ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MAKELEIO.GR! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ – ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    ggg

    Μία αποκάλυψη βόμβα φέρνει σήμερα στο φως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα. Όπως πάντα, με άφθονο ρεπορτάζ και ντοκουμέντα επανερχόμαστε στο θέμα του κορονοϊού και την απάτη της χιλιετίας που βιώνουμε εδώ και σχεδόν δύο μήνες.

    Το παρακάτω κείμενο που αποκαλύπτουμε είναι από την Euro Surveillance, το περιοδικό  της Ε.Ε που ασχολείται με την πρόβλεψη, έλεγχο και αποτροπή επιδημιών στην Ευρώπη, όπου μέλη της είναι εξέχοντες επιστήμονες. Ωστόσο μέσα σε αυτήν είναι και ο εθνικός μας γιατρός Σωτήρης Τσιόδρας όπως κι άλλοι Έλληνες επιστήμονες.

    Στην έκθεση που θα διαβάσετε, θα καταλάβετε για την παγκόσμια απάτη που παίζεται στην πλάτη του λαού, από ξεφτιλισμένους φαταούλες που δεν κολλάνε μπροστά στο παραδάκι να εμβολιαστεί όλη η υφήλιος & μετά με ένα πάτημα στο κουμπάκι να πεθαίνει ο κοσμάκης δίχως λόγο!!!

    Πάνω από μισό εκατομμύριο πέθαναν από το 2013 – 2017 στην Ελλάδα με την απλή γρίπη αλλά με τον κορονοϊό μαντρώσανε όλη την χώρα!!! Ο Σ. Τσιόρδας που ήταν στην επιτροπή, γιατί δεν είπε κάτι για την εκατόμβη νεκρών από την απλή γρίπη αλλά τώρα έστειλε τους πάντες στο σπίτι;

    Διαβάστε λοιπόν την ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έκθεση του Euro Surveillance που ξεσκεπάζει αυτή την απάτη αλλά και τον ίδιο τον Τσιόδρα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

    Τα νούμερα ζαλίζουν…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Υπάρχει ιός και μεταδίδεται ραγδαία. Το θέμα είναι ώμος ότι για τις εκατόμβες νεκρών μας έχουν φλομωσει στο ψέμα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι και στην Ελλάδα ούτε οι μισοί από αυτούς που ανέφεραν δεν πέθαναν από κωροναιο και αυτοί που πέθαναν είχαν οι περισσότεροι υποκείμενα νοσήματα.Το θέμα είναι ώμος ότι κατάφεραν να μας φοβίσουν και να μας χειραγωγήσουν μέσω του ιού. Είναι πολλά τα λεφτά κύριοι. Μεγάλη η μπάζα των εμβολίων.

    2. Εχει κουρασει το ολο θεμα… Απο την μια λετε υπαρχει ιος απο την αλλη οχι. Και επειδη υπαρχουν απειροι βαλκανιοι γκιαουρηδες οι οποιοι σε καμια εβδομαδα θα χουν το χτικιο, δεν δινω μια για κανεναν. Προσεχω τον εαυτο μου και τελος.

    3. Βάσει αυτών δηλαδή μόνο από τη γρίπη θα είχαν πεθάνει σε 100 χρόνια 10 εκατομμύρια δηλαδή ο τωρινός πληθυσμός της χώρας.
      Καλά κρασιά…

    Comments are closed.