ΣΠΑΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗ: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΑΥΤΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ! ΙΔΟΥ η Ρόδος, ΙΔΟΥ και το πήδημα: ΕΦΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ !

Κοινοποίηση:
fotia-sto-mati-epeteios-thimata-3

Και πίσω τώρα στη σιωπή μου…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. χα χα κομουνακια προτιμησατε να σκασετε παρα να ριξετε τον Τσιμπρα απο το θρονο του βλακες. Περιμενατε δικαιοσυνη η δε σας πληρωσε οσα περιμενατε? Απορω ομως ιδιως με τη γυναικα που εχασε αντρα και 2 παιδια στο Ματι. Πως δεν τους πηγε γαμι@ντας οπως κανει τωρα η μανα των Τεμπων.Εκτος αν πηγε στην εκκλησια να βρει το δικιο της. Τι να σας πω .Θα ειχα πουλησει τα παντα και θα ετρωγα 5 η 6 η οσους μπορουσα απο δαυτους.Εκτος αν τη βολευε το ολο σκηνικο και ξεκινησε καινουρια ζωη με τον αλλο που ειχε ετοιμο. Δεν μπορω να το εξηγησω. Και τωρα που φαγανε τη φαπα και βλεπουν τι εγινε με τα Τεμπη ξυπνησαν κανα δυο και θυμηθηκαν 6 χρονια μετα τη δικαιωση. Τοσο πολυ υπερ του Τσιμπρα ηταν που θυσιασαν τις οικογενειες τους για το κομμα?

  2. Η νομικη επιστημη ειναι πολυ καλη και κοντα στα μαθηματικα.Ομως, υφισταται κατα καιρους διαβρωσεις,ως προς την επιλογη των ανωτατων μελων της.Συνεπως, αγαπητη μου κυρια προτου ψηφισεις, να σκεφτεσαι τι ψηφιζεις.Δεν διερωτηθηκες ποιος διεστραμμενος πολιτικος εδωσε αδεια οικισμου στο ΜΑΤΙ, ΧΩΡΙΣ τους στοιχειωδεις κανονες εποικισμου.Μαλιστα, το κρατος εισεπραξε εκ των υστερων τα προστημα.Τωρα, μας φταινε οι δικαστες και ΟΧΙ αυτοι , που ψηφισαν τους απλλακτικους νομους!..

  3. Τι έχει περάσει αυτή η νομική επιστήμη….Τι θα έλεγε αν μπορούσε να μιλήσει η επιστήμη του δικαίου….Για να λειτουργεί σωστά θα πρέπει οι νομικοί να ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Το πρόβλημα είναι πως ένα (μεγάλο) ποσοστό σπουδάζει νομικά και γίνεται νομικός για όλους τους λάθος λόγους…Για τα φράγκα,για το “σίγουρο”,για το “κύρος”,για είναι “κάποιος” σε μια κοινωνία που αποθέωνε γιατρούς και δικηγόρους,για την άσκηση εξουσίας,γιατί υπάρχει ένα έτοιμο γραφείο ή γιατί υπάρχει ένα “μέσο” που μπορεί να βοηθήσει (ακόμα και αναξιοκρατικά)…..Άνθρωποι που επέλεξαν την νομική για αυτούς τους λόγους είναι ανίκανοι ( αν δεν αλλάξουν μυαλά ) να ερμηνεύουν και να εφαρμόζουν το δίκαιο.Και είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι ως ματαιόδοξοι,δειλοί,προσκολλημένοι στην ύλη και στην εικόνα τους.Και ως προσωπικότητες που δεν αντιλαμβάνονται ή απλά δεν τους νοιάζει η ευθύνη που έχουν απέναντι στην κοινωνία.Γιατί προτίμησαν την ΔΥΝΑΜΗ του νομικού χωρίς να θέλουν ή να μπορούν να αναλάβουν και την ευθύνη που φέρνει αυτή η δύναμη….Την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία που και η ίδια πλήρωσε ως φορολογουμένη για τις σπουδές τους ή/και τους υψηλότατους μισθούς τους..
    Αλλά και οι νομικοί είναι ΠΑΙΔΙΑ της Ελληνικής κοινωνίας,Και όπως ένα (μεγάλο) ποσοστό των ανθρώπων στην Ελλάδα δεν είχε ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ το ίδιο συνέβη και σε ένα (μεγάλο) ποσοστό των νομικών.Μέχρι στιγμής.Αυτό φυσικά και μπορεί να αλλάξει.Προς το καλύτερο.

Leave a Response