ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΤΑΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ  

    Κοινοποίηση:
    estiasi

    Κατηγορηματικός ότι δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

    Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως «το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ».

    Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ωράριο των καταστημάτων υποστηρίζοντας πως πλέον εξετάζεται η διεύρυνσή του μέχρι τη 1 πμ. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1 π.μ.».

    Ο κ. Πέτσας σχολιάζοντας την αύξηση των κρουσμάτων, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει μια αύξηση κρουσμάτων όπως και οι άλλες χώρες τελευταία, αλλά παραμένει σταθερή. «Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ». Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

    Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη χρήση της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε πως είναι από τα μέτρα που θα εξεταστούν αν υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων. «Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας», ανέφερε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Προφανώς τα λαθροεποίκια τακτοποιήθηκαν καλά εντός του Ελλαδιστάν…το Αιγαίο μοιράστηκε κατά πως πρέπει…η Χρυσαυγειάδα καλά κρατεί άντε να αμολύσουμε λίγο τα λουριά(!) από τα χάπατα που ακόμα μας ψηφίζουν!!
      Έτσι αποφάσισε το Κυβερνείο Κούλη την “οπισθοχώρηση”τάχατες του κορονοϊού!!!

    2. ο πετσας να διωξει ολα τα λαθρο ορκ απ την χωρα κι να σταματισει το παραμυθι με τον κοροιοδιο

    3. Την ίδια στιγμή το ΚΕΠ στην Φ. Νέγρη δέχεται μόνο με ραντεβού μέσω τηλεφώνου το οποίο δεν δείχνει συνεχώς οτι μιλάει… Τους βόλεψε μια χαρα ο covid.

    4. Να ασκηθεί ποινική Δίωξη σε όλους όσους κάλεσαν δημόσια κόσμο έξω από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
      Ειδάλλως η ίδια η Κυβέρνηση αναιρεί τα υγειονομικά μέτρα περί συνωστισμού τα οποία κ προκρίνει για την απαγόρευση των παρελάσεων!
      Δλδ άμα κατεβαίνεις σε πορείες με σημαίες αριστερών παρατάξεων ο ιός δεν κολλάει, ενώ αν κατέβεις να καμαρώσεις το παιδί σου να παρελαύνει έχοντας ελληνική σημαία θέτεις σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία!
      ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYΣΤ ΡΕ φαρισσαιοι, υποκριτες, KOΛΑΟΥΖΑ του σορος, μας καταστρεψατε πουστ@ραδες σταλινοφασίστες ΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ

    5. Να κανουν πορειες οι δημοσιοι κηφηνες και τσακιζετε τον ιδιωτικο τομεα που πασχιζει να επιβιωσει και να πληρωνει τα τεμπελοσκυλα σας για να σας ψηφιζουν! Ου να χαθειτε φαρισσαιοι, υποκριτες, υπαλιλλακια του σορος, μας καταστρεψατε! Αχρειοι!

    Comments are closed.