ερντογάν!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ο ΜΑΣΣΟΝΟΓΛΟΜΠΟΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ROTCHILD ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ..ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΔΑΦΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ………ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΛΕΙΜΑΙΝΟ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ………

    2. Εμ βέβαια να κλείσουμε τη σελίδα αυτή που αρκετά…ενασχολήθηκε ο λαός, όπως λέει, αφού είναι σίγουρο οτι θα υπάρξουν πολλές παρόμοιες σελίδες, οι οποίες θα οδηγήσουν στα προσχεδιασμένα για το μοίρασμα του Αιγαίου!! Αίσχος!!!

    3. ΔΕΝ ΝΟΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ (ΤΟΥΣ) ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ……..ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ………..

    4. Άντε αλλόθρησκε και -εθνάρχης-. Πιο προδότης πεθαίνεις.

    5. ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ !

    6. ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΕ ΤΥΟ ΚΙΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    7. Που ειναι ο κασιδιαρης να του ριξει καμια σφαλιαρα μπας και συνελθει απο της παπαριες που λεει.

    8. Mας κυβερνουν προδοτες ΑΥΤΟΙ που μας Κυβερνούν είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ …

    9. ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΡΝΗΗ
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ Ο ΠΟΥΤΑΝΟΤΟΥΡΚΑΣ
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ
      ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΙΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ
      ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΑΡΟΥΡΑΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΣΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ????
      ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
      ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    Comments are closed.