ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ !!! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ !!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!! “Οπότε και έλαβε γνώση του παραπάνω αναφερόμενου από 16-11-2021 ηλεκτρονικού μηνύματος … από τον αποστολέα με διεύθυνση xihave3197@protonmail.com, στο οποίο αναφέρεται ότι ο προσφεύγων προβαίνει σε διασπορά ψευδών ειδήσεων” !!! “Δυνάμει του οποίου διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η με ΑΒΜ ΑΑ21-1511/16-11-2021 προκαταρκτική εξέταση” !! “Συνεπώς ο προσφεύγων δεν στερήθηκε κανένα υπερασπιστικό του δικαίωμα” !! Με δύο λόγι,α ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ “hihave3197@protonmail.com” ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” !! – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ – ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_11

Διαβάστε ΕΔΩ τον κόλαφο !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μα τι λέτε κ.Αντωνιάδη, να κουραστούν οι εισαγγελείς🤮🤮🤮 να κάνουν απομαγνητοφώνηση;; Αφού την έκανε xihave3197 γι αυτούς, 🤮🤮🤮🤮κοτζάμαν εισαγγελέας ο xihave3197🤮🤮🤮🤮, τύφλα να έχει ο τζειμς μποντ 007 μπροστά του.
    Μητσοτάκη κι εσύ και το επιτελείο σου οι χαζοί και άχρηστοι κακό ψόφο να έχετε. κ.Αντωνιάδη γ@μα τους οτι έχουν και δεν έχουν

  2. * ProtonMail: Αυτή είναι η πιο ασφαλής υπηρεσία email από το CERN και το MIT! – Techgear.gr

    * ProtonMail ύποπτη για συνεργασία με τις αρχές – iGuRu.gr

    * Η ProtonMail μοιράστηκε στοιχεία με τις Αρχές με αποτέλεσμα τη σύλληψη ακτιβιστή – Cyber Spot

    * “Κατηγορούμενο” το ProtonMail, για την παράδοση της IP ενός ακτιβιστή στις Αρχές – ADSLgr.com

    1. Προφανώς είναι δικό τους, οι παρακρατικοί του συστήματος… η δίωξη γιατί δεν δίνει στοιχεία και το ip του αποστολέα… βρωμάει απο χιλιόμετρα η κομπίνα του συστήματος

  3. Η δικαιοσύνη για πολλους από εμάς που δεν είμαστε νομικοί εδώ και χρόνια θεωρείται ελεγχόμενη και τελειωμένη – απορώ με την έκπληξη σας ! . . .

Comments are closed.