Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα… ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΥΛΟΓΙΑΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_34

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
****************************
Η επιστήμη και η βιοτεχνολογία οφείλει να υπηρετεί την Ανθρωπότητα. Με οδηγό τη λογική, τις επιστημονικές παρακαταθήκες, τους μηχανισμούς δράσης των βιολογικών διεργασιών και με πλήρη απαξίωση στο φόβο, την άγνοια και την παράνοια.
Το βιοτεχνολογικό εργαστήριο MenidiMedica Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να προβεί σε πρώιμη δημόσια ανακοίνωση επιτυχούς δοκιμής πειραματικού βιοτεχνολογικού σκευάσματος έναντι διαφορετικών τύπων ευλογιάς. Το πειραματικό μέρος πραγματοποιήθηκε σε δύο (2) φάσεις:
1. με χρήση κυτταροκαλλιεργειών σε διαφορετικούς τύπους ευλογιάς για την αντίδραση του πειραματικού βιοτεχνολογικού σκευάσματος έναντι αυτών, για τα επίπεδα κυτταροτοξικότητας in vitro
2. με επιμόλυνση πειραματόζωων (ινδικά χοιρίδια) με διαφορετικά στελέχη ευλογιάς ώστε να καθοριστεί η κυτταροτοξικότητα in vivo με χρήση διαφορετικών συγκεντρώσεων του πειραματικού βιοτεχνολογικού σκευάσματος έναντι ομάδας ελέγχου στην οποία χορηγήθηκε μονο placebo
Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε σε δημόσια δημοσίευση με ανάρτηση των δεδομένων του πειραματικού μέρους – χωρίς τη δημοσιοποίηση των δραστικών ουσιών και θα απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για συνεργασία.
Μετά τιμής στην Ανθρωπότητα,
Ποντίκας Δημήτρης
CEO MenidiMedica
MenidiMedica – we strive for a better, safer world
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.