ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ;;; Την Παρασκευή πήγε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών για την νεκροψία !!! Σκέφτεστε μήπως επειδή πλησιάζουμε στην Ανάσταση του Κυρίου αναστηθεί και ο …Νίκος Λυμπερόπουλος και σας βγάλει από τους μπελάδες ;;; Φαντάζομαι ότι δεν αντικατασταθούν οι δύο εφέτες που θα αποφασίσουν επί της θετικής εισήγησης του τρίτου…

Κοινοποίηση:
ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Χθες έριξα την βόμβα της νεκροψίας που έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών πριν από ένα μήνα στη σορό της Παρασκευής Κότσιφα.

Μία νεκροψία η οποία ,

αφενός απέδειξε ότι η γυναίκα αυτή ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ COVID, ενώ έτσι την είχαν δηλώσει στον Ε.Ο.Δ.Υ. βάζοντας τη σορό σε διπλή σακούλα, αλλά από εγκεφαλικό οίδημα και εκφύλισμα του μυοκαρδίου, παρέχοντας μία ακόμα απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους ,

αφετέρου απέδειξε τον προσχηματικό χαρακτήρα της άρνησης της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα να κάνει την νεκροψία στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου, η οποία παραμένει για 23η μέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Πύργου.

Μετά και τη βόμβα αυτή σήμερα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Πατρών για την Παρασκευή. Ωσάν να πρόκειται για μία κοινή ποινική διαδικασία σε υπόθεση απλής δυσφήμησης και όχι για βούλευμα που θα κρίνει αν θα γίνει μία νεκροψία επί ποινικής διαδικασίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια με τη σορό του νεκρού να βρίσκεται επαναλαμβάνω για 23 μέρα στο νεκροτομείο.

Και ενώ ενισχύεται η πεποίθηση του κόσμου, ακόμα και αυτών που κάποτε αμφισβητούσαν το περιεχόμενο των καταγγελιών μου, ότι το νοσοκομείο του Πύργου, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση προς υπεράσπιση του διοικητή του και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του, δεν είναι αθώο, διότι αν ήταν πρώτο αυτό θα ζητούσε να γίνει η νεκροψία για να διαλυθούν οι υποψίες και να ανατραπεί η πεποίθηση αυτή του κόσμου, και όχι να βλέπουμε να ευτελίζονται διεθνώς ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και δικαστές σε μία ξεκάθαρη πλέον προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης του θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Εκτός και αν κάποιοι στην Δικαιοσύνη, βλέποντας να πλησιάζει το Πάσχα και η ανάσταση του Κυρίου, ελπίζουν ότι μαζί με τον Χριστό θα …αναστηθεί και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και τους βγάλει από τους μπελάδες.

Ώστε κάθε μέρα επιβεβαιώνομαι ακόμα περισσότερο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν μπορουν να καταλαβουν απο που ξεφιτρωσε αυτος ο Αντωνιαδης……….. Δεν ξερουν απο που τους ερχονται οι κατραπακιες η μια επανω στην αλλη ασταματητα!!!! Δεν ξερουν κυριολεκτικα που βρισκονται και τι να κανουν. Ειναι σε πληρη πανικο και αταξια ολο το συστημα ανημπορο πλεον να αντιδρασει. Και εχει φτασει ο Αντωνιαδης τοσο βαθια πλεον που μονο λαθη το ενα επανω στο αλλο μπορουν να κανουν. Τους εστεισε στον τοιχο με το προσωπο. Τελος. Απιστευτη ιδιοφυϊα και χειρουργικη ικανοτητα απο τον Νικολαο Αντωνιαδη. Το σκεπτικο του, την στρατηγικη του και την διαχειριση της τακτικης του, ταυτοχρονα και την οργανωτικη του ικανοτητα και επισης την αποτελεσματικη αμυντικη τακτικη του απεναντι στα οπλα και τις βρωμικες παγιδες που χρησιμοποιει το συστημα βαλλοντας τον, και οχι μονο, οπως και την αψογη διαχειριση κρισεων θα τα διδασκονται μελλοντικα τα Νομικα Πανεπιστημια του κοσμου. Παραδειγμα προς μιμηση το ηθος του και η δραση του προς οφελος του συνανθρωπου του και της κοινωνιας. Οτι και να γραφτει για αυτον τον ανθρωπο κα την οικογενεια του που παντα ειναι στο πλευρο του ειναι λιγο. Ειμαστε ευγνωμονες!!!

  2. Όσο δεν συνεδριάζουν και καθυστερεί η νεκροψία χάνονται πολύτιμα στοιχεία κ. Νίκο? Οι εισαγγελείς προφανώς βρίσκονται σε πανικό.. Μαζέψτε τους

  3. Χάχαχαχα
    Έτσι όπως τα ‘χουν κάνει, αδερφέ, πλέον ό,τι κι αν αποφανθούν, την εμπιστοσύνη των σκεπτόμενων την έχουν χάσει.

    Η ρίζα του κακού βρίσκεται σε δύο σημεία:
    α. στο γεγονός ότι οι σκεπτόμενοι είναι δραματικά λίγοι και
    β. το (α) συμβαίνει να το ξέρουν όλοι.

    Λυπάμαι για την κατάντια μας. Και για το μέλλον μας λυπάμαι. Και που οφείλω να παραδεχτώ ότι παίρνουνε (ως σύνολο) αυτό που μας αξίζει. Ίσως μας αξίζουν και μεγαλύτερα δεινά. Ντροπή μας. Να τα λέμε κι αυτά.

  4. Βρισκονται σε πανικο και κανουν συνεχως λαθη που τους εκθετουν.Ο Θεος να βαλει το χερι του ωστε να βρεθουν εντιμοι εισαγγελεις να βαλουν μεσα τους εισαγγελεις

Comments are closed.