ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_93

Ο τύπος θα περάσει καλά…

IMG_1112

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μα τι λεει το ζωο. Το ονομα ανανεωθηκε 31/5/2022 και τα DNS λειπουν, αρα του το εριξε η εταιρια. Μονο cloudways και σε server εκτος Ευρωπης.

  2. Η εγκληματική οργάνωση σε πανικό..οσο και να σας πονά η αλήθεια, δεν θα υπάρχει ποτε φάρμακο για τον πόνο σας..αυτος ο πονος που λέγεται ΑΛΗΘΕΙΑ βγαίνει πάντα στο φως ο τι και να κάνετε και θα παραμείνει για παντα το μεγαλύτερο εφιάλτη σας όσο και να πανηγύριζετε..Καθε φορά το πανηγύρι σας είναι και μια καινούρια απόδειξη ότι τρέμετε μην έρθει το τέλος σας.Αυτοι οι ακόλουθοι που δεν θέλετε εσείς να υπάρχουν και προσπαθείτε να τους εξαφανίσετε, τα εκατομμύρια ακόλουθοι που σας ενοχλούν που υπάρχουν, όλοι αυτοί λοιπόν έχουν καταλάβει ποια είναι η πραγματική αλήθεια και ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση που νομίζε ότι μας ξεγέλασε και μας κορόιδευει..Η Αλήθεια δεν φιμωνεται και παραμένει πάντα όρθια..αποδείξτε μας συνέχεια πόσο τον τρέμετε,ποσο μας αρέσει δεν φαντάζεστε..Η κάθε επίθεση σας εναντίον του, οτιδήποτε επίθεση δείχνει ποιος είναι ο κ. Αντωνιάδης και πόσο πολύ σας τρομάζει η πραγματικη αλήθεια που δεν θέλετε εσείς “με τιποτα” να μαθευτεί.Σας κατέβασε τα παντελόνια που δεν αξιζετε να τα φορατε, είναι θέμα χρόνου να μείνετε εντελώς γυμνοί..

  3. δεν υπάρχουν οι πληροφορίες DNS σαν να μην υπάρχει η διεύθυνση, πρέπει να σου κλείσανε την διεύθυνση από την υπηρεσία που την κατοχύρωσες

  4. Τι λέει το βλήμμα 😂😂 , αντε πλήρωνε συνδρομή και στήσου στα 4 στην νοδούλα και άσε τι εστι συνδεομές

Comments are closed.