ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ !! 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Η 6ΣΕΛΙΔΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ !! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ;; ΕΤΟΙΜΗ ΗΤΑΝ ;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !!

Κοινοποίηση:
Image-1

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Τα είχα πει και στο live που είχα κάνει στον λογαριασμό του Δημήτρη, με παράλληλη μετάδοση από τους λογαριασμούς της Μαριάννας και του Φαίδωνα.

Τότε είχα καταγγείλει, μεταξύ άλλων, και το γεγονός ότι στα συστημικά Μ.Μ.Ε. “έπαιζε” η είδηση ότι η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. ήταν η επιβολή έξι μηνών αναστολής άσκησης επαγγέλματος, ενώ αφενός ο ίδιος ο Φαίδων δεν είχε καμία ενημέρωση, ώστε θα επρόκειτο για παράνομη διαρροή απόρρητου εγγράφου, αφετέρου θα ήταν πολύ περίεργο να ήταν έτοιμη η εισήγηση ήδη την ημέρα της συνεδρίασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου, γεγονός που θα μπορούσε να παραπέμπει σε προειλημμένη απόφαση με ήδη από πριν έτοιμη εισήγηση για την καρατόμηση του Φαίδωνα.

Πλέον και τα δύο αυτά επιβεβαιώθηκαν !

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποδεικνύεται ότι πράγματι συνεδρίασε και έλαβε απόφαση αυθημερόν, η δε 6σέλιδη αναλυτική εισήγησή του προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο συνετάγη επίσης αυθημερόν !

Η δε ποινή την οποία το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε να εισηγηθεί στον Π.Ι.Σ. να επιβληθεί στον Φαίδωνα Βόβολη είναι πράγματι έξι μηνών, όπως ακριβώς μεταδόθηκε από τα συστημικά Μ.Μ.Ε. (!!), γεγονός που εγείρει σοβαρότατες πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών !

Υπενθυμίζω ότι ο ρόλος του Π.Ι.Σ. είναι εν προκειμένω τυπικός, αφού βάσει της σταλινικής διάταξης του άρθρου 321 του νόμου 4518/2018, η κατ’ ευφημισμό εισήγηση έχει ουσιαστικά τον χαρακτήρα απόφασης, η δε επικύρωσή της από τον Π.Ι.Σ. είναι καθαρά τυπική.

Κάτι ακόμα που εγείρει ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι ενώ η εισήγηση συνετάγη την 7.10.2021 και το διαβιβαστικό προς τον Π.Ι.Σ. εστάλη την 8.10.2021, ο Φαίδων Βόβολης ενημερώθηκε το πρώτον τέσσερις και τρεις μέρες αντίστοιχα, αργότερα,  δηλαδή μόλις χθες, 11.10.2021, το μεσημέρι στις 14:03:16.

 

**************

Από: peitharxiko@isathens.gr
Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2021 – 14:03:16 EEST
Προς: ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ <***@yahoo.gr>
Θέμα: ΕΙΣΗΓΗΣΗ Π.Σ. ΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣ

                               Κε Βόβολη, καλησπέρα

                               Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν θέλετε να παραλάβετε αυτοπροσώπως την εισήγηση του Π.Σ. της 7/10, ή θέλετε να σας την αποστείλω σκαναρισμένη μέσω ηλεκτρονικής                                         αλληλογραφίας.

*****************

Πέραν όμως των ανωτέρω σοβαρότατων ζητημάτων που προκύπτουν για τη διαδικασία ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. και της παράνομης διαρροής, κατ’ αρχάς της ύπαρξης εισήγησης, αφού εισήγηση θα είχαμε μόνο στην περίπτωση επιβολής ποινής, αλλά και του ακριβούς ύψους της ποινής αυτής, το χειρότερο από όλα στην φοβερή αυτή ιστορία είναι το περιεχόμενο της εισήγησης. Η “αιτιολόγηση” δηλαδή της εισήγησης/απόφασης για την επιβολή της ποινής των έξι μηνών.

Οι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι, εκατομμύρια δηλαδή πολιτών της πολύπαθης πατρίδας μας, θα εξοργιστούν με το περιεχόμενό της. Και είμαι βέβαιος ότι θα ξεσηκωθεί και πολύς κόσμος της “απέναντι” πλευράς.

Γιατί είναι ακραίο το περιεχόμενο αυτό.

Δεν πάει ο νους σας.

Κάντε υπομονή…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟΥΣ ΈΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ!…
    ΑΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ!… ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ-ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!…

Comments are closed.