ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!! ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ !!! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ !!! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Τ. ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΥΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ !!! ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ/ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!! Ο “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ” ΔΙΝΕΙ “ΠΑΣΑ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟ !!! ΣΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΥ – ΑΡΧΟΝΤΗ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΦΙΛΟΙ” ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_176

Τα ίδια είχαν κάνει στην υπόθεση της Αντιγόνης Πανταζή. O Aλικάκος είχε παραγγείλει τότε στην Παπαγεωργακοπούλου την προκαταρκτική εξέταση εναντίον μου, και η επίορκη προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών είχε αμέσως ανταποκριθεί διατάσσοντας την προκαταρκτική. Και για να γίνει απολύτως αρεστή στην εγκληματική οργάνωση και στον εντολέα της Αλικάκο, είχε εξαιρέσει από τον ποινικό έλεγχο το νοσοκομείο με την πρωτοφανή στα ποινικά χρονικά εντολή της.

Όλα έχουν αλλάξει βεβαίως και τώρα ελέγχεται μόνο το νοσοκομείο, την ίδια ώρα που το άλλο “κακούργημα”, του “Σωτηρία”, τέθηκε στο αρχείο.

Από χθες άρχισαν να οργιάζει αρχικά το παρακράτος με τον θάνατο της Αγγελικής Πετσοπούλου.


Και επειδή ο κλοιός σφίγγει απελπιστικά για την εγκληματική μάχη, έριξαν τα δύο σκυλιά των Ελληνικών Hoaxes στη μάχη της λάσπης και της στοχοποίησής μου. Ίσως γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα πια. Πλησιάζει το τέλος. Οπότε πρέπει να τα δώσουν όλα μήπως και αυτό αποτραπεί.

Αυτός είναι ο Αλικάκος:

 

 

 

Και αυτός ο Αρχοντής, ως Mad Sc1ent1st (στο facebook ως Mad Scientist).

 

 

Η πλειοψηφία των σχολιαστών είναι τα παρακρατικά σκουπίδια.

Αυτό όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το σχόλιο του Αλικάκου στην ανάρτησή του. Παραθέτει το link από ένα τρίλεπτο απόσπασμα από live μου. Ποιος το έχει ανεβάσει;

Μα ο άλλος Δημήτρης. Ο “Δημήτρης Παπαντωνίου”. Ο αρχηγός των κουκουλοφόρων του διαδικτύου.

Θυμίζουν τις άλλες ομοιότητες. Του Αρχοντή με την ομάδα “ΜΠΕΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ”.

Τη θυμάστε;

Τι συμπτώσεις, λοιπόν.

Θέλει να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει.

Λοιπόν, επειδή εγώ δεν μένω ποτέ στις συμπτώσεις, και επειδή το έδαφος το έχω προετοιμάσει καιρό τώρα και χαμπάρι και πάλι δεν πήραν και είχαν επαναπαυθεί από την πρώτη αντίδραση της Facebook, την οποία και αυτή είχα προβλέψει (…), ετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα. Για το απόστημα των Ελληνικών Hoaxes και τη σύνδεσή τους με το παρακράτος του διαδικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι σκατοαλαβανόφατσες είναι και οι δυο τους

  2. Βρε αντε στο δι@ολο μαλακοhoaxes… τελειωμένοι ηλίθιοι και οι δυο τους

  3. Αχ θέλουμε να τους δούμε πως θα λουφάξουν στονδικαστήριο…. ζευγαράκι είναι τα παιδιά παραπάνω;; Κατι τέτοιο ακούγεται, αλλαξοκ@λιές κάνουν τα κορίτσια

  4. Xaxaxaxxazaxaxaxazza!!! Κοψτε φάτσες παρακράτους, μωρή κούλα με τα καθυστερημένα σου ηλίθια….

Comments are closed.