ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΤΟΥ… ΕΝΟΧΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Σε μια ιστορικών διαστάσεων συστηματική ανασκόπηση (Hulscher N, et al. Autopsy findings in cases of fatal COVID-19 vaccine-induced myocarditis. ESC Heart Fail. 2024 Jan 14. doi: 10.1002/ehf2.14680. Epub ahead of print. PMID: 38221509), που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2024 σε επίσημο όργανο της πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) η οποία ελέγχει την καθημέρα κλινική πράξη των ανά την υφήλιο καρδιολόγων, τονίζεται με εμφατικό τρόπο η σχεδόν σίγουρη σύνδεση θανάτων από μυοκαρδίτιδα με τα εμβολιαστικά σκευάσματα κατά COVID-19. Η συσχέτιση με μηχανισμούς που έχουν υπογραμμιστεί  εδώ και 2 χρόνια, η συσχέτιση με χρονολογική συνάφεια με τις χορηγήσεις των δόσεων των σκευασμάτων με τη μέγιστη στατιστική σημαντικότητα, η τεκμηριωμένη γνώση της τοξικότητας του μορίου της ακίδας, η επιβεβαίωση από την παγκόσμια επιτομή των βάσεων δεδομένων ( Cohrane’s database) και την κλινική εμπεiρία ανά των κόσμο ιατρών με εκπληκτική αναπαραγωγιμότητα περιστατικών που συνθέτουν το πρωτοφανές του αναπάντεχου, του κατακλυσμιαίου και του απρόβλεπτου, η συμμετοχή κορυφαίων ιδρυμάτων όπως το ΜΙΤ στην τεκμηρίωση, όσο και η πολυκεντρική επιβεβαίωση των δεδομένων, κατατάσσουν το συγκεκριμένο έγγραφο σε νομικό αυταπόδεικτο τόσο της ζημιογόνου δράσης των σκευασμάτων, όσο και της κατάρριψης του μύθου της αποτελεσματικότητας και -μετά ταύτα- αναγκαιότητας τους. Το εντυπωσιακό στοιχείο της ανασκόπησης είναι επίσης η πλήρης εκπλήρωση των κριτηρίων Bradford Hill που χρησιμοποιούνται στην ιατροδικαστική επιστήμη ως απόλυτη απόδειξη αριστοτέλειας σύνδεσης αιτίου και αιτιατού.

Συνεπώς, προκύπτουν πλέον στοιχεία από την επιστήμη της Ιατρικής που τεκμαίρουν δεδομένα επαπειλούντα την υγεία και αλλά και την ζωή, τουλάχιστον υγιέστατων, και κατά επαγωγή και γενικώς ασθενούντων πολιτών, και μάλιστα από σκευάσματα που θα έπρεπε να πληρούν σε υπεραπόλυτο βαθμό την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης προληπτικής ιατρικής παρέμβασης.

Οι συγγραφείς πέτυχαν να δημοσιεύσουν την παρακαταθήκη που αφήνουν στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα στο κορυφαίο όργανο επιρροής της ιατρικής πράξης, την European Cardiology Association.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Αλητάκος και ο Αρχοντής (τι αρχοντής, π@υστροαρχοντούλα είναι κραγμένη) των hoaxes χώρισαν τους δρόμους τους για τον λόγο οτι ο αρχοντής είναι αδερφάρα δηλωμένη και άρχισε να ενοχλείται ο Αλητάκος από τα σχόλια του κόσμου.

Comments are closed.