ΆΡΧΙΣΕ ΤΩΡΑ! Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    koumoutsakos_0

    Την επαναπροώθηση 32 Πακιστανών, με αεροπορική πτήση και μετά από συνεννόηση με το Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, τόνισε ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, ενώ τους 32 Πακιστανούς παράτυπους μετανάστες συνόδευαν αστυνομικοί και γιατρός.

    Ο κ. Κουμουτσάκος αναγνώρισε ότι ο υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, Δημήτρης Βίτσας, είχε κινήσει τις διαδικασίες για την επαναπροώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η νέα κυβέρνηση, κίνησε τα γρανάζια της διαδικασίας πιο γρήγορα.

    Πρόσθεσε δε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί και ένα πρώτο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τι παρατυποι κ παρατυποι ρε καραγκιοζηδες λαθρομετανάστες λέγονται

    2. Μαμωτο μου! Εχω τρελλο σουξε, σε Τρολλ, Admins Αποκομματων και Εγκαθετους! Ουαου!

    3. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΒΡΕ ΜΟΝΟ 32 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ;;; ΔΙΩΞΤΟΥΧ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ !

    4. Κουμουτσάκο ασε τα δήθεν και το να εμείς τι κάνουμε.Οι λαθροεισβολείς είναι πάνω απο 2 εκατομμύρια. Οπως ήρθαν να βρούν τρόπο και να φύγουν,οχι με αεροπλάνα και με εξοδα του Ελληνα φορολογούμενου. Δεν τους κάλεσε κανείς να βρουν τρόπο να φύγουν….Μην χρεώνεται ακόμα τον Ελληνα με έξοδα απέλασης….Αν έχετε τα κότσια ας βγάλει ο Μητσοτάκης μια εντολή οτι μέσα σε 48 ωρες να εγκαταλήψουν το Ελληνικό έδαφος,έχετε όμως τα κότσια? Η οτι κάνετε είναι για το θεαθήναι και στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού?

    5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΘΕΩΡΙΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ , ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ κ.λ.π. ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    6. Πάλι τα έφαγε η μαρμάγκα τα μην; Μόνο των συριζαιων δημοσιεύονται;

    7. 2-2μιση εκατομμύρια είναι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα Κουμουτσάκο.
      32 μόνο ?

    8. Πριν από λίγη ώρα η Τουρκία, δια στόματος Τσαβουσογλου, ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η περιβόητη συμφωνία με την ευρωπαϊκή ένωση για τους λαθρομετανάστες, γεγονός που σημαίνει ότι τα τουρκικά σύνορα ανοίγουν και επισήμως.

      Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι η Ελλάδα συντόμως θα βιώσει ημέρες παρόμοιες με το καλοκαίρι του 2015 όταν εκατομμύρια λαθρομετανάστες κατέκλυσαν τα νησιά. Ιδού η Ρόδος για την “πατριωτική” κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αποδείξει τα λεγόμενα της στους Έλληνες που τους έταζε ότι θα λύσει το “μεταναστευτικό”.

      Βεβαίως ακόμα αντίδραση δεν έχει υπάρξει από το ΥΠΕΞ του Δένδια, ούτε από οποιοδήποτε άλλο υπουργείο. Ούτε πρόκειται να υπάρξει αφού ουδείς ξεχνάει ότι το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες ήταν οξύ και επί Νέας Δημοκρατίας, γεγονός λογικό αφού το αντεθνικό αυτό μόρφωμα εμπλέκεται στις περισσότερες ΜΚΟ.

      Τσάμπα έβγαινε τόσες μέρες ο Δένδιας και έταζε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Ήδη πήρανε τις δεσμεύσεις του και ανεβάζουν τον πήχη των επιδιώξεων τους, δείχνοντας με σαφήνεια την αλήθεια αυτών που έλεγε εξαρχής η Χρυσή Αυγή για το κράτος – απατεώνα που συνορεύει δυστυχώς η χώρα μας.

      1. Πάλι τα ίδια εσύ ρε κοπέλα μου; Όλο διαβόλους και τριβωλους είσαι.

        1. Τι να κανω, αφου και Εξυπνη ειμαι και κυριως, πληρως Ενημερωμενη. Αναζητησε φωτο, οπου θα τον δεις, σε Συναγωγη, σε Ροταριανο Ομιλο, ενω ταυτοχρονα, ορκιζεται με θρησκευτικο ορκο, στο Κυνοβουλιο – Κιναιδοβουλιο. Μετα απο αυτα, εγω βλεπω, διαολους και τριβωλους;;; Για κατσε, καλα!

    9. Που εισαι Γεροκολοβασιλη βρωμα…..απο εδω και περα ΓΥΦΤΟΙ ειναι και έτσι θα τους λεμε, και αντε να μας μπλοκαρεις σίχαμα

    10. Αυτούς που διώχνουν είναι όσοι θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους…. Δεν τους διώχνουμε με δική μας θέληση. Τους στέλνουμε μάλιστα και αεροπορικώς και σαν πασάδες πίσω… Και μιλάμε για ψήλους στα άχυρα τώρα… Διώχνουμε 32 και έρχονται την ίδια στιγμή εκατοντάδες κάθε μέρα… Ποιο μήνυμα ρε θα περάσουμε έτσι; Κοροϊδεύουν τους ηλιθίους…

    11. χαχαχαχαχα…. Την ίδια στιγμή που διώχνει 32 λαθραίους, μπουκάρουν 1132 λαθραίοι από όλες τις μπάντες…. Για το Θεαθήναι παπαριές να πουλάνε σανό στους ηλίθιους που ψήφισαν Κούλη….

      1. Ηλίθιος είσαι εσύ παλιοκαραγκιοζη.Δεν σας βρίσκει πουθενά κανένας ζώα.Θελετε δεν θέλετε γαμοκουμμουνα θα φτιαχτεί κράτος.Ο χοντρομπουτας που ψήφισες μοσχάρι έβγαζε ανακοίνωση να έρθουν όλοι οι λάθρο της υφηλίου.Τωρα που υπάρχει πολιτική βούληση κάτι να αλλάξει πάλι γκρινιάζετε.Βγαλτε τον σκασμός τώρα να δούμε τι θα γίνει με όλα τα σκουπίδια που μαζέψατε…

    12. τι ειπε; καταλαβατε; θα επιταγχυνουν τις διαδικασιες ασυλου καιμετα ιθαγενειας… κοιμαστε ολορθοι. ο κουλης ηρθε να σταθεροποιησει την διαλυση που επεφερε ο τσιπρας. και οι δυο δεν κανουν ρουπι απο τις οδηγιες της ΕΕ… βοιδια!!

    13. ΚΑΛΑ, ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ;;;;;;;;;;;;;

    14. Αν σκεφτεiς οτι μπουκάρουν 300 ισλαμιστες την μέρα χέσε μέσα

    15. Μας δουλεύουνε ? Μόνο 32 ? Αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό. Τι να μας κάνουν μόνο 32 άτομα ? Κανονικά θα πρέπει να φύγουν χιλιάδες από ΄δω πέρα. Διώχνουν 32 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Για χαζούς μας περνάνε ? Κινήσεις για τα μάτια του κόσμου είναι αυτές και όχι λύση επί της ουσίας. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι έχουν έρθει νομότυπα ? Θα μας τρελάνουν ? Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα.

      1. Και τι θέλεις να γίνει ρε φίλε; Πόσους θα διώξει σε μια μέρα; Τι είναι το Πακιστάν ρε μεγάλε; ένα τσιγάρο δρόμος; Ο χοντρομπουτας που ψήφισες τους εφερε

    16. ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;;;;;;ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ
      ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
      ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΚΗ ΑΝΑΓΚΗ
      ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΝΗ ΨΥΧΩΝ

    17. Δεν ειναι αρκετο.Πρεπει να φευγουν υπερωκεανεια γεματα καθε ημερα προς πασα κετευθυνση για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    Comments are closed.