ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ – ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΙΓΚΟΛΟ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΙΛΗ

    Έγγραφο με τη μορφή του κατεπείγοντος απέστειλε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στην ομόλογη Αρχή για το Ξέπλυμα στον Παναμά, ζητώντας να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ σε λογαριασμούς που ενδεχομένως ανήκουν στο ζεύγος Καϊλή – Τζιόρτζι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω έγγραφο απεστάλη από τον κ. Βουρλιώτη, πριν από δύο ημέρες, στις Αρχές του Παναμά, στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τις οικονομικές δραστηριότητες του προφυλακισμένου ζεύγους, το οποίο εμπλέκεται στο «Qatargate».

    Μάλιστα, ο κ. Βουρλιώτης, στο πλαίσιο της δικαστικής συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές, παραμονή της συνεδρίασης του βελγικού δικαστικού συμβουλίου, που θα αποφάσιζε για την παράταση της προσωρινής κράτησης της Εύας Καϊλή, ενημέρωσε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Βέλγου εισαγγελέα για τις μέχρι τότε ενέργειες, στις οποίες είχε προβεί ο ίδιος στη χώρα μας.

    Δηλαδή, για τη δέσμευση των λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και μελών της οικογένειάς της στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το “χρυσό” οικόπεδο 7 στρεμμάτων στην Πάρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ελληνικός Άρειος πάγος και “ελληνική δικαιοσύνη” το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε? Ας ανοιχτούν και οι λογαριασμοί δικαστικών στην Ελλάδα εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι κάποιοι δικαστικοί πούλησαν ακριβά το τομάρι τους

    2. Δυστυχώς αυτή είναι η λογική της κοινωνίας, όποια το πουλήσει πιο ακριβά είναι η πιο έξυπνη. Δέστε τις πατσαβούρες της τηλεόρασης και τις πουτάνες των κομμάτων. Τις άλλες τις τρώει η μαρμάγκα.

    3. Ο κυριος Τιποτας,(κατα κοσμον αβραμοπουλος), εχει λουφαξει και καλα κανει. Αν ομως ο βελγος εισαγγελεας τους ειχε πιασει τα τηλεφωνα ηδη ξερει πολλά. Απο Βελγο τελικα το βρήκαν … δεν το χωραει ο νους του ανθρώπου … Βεβαια ολα αυτα θα τελειωσουν ,οσον αφορά τη Μπανανοκωσταινα ,με μια γερη Αμνηστεια απο τους Μυριζαιους,οταν ερθουν και παλι . Αν η Καιλή δε βρισκοταν στις Βρυξελλες και ηταν εδω στη Μπανανια, θα ειχε ηδη βγει αποφαση του Αρειου Παγου και του Συμβουλιου Αποικίας οτι ειναι πιο καθαρη και απο την Παρθενο της Ορλεάνης ,δεν το συζητουμε … Α ρε βελγοι ,απο σας ρε να την παθουμε ???

    4. Ποιους και πόσους τάιζε εδώ για να την βγάζουν…πόσο πιο χαμηλά ρε Έλληνα…

    5. μια βιζουτου εφαγε τοσα λεφτα φαντασου τη τρωνε η μεγαλη λαμογια τα αρχιδια μας

    6. Η επιτυχία κάποιου ατόμου είναι τις περισσότερες φορές συνυφασμένη και με τη σύντροφο που έχει επιλέξει… Αν η σύντροφος δεν ειναι σόι, τότε ο αρσενικός δεν πρόκειται να καταφέρει αυτά που θα μπορούσε… Μάλιστα θα μπορούσε να οδηγηθεί και στην καταστροφή. Στην περίπτωση της Ευας, ο αρσενικός ειναι η Εύα. Ο Τζορτζι ειναι για τα θελήματα… αλλά δυστυχώς ειναι ο λάθος σύντροφος που έμπλεξε την Εύα… Βέβαια η Εύα πληρώνει τις κα$λες της…

    7. Εδώ οι εισαγγελείς βρήκαν 250χιλ στον λογαριασμό του Αδωνι και…. είπαν πως είναι αδιευκρινηστο(χαχαχα) ποσό και έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο!!!!! Αυτό θα σταλεί στις Βρυξέλες σε μμε για να ξέρουν με τι εισαγγελείς έχουν να κάνουν στην Ελλάδα. Θα έχει φάση…

    8. Η πουτάνα μεσα σε 3 χρόνια εγινε κροισος η «μαντάμ» Λούλού Η πόρνη βουλευτής που έγινε επιχειρηματίας σφράγισε με τη ζωή της το Κάπηλο Πασόκ

    9. 100% είναι τόσα. Εδώ μόνο 750 χιλιάρικα βρήκαν στην τσάντα

    10. Για να κανει προπαγανδα να περασει νομοσχεδιο να καταργησουν τη visa στους αραβες, με το σκεπτικο οτι ειναι πιο ευρωπαιοι απο τους ευρωπαιους, δεν ειναι καθολου πολλα.
      Το Καταρ, αντε ναχει δωσει 500 Μ συνολο, που ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια τους για τοσο μεγαλη δουλεια.
      Πηρε και η πατσαβουρα εδω περα κανα 50 εκατομμυρια, για αυτο και τα 750.000 τα ειχε μαζι με τα μπιμπερο, ουτε που τα κοιταξε.

    11. Ένα σκασμό λεφτά….
      Παντός θυμάμαι ένα τέτοιο έγγραφο απο μια δικηγορική εταιρία στο παναμα… το είχατε βγάλει εδω στο μακελειο.

    12. ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ Η ΣΚΥΛΑ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΓΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΙ ?????

    Comments are closed.