ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ – ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    Μέχρι και ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ επιστρατεύουν στη Γερμανία οι υγειονομικές αρχές προκειμένου να εμβολιάζουν ΜΑΖΙΚΑ τους πολίτες!!!

    Αυτό επιβεβαίωσε ο ανταποκριτής του OPEN στο Βερολίνο, γεγονός που άφησε σύξυλους τους παρουσιαστές:
    «Και στη μάχη ρίχνονται και οι κτηνίατροι;;», ρώτησαν απορημένοι για να λάβουν την εξής καταφατική απάντηση:

    «Ναι, πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να το κάνει πάρα πολύ απλά».

    Και επίσημα ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ επομένως θα οδεύουν ακόμα και στους κτηνιάτρους για εμβολιασμό οι πολίτες!!!

    Θυμίζουμε ότι η ισχυρότερη χώρα της Ε.Ε. ανακοίνωσε δια μέσου της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, υπό την προϋπόθεση να περάσει από την ομοσπονδιακή Βουλή ο σχετικός νόμος.

    Μέχρι περίπου και τον Φεβρουάριο – Μάρτιο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει μόνο για τα Σώματα Ασφαλείας και το ιατροφαρμακευτικό προσωπικό.

    «Θα τους δωθεί ένα περιθώριο μέχρι τον Φεβρουάριο. Εάν δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αποταχθούν οριστικά από το Σώμα και θα πάνε σπίτι τους».

    «Στρίμωξαν» δικηγόρο που αντέδρασε
    Όταν ήρθε η σειρά της δικηγόρου, Αντωνίας Λεγάκη, να σχολιάσει τα σενάρια υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα και την κατάσταση στη Γερμανία, ειπώθηκαν τα εξής:

    «Προσωπικά έχω κλείσει ραντεβού για την 3η δόση. Όμως υπερασπίζομαι με όλη μου τη δύναμη το δικαίωμα των ανθρώπων να εμβολιαστούν ή όχι. Σε μία στιγμή που ακούω και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε ότι κάποια ευρωπαϊκή κυβέρνηση, η οποία αποτελεί και κάποιου είδους πρότυπο για τη δική μας, βάζει στη μάχη τους κτηνιάτρους, που η επιστήμη τους δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό, αν είναι τόσο απλό να το κάνουμε και εμείς οι δικηγόροι».

    Εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι αντιδράσεις στο στούντιο, με τον ανταποκριτή του OPEN στη Γερμανία να υπερασπίζεται την «επιστράτευση» των κτηνιάτρων και τη δικηγόρο να του απαντά:

    «Άρα θεωρούμε λογικό και δείγμα ευαισθησίας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις βάζουν κτηνιάτρους να κάνουν το εμβόλιο και αν κάποιος εκείνη τη στιγμή εμφανίσει μία αλλεργική αντίδραση θα τον αντιμετωπίσουν σα να είναι ΖΩΟΝ! Χαίρομαι λοιπόν που τα γνωρίζετε καλά άρα εισηγούμαι και εσείς ως δημοσιογράφος να αναλάβετε να κάνετε εμβολιασμούς».

    Όταν δικηγόρος έκανε στη συνέχεια λόγο για το δικαίωμα των πολιτών να κάνουν ελεύθερα ό,τι θέλουν στο σώμα τους, ένας εκ των παρουσιαστών αντέδρασε λέγοντας:

    «Αυτό ισχύει για τα τατουάζ κα Λεγάκη, για το σκουλαρίκι, για το αν θα πάρω κιλά ή όχι. Υπάρχει και μία απόφαση για του ΣτΕ».

    Δείτε το σημείο που παίρνει τον λόγο η δικηγόρος και «ανεβαίνει» η θερμοκρασία από το 6:30:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Πάντως οι μουσουλμάνοι αρνητές όλου του πλανητη ισχυρίζονται ότι μέσα στο εμβόλιο υπάρχουν εβρυικα κύτταρα γουρουνιού.
      Μόνο όταν καταστεί υποχρεωτικό και στους μουσουλμανους τότε θα δούμε καραβάνια να γυρνάνε στις πατρίδες τους.

    2. Ε καλα κ εδω επισκέπτριες υγειας το κάνουν τ εμβολιο…..οι γιατροι απλά παιρνουν ιστορικό!!!!

    3. Ο Μεσαίωνας έχει έρθει εκεί εδώ και δεκαετίες πίσω. Απλώς, τα γράφετε όλα στα “Δημοκρατικά” άπλυτα αρχ@δια σας και πέρα βρέχει!! Τώρα σας πείραξε;;;;

    4. Ένας Χριστιανός δέν υπάρχει νά τούς πετάξει στά μούτρα ότι ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ;;;;;; Που έχουν κάνει σημαία τό παραμύθι ότι μόνο ο ανεμβολίαστος είναι επικίνδυνος γιά τούς γύρω του;;;; ΕΝΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;

    5. Αυτό το σκηνικό θυμίζει τον Πάπα που τρώει ωμό κρέας

    6. Ο/Η Ειναι φανερο οτι πανε να μας ξεκανουν πριν την ωρα μας λέει:

      Με την επι καθημερινης βασεως πιεση- προπαγανδα για τα εμβολια. ο κοσμακης αρρωσταινει απο αλλες αιτιες και αυτο μας το κρυβουν.Η πιεση που μας ασκουν δημιουργει παραπλευρες ασθενειες. εγκεφαλικα καρκινους ψυχασθενειες και ενα σωρο αλλες.Αυτα δεν μας τα λενε.Στη πισω πλευρα του μυαλου τους εχουν να πεθανουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ανω των 60 , μπας καισωσουν τη παρτιδα.οπερ εστι μεθερμηνευομενο δεν θα πληρωνουν συνταξεις επιδοματα,νοσηλειες και ετσι μ αυτο το τροπο θα αυγατισει ο προυπολογισμος.Ας ζητησουν η επιτροπη για παραδειγμα τον αριθμο θανοντων απο αλλες αιτιες εκτος κορονοιου και τοτε θα δη την αληθεια

    7. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ,ΑΚΟΜΗ! Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΠΕΥΣΕ..ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗ!!! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ ΚΑΙ Ο “ΠΟΛΥΣ” ΡΑ’Ι’ΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ!!! ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ”!!! ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ..ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ???

    8. Και αναρωτιομουν, τι δουλεια εχουν οι κτηνιατροι και ασχολουνται με τα εμβολια! Ηδη εχουμε τον Μπουρλα, εναν Γαλλο και νομιζω και μια Αυστριακη! Η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι ακολουθουν το Τα.λ.μου.δ, που μας χαρακτηριζει κτηνη! Ειδικα τους Ελληνες! Δυστυχως αυτα παθαινεις, οταν περιτριγυριζεσαι και κυβερνιεσαι απο Ο.β.ρεοσπερματα!

    9. Κυριε Χίο, σας παρακαλώ, ξαναβάλτε την ειδηση που περιελάμβανε την καταγγελία απο τον (ΗΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ 23/11/2021) διάσημο ιολόγο ΑΝΤΡΕΑΣ ΝΟΑΧ, που,βάσει της ερεύνης που διεξηγαγε τον Νοεμβριο η επιστημονικη ομάδα του καθηγητη της Μαδρίτης ΠΑΜΠΛΟ ΚΑΜΠΡΑ [ Βλεπε εις το διαδικτυο PDF Pablo Campra : ” Detection of Graphene in Covid 19 Vaccines by Micro Raman Spectroscopy”] απεδειχθη η ύπαρξη σε θανατηφορες οσοτητες του δηλητηρίου αυτου στα εμβόλια αυτα. Το πρωι της 23ης Νοεμβρίου ο ΝΟΑΧ κατηγγειλε μεσω του youtube το εγκλημα και το ίδιο βραδυ ή κατ αλλους σε δυο ημερες εδεχθη επιθεση απο ομαδα αγνωστων ατομων (προφανως των μυστικων υπηρεσιών) και ανευρεθη δολοφονημενος, το κατηγγειλε η συζυγός του. Βαλτε το και πάλι,μηπως και καποιοι γιατροι που τους απομενει ενα ιχνος ανθρωπιάς ευαισθητοποιηθούν. Η ΑΥΣΤΡΙΑ απεφασισε να δολοφονησει τον πληθυσμο της απο 14 ετων και ανω, η αδιστακτη κυβερνηση (συγκυβερνηση ΝΔ,ΚΙΝΑΛ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) σιγουρα θα την μιμηθεί ,οπψς και εκανε με τα πρόστιμα.

      1. ευχαριστω για την πληροφορια ..καλα ειναι πολλοι να το δουν το αυτο βιντεο…αυτο τα εξηγει ολα που πεφτουν σαν κοτοπουλα μερικοι μετα τον εμβολιασμο…τον εφαγαν τον γιατρο ΚΡΙΜΑ

    10. Φέρτε το κινεζικό εμβόλιο, γιατί μας υποχρεώνετε με τα σκευάσματα που εσείς θέλετε και μάλιστα χωρίς επικαιροποίηση, παρόλες τις μεταλλάξεις.

    11. Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουμε τρανταχτές αποδείξεις σύνδεσης θανάτων και εμβολιασμού»

      «Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα
      – Αυτός ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία
      – Οι πολιτικοί δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις»

      > https://www.mixcloud.com/Focusfm/σουχαριτ-μπαγκντι-061221/

    Comments are closed.