ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !! Ή ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ !! ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !! 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !! ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !! ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ;; ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ EMAIL ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ;; ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-11-24, 1.31.51 μμ

Πρώτα το έμαθα από τους εκτελεστές των Μ.Μ.Ε. και μετά έλαβα τηλεφωνική κλήση από την Εισαγγελία Εφετών όπου ενημερώθηκα για την παραπομπή μου στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Την ημερομηνία θα τη δω στην κλήση αλλά εμπιστεύομαι το …newsit του Ευαγγελάτου που ήδη δημοσιοποίησε τη δικάσιμο της 14.1.2022.

Δεν μπορείτε να πείτε. Ταχύτατη Δικαιοσύνη. Αυτό επειδή κάποιοι διαμαρτύρονται ότι και καλά καθυστερούν οι διαδικασίες και κάτι τέτοια που καμία σχέση δεν έχουν όπως βλέπετε με την πραγματικότητα.

11 Νοεμβρίου τροποποιείται το 191 του Ποινικού Κώδικα, 16 Νοεμβρίου το παρακράτος στέλνει το γνωστό email στη Δίωξη το οποίο “αξιοποιεί” πρόθυμα ο επίορκος Ελευθεριάνος, παρά το γεγονός ότι χθες απέδειξα πως ποτέ σε όλη τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών δεν ήταν πρόβλημα για τους εισαγγελείς το γεγονός ότι στην παλιά διάταξη του 191 δεν ήταν η δημόσια υγεία στα αντικείμενά της η δημόσια υγεία. Η Ειρήνη Χρυσικού με καλεί κανονικότατα να δώσω έγγραφες εξηγήσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων με χρόνο “τέλεσης” την 20.3.2021.

11 Νοεμβρίου, λοιπόν, η αλλαγή στο 191, 16 Νοεμβρίου το παρακρατικό email και η εντολή Ελευθεριάνου για τη σύλληψή μου, 17 Νοεμβρίου η παράνομη αυτή εντολή (για τους λόγους που πλέον όλη η Ελλάδα γνωρίζει) εκτελείται, 18 Νοεμβρίου ο επίορκος ολοκληρώνει την “αποστολή” του και μου ασκεί δίωξη, η δικογραφία διαβιβάζεται αυθημερόν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών λόγω ειδικής δωσιδικίας, μέσα σε λίγες ώρες συντάσσεται κατηγορητήριο χωρίς την απομαγνητοφώνηση της εκπομπής, 23 Νοεμβρίου τα Μ.Μ.Ε. της λίστας έχουν ήδη τη δικάσιμο, λίγη ώρα δε μετά τα δημοσιεύματα καλούμαι από τη γραμματεία της Εισαγγελίας Εφετών και ενημερώνομαι για την επίδοση.

Και λάβετε υπόψη σας ότι η 14η Ιανουαρίου είναι από τις πρώτες ημερομηνίες που είχαν στον προσδιορισμό για τη δίκη αυτή. Δεδομένου ότι έχουν γίνει οι κληρώσεις των συνθέσεων του Δεκεμβρίου, δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τη δίκη μέσα στον επόμενο μήνα και έτσι την προσδιόρισαν για την πρώτη ή δεύτερη δικάσιμο που είχαν αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Έχετε να πείτε κάτι;

Τώρα;

Τώρα περιμένω την κλήση και θα ετοιμάσω προσφυγή στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 323 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Συμβούλιο Εφετών Αθηνών. Τρεις εφέτες σαν και αυτούς που εξέδωσαν το βούλευμα 77/2021 του Συμβουλίου Εφετών Πατρών που διέταξε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου “καταδικάζοντας” το νοσοκομείο Πύργου, την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας που αρνούντο πεισματικά την ικανοποίηση του αυτονόητου αιτήματος της οικογένειας του Νίκου Λυμπερόπουλου για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής.

Να μάθουμε και το όνομα του καλού εισαγγελέα εφετών που πρόθυμα και αυτός συνέταξε ένα κατηγορητήριο με το περιεχόμενο μίας εκπομπής χωρίς την απομαγνητοφώνησή της.

Να δούμε πώς κατάφερε να συντάξει το κατηγορητήριο αυτό.

Του το έστειλαν με …email;

Η τεράστια μάχη μου με την εγκληματική οργάνωση τώρα πραγματικά αρχίζει…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιός καθορίζει τήν σύνθεσιν ἑνός δικαστηρίου; Πόσον πιθανόν εἶναι νά ὑπάρξῃ πολιτική παρέμβασις διά νά εἶναι «στημένη» ἡ δίκη; Διότι μόνον ἔτσι μποροῦν νά καταδικάσουν τόν κ. Ἀντωνιάδην, ἐνῷ θά ἔπρεπε νά τόν ἐπαινοῦν. Ἐάν τό ἀποτολμήσουν, θά ἐξευτελισθοῦν πλήρως ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων καί θά κολασθοῦν ἐν ἡμέρᾳ Κρίσεως: «οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι;» Ντροπή σέ ὅλους ὅσους συμβάλλουν σ’ αὐτό τό ἀνοσιούργημα! Ἡ κοινωνία ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τόν κ. Ἀντωνιάδην, ἐνῷ κάποιοι ἀπό τήν «Ἐγκληματικήν Ὀργάνωσιν Μητσοτάκη» ἀγωνίζονται νά τόν ἀδρανοποιήσουν, τοὐλάχιστον γιά κάποιο χρονικόν διάστημα, ὥστε ἡ Ὀργάνωσις νά δρᾶ ἀνεξελέγκτως. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

  2. ΝΙΚΟ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΑ!
    ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΈΧΟΥΜΕ!
    ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ!…

Comments are closed.