“ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ” ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟ 20ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ” ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ” …”ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-02, 1.38.35 πμ

Έγινε σήμερα το πρωί η νεκροτομή στον 20χρονο φοιτητή από την Έδεσσα. “Αδιευκρίνιστο εν αναμονή των εργαστηριακών”, το αρχικό πόρισμα. Δεν υπήρχε καμία προφανής αιτία για τον θάνατό του. Το παιδί δεν είχε κανένα ιατρικό ιστορικό, δεν ελάμβανε καμία φαρμακευτική αγωγή. Σπούδαζε και εργαζόταν παράλληλα στην Κρήτη, είχε πάει στην Θεσσαλονίκη να βρεθεί με φίλους του που ζουν στην συμπρωτεύουσα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/30/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%87/

Είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer μέσα Αυγούστου. Ο πατέρας του μου είπε ότι είχε διαμαρτυρηθεί από τότε για ζαλάδες.

Μία τέτοια ζαλάδα είπε στους φίλους του χθες το πρωί, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, ότι αισθάνθηκε πως είχε. αμέσως μετά κατέρρευσε και πέθανε…

Μίλησα με την τεχνική σύμβουλο της οικογένειας, την Κατερίνα Αποστολίδου. Ήταν η ώρα να αυξήσω την ομάδα των ιατροδικαστών με τους οποίους συνεργάζομαι στη μάχη των νεκροτομών. Θυμίζω ότι οι άλλοι δύο είναι ο Δημήτρης Γαλεντέρης και ο Σωκράτης Τσαντίρης. Με τον Σωκράτη έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ανέλαβε τους θανάτους του Κώστα Αβραμίδη, του Γιώργου Βαρασιά και του πατρός Χαράλαμπου Χατζηχαρλάμπους, ο Δημήτρης τους υπόλοιπους. Σήμερα ήταν η πρώτη νεκροτομή με την Κατερίνα Αποστολίδου. Ήταν η ιατροδικαστής που είχε παραστεί ως τεχνική σύμβουλος στη νεκροτομή της Κατερίνης. Ευτυχώς. Γιατί η δική της παρουσία ήταν η εγγύηση για να βγει η αλήθεια. Ο θάνατος “από κορωνοϊό” έγινε θάνατος από τρώση της τραχείας στη διασωλήνωση. Μία διασωλήνωση από αυτές που γίνονται από το πουθενά στα κολαστήρια.

Άκουσα πρώτη φορά για το “σύνδρομο του εμβολίου”. Θα τα πούμε για αυτό. Σύντομα.

Θα περιμένουμε τις εργαστηριακές.

Εν τω μεταξύ όμως ο Δημήτρης και εγώ δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Την Δευτέρα θα κάνουμε παρέμβαση. Πολύ δυνατή παρέμβαση.

Ο σκοπός μας είναι πολύ σημαντικός. Πάρα πολύ σημαντικός.

Να διασφαλιστεί ότι από εδώ και στο εξής οι “ξαφνικοί θάνατοι” που στις νεκροτομές μεταφράζονται σε “αδιευκρίνιστα”, θα είναι πια “από το εμβόλιο”.

Ή το εμβόλιο δεν θα γίνεται καθόλου.

Πολεμάμε ταυτόχρονα σε χίλια μέτωπα.

Το αξίζει η πατρίδα μας.

Το αξίζουν οι οικογένειές μας, το αξίζετε εσείς.

Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όσο και να προσπαθούν να τα μπαλώσουν και να πούνε τι καλό είναι το εμβόλιο και οι παρενέργειες είναι σπάνιες, οι ξαφνικοι θάνατοι αδιευκρίνιστης αιτίας είναι πλέον πολλοί. Σε άλλη χώρα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο με τα νέα παιδιά (και όχι μονο) θα είχε γίνει της κακομοίρας. εδώ ακόμα κοιμόμαστε. “Τυχαία είναι” λένε κάποιοι…..

Comments are closed.