ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ… ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ… ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ… Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

Κοινοποίηση:
hliovasilema_skepsis

“Όλοι εσείς που με ξέρετε, και είστε χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να πιστέψετε έστω για μία στιγμή, ότι εγώ, ο Νίκος Αντωνιάδης, που βίωσα τόσο πόνο, τόσων ανθρώπων, θα έδειχνα ποτέ ασέβεια στον πόνο μίας χαροκαμμένης μάνας;”

***

Κατ’ αρχάς πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι είμαι συνηθισμένος από επιθέσεις, έχω ζήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις από αυτή που ζω τις τελευταίες ώρες, με την ένθεν κακείθεν επιχείρηση εξόντωσής μου.

Τέσσερα χρόνια αγωνίζομαι απέναντι σε θεούς και δαίμονες και ποτέ δεν λογάριασα το κόστος, όποιο και αν είναι αυτό. Μόνος απέναντι σε θηρία.

Από τη μέρα που έδωσα τον όρκο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στις 6 Σεπτεμβρίου 1993, ενεργώ πάντα με γνώμονα την Αλήθεια και το Δίκαιο, πάντα απέναντι στο σύστημα, πάντα απέναντι στους ισχυρούς, πάντα μακριά από λέσχες, στοές και πάσης φύσης φορείς εξουσίας και ισχύος. Η άρνησή μου να ενταχθώ στις τάξεις της μασονίας είναι απλά μία από τις αποδείξεις για του λόγου αυτού το αληθές. Βρέθηκα στο πλευρό των αδυνάτων και πολέμησα το βαθύ σύστημα σε όλες τις μορφές του. Κρατικό, παρακρατικό, δικαστικό, εκκλησιαστικό. Πολέμησα τη διαφθορά στο Δημόσιο στο χώρο των ιατρικών εξοπλισμών, πολέμησα στο πλευρό των μοναχών της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου και κράτησα όρθιο το ξακουστό μοναστήρι στον πόλεμο που δεχόταν από το βαθύ εκκλησιαστικό σύστημα σε όλα τα κοσμικά νομικά πεδία έως και στα συνοδικά δικαστήρια, πολέμησα στο πλευρό των δημάρχων και των κατοίκων των πανέμορφων περιοχών της Ελλάδας που πλήττονταν από τις εγκαταστάσεις των πανίσχυρων εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας νικώντας τότε μόνος και πάλι απέναντι σε μεγαθήρια στις ιστορικές μάχες των δικαστηρίων και των ανακριτικών γραφείων του Πειραιά, πολέμησα τις τράπεζες στην Εισαγγελία Διαφθοράς στο πλευρό κατεστραμμένων επιχειρήσεων από το καρτέλ των τραπεζών και των συνεργών τους στα δημόσια νοσοκομεία, και η λίστα δεν έχει τέλος.

Από τις 26 Απριλίου 2020 έπεσα με όλη μου τη ψυχή στη μάχη της σωτηρίας των συνανθρώπων μου μέσα και έξω από τα κολαστήρια. Στάθηκα δίπλα σε όλους μα όλους ανεξαιρέτως όσοι ζήτησαν τη βοήθειά μου, αδιαφορώντας για το ποιος ήταν κάθε φορά αυτός που μου την ζητούσε, από πού προέρχεται, ποια η καταγωγή του, σε τι πιστεύει, τι ψηφίζει, αν ήταν μορφωμένος ή αγράμματος, αν ήταν φτωχός ή πλούσιος. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη μάχη αυτή στο πλευρό των χιλιάδων θυμάτων του συστήματος και μίας κυβέρνησης που εν προκειμένω έδρασε ως κατά κυριολεξία εγκληματική οργάνωση σε βάρος του συνόλου του ελληνικού λαού, είτε οι πολίτες το γνώριζαν είτε παρέμεναν παραπλανημένοι και εξαπατημένοι, με ατελείωτα ξενύχτια, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, χωρίς να εισπράττω ούτε μισό ευρώ για τη βοήθεια που προσέφερα, τουναντίον καταβάλλοντας εξ ιδίων μέρος ή το σύνολο των εξόδων που απαιτούντο για τον τιτάνιο ανθρωπιστικό και νομικό αυτό αγώνα από έναν μόνο άνθρωπο.

Αδιάψευστοι μάρτυρες για αυτό οι ίδιοι οι άνθρωποι που βοήθησα και συνεχίζω να βοηθάω στο δρόμο για την τελική δικαίωση του καθενός από αυτούς, και μέσω κάθε επιμέρους μάχης για την δικαίωση όλης της πατρίδας. Άνθρωποι αμέτρητοι, άνθρωποι που υπήρξαν οι ίδιοι θύματα και επιβίωσαν, άνθρωποι που αγωνίζονται μαζί μου για την δικαίωση των ψυχών των παππούδων τους, των γονιών τους, των συντρόφων τους, των παιδιών τους. Άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν σύλλογο να τους υποστηρίξει, κανένα ισχυρό μέσο να τους προβάλλει, γιατί αυτό που έγινε τα τέσσερα αυτά χρόνια στην Ελλάδα και η δική μου ανθρωπιστική και νομική μάχη παραμένουν κόκκινο πανί για όλα τα μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα. Αλλιώς θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο η πρώτη στον κόσμο ποινική δίωξη και παραπομπή σε δίκη νοσοκομείου για την απάτη του κορωνοϊού, αλλιώς θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο η πρώτη στον κόσμο ποινική διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων, αλλιώς θα είχαν γίνει πρωτοσέλιδα και όλες αυτές οι διασώσεις στα νοσοκομεία και οι άπειρες μαρτυρίες συνανθρώπων μας από κάθε μεριά της Ελλάδας, μαρτυρίες που συνθέτουν και επιβεβαιώνουν το οργανωμένο σε βάρος των Ελλήνων σχέδιο που εφαρμόστηκε στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία και έξω από αυτά.

Εκτός και αν όλες αυτές οι μάχες και οι νομικές έως τώρα επιτυχίες, είναι υπέρ του συστήματος, όπως και το άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών μου, η έφοδος στο σπίτι μου της ΑΑΔΕ με εισαγγελέα, η καθημερινή στοχοποίηση, η δική μου και της οικογένειάς μου, από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. επί μήνες ολόκληρους, οι δέκα εισαγγελικές επιθέσεις εναντίον μου, οι δημόσιες επιθέσεις εναντίον μου από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της άθλιας αυτής κυβέρνησης μέχρι και τον ίδιο τον πρωθυπουργό δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, η συγκρότηση ομάδας κουκουλοφόρων στο διαδίκτυο η οποία δρα από τις πρώτες σχεδόν μέρες ως κατά κυριολεξία εγκληματική οργάνωση με αποστολή την πλήρη αποδόμηση της προσωπικότητάς μου με ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές που θα έκαναν και τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο αυτό να κοκκινίσει, η στοχοποίησή μου από τον Δικηγορικό Σύλλογο συνεπικουρούμενο από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, η διαγραφή του λογαριασμού μου στο facebook με 150 χιλιάδες τότε ακόλουθους ή η απροειδοποίητη διαγραφή του καναλιού μου στο YouTube, εκτός λοιπόν και αν όλα αυτά και άλλα πολλά με κατατάσσουν στην κατηγορία του κρυμμένου ή του φανερού ανθρώπου του συστήματος, τότε αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξε άλλος άνθρωπος στα τέσσερα αυτά χρόνια της φρίκης που να στοχοποιήθηκε περισσότερο από το σύστημα όσο εγώ.

Τέσσερα χρόνια που έχασα τη ζωή μου, έσφιξα τα δόντια άπειρες φορές για να αντέξω τις επιθέσεις εναντίον μου, να σταθώ στο πλευρό της οικογένειάς μου, όπως και αυτή στάθηκε στο δικό μου, και να αντέξω και να αντιμετωπίσω ότι ο γιος μου, το κίνητρό μου για τη μάχη αυτή, ήταν στο σχολείο του ο «γιος του δολοφόνου» πέραν του «ψεκασμένου», του «αρχηγού των αρνητών» και του «ηγέτη των αντιεμβολιαστών», χύνοντας άπειρα δάκρυα πόνου και απόγνωσης μπροστά στον θρήνο των συνανθρώπων μου που έχασαν τους δικούς τους στα κολαστήρια και πλέον και έξω από αυτά, από τα δολοφονικά σκευάσματα, αλλά και άπειρα δάκρυα ευτυχίας για τη σωτηρία τόσων ανθρώπων που θα μπορούσαν να ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου, οι θείοι και οι θείες μου, οι πατεράδες και οι μανάδες μου, τα αδέλφια μου, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Και που όταν μου έστελναν μηνύματα «τι χρωστάμε», απαντούσα «η αμοιβή μου είναι η σωτηρία σας, για εμένα είναι ένα ακόμα βήμα προς τον Θεό». Και ήταν ο κόσμος που στάθηκε δίπλα μου, και μόνο αυτός, που στήριξε τη μάχη και κράτησε όρθια την οικογένειά μου, αφού πολύ γρήγορα τα όποια αποθέματα τελείωσαν, καθώς πλούσιος δεν έγινα ποτέ και ήταν πάρα πολλές οι περιπτώσεις που και στο παρελθόν βοηθούσα αδικημένους που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, στο ενοίκιο μέναμε πάντα, σπίτι-γραφείο έχω εδώ και πολλά χρόνια για να μειώσω τα έξοδα, ακίνητη περιουσία δεν έχω, τα χρήματα στους λογαριασμούς μου που άνοιξαν όλοι από την ΑΑΔΕ είναι ελάχιστα, τόσο όσο, και με την δικηγορία μου, μοναδική πηγή εσόδων αυτής της οικογένειας, να έχει μπει στην άκρη για τις ανάγκες της μάχης. Αν δεν βοηθούσε ο κόσμος αυτός, τίποτα από τα δύο δεν θα είχε επιβιώσει. Ούτε η μάχη μου, που είναι μάχη για όλη την Ελλάδα, ούτε η οικογένειά μου.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια δημιουργήθηκε μία τεράστια ελληνική οικογένεια και στην πάροδο του χρόνου μία απέραντη δεξαμενή πληροφοριών από αμέτρητους ανθρώπους, ανθρώπους σε όλα τα πόστα και τις θέσεις και με όλες τις ιδιότητες, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, τόσο για την απάτη -κατά κύριο λόγο- όσο όμως και επί παντός επιστητού, γιατί ο κόσμος με εμπιστεύτηκε για όλα τα πεδία στα οποία φλέγεται η ελληνική ψυχή. Δεν μιλάω για τις δικαστικές υποθέσεις που τόσοι άνθρωποι από όλη τη χώρα μού ζητάνε με αμείωτο ρυθμό να τις αναλάβω και με μεγάλες αμοιβές, αλλά έλεγα και λέω όχι γιατί χρόνος δεν υπάρχει. Μιλάω για πληροφορίες, σε έγγραφη και οπτικοακουστική μορφή, πολλά από αυτά απόρρητα, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω όλων των εφαρμογών της κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και μέσω του απλού ταχυδρομείου ή με φακέλους στο γραμματοκιβώτιο ή κάτω από την πόρτα, επώνυμα ή ανώνυμα, ή ακόμα και δια ζώσης. Δεν μπορούσα να γίνω χίλια κομμάτια ούτε βεβαίως να μελετώ όλα αυτά τα στοιχεία, πολλώ μάλλον στο χρόνο που τα λάμβανα με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους. Είναι δε αυτονόητο ότι πολλά από αυτά που τελικά διάβαζα, άλλα ήταν δυσνόητα, άλλα ακραία ή κινούντο γύρω από θεωρίες συνωμοσίας, άλλα ήταν απλά αδιάφορα ή στοιχεία και δεδομένα που είχα ήδη στα χέρια μου. Κάποια όμως ήταν πάρα πολύ χρήσιμα και τα χρησιμοποίησα αξιοποιώντας την πολύτιμη γνώση που μου προσέφεραν, τηρώντας βεβαίως πάντα και απαρέγκλιτα απόλυτη εχεμύθεια ως προς την πληροφορία και την πηγή της.

Ένα από αυτά τα στοιχεία μού παραδόθηκαν σε μορφή σκληρού δίσκου και τα είδα τον περασμένο μήνα, «κράτα το, μόνο σε εσένα το δίνω, αφορά στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, δεν ξέρω τι θα το κάνεις, πρόσεχε όμως γιατί είναι επικίνδυνο».

Εν τω μεταξύ, τον Οκτώβριο του 2023, τέσσερις μήνες μετά την αθώωσή μου και ένα μήνα μετά την παραγγελία από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την άσκηση της ποινικής δίωξης κατά του ΣΩΤΗΡΙΑ και με τη μάχη κατά της απάτης να μαίνεται σε όλα τα πεδία, μου ζητήθηκε μέσω ανθρώπου που έσωσα από νοσοκομείο και το έχει αναγνωρίσει δημόσια, βοήθεια από την κ. Καρυστιανού στη μάχη που είχε αρχίσει ήδη να δίνει, προσωπικά για την δολοφονημένη κόρη της, αλλά και ως μπροστάρισσα χαροκαμμένη μάνα – σύμβολο στη μάχη όλων των θυμάτων και των συγγενών θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών. Δεν ετέθη θέμα τότε βεβαίως για «στοιχεία» ή «στικάκι». Άλλωστε είναι προφανές ότι αν είχε τεθεί τέτοιο θέμα, το τελευταίο μήνυμα του κοινού γνωστού δεν θα ήταν «τουλάχιστον να την συμβουλέψεις», αλλά «τουλάχιστον να της δώσεις το στικάκι» και σε κάθε περίπτωση αν εγώ κατά το χρόνο εκείνο είχα αναφέρει πράγματι «στικάκι» και τι αυτό περιέχει και δεν το έδινα, όπως προφανώς από πλάνη ανέφερε η κ. Καρυστιανού, θα μπορούσαν να με υποχρεώσουν να το κάνω μέσω των δικαστικών αρχών. Φοβάμαι μάλιστα ότι η κ. Καρυστιανού έχει γίνει αποδέκτης πολλών και τερατωδών ψεμάτων για εμένα, αυτά δηλαδή που θα «τακτοποιηθούν» πάρα πολύ σύντομα με τον τρόπο που ξέρω πολύ καλά.

Τον Μάρτιο του 2024, λοιπόν, σε ένα σκηνικό που γιγαντωνόταν με τα συνταρακτικά στοιχεία να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο για την πρωτοφανή αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και για την πρωτοφανή επίσης επιχείρηση εν γένει συγκάλυψης του εγκλήματος από την κυβέρνηση και την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, άνοιξα το στικάκι αυτό στον υπολογιστή μου.

Δεν κατάλαβα τι έβλεπα, δηλαδή τι αποδείκνυαν αυτά που έβλεπα. Ήταν αυτά που δημοσίευσα τελικά πριν λίγες μέρες. Οι τοποθεσίες από το google, φωτογραφίες από το τελευταίο σπίτι στη Λάρισα όπου βρίσκεται η κάμερα, ένα βίντεο από το Star Channel, στιγμιότυπα από το βίντεο αυτό, και ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις ενός εκ των θυμάτων αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Έκανα πολλές ερωτήσεις για να καταλάβω ακριβώς τι έβλεπα και τι συμπεράσματα φαινόταν πως προέκυπταν από αυτά που έβλεπα. Όλα όχι από άγνωστες μέχρι σήμερα πηγές αλλά από αυτά που ήταν ήδη γνωστά.

Μου πήρε δύο μέρες με τις συνεχείς αυτές ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έπαιρνα από τον άνθρωπο που μου έλεγε «κοντεύω να τρελαθώ», για να καταλήξω τι είναι αυτό που προέκυπτε.

Αυτό λοιπόν που φαινόταν ήταν ότι το επιβατικό τρένο (και όχι βεβαίως το εμπορικό) περνούσε μπροστά από το τελευταίο αυτό σπίτι στη Λάρισα με την κάμερα, και κινείτο δεξιά, ενώ με βάση την επίσημη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παραδοχή ήταν ότι κινείτο αριστερά, δηλαδή στις ράγες με κατεύθυνση την Αθήνα. Ότι υπήρχε 1-1,5 λεπτό πριν τη σύγκρουση κλειδί (στη θέση Μακρυχώρι), όπου μπορούσε να γίνει η μοιραία αλλαγή στην κατεύθυνση του επιβατικού ώστε να συγκρουστεί με το εμπορικό. Ότι υπήρχε η μαρτυρία διασωθέντος, η οποία φαινόταν πως επιβεβαίωνε την αλλαγή αυτή στο κλειδί στο Μακρυχώρι, αφού μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών αμέσως μετά τη σύγκρουση, είπε ότι προέκυψε αναστάτωση στο τρένο με τις «βοηθούς» να κραυγάζουν «σύγχυση στις γραμμές» και οι οποίες άρχισαν απεγνωσμένα να αναζητούν τον «προϊστάμενο» και ότι η σύγκρουση έγινε στο λεπτό μετά.

Προβληματίστηκα για το τι έπρεπε να κάνω με τα στοιχεία αυτά, τα οποία επιβάρυναν τη θέση της κυβέρνησης αφού έδιναν φριχτότερη διάσταση στην απροκάλυπτη επιχείρηση συγκάλυψης από αυτήν και τη Δικαιοσύνη, και της αλλοίωσης του τόπου του εγκλήματος. Καταλάβαινα, συνδυάζοντας και γεγονότα που λάμβαναν χώρα τότε με ανατινάξεις βενζινάδικων και ξεκαθάρισμα στο χώρο της μαφίας των πετρελαίων, ότι η αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος δεν είχε να κάνει μόνο με τα χημικά που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία αλλά και με την αλλαγή στην τροχιά του τρένου των παιδιών που παρέπεμπε σε ακόμη εγκληματικότερη ευθύνη της κυβέρνησης, εγκληματικότερη και από τις επίσης εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρομικών γραμμών που παραπέμπει και στη διαχρονική εγκληματική ευθύνη των κυβερνήσεων γύρω από τις υποδομές, η οποία υπήρξε αιτία και για πολλές άλλες τραγωδίες που είχαν επίσης θύματα δεκάδες συνανθρώπους μας.

Μόλις κάτσει η σκόνη των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δημοσιεύσεις μου και των τρομακτικών ύβρεων που έχω δεχθεί, θα γίνει κατανοητό ότι εδώ δεν μιλάμε για «βοήθεια» προς την κυβέρνηση, την οποία έχω μηνύσει ως κατά κυριολεξία εγκληματική οργάνωση και με έχει στοχοποιήσει τα τέσσερα αυτά χρόνια κατά τα παραπάνω όσο κανέναν άλλον, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Ανεξαρτήτως του ότι ποτέ δεν λογαριάζω κάθε φορά ποιος «ωφελείται» και ποιος «ζημιώνεται» από αυτά που κάνω και το μόνο που με ενδιαφέρει πάντα είναι να ωφελείται η αλήθεια και να ζημιώνεται το ψέμα, να ωφελείται το δίκαιο και να ζημιώνεται το άδικο, εν προκειμένω η κατάπτυστη αυτή, άθλια κυβέρνηση, ξεκάθαρα ζημιώνεται. Σε τίποτα δεν αλλάζει η εγκληματική ευθύνη της από τη σύγκρουση και μετά, και αποκτά ακόμη εγκληματικότερη διάσταση η ευθύνη της για το πριν. Δεν μιλάμε για τον αγρότη που έβαλε άθελά του φωτιά ώστε η ευθύνη πάει αλλού και μετά μιλάμε μόνο για τη συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών κατά τη διαχείριση μίας πυρκαγιάς. Μιλάμε για εμπρηστή που καλύπτεται από την κυβέρνηση, ως επιπλέον φριχτή διάσταση στο ασύλληπτο αυτό έγκλημα.

Δεν κατέθεσα τα στοιχεία στις αρχές διότι αυτό θα φαινόταν, και ίσως θα ήταν, ανέντιμο από εμένα. Θα ήταν σαν μία προσπάθεια να αναδειχθώ από το πουθενά, ενώ άλλοι σηκώνουν το βάρος της απόδειξης του εγκλήματος και της δικαίωσης των ψυχών στο έγκλημα των Τεμπών, και το κάνουν πανάξια από την πρώτη στιγμή.

Ώστε αποφάσισα χωρίς πολλή σκέψη να καλέσω την κ. Καρυστιανού στο τηλέφωνο. Δύο φορές. Επειδή καταλάβαινα ότι και εκείνη, όπως και εγώ τέσσερα χρόνια τώρα, κατακλύζεται από άπειρες κλήσεις, της έγραψα τρία συνεχόμενα μηνύματα και μετά της έκανα μία ακόμα κλήση. Με ξένισε το γεγονός ότι δεν απάντησε. Μπορώ να την διαβεβαιώσω ότι δικές της κλήσεις δεν είδα ποτέ, μπορούμε άλλωστε να ζητήσουμε επιβεβαίωση και από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας. Δεν είχα λόγο να την καλέσω τρεις φορές και να της στείλω τρία μηνύματα, για να μην της απαντήσω στη συνέχεια εάν με καλούσε.

Μετά την ακύρωση της συμμετοχής μου στις ευρωεκλογές και αφού και εκείνη έκλεισε τα στόματα που διέδιδαν ότι θα κατέβει στις ευρωεκλογές, ώστε δεν υπήρχε περίπτωση να εκληφθεί η όποια δημοσιοποίηση των στοιχείων ως προσπάθεια δικής μου προβολής έναντι της δικής της συμμετοχής, και επειδή έγινε τις ημέρες εκείνες σαφές για μία ακόμα φορά ότι τα τηλέφωνά μου παρακολουθούνται (η κινητοποίηση π.χ. της ΓΑΔΑ για την καταγγελία μου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε με μεγάλη καθυστέρηση -γιατί προφανώς η κυβέρνηση δεν ήθελε να δώσει υπόσταση στην καταγγελία αυτή- υπήρξε την αμέσως επομένη μέρα που έλεγα στο τηλέφωνο σε πολύ γνωστό πρόσωπο ότι την επομένη αυτή ημέρα θα έκανα «σαματά»), και επομένως είχαν μετά βεβαιότητας ακούσει και για τα στοιχεία για τα Τέμπη για τα οποία μιλούσα το προηγούμενο διάστημα με συγκεκριμένους ανθρώπους στα τηλέφωνα, αποφάσισα να προχωρήσω ΚΑΙ για την ασφάλειά μου στη δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Καταλαβαίνω ότι τελικά ήταν βούτυρο στο ψωμί όλων αυτών που με περιμένουν στη γωνία να με κατασπαράξουν ο τρόπος που επέλεξα (λάθος ή σωστός, θα το κρίνει η ιστορία) να κάνω τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, και ότι η κ. Καρυστιανού το εξέλαβε ως επίθεση εναντίον της και ότι περίπου την παρουσίαζα ως αδιάφορη. Δεν είχα βεβαίως καμία τέτοια πρόθεση. Άλλωστε, μία απλή και ψύχραιμη επισκόπηση των αναρτήσεων και των σχολίων μου (ΠΡΙΝ την αντίδρασή της, ώστε δεν μπορούν να εκληφθούν ως εκ των υστέρων «άμυνά» μου), το επιβεβαιώνει αυτό.

Όλοι εσείς που με ξέρετε, και είστε χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να πιστέψετε έστω για μία στιγμή, ότι εγώ, ο Νίκος Αντωνιάδης, που βίωσα τόσο πόνο, τόσων ανθρώπων, θα έδειχνα ποτέ ασέβεια στον πόνο μίας χαροκαμμένης μάνας;

Ούτε εγώ σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, όπως και δεν θα σηκώσω και τώρα για όλα αυτά τα αίσχη που γράφτηκαν για εμένα από δύο – τρεις κατηγορίες λασπολόγων, ώστε και η κ. Καρυστιανού αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο. Δεν περίμενα βεβαίως να με χαρακτηρίσει και «κρυμμένο του συστήματος» ούτε να ακυρώσει όλη μου τη διαδρομή, έχω όμως και εγώ κάποιες φορές υπερβάλει υπερασπιζόμενος τη μάχη που δίνω και τα κίνητρά της, την προσωπικότητά μου και το ήθος μου. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τη λάσπη που μετά βεβαιότητας θα δεχόμουν από τις ύαινες που βρήκαν ευκαιρία να με διαβάλουν με αυτά που πολύ σύντομα θα αποκατασταθούν εκεί που πρέπει και όπως πρέπει, η αντίδρασή της μπορεί να δικαιολογηθεί.

Εν τω μεταξύ από χθες μιλάω με πολύ κόσμο και αλληλογραφώ με ακόμα περισσότερο. Περιμένω δύο κρίσιμες απαντήσεις σε αντίστοιχα ερωτήματα που έχω θέσει. Η δεύτερη, αν την λάβω (αλλιώς θα δοθεί στις αρχές), είναι πραγματικά πολύ κρίσιμη. Γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω ούτε την χρονική ανακολουθία σε μία ροή συγκεκριμένης αλληλογραφίας που είχα σε συνδυασμό με όσα δημόσια έχουν γραφτεί, ούτε μπορώ να κατανοήσω γιατί στην επίσημη αυτή αλληλογραφία λαμβάνω απάντηση από το εργαστήριο του Χιούστον ότι το στιγμιότυπο μπροστά από το τελευταίο σπίτι στη Λάρισα είναι προϊόν μοντάζ, ενώ αφενός πρόκειται για στιγμιότυπο από βίντεο του Star Channel που ΔΕΝ επιβεβαιώνει την κυβέρνηση (ώστε να υπάρχει κίνητρο για μοντάζ), αφετέρου -και το κυριότερο- το βασικό επιχείρημα ότι πρόκειται για μοντάζ εδράζεται σε εσφαλμένη βάση ότι στο στιγμιότυπο εμφανίζεται η εμπορική αμαξοστοιχία 63503 «η οποία δεν έφτασε ποτέ στη Λάρισα», ενώ εγώ σαφώς αναφέρω ότι σε αυτό εμφανίζεται η επιβατική αμαξοστοιχία, πέραν του ότι σε κάθε περίπτωση η εμπορική δεν κινείτο δεξιά.

Εγώ πλέον όλα τα στοιχεία μαζί με την τελευταία αλληλογραφία θα τα υποβάλω στις δικαστικές αρχές μαζί με υπόμνημα που θα εκθέτω αναλυτικά αυτά που φαίνεται πως προκύπτουν από αυτά, καθώς και αυτά που πρέπει να απαντηθούν επίσημα ώστε είτε να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω είτε να απορριφθούν επιστημονικά και πέραν πάσης αμφιβολίας. Τίθεμαι στη διάθεση του συλλόγου των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και της κ. Καρυστιανού προσωπικά, για να παραδώσω αντίγραφο του φακέλου που θα υποβάλω στις δικαστικές αρχές. Και εμένα ο δημόσιος ρόλος μου για το έγκλημα των Τεμπών σταματάει εδώ.

Αποφάσισα λοιπόν, για να επιστρέψω στον τίτλο αυτής της δημοσίευσης, να μείνω σιωπηλός την Μεγάλη Εβδομάδα, για περισυλλογή, ανασυγκρότηση και προετοιμασία. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ημέρες αυτές, θα συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερο πάθος τη μάχη κατά της απάτης στο πλευρό όλων αυτών των θυμάτων της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα αυτή και που ως πυρήνα έχει την άθλια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμάτων που -επαναλαμβάνω- δεν έχουν κανένα σύλλογο να τους υποστηρίξει, κανένα μεγάλο δημοσιογραφικό μέσο να προβάλει τον αγώνα τους.

Έχουν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.

ΤΩΡΑ θα φανεί αν όλος αυτός ο κόσμος που στήριξε τη μάχη αυτή και κράτησε την οικογένειά μου στα πόδια της, θα συνεχίσει να το κάνει, με εμένα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για όσο χρόνο απαιτηθεί, και αν πραγματικά έχει πίστη σε εμένα και στη μάχη που δίνω για όλη την Ελλάδα.

Το γράφω από τώρα, να μην διανοηθεί κανείς να υπονοήσει ότι θα πάω τίποτα διακοπές, γιατί θα έχει τύψεις αργότερα. Τύψεις βέβαια για όσους έχουν ψυχή, όχι για τους γνωστούς – αγνώστους που θα κυλιστούν ξανά στον βούρκο των ύβρεων και των συκοφαντιών. Έχω λοιπόν και μία οικογένεια, που αυτές τις μέρες σηκώνει το δικό της σταυρό στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της. Και δεν μιλάω για τις επιθέσεις εναντίον μου. Μιλάω για κάτι πολύ σοβαρότερο. Λίγοι, ελάχιστοι, το γνωρίζουν.

Καλό ήταν που με αφορμή αυτό που έγινε, ξεχώρισε η ήρα από το στάρι. Όταν επιστρέψω, όλα θα πάρουν πλέον επίσημη δικαστική μορφή, όλα θα ξεκαθαρίσουν με στοιχεία και αποδείξεις, θα ανατραπούν και θα συντριβούν όλα τα απίστευτα ψέματα, όλα αυτά που είτε δημοσιεύονται είτε απλά διαδίδονται από κάποια στόματα, και θα αποκατασταθεί, μία και καλή, η μία και μοναδική αλήθεια.

Η σιωπή είναι πάντα πιο τρομακτική.

Είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Η δική μου ανάσταση θα γίνει μετά το Πάσχα.

Όταν όλοι και όλα θα πάρουν τη θέση τους.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι η Καρυστιανού και δε μου το γέμιζε από την αρχή. Έχω γερό ένστικτο και ποτέ μα ποτέ δε κάνει λάθος για ανθρώπους. Δε ξέρω τι συμβαίνει με αυτήν, αυτό που ξέρω είναι πως μου βρωμάει πολύ σαν άνθρωπος…. Δε μου αρέσει η συμπεριφορά της. Φυσικά στην Ελλάδα, όπου κατοικείται από έναν λαό κρετίνων που λειτουργεί μόνο με το θυμικό, δε μπορείς να ασκήσεις κριτική στην Καρυστιανού γιατί θα σου την πέσουν όλοι επειδή πέθανε η κόρη της στο τρένο…. Λες και ξαφνικά είναι υπεράνω κριτικής και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να την κρίνουμε. Διάβασα σήμερα τα κείμενα του Αντωνιάδη και όσα είπε η Καρυστιανού, και δε βλέπω που έχει άδικο ο Αντωνιάδης. Ίσα ίσα είναι πολύ ύποπτη η συμπεριφορά της Καρυστιανού, πολύ πολιτικάντικη.

  2. Εγώ θα γράψω την εξής διαφορά που παρατηρώ στα σχόλια στο fc στα 2 προφιλ: έκανε ο κ. Αντωνιάδης μια ανάρτηση για την κα Καρυστιανού, όσοι ακόλουθοί του σχολιάζουν στο προφιλ του βλέπω να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά ( μόνο τα πληρωμένα ηλίθια του συστήματος βλέπω να γράφου μ@λ@κιες)…. πηγαίνοντας στην ανάρτηση της κας Καρυστιανού, βλέπουμε το κάθε μίασμα να γράφει και να κάνει επίθεςη στον κ Αντωνιάδη… αναρωτιέμαι λοιπόν, η κα Καρυστιανού αφού έχει δήθεν επίπεδο κλπ, απάντησε και είπε την άποψή της… γιατί αφήνει και δέχεται να μπαίνει στο προφιλ της ο κάθε άγνωστος-ηλίθιος ( από ολους τους πολιτικούς χώρους) να κάνουν επίθεση στον κ. Αντωνιάδη… η κα Καρυστιανού η μάνα που θρηνεί δηλαδή έχει ανάγκη αυτούς που εμφανίστηκαν από το πουθενά να την υπερασπιστούν βγάζοντας τέτοιο μίσος για άλλους λόγους και σκοπιμότητες εναντίον του Αντωνιάδη…. κάπως στημένο δεν είναι κα Καρυστιανού όλο αυτό;;

  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και προσευχόμαστε για εσένα,για την αγαπημένη οικογένειά σου,για όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται,χρειάζονται βοήθεια ακόμα και για τους κακόψυχους που θα πάνε (χάρη σε εσένα και σε όσους σε βοηθάνε και χάρη σε κάθε άνθρωπο που μάχεται να παραμείνει άνθρωπος) στην φυλακή και θα πληρώσουν για όλα τα αισχρά εγκλήματά τους.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ και όσο πιο πολύ πολεμά το σκοτάδι,τόσο τον πολεμά το Μάτριξ με όποιον τρόπο μπορεί,ώστε να τον κάνει να λυγίσει.
    Ένας τρόπος είναι με το να τον εμποδίζει να ενωθεί με άλλους ανθρώπους,ειδικά αν αυτή η ένωση το απειλεί.
    Εμείς που σε γνωρίζουμε τουλάχιστον αυτά τα 4 έτη του κοσμο-ιστορικού νομικού σου αγώνα γνωρίζουμε ότι είσαι ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ τι μπορεί να πετύχει ένας δικηγόρος αν θέλει.
    Λάθη γίνονται,παρεξηγήσεις γίνονται…Οι άνθρωποι μπορεί να αδικούμαστε και να αδικούμε,ακόμα και αν αγαπάμε και παλεύουμε για την αλήθεια και το δίκαιο.
    Αυτά τα εμπόδια,όλα τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε.Καθετί αρνητικό είναι ευκαιρία ενδυνάμωσης της πίστης μας.Ασχέτως αν πιστεύουμε σε αυτό που λέμε “Θεός”.ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
    Ο Χριστός μας διδάσκει την ταπείνωση (όπως την εννοεί η Ορθοδοξία και όχι όπως την εννοούν οι σαδομαζοχιστές).Το μεγάλο κλειδί είναι για κάθε μαχητή η ταπείνωση.Ειδικά αν συγκρούεται πλέον μετωπικά με το θηρίο.Αυτό τρέμει το θηρίο,όπως τρέμει και τις λέξεις-πράξεις συγγνώμη και ευχαριστώ.Όσο πιο μεγάλο αγώνα διεξάγει κάποιος,τόσο μεγαλύτερες οι δοκιμασίες που περνάει.Ασυνήθιστο θα ήταν να μην τις περάσει.
    (Για τους φίλους άθεους θα πρότεινα να ακούσουν τον καθηγητή αστροφυσικής του ΕΚΠΑ Μάνο Δανέζη που μιλά για το Μάτριξ και να αναρωτηθούν γιατί ο Αριστοτέλης (θεμελιωτής όλων των επιστημών) έγραψε πόσους τόμους για τα ” ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ”.Και τα μικρόβια υπάρχουν άσχετα αν δεν τα βλέπουμε,και οι υπόηχοι-υπέρηχοι υπάρχουν άσχετα αν δεν τους ακούμε.Ο κόσμος δεν είναι μόνο ο ορατός,ο αισθητός,είναι και ο αόρατος,ο μη αισθητός.Ο νοών νοείτω.Και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.Ζούμε σε σύμπαν πολλών διαστάσεων που δεν τις αντιλαμβανόμαστε όλες,Χρησιμοποιούμε τους εγκεφάλους μας κατά ένα ποσοστό και επίσης το μεγαλύτερο μέρος του γενετικού υλικού μας (DNA) παραμένει αναξιοποίητο.Η βιολογία,η φυσική,η νευρολογία αποκαλύπτουν…)
    Το θηρίο τρέμει την άκαμπτη θέληση,την ακλόνητη πίστη,την άσβεστη φλόγα που ονομάζεται ελπίδα,την αμέτρητη υπομονή,την επιμένουσα επιμονή.Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Και νικάει αυτός που δεν παραιτείται ποτέ.
    Όλα γίνονται στην ώρα τους…..
    Αγαπητέ Νίκο,σου ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα για εσένα και για την οικογένειά σου,ΟΛΑ θα πάνε καλά σε όλα τα επίπεδα!
    Όσο και αν σε σταύρωσαν όλα αυτά τα έτη,αυτό δείχνει ότι είσαι στον σωστό δρόμο.Και εμείς που γνωρίζουμε ποιος είσαι και τι κάνεις σε πιστεύουμε και είμαστε μαζί σου.Οπως είμαστε και με την Μαρία Καρυστινού και με κάθε άνθρωπο που μάχεται το τέρας.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ;Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ.ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ.
    Ο νομικός αγώνας που διεξαγεις νομοτελειακά θα είναι Νικηφόρος νομοτελειακά,το ίδιο και ο νομικός αγώνας για το έγκλημα στα Τέμπη.
    Γεννηθηκαμε για να είμαστε άνθρωποι και όχι σκλάβοι του Μάτριξ.Γεννηθηκαμε να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.Η ΑΓΑΠΗ (και η αγάπη μας για την ελευθερία) εξουδετερώνει τα όποια δεσμά.
    Σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο που ζούμε το μόνο αληθινό είναι η (αληθινή) ΑΓΑΠΗ,το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.
    Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο με Αγάπη!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ!

Leave a Response