ΕΛΛΗΝΕΣ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_8

 

Τι να κάνω; Δεν βγαίνει αλλιώς.

Να το γράψω μία ακόμα φορά;

Να το γράψω.

ΔΕΝ είναι μόνο τα τεράστια πάσης φύσεως έξοδα.

Είναι που αυτό που κάνω ΔΕΝ θα μπορούσα να το κάνω παράλληλα με τη δικηγορία που ασκούσα πριν την απάτη. Και η δικηγορία αυτή είναι εδώ και πολύ καιρό παρελθόν. Αυτή η δικηγορία όμως ήταν που συντηρούσε την οικογένειά μου και σε ένα βαθμό θα μπορούσε να στηρίξει και αυτή τη μάχη, γιατί όλοι γνωρίζετε για τι δικηγορία και τι πελατεία μιλάμε.

Και ας μην είχαμε να φάμε εμείς.

Όμως, δυστυχώς, τη μέθοδο της κλωνοποίησής μου δεν τη γνωρίζω ακόμα…

Ώστε ακόμα και αν σας λέω, και ισχύει, ότι έχω …ξεχειλώσει το 24ωρο, αυτό είναι για τη μάχη. Και αυτό που κάνω τώρα, αυτό που ζω τώρα, δεν συγκρίνεται με αυτό που γινόταν πριν.

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο αμήν.

Δεν θα πω περισσότερα.

Θα δώσω πάλι τον βασικό τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (και μέσω PayPlal), και για λίγο ακόμα τον λογαριασμό στην Eurobank. Βλέπετε, δεν είχα ακόμα το χρόνο ούτε τους λογαριασμούς στις άλλες τράπεζες να ανοίξω.

Και καταλαβαίνουν όλοι πως όλο αυτό με τις δωρεές τηρείται με όχι απλώς νομιμότητα, αλλά με υπερβολική νομιμότητα και τυπικότητα.

Αλλιώς θα με βλέπατε στον Ευαγγελάτο…

Ήδη μου άνοιξαν τότε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και ήρθε εδώ κλιμάκιο της ΑΑΔΕ με …εισαγγελέα.

Τι να λέμε τώρα…

Και τι να λέμε για τις διαδικασίες για το άνοιγμα και άλλων λογαριασμών, όταν με έχει χτυπήσει κατακέφαλα το τσουνάμι των εξελίξεων. Να συντονίζω τη σύνταξη 45 νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων, πολλές από τις οποίες πρέπει να πληρώσω εγώ, δηλαδή …εσείς, να ετοιμάζω έγγραφα για τις υφιστάμενες ποινικές διαδικασίες για το πρωτόκολλο του θανάτου, να προετοιμάζω με τους επιστήμονές μας το χτύπημα στη δικογραφία των εμβολίων στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πάω και εγώ βεβαίως στα τέλη του μήνα, να ετοιμάζω το μεγάλο χτύπημα στην παράγκα της ποινικής Δικαιοσύνης, τις αγωγές κατά των Ελληνικών Hoaxes και των συστημικών Μ.Μ.Ε., να, να, να… Και την ίδια ώρα να μιλάω καθημερινά με εμβολιασμένους εξαπατημένους και σακατεμένους συνανθρώπους μας, που εντάσσονται στη μάχη, με συγγενείς νεκρών που τώρα καταλαβαίνουν ότι είχε εξήγηση η κόλαση που έζησαν οι άνθρωποί τους πριν καταλήξουν στη σακούλα, ώστε νέοι ιατρικοί φάκελοι έρχονται και νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις πρέπει να συνταχθούν, για νεκρούς φτωχών τις περισσότερες φορές οικογενειών, ενώ οργώνω όλη την Αττική και έξω από αυτή, εκτός των άλλων, για συναντήσεις υπό άκρα μυστικότητα για στοιχεία…

Οι λογαριασμοί, λοιπόν, και για σήμερα από μένα καλό βράδυ.

Αύριο live…

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

EUROBANK

GR3302601010000560100646511

Πηγή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. και τα προβατα στελνουν να περνας εσυ καλα και να κανεις τον μαγκα , βρε ουστ !!!!!!!!!!

    1. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που δίνει νομική μάχη εναντίον όλου του συστήματος κατηγορώντας τις αρχές εως την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ως εγκληματική οργάνωση θυσιάζοντας την προσωπική του ζωή, ρισκάροντας την ασφάλεια του και της οικογένειας του, για να βοηθήσει όλους μας να απαλλαγούμε από την τεράστια επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας, να “περνάει καλά” όπως το εννοείς εσύ ρε πονηρέ;

Comments are closed.