ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 100 ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για επίθεση αντιεξουσιαστών ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, περίπου 100 (!) άτομα πραγματοποίησαν καταδρομική επιχείρηση στα γραφεία της οργάνωσης στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης. Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής μέσα στο κτίριο. Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες και απομακρύνθηκαν με μοτοσικλέτες.

    Επίθεση στα γραφεία του τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15 του Σαββάτου, περίπου 100 (!) άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα.

    Η ομάδα που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά κάποιοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά.

    Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τις μηχανές τους.

    Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την κρατική ασφάλεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ο αιληνασ σαλβινι,,(με το ενα νεφρο και τον καθετηρα)οπωs δηλωσε στην απολογια του ο καταδικασμενοs..)
      η πρωην Ερωμενη ζωηρη ξανθια με το εξωγαμο το μικρο σπυρο και η νυν Κορινθια ερωμενη ευειδηs γραμματευs που διοριστηκε στην βουλη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου..& ξερειs που ανηκει.

    2. ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΖΑ

    3. Μαγκες οι αναρχικοι! Πηγαν εκει που ηταν 5-6 ατομα! Δεν πηγαν στα κεντρικα της χραυγης στη Μεσογειων που εκεινη την ωρα ειχε προγραμματισει φεστιβαλ πολεμικων τεχνων με δεκαδες ατομα! Εκει κοτεψαν να πανε…

    4. τα συριζόπουλα κανουν οτι μπορουν ,αλλα η ωρα φτάνει που θα φανε καλα ,και αυτοι και ο αρχηγος τους

    5. Επειδή ο Κασιδιάρης θα είναι στο δεύτερο γύρο ως δήμαρχος Αθηναίων και επειδή η ΧΑ ξεπερνάει το 12% σε ολόκληρη την Ελλάδα πλέον, προσπαθεί το σύστημα μέσω των υπαλλήλων του αναρχοναζίδων με προβοκάτσιες να δημιουργήσουν κάναν νέο Φύσσα ώστε να χώσουν ξανά μέσα την ΧΑ. Προσοχή και μη μασάτε.

    6. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΚΙΝΑΙΔΟΛΕΣΒΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΑΝ ΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΜΈΧΡΙ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΊΟΝ !!!

    7. Τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις το φιδιού της αναρχοάπλυτης φασιστεράς και των υποτακτικών του.
      Η ώρα της Εθνοκάθαρσης πλησιάζει.
      Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες ενωμένοι να τους στείλουμε στον Καιάδα.

    8. Ανεβαινει και Τσουζει …Σουζι

    9. Μόνο Η Χρυσή Αυγή είναι Ή λύση Για την Ελλάδα και τούς Έλληνες πολίτες.

    10. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ….ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….!!!!

    11. Δεν με νοιάζει ποιους αφορά η επίθεση αν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι.. Με νοιάζει σαν πολίτης να υπάρχουν κάποια άτομα είτε αντιεξουσιαστές είτε αντιρατσιστές που ενώ φωνάζουν κατά του φασισμού ενεργούν σαν τους μεγαλύτερους φασίστες. Ποιοι είναι αυτοί που ότι δεν τους αρέσει ξεσπούν με επιθέσεις μέχρι και δολοφονικές εναντίων ανθρώπων; Αυτοί είναι αντιφασίστες και αντιρατσιστές;

    12. Όσο την πολεμάνε…. Τόσο την δυναμώνουν….. Θα έρθει η ώρα που θα το καταλάβουν αλλά θα είναι αργά..

    13. Θα βγουν τα συριζοκαθικια και θα πουν οτι ηταν επισκεψη φιλικη και πέρασαν να αφησουν γλυκα.

    14. Μην πειράξετε τα αναρχοπιθήκια, είναι όργανα του συστήματος.

    15. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΄Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ…………………………. ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΛΥΤΑΡΙΟ, ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΑ ΔΕΝΔΙΑΣ……………………………… ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ………………………………

    16. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΥΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΑ …….. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    17. Συριζα περιμενω να κταδικασεις την επιθεση και την βια η ειστε υποκριτες

    18. Καλησπέρες!!!

      Όπως βλέπετε,οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αρχίζουν τις “επιδρομές” οι μια στην άλλη.
      Πλησιάζουν οι εκλογές βλεπεις.
      Το Χάος και η Ανωμαλία που θα δημιουργήσει ο γνωστός Στρατός του εσμού που κυβερνάει σε συνάρτησει με το ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ(κατόπιν σθννενόησης φυσικά με τον σουλτάνο).θα φέρει ανακατωσούρα και ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.
      Ο εσμός του Τσίπρα—με μπροστάρη τον Στρατό που θα κοματικοποιηθεί σαν επόμενος ΣΥΡΙΖΑ “ριζοσπαστικών” “προοδευτικών” “ιδεών” ΕΛΛΗΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ—ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ Ν ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ,,,

      ΟΠΟΤΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΦΩΝΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΙΞΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

      …όσο πληκτρολογούμε μόνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

      ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ,

    Comments are closed.