ΏΡΑ 23: 40! ΒΡΩΜΑ ΜΠΟΧΑ ΔΥΣΩΔΙΑ! ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο Ζ.ΖΑΕΦ: ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 80 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Τις αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας, όπως προβλέπονται βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενέκρινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πολύωρη διακοπή για διαβουλεύσεις, το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

    Τις συνταγματικές αλλαγές ψήφισαν 80 βουλευτές επί συνόλου 120, δηλαδή ακριβώς τα 2/3 της Βουλής, όσοι χρειάζονταν για να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές.

    Μετά από μπαράζ αναβολών της ψηφοφορίας στη Βουλή της ΠΓΔΜ εγκρίθηκε η συνταγματική αναθεώρηση στο πλαίσιο κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Εξερχόμενος του Κοινοβουλίου της γείτονος, ο Ζάεφ σημείωνε το απόγευμα της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ότι «γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη Βουλή» προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης του Συντάγματος. «Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει υπό κανονικές συνθήκες», πρόσθεσε.

    Η συνεδρίαση της Βουλής της ΠΓΔΜ, στην οποία εξετάζεται η πρόταση της κυβέρνησης του Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών σχετικά με την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και πλέον είναι αμφίβολο εάν θα διεξαχθεί σήμερα ή αναβληθεί για άλλη ημέρα.

    Έπειτα από ένα μπαράζ διαφωνιών η συζήτηση και στη συνέχεια η ψηφοφορία δεν ξεκίνησε ούτε στις 22:00 (ώρα Ελλάδος), που ήταν η τελευταία προγραμματισμένη ημέρα.

    Ωστόσο, εφόσον η πρώτη ψηφοφορία είναι επιτυχής, τότε θα ακολουθήσουν στις επόμενες 20 ημέρες ακόμη δύο, οι οποίες θα πρέπει, επίσης, να οδηγήσουν σε πλειοψηφία δύο τρίτων, ώστε η συμφωνία των Πρεσπών να κυρωθεί οριστικά από την πλευρά της ΠΓΔΜ.

    Βρώμικο παρασκήνιο 

    Γύρω στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος κυκλοφόρησαν έντονα καταγγελίες από ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας βουλευτών με μεγάλα ποσά. Ανάλογα με την πηγή της είδησης, τα ποσά αυτά κυμαίνονταν από 250.000 ευρώ ανά βουλευτή, έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Σε αυτό το κλίμα διεξάγονται οι ζυμώσεις για την επίτευξη πλειοψηφίας 2/3 στη Βουλή των Σκοπίων που επιδιώκει ο Ζόραν Ζάεφ.

    Την ίδια ώρα το κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO προβαίνει σε καταγγελίες για δωροδοκία βουλευτών του, προκειμένου να ξεφύγουν από την κομματική γραμμή και να ψηφίσουν θετικά.

    Συγκεκριμένα, ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ προχώρησε στις καταγγελίες κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις, αν και δεν αποκάλυψε ονόματα και δεν παρέθεσε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

    «Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και εκβιάζουν μέχρι και τις οικογένειες βουλευτών», τόνισε, προσθέτοντας ότι προσφέρθηκαν σε βουλευτές μεγάλα ποσά, έως και 2 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ακολουθήσουν την πολιτική του Ζάεφ.

    Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι διέψευσε τις παραπάνω καταγγελίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Μπορει να ηταν σιγουρο οτι οι αλβανογυφτοι θα λαδωθουν ,.,.,.,
      Το δεδομενο ομως ειναι οτι οι ευρωπαοι εξευγενισμενοι συναδελφοι τους ,οι ΕΝΟΙΚΟΙ της πλατειας Συνταγματος τα εχουν αρπαξει απο χτες .,.,
      Προσεξτε τα αστεια παπαγαλακια που αρχισαν να εκδηλωνονται εδω και καιρο .,..,
      Η γιατρινα λουγκρα με τις γοβες , η κυρια υπουργος ,και ενα σωρο ακομη λαδωμενοι εκτος κυβερνησης που ηδη εχουν δηλωσει υποταγη στις επιθυμιαες των ΗΠΑ και του εκπροσωπου τους στην χωρα , τσιπρα ,..,

      Ποσο ξυλο αντεχουν οταν θα κυκλοφορουν αυριο εκτος Βουλης ?

    2. Στεφανε Χιο καλημερα . μην αλλαξεις γνωμη κ δεν κατεβεις στις εκλογες . θελουμε να σε ψηφισουμε κ εγω κ η οικογενεια μου . θα εισαι ο μοναδικος λογος που θα παμε στην καλπη . καλη δυναμη .

    3. μπραβο συνχαρτηρια για τη σπουδαια αποφαση. Μπραβο…

    4. Μακεδονοβλάχοι που είστε κρυμμένοι; Στην ουρά του ΑΤΜ για την συνταξάρα;;
      Ή μήπως σταμάτησαν τα ρούβλια και λουφάξατε;;

      Άμα τα ΄χανε κάνει αυτά για την Κρήτη δεν θα χε μείνει τίποτα όρθιο απο τους Κρητίκαρους. Τους τελευταίους των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    5. Δηλαδή γιατί περιμένατε ότι οι γύφτοι δεν λαδωνονται; σιγά το υπο-κρατος… ρε κοίτα κάτι Μακεδόνες χαχαχα

    6. Όχι μόνο αυτό. Οι προδότες κομμουνιστοσυμμοριτες πλήρωσαν, Κλέβουν τα λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ και με αυτά τα έδωσαν στούς γύφτο σκοπιά νους , για να προδώσουν το Ελληνικό Έθνος. Ψηφίζοντας το έκτρωμα αυτό Μακεδονία.

    Comments are closed.