ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ SILK OIL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ: “ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ”. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    γερακασ-δολοφονια

    Ανακοίνωση εξέδωσε,  ο πατέρας του πρατηριούχου και γιου του ισχυρού άντρα της Silk Oil στην Ελλάδα,  που άγνωστοι«γάζωσαν» στο Γέρακα με δύο καλάσνικοφ το πρωί του Σαββάτου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρατηριούχος και υιός του ιδιοκτήτη και μεγαλοεπενδυτή , έπεσε νεκρός, από σφαίρες, λίγο μετά τις 8 το πρωί, έξω από το βενζινάδικό του, σε πολυσύχναστο σημείο, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

    Η ανακοίνωσή του πατέρα, όπως προβάλλεται στο διαδίκτυο:

    “Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου.

    Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για τον πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων Ζκαθαρις (προφανώς εννοεί, καθαρός), χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

    Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των  μπράβων.

    Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

    Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

    ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

    Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΣΑΠΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    2. Σίγουρα πίσω από τα κυκλώματα εκβιαστών και προστατών θα βρίσκονται διεφθαρμένοι κουραδό μπατσοι

    3. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

    4. Ζκαθαρις ;;;;;;;;;;ήπως είναι συνθηματικό;

    5. έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα…

    6. Η Κολομβία κ το Μεξικό της Ευρώπης είναι η χώρα…Μαφία παντού, διαφθορά κ εγκληματικότητα…Πολιτικοί-Αστυνομία κ Δικαστικοί οι πρώτοι στην λίστα…

    7. δε κουνιεται φυλλο…… ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΥΣ.
      ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…

    8. Και βρήκε ευκαιρία ο Πανουλης που τίποτε δεν κατάλαβε από το κείμενο να εξολοθρεύσει την αστυνομία. Συγκρατησου καλό μου..

    9. Για τον ίδιο λόγο έφαγαν τον Καραϊβάζ!!Ήξερε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ της αστυνομίας και της μαφίας και άρχισε να τα βγάζει στην φορά!!!Να θυμίσω απλά ότι, στην φύλαξη του δολοφονηθέντος μαφιόζου Σκαφτούρου,βρισκόταν αξιωματικός της αστυνομίας εν αποστρατεία!!

    10. ουυυυυυυυυυυυσσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεε
      Γαζωμα θελουν οι μπατσοι τα κοματοσκυλακαθε μερα ληστειες εκτελεσεις πραγματικο φαρ ουεστ η ελλαδα μας αλλα θα ερθη η ωρα τις δικαιοσυνης δεν θα ξερουν που να κρηφτουν τα καθικια του κερατα
      ρεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσσσττττ

    11. ο πατέρας δηλαδή, με λίγα λόγια, ξέρει με ονόματα και στοιχεία, αλλά φοβάται να μιλήσει. Μάλιστα. Τότε, ποιος θα μιλήσει ρε μάστορα ? οι αστυνομικοί που τα αρπάζουν και οι πολιτικοί που τους προστατεύουν ? πλάκα σπας ?

    12. ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ….Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….?????

    13. Οποιος δεν τους κανει….γεια σας !!! Ωραιο ”Κρατος” !!! Διαμαντι !!! Φιδια τρεφουμε στο κορφο μας επι 10ετιες και να τ’ αποτελεσματα και η καταντια του ”Λυκνου της Δημοκρατιας” που αναβαθμιζεται σε ”Ανδρο της Τρομοκρατιας”..τα λενε… οι Τουρκοι που και που και ευθεως και σαφως…αλλα δεν ακουει κανεις….γιατι αραγες ?
      Κι ο Βλαδιμηρος τα ειπε…παει ο κοσμος που ξερατε…ουτε αυτον τον ακουει κανεις…για να σε δουμε…ΣΕΒΕ μας μεγαλε καρπερε…οταν θα ”κλεισει” η κανουλα…σε τινος θα βρεθεις τη ”ζεστη” αγκαλια !!! Καλα γελασατε…..

    14. κα.Προεδρε του κλαδου βενζινοπωλων, προκειται για μπολικο ξεπλυμα μαυρου χρηματος και νοθευμενων καυσιμων! ΕΛΑΣ και κ.Γεωργιαδη το… μεγαλειο σας!
      Αμ η Κουλα η κουμπαρα λαθρεμπορων καυσιμων βγανει την ουρα της απεξω?

    15. αρχηγός γαδα; πόσα γουρούνια θέλει στην καθισιά;; κοστουμαρισμενοι βοθροι

    16. Γι αυτό η ΕΛ.ΑΣ θέλει ξήλωμα μαζί με τα πλακάκια.
      Μαζικές απολύσεις, κατάσχεση ό,τι έχουν, κατάσχεση των συντάξεων και να μας ευχαριστούν που δεν θα σαπίσουν σε ξερονήσι οικογενειακώς.

    Comments are closed.