ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!

Κοινοποίηση:
αουσβιτς

Το βίντεο αυτό μου το έστειλαν σήμερα. Προβλήθηκε πριν από δύο μήνες και αφορά στον θάνατο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης του πατέρα της Βιβής Παπαδοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής στο Α.Π.Θ.

Μιλάει για το Άουσβιτς του Ιπποκρατείου. Στην τρομακτική περιγραφή της θα αναγνωρίσετε πολλές παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου. Την θετικοποίηση των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, την ασιτία, την αφυδάτωση, την εγκατάλειψη των ασθενών μέσα στις ακαθαρσίες τους. Ο άνθρωπος αυτός μπήκε στο Ιπποκράτειο 85 κιλά και από εκεί βγήκε σε σακούλα 45…

Δεν κατάφερα να καταλάβω τι ακριβώς έγινε με το οξυγόνο, τον κορεσμό του ανθρώπου και το οξυγόνο που του παρείχαν. Κατάλαβα όμως ότι αυτό δεν έβγαινε ποτέ. Σε μία αποθήκη, χωρίς τουαλέτα, που είχαν κυριολεκτικά πεταμένους τους ασθενείς.

Ένας καθηγητής από το ΑΧΕΠΑ, γνωστός της καταγγέλλουσας, είχε καταφέρει να πάει να τον δει. Και αυτό που ανέφερε μετά στην κόρη του ανθρώπου ήταν συγκλονιστικό:

“Έτσι ήταν οι άνθρωποι στο Άουσβιτς όταν τους έβρισκαν μετά”…

Δείτε το με ψυχραιμία.

Και ετοιμαστείτε να δείτε πολλά τέτοια βίντεο στο κανάλι που θα είναι έτοιμο μέχρι την Παρασκευή.

Και πολύ τρομακτικότερα από αυτό…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι παραήταν υπομονετικοί!!! Τι σόι τμήμα κοβιντ ήταν αυτό που πατούσαν οι νοσοκόμες δύο φορές την ημέρα!!! Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι πήγε ο άνθρωπος!!! Τα βλέπεις και λες, πού είναι οι υπεύθυνοι ρε ξεφτίλες υπουργοί πρωθυπουργοί και όλο το κακό συναπάντημα;;;;;;

  2. Χρήστο από πάνω που βιάζεσαι για τη μήνυση, βάλε και επώνυμο, μη μας μπερδεύουν!

  3. Γνωρίζω τα πρόσωπα
    Λυπάμαι πολύ
    Ντροπή στα νοσοκομεία

  4. Χίλιες φορές να έμενε στο σπίτι του κι
    ας πέθαινε, όχι έτσι σίγουρα .τραγικο

  5. Εντολές εκτελούσαν, οποίος έζησε, από θαυμα μόνο.Αν όντος βγαιναν οι νοσηλευτές, οι γιατροί να μιλήσουν, χωρίς να τρέμουν για την δουλειά τους, θα ήταν σωθεί πολοι! Ακόμα και τώρα, γιατί σηνεχειζουν το έργο τους. Παπους ενός φίλου έφυγε την επόμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο με 37.5 , η γιαγιά του από καρκίνο μετά από μια μέρα. Και τους δυο κηδεψαν σε διπλή σακουλα σαν κοβιδ. Στην γιαγιά ουτε τεστ δεν καναν, γιατί ήταν σίγουροι. Με κλειστές πορτες νοσοκομείων γίνονται εγκλήματα, και όλοι γιατροί, νοσοκομοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα πληρωσουν!

  6. Τόσα λεφτά παίρνουν τα νοσοκομεία για κάθε νοσηλεία covid και δεν μπορούν να οργανώσουν κατάλληλες συνθήκες για τους ασθενείς? Που πάνε άραγε αυτά τα λεφτά? Δεν μπορεί κάποιος να είναι θετικός για τόσες μέρες. Γιατί δεν επιμενε κανείς μετά από δύο εβδομάδες να μεταφέρουν τον άνθρωπο σε άλλη μονάδα? Και αυτόν, και τους άλλους? Δεν μου χωράει ο νους, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε λογικά?!

  7. Δεν μπορεί ένας ασθενής κοβιτ να είναι 30 και 40 μέρες θετικό….
    Εφόσον κάποια στιγμή γίνει αρνητικό το τεστ, υποχρεούνται να τον πάνε σε κλινική εκτός κοβιτ…. και τότε η κ.Βιβη θα μπορούσε να πάει κοντά στον πατέρα της να κάνει αποκλειστική …

  8. Μια παρατήρηση μόνο γιατί είναι και γιατρός η κοπέλα και παραξενεύτηκα εγώ που δεν είμαι…. Οι ασθενείς με κόβιντ ούτε τεράστια κόπωση έχουν, ούτε τίποτα. Οι ασθενείς στις ΜΕΘ είναι ανήμποροι να αυτοεξυπηρετηθούν από ένα σημείο και μετά εξαιτίας των φαρμάκων που τους δίνουν, τις διαρκούς ακινησίας, και τις ασιτίας. Η “κόπωση”, δεν ήταν από το κόβιντ, αλλά επειδή τους έχουν πεταμένους σαν το Άουσβιτς…. Κι εμείς περάσαμε κόβιντ και χοροπηδούσαμε σαν τα κατσίκια, δε προκαλεί κόπωση κανένας κόβιντ.

  9. Νίκο όλο λες για μηνύσεις ,που είναι; γιατί δεν μας λες και έμας και θα πάμε 10-10,100-100 να μηνυσουμε κυβέρνηση, γιατρούς, κλπ…

  10. Έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο.Δεν έχω λόγια για άλλη μια φορά.Ντροπη..Τι απανθρωπιά…

  11. Σοκαρίστηκα. Άθλιοι. Έβαζα τον εαυτό μου στην θέση της και έκλαιγα.

  12. ΤΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!! ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ!!!!!

  13. Αὐτὸ κανάλι τὸ περιμένουμε πῶς καὶ πῶς. Εὔχομαι νὰ ἔχῃ τὴν ἀκροαματικότητα ποὺ εἶχε Facebook

Comments are closed.