ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ EMAIL ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!! “ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ” !!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ !! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ PROTONMAIL ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤELEPERFOMANCE !! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK !! ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ Δ.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΕMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗ Δ.Η.Ε. – ΕΤΟΙΜΑΖΩ TΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ – ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_234

Το παρακράτος παραπαίει. Μόνο αυτό έμεινε άλλωστε. Τα Μ.Μ.Ε. τελείωσαν. Έπιασαν το Άγιον Όρος τώρα. Και περιμένουν μαζί με το υπόλοιπο σύστημα τις επόμενες κινήσεις μου.

Και ξέρουν ότι οι κινήσεις αυτές θα τελειώσουν την απάτη.

Γι αυτό θέλουν να τις προλάβουν.

Έμεινε μόνο του το παρακράτος λοιπόν. Σε πλήρη δράση. Αλλά μέσα στον πανικό του κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Η τρομακτική απειλή του υγειονομικού υπαλλήλου – μέλους της εγκληματικής παρακρατικής ομάδας “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” ότι θέλει να πάω στο δικό του νοσοκομείο για να με “προσέχει όπως πρέπει ήταν η αρχή του τέλους των παρακρατικών.

Και έρχεται τώρα το σημερινό email που έλαβα να προσθέσει ένα ακόμα τεράστιο λάθος στη σειρά των λαθών που κάνουν από την ώρα της αναβολής της δίκης με την οποία έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Δείτε το:

Σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσω το email με το οποίο προώθησα το παρακρατικό στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, απευθείας στον διευθυντή της υπηρεσίας Βασίλη Παπακώστα.

Είναι ώρα να τελειώνουμε τα ProtonMail και τις εγκληματικές δράσεις μέσα στους κόλπους της Facebook στην Ελλλάδα με την πλήρη κάλυψη της Teleperfomance στο Μοσχάτο.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναι ωραία η IP είναι από Γαλλία roubaix 😂 έβαλε vpn ο φελλός και το παίζει ιστορία. ?

  2. Λέτε να έχει συγγένεια με την μαμά του παππού ο τύπος 😂😂😂 χαχχαχα!! Καλά ευτυχώς με τον covid βγήκαν στην επιφάνεια πολλοί βλαμμένοι τελικά

Comments are closed.