ΚΑΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡ@Σ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ;;; ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΨΙΛΟΤΑΚΟΥΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    26891399dec845d56076c9fbff1eba7c

    Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος της Ουκρανίας, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε λίγο ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συμμάχησε ο Μητσοτάκης βάζοντας στο στόχαστρο τη χώρα απέναντι στην υπερδύναμη της Ρωσίας.

    Τον Απρίλιο του 2004 είχε αποκαλυφτεί ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο αρχηγός του δεξιού τομέα της Ουκρανίας. Ουδέποτε επιβεβαιώθηκε αλλά ουδέποτε διεψεύστηκε ότι σε αυτό το βίντεο θα δείτε τον Αλεξάντρο Μουζίτσκο, σεσημασμένο νεοναζί να του ισιώνουν τη μούρη κάτι σσαδομαδοχίστριες Ουκρανέζες γιατί έτσι απλά… φτιαχνόταν. Ο άνθρωπος αυτός δολοφονήθηκε το 2014 και μάλιστα είχε βγει στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση εναντίον του. Θυμηθείτε το:

    Ο Δεξιός Τομέας είναι μια φασιστική οργάνωση. Οι υποστηρικτές του φορούν στολές παραστρατιωτικού τύπου και αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος στο κίνημα Μαϊντάν που ανέτρεψε τον πρώην πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.Οι ναζιστές του Κιέβου κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία το 2014 ενώ συνεχιστής τους σήμερα είναι ο γελωτοποιός με τις ψηλές γόβες Ζελένσκι.Ο Έλληνας ψηφοφόρας με τις επιλογές του, εξέλεξε ένα τσούρμο φασιστολάγνους που προσκάλεσαν, άκουσαν και χειροκρότησαν τους ταγματασφαλίτες του Αζόφ εντος του ελληνικού κοινοβουλίου.Να τους χαιρόμαστε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Με γυναικα είναι..Δεν είναι με την… Αλόμα!!!
      Τελικά, τό βρήκαμε?? Είναι Φασίστας ή Ναζί??

      1. Μηπως θα επρεπε να ειναι με τον Αιχμαν?
        Τελικα τι σε ενοχλει πιο πολυ το φασίστας ή το Ναζι δε μας ειπες!

    2. Ο ζελενσκι είναι παρανοϊκός απατεώνας, όπως ο Μητσοτάκης.

    3. Από μια Μαϊου οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί μπορούν να εισέρχονται παντού χωρίς πιστοποιητικά αλλά δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους. Ερε επιστήμη του κώλου..

    4. Στέφανε, πρόβαλε τον αγώνα των απεργών πείνας υγειονομικών σε αναστολή που είναι οι μόνοι Έλληνες που αντιστέκονται και χάσανε τη δουλειά τους γιατί αρνήθηκαν το μπόλι. Οι γαλάζιοι συριζαίοι που ανοίξανε τα γήπεδα με χιλιάδες φιλάθλους και δεν τους νοιάζει που επιτρέπουν ανεμβολίαστους τους τουρίστες, διέλυσαν τα νοσοκομεία διώχνοντας 7.000 υγειοονομικούς.

      1. Η επανάσταση έχει τίμημα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν ? Επαναστάτες, οχι μπόλι, αλλά να δικαιωθούν τα αιτήματα τους ώστε να μην πληρώσουν (τελικά) την επανάσταση που εκάναν ? Μάλιστα.

        Το ιδεολόγημα έχει τίμημα. Είτε είσαι διατεθειμένος να το πληρώσεις είτε όχι. Αυτοί λένε ότι είναι διατεθιμένοι και για αυτό επαναστατούν. Μπράβο τους. Ας πληρώσουν λοιπόν το τίμημα που αυτοί ευαγγελίζονται ότι είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν.

    5. Μια χαρά ανώμαλος είναι ο άνθρωπος!

    6. Αυτός που τρώει τα μπουκέτα δολοφονήθηκε;;;
      Λογικό ήταν.
      Μπορεί να είχε ανέβει ο ουδος και να μην χαμπαριαζε το εργαλείο με δύο. Έτσι μπορεί να προσέλαβε εικοσιδύο
      Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.
      Τον έστειλαν στο πλησιέστερο νεκροταφείο Ναζί.

    Comments are closed.