ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Α.Τ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ: ΓΙΑ “ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ”, ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΣΥΓΧΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ. “Ή ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    dasdasdada

    Στην σύλληψη ενός Τούρκου στρατιωτικού στην περιοχή των Καστανεών, προχώρησαν πριν λίγη ώρα Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος.

     Σύμφωνα με το evros-news-gr:  Τεράστια κινητοποίηση έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός Τούρκου, ο οποίος με σκαπτικό μηχάνημα μπήκε σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή των Καστανεών και συνελήφθη από στρατιώτες και αστυνομικούς που έχουν υπηρεσία και περιπολούν στην περιοχή. Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για στρατιωτικό, αλλά οι νεότερες ότι είναι πολίτης που πραγματοποιούσε εργασίες σε χωράφια.
    Ήδη όμως στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος την συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ και υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, οι πληροφορίες θέλουν τον Ταξίαρχο της περιοχής, βρίσκονται στο σημείο και ασχολούνται με την υπόθεση.

    Ο ίδιος ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι είναι πολίτης από την τουρκική περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος. Οι ελληνικές αρχές όμως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και σίγουρα θα τον… ξεψαχνίσουν.

    Να θυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή, είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου από τους Τούρκους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί γιατί μπερδεύτηκαν και μπήκαν λίγα μέτρα στο τουρκικό έδαφος, όπως είπαν και οι ίδιοι στις απολογίες τους, ενώ παραμένουν ακόμα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

    Ο Τούρκος είναι σίγουρο ότι θα μεταφερθεί στην Ορεστιάδα και θα ανακριθεί, προκειμένου να γίνουν γνωστές όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της περίεργης υπόθεσης, η οποία σίγουρα δεν πρόκειται να λήξει άμεσα. Γιατί μοιάζει να είναι διαφορετική από εκείνη άλλου Τούρκου, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και πέρασε τρέχοντας από το τουρκικό στο στο ελληνικό τελωνείο πριν από λίγο καιρό.

    Πάντως πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι ο Τούρκος ναι μεν, έχει πολιτική ταυτότητα, αλλά πρέπει να εργάζεται για λογαριασμό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ή ως ΕΠΟΠ ή ως στρατιώτης του Μηχανικού ή ως…πράκτορας.

    Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ Ορεστιάδος όπου και ανακρίνεται. 

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πωω ρε στα ώπα ωπα θα τον έχουν οι δικοι μας…. ενώ τα δικά μας τα παιδιά καλοπερνανε… πρέπει να τον σαπίσουν στο ξύλο..

    2. Κρατηστε εδω ωσπου να αφησουν ελευθερους τους 2 Ελληνες στρατιωτικους, ετσι και τον αφησετε θα βαλετε ενα ακομα λιθαρακι στην Εθνικη προδοσια που κανετε συνεχως.

    3. Εγώ λέω μήπως είναι όλα στημένα Τουρκίας Ελλάδας βολευτων και προκαλούν πρώτα ένα πανικό στον λαό μας και μετά μπουν έτσι φιλικά μέσα οι Τούρκοι και μας ξεβρακωσουν!!!

    4. ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ? ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

    5. Θα έπαθε… vertigo απο την άχλη του Έβρου και μπερδεύτηκε ο Τούρκος. Πάντως όλο φωτογραφίες στρατιωτικούς και την τουρκική σημαία είναι το προφιλ του.

    6. στη φωτο σαν ασφαλιτης ειναι…ετσι και τον αφησουν ελευθερο,θα μιλαμε για ρεκορ προδοσιας και ραγιαδισμου.

    7. Mπάτε ύαινες αλέστε γίναμε. Αν είχαμε κράτος θα κάναμε ανταλλαγή με τους 8 και με αυτόν τον τσόγλανο. Γιατί η Ελλάδα οφείλει να προστατεύει τους Έλληνες και όχι τους κωλότουρκους, που νομίζουν πως θα μπαίνουν όποτε γουστάρουν θα πετάνε μια βλακεία και θα φεύγουν σαν κύριοι. Έχουμε σύνορα ή όχι;

      1. ΟΥΣΤ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟ-
        ΠΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ
        ΤΟΥΣ 2 ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
        ΑΛΛΟ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗ-
        ΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ! ! ! ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ
        ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ
        ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
        ( ΒΛΕΠΕ ΙΚΕΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑ-
        ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΙΣΧΥΛΟΥ), ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΤΑΙΟ-
        ΠΟΝΩ ! ! ! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ………..ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΟΝΤΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟ-
        ΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ! ! !

      2. ουστ εσυ ρε κοπροσκυλο που μου υπερασπιζεσαι τος 8 βρωμοτουρκους, που ετσι και ειχαμε πολεμο θα σε ειχαν καθαρισει ρε βλαμενε…πολιτικο ασυλο ειναι για τους ανθρωπους,οχι για τους βαρβαρους τουρκομογγολους…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣ 8…εχει δικο η
        Ntina

    8. ξερουν οι ελληνες θα ορισουν δικασιμη μερα και θα τον αφησουν ελευθερο οπως κανουν παντα

    9. Κατάσκοπος ειναι. Ανταλλαγή με τους δικους μας. Αλλιως αφήστε τον κι αυτον να σαπίσει στην φυλακή. Ξεροντας ομως τα δικα μας τα απολιφαδια ειναι σίγουρο πως θα τον αφήσουν ελεύθερο. Ιςως να του δωςουν και χρήματα για να γυρίσει πίσω.

    10. Καλα.Και τουρκος στρατηγος να΄ναι,εδω στο Συριζισταν θα πουν οτι ειναι ενας φτωχομπινες εργατης σκαπτικου μηχανηματος (που εσκαβε το λακκο μας φυσικα) για να τον στειλουν αμεσα πισω και να μην αρισουν διαπραγματευσεις για ανταλλαγες και αναψουν φωτιες με το θειο Ερντογαν και καει ο τρυφερος συριζοκωλος τους.

    Comments are closed.