ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ, Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ – ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    mitso3

    Στην Εύβοια βρίσκεται αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες του Σαββατοκύριακου, οι οποίες άφησαν πίσω τους οκτώ νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται εκεί προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και να συντονίσει τις διαδικασίες για την επαναφορά της Εύβοιας στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

    mitso1
    mitso2
    mitso3_2

    Διαβάστε στη σημερινή εφημερίδα Μακελειό τι έκανε  ο πρωθυπουργός και το συνάφι του την ώρα που πνίγονταν συνάνθρωποι μας από τα ορμητικά νερά και τώρα προσπαθούν να το παίξουν καλοί σαμαρείτες μετά την εθνική τραγωδία .

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Λερωσε-αν και τα αθλητικα οι σκερδεμπεδες.

    2. ΣΚΑΤΟΓΡΑΙΚΟΥΛΙΑΚΕΣ ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΚΙΟΛΑΣ..?

    3. Τα έλεγε ο Στάθης από τότε… “Κούλα πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος!!”

    4. Τι πήγε να κάνει;;;… Φτυάρι…. Έχει πιάσει στην ζωή του το μαμοθρεφτο;

      1. Αυτός αγαπητέ εθελοραγιά νουδούλε μια χαρά θα είναι μη σε μέλλει. Κι αυτός και όλο το βρωμόσογο. Εσύ και τα δικά σου τα παιδιά θα είστε μια ζωή μέσα στη φτώχεια, τα χρέη και το ξεφτιλίκι και κοντά σε κάτι καρπαζοεισπράκτορες σαν και του λόγου σου και όλοι εμείς…

    5. Θα ρίχνει μπινελίκι από μέσα που πήγαν και πνίγηκαν και του χάλασαν τις διακοπές.
      Ότι ψηφίζεις παίρνεις όμως αγαπητοί συμπολίτες. Άσε που και τα θύματα φέρουν ευθύνες τεράστιες λόγω καταπατημενων. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

    6. Ηλιοκαμένος και μαυρισμένος.
      Με το συνηθισμένο στρατιωτικό ελικόπτερο πήγε;;;;;;Την Μαρέβα την πήρε ή φοβήθηκε τις λάσπες.

      1. Έπρεπε να το καταλάβουμε από περσυ που μας έδωσε το στίγμα του στην Τήνο που εμφανίστηκε αξύριστος από τις διακοπές του. Μη μου τους κύκλους ταραττε

    7. ο κουλης σήκωσε και τα μανίκια να φαίνεται που το παλεύει..

      1. Τα φιλελέ καθάρματα δεν έχουν αισθήματα ούτε αυθορμητισμό. Ότι τους πουν οι επικοινωνιολόγοι, χωρίς τους οποίους δεν πάνε ούτε τουαλέτα. Αλλά όσο τα γελοία ανθρωπάκια οι νοικοκυραίοι θα “τσιμπάνε¨ και θα ξεχνάν τη φτώχεια τους με φτηνά επικοινωνιακά σόου τόσο θα συνεχίζεται το δούλεμα.

    8. Τι να συντονίσεις ρε γραβατωμένε αλήτη; Τώρα να συντονίσεις; Έβρεχε επί ώρες ολόκληρες και δεν βρέθηκε ένα κοπρόσκυλο να ανάψει το πανάκριβο και πολυδιαφημισμένο 112. Και λέτε και μπούρδες κι από πάνω ότι αν δούλευε θα είχαμε εκατοντάδες νεκρούς. Ούτε έναν δεν θα είχαμε γιατί ο κόσμος τουλάχιστον θα ξυπνούσε και θα είχε το νου του και δεν θα πνίγονταν το βρέφος στον ύπνο του.

      1. Κανόνικα αφού περάσει το σοκ, όλοι οι συγγενείς του μωρού και των άλλων αδικοχαμένων πρέπει να στραφούν εναντίον τους.

      2. Τι λες ρε ρεμπεσκέ; Επειδή θα σου στείλει κάποιος ένα SMS στις 3 τα ξημερώματα, σημαίνει ότι θα ξυπνήσεις; Με το κινητό εντοιχισμένο σε κοιλότητα του σώματός σου κοιμάσαι σωματο-κοιλοτητο-μπαρά;

    9. Και όλα τα μπουκωμενα με 20 εκατομμυρια κανάλια εννοείται υπέρ του, εξυμνηστε τον!

    10. καλα εκανε δεν βρισκω τιποτες παραλογο

      1. Αν δεν βλεπεις τιποτα παραλογο, τοτε κατι δεν παει καλα με σένα. Να το προσέξεις.

      2. φαινεται απο γκριματσα οτι γελαει ο γουρλοματης,το ανεχεσαι ?

    11. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Comments are closed.