ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ “ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ” ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ – ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΩΤΑΝ: ” ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ” – ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΕΣΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μμμμμμ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατήρησε για ακόμη μία φορά την προκλητική άγνοια του για το “δράμα” που ζει ο ελληνικός λαός κατά την διάρκεια του κορωνοϊού και του εγκλεισμού, στην επίσκεψή του σε Ειδικό Σχολείο στο Μπραχάμι.

    Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το ειδικό σχολείο ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Ωστόσο στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί οργισμένοι καθηγητές που είχαν ετοιμάσει «θερμή» υποδοχή με συνθήματα και πανό, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση άφησε στο έλεος της πανδημίας τα Ειδικά σχολεία, στα οποία καταγράφεται μεγάλη διασπορά κρουσμάτων, ενώ υπήρξαν μαθητές και εκπαιδευτικοί που έχασαν τη ζωή τους.

    Οι καθηγητές που ζητούσαν στήριξη και ουσιαστικά μέτρα στα Ειδικά Σχολεία, προκάλεσαν εντύπωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ακούστηκε να αναρωτιέται: «Εδώ γιατί υπάρχει διαμαρτυρία;»


     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Το κου-λή μπροστάρης της Νέας Τάξης του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας, του Μπιντέ και κυρίως του πόρτα στο πώς θα εξαφανίσουμε τα ΑΜΕΑ εμβολιάζοντάς τα για το “καλό”τους!!!! Έτσι κι αλλιώς είναι προτεραιότητα στην ατζέντα τους γιατί τους κοστίζουν πολλά από πολλές απόψεις. Απορώ πως οι καθηγητές και γονείς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι εν αντιθέσει με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

    2. Αχρηστος και επικυνδυνος γκαντεμης

    3. Λαοθαλασσα με 15 απλυτους που δεν γεμιζουν ταξι…Αυτα βλεπει ο βατραχοματης ο Κουλης και θα σου κατσικωθει αλλα 4 χρονια…Που ειναι ο κοσμος ρεεεεεεεεεε

    4. Δεν φταίει ο κρετίνος μιζοτάκης,αυτοί που τον ψήφισαν φταίνε,τέτοιοι είναι κι αυτοί

    5. Μη τους δίνεται άλλοθι ,ότι και καλά είναι βλάκες όπως (γαπ Κούλης Μπούλης Καραμανλής )κλπα,απλά είναι στυγνοι χειρουργοί και κάνουν τα εγκλήματα για τα οποία είναι προορισμενοι

    6. ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΡΑ!!

    7. ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ

    8. Τα χέρια κόμπο σαν να πηγαίνει σε κηδεία, ουξώ εγγόνι του δοσίλογου ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ,αυτός δεν μπορεί να μασει τη μαρεβα θα μασει την ελλαδα,ΨΟΦΟΣ οι κωλογεροι και όσοι τον ψηφησαν ,κυκλοφορεί με 2 εκατομμύρια ευρώ αξίας οχήματα,ούτε Ο Πούτιν τοσα

    9. Τα χέρια κόμπο σαν να πηγαίνει σε κηδεία, ουξώ εγγόνι του δοσίλογου ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ,αυτός δεν μπορεί να μασει τη μαρεβα θα μασει την ελλαδα,ΨΟΦΟΣ οι κωλογεροι και όσοι τον ψηφησαν

    10. Μας κυβερνάει ένας πανηλήθιος.
      Φάτε τον τώρα στη μάπα πανέξυπνοι νεοελληναράδες.
      Ότι σας πούνε τα κανάλια ψηφίζετε και όπου υπάρχει ρουσφέτι και βόλεμα.
      Ξεπουλήσατε την Ελλάδσ με τα ίδια σας τα χέρια.
      Ο Μητσοτάκης κάνει αυτά που έκανε πάντα η οικογενειά του.

      1. ““Ξεπουλήσατε την Ελλάδσ με τα ίδια σας τα χέρια.““ 👍👍👑

    11. τον αλλο με το ασπρο ιχ που περασε με 80 σε κατικοιμενη περιοχη και με κοσμο κανεις δεν τον σχολιασε τον παλιοκαργολη?

    12. Σαν να μην συμβαινει τιποτα. Στην κοσμαρα του. Απλος σκεπτεται που θα παει να κανει ρελαξ το ΣαββατοΚυριακο. Τραβα στα Χανια και συ να κανεις καμμια βολτα οπως η αδελφη σου και κρυψου γιατι ο κοσμος ειναι μεχρι εδω.

    13. Με το τεστ DNAτι εγεινε; ρε μπασταρδη αν πω για αυτιστικα παιδάκια θα τα υποβάθμιση, αλλά εσύ ρε κερατο βερνικομενο σκιζουν τα πτιχιατους οι καθηγητές αυτιστικων δεν γίνεσαι καλά ούτε με ηλεκτροσόκ, αχ ρε μαρεβα τον χαζεψεις από το κέρατο τιν πληρονουμε εμείς

    14. Τωρα ψωνισαμε απο σβερκο….
      Ο γεμανοτσολιας…πηγε στο ειδικο σχολειο…
      Και δεν ντρεπεται…
      Αχρηστα κοπροσκυλα…θαρθει η ωρα σας…

    15. Την εικόνα του πραγματικού “ΝΕΟ-Έλληνα” δεν θα τον δείτε στον δικτάκτορα Κούλη αλλά στη συνοδεία των “ζώων” που τον προστατεύουν. Αυτή είναι η “φάρα” μας δυστυχώς…. Καμαρώνουμε και είμαστε περήφανοι για ότι κάνουμε στους άλλους (αρκεί οι άλλοι να μην το κάνουν σε μας). Έτσι ως καλοί και “έξυπνοι” υποτακτικοί του συστήματος τσεπώνουμε τα “λεφτουδάκια” μας για να γλύφουμε πρόθυμα τον χεσμένο κώλο του αφέντη μας. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;….. Ντρέπομαι και δεν σας λυπάμαι καθόλου!

    16. ΤΟΣΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ? ΟΥΤΕ Ο ΜΕΝΙΟΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ , ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

    17. Και όμως πόσοι ηλιθιοι τον παραδέχονται; αποχαυνωμενοι μπροστά στην TV πιστεύουν τα πάντα. Τους σκοτώνουν κ λένε κι ευχαριστώ.

    18. Για ένα είμαι σίγουρος: δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ να είμαι ηγέτης των Ελλήνων.

    19. Κούλης Χρυσός όνομα και πράγμα. Χρυσό πιάνει , σκατα γίνεται.

    20. Στην κοσμαρα του. Ρε δεν καταλαβαίνει με τίποτα πως στα @@ μας ο κορονοιος και τα εμβόλια και τα τεστ. Ο κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί. Ανοίξτε τα όλα γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Και μην σχεδιάζετε καμία μ@λακια για κλειστές εκκλησίες το Πάσχα ούτε η κυβέρνηση ούτε οι ιεράρχες.

    21. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ?
      —————————————
      22 Φεβρουαριου τα Ειδικα Σχολεια εστειλαν με email λιστες μαθητων&εκπαιδευτικων στο emvolio.
      Για αγνωστους λογους οι λιστες πολλων σχολειων ΔΕΝ παρεληφθησαν!
      Εδω και ενα μηνα κανεις “ψευτοαρμοδιος” δε διατιθεται να δωσει λυση στο παραπανω προβλημα. Μαθητες και εκπαιδευτικοι συνεχιζουν να παραμενουν εκτεθειμενοι και μαλιστα σε επιβεβαιωμενα κρουσματα.
      Κεραμεως και ΜτσΤακης, ζουν στον Γυαλινο Κοσμο τους!

    22. το κακομοιρο το σκυλακι τι εφταιξε; ποιος θα το κλαιει σε λιγο; καντεμη οτι ακουμπας σκατα γινεται…

    23. Με τους μπραβους μαζί… Αν είναι άντρας ας κυκλοφορήσει μόνος του ή λουλου.. Χαρτογιακας και βουτυροκωλος… Παράδειγμα προς αποφυγή το ποιόν του….

    24. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ….ΠΟΛΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ …..ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ……..ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΑΙ ΕΝΑ ΧΛΟΙΔΑΤΟ ΝΤΖΙΠ BMW 350.000 EYRO ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΟΧΕΡ ΒΜW 25.ΟΟΟ ΕΥΡΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΑ ΝΤΖΙΠ ΘΗΡΙΩΔΗ CHIROKEE WRAGLER 150.000 KAI ENA ΕΞΟΙΣΟΥ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΟ LAND RONER 250.OOO EYRO ΦΥΣΙΚΑ ολα θωρακησμενα ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ………………………ουτε δυο βηματα με μια απλη κουρσα δεν μπορει να παει……………………………………………εννοηται πως με εκλογες αυτο το πραγμα δεν εχει βγει αλλοι τον τοποθετησαν εκει που ειναι…..

      1. «««εννοηται πως με εκλογες αυτο το πραγμα δεν εχει βγει αλλοι τον τοποθετησαν εκει που ειναι…..»»» πως και ετσι;;; Ο εληνικος σοφος λαος μεγαλουργει δια της απουσιας του;;;;;;

    25. ενα αβουλο πραμα ειναι ενα ρομποτ που πληρωνετε να κανει οτι κανει ουτε γνομη δικη του εχει ουτε τιποτε

    26. καήκαμε με την ψήφο των ηλικιωμένων προβάτων
      καλά τα κομματόσκυλα ..οι υπόλοιποι που ψηφίσανε τον γόνο..
      άντε αυτός και ο βιβλιοπώλης να φτιάξουν την οικονομία

    Comments are closed.