ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Γ@ΦΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ “ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ” – ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙA ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    111

    Το συμβάν άρχισε όταν 45χρονος Ρομά από την Καρδίτσα πήγε στο Νοσοκομείο ώστε να δεί την νεκρή μητέρα η οποία μόλις είχε καταλήξει μετά την μάχη με τον Κορονοϊό. (όπως του είπαν, σχολιάζουμε εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ). Οι υπεύθυνοι δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του.

    Άμεσα το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο όπου έκλεισαν την είσοδο και προσήγαγαν τον 45χρονο Ρομά ενώ τον οδήγησαν στο ΑΤ Χαλκίδας.

    Λίγο μετά τις 9 η οικογένεια του Ρομά πήγαν στο γραφείο κηδειών ώστε να δουν για τελευταία φορά την νεκρή κυρία συνοδεία αστυνομικών.

    πηγή: eviathema.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πολύ καλά έκανε! Αυτά πρέπει να τα κάνουν οι Έλληνες όχι να περιμένουν να τους βάλουν τα γυαλιά οι γιούφτοι. Λαμπόγυαλο και ρημαδιό, όλα κεραμιδαριό!

    2. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ,ΤΟ ΣΩΔΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ,ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ

    3. Μπράβο στους γύφτους, εμείς θα πάρουμε τις μάνες μας τυλιγμενες σε σελοφάν, χωρίς να τις έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες του θανάτου τους.
      Ζήτω οι γύφτοι!!!

    4. Ολοι εσεις οι Ηλιθιοι που λετε μπραβο στους γυφτους που αντιστκονται δεν ξερετε οτι μπορουν επειδη ειναι γυφτοι και εχουν το ακαταδιωχτο απο τους κουμουνιστες της ΝΔ και Συριζα?

    5. Καλα δεν υπηρχε κανενας κουραδομπατσος εκει να τον σταματησει? Δερνει ο γυφτος στο χωριο και αυτοι αλλου κοιτανε?

    6. Πληρωνετε ραγιαδες δεκαετιες τις ζημιες εκαττομυριων απο τους αναρχοπλυτους ΚΚΕδες πληρωστε τις καταστροφες απο τους παρανομους…και φυσικα το χαλι σας ειναι να εχετε τους ..γυφτους για ατομα προς μιμηση.

    7. Καλά έκανε. Κανένας νόμος δεν μπορεί να στερήσει τη μάνα απο το γιό, έστω και πεθαμένη.

    8. Ρε σεις που τους θάβουν τους νεκρούς οι γύφτοι; Είδατε ποτέ γύφτο σε νεκροταφείο;

      1. Τους θάβουν κανονικά στο νεκροταφείο όπως όλους.
        Μένω δίπλα σε 2-3 οικογένειες γύφτων και έχω πετύχει 2 θανάτους.
        Μαζεύονται απο όλους τους καταυλισμούς για να ξενυχτήσουν τον νεκρό ή για να συλλυπηθούν και να φύγουν και την επομένη πηγαίνουν κανονικά με πομπή προς το νεκροταφείο.

    9. Μπραβο τους, πολλα μπραβο τους που αντιστεκονται. Εμεις οι ραγιαδες χωνευουμε την γαλοπουλα ακομα και το παιζουμε μαγκες απο το πληκτρολογιο. Καλα να παθουμε.. Παντα τους εβριζα για τις κλεψιες τα ναρκωτικα την βρωμια αλλα τωρα τους παραδεχομαι, αντιστεκονται απεναντι στην ελευθερια τους εν αντιθεσει με εμας τα βοδια τους ραγιαδες της νεοελλαδας…

    10. ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
      ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΚΡΗ.

    11. Μπραβο τους οι γυφτοι, τουλαχιστο ειναι αντρες, οχι ελληνοπουσταρια να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους

    12. Οι γύφτοι,ότι γουστάρουν κάνουν,σε αυτό το απέραντο κολ@@@νειο που λέγεται Ελλάς.

    13. Στο μεταξύ, τις ζημιές του κουραδόμαγκα γύφτου, θα τις πληρώσουν τα συνήθη φορολογικά υποζυγια.

    14. αυτοι περασαν απ τα λογια στις πραξεις ειναι πιο μαγκες απο ολους εμας που ολο απο εδω μαγκιωνουμε και βρίζουμε απο το κομπιουτερ μας αυτοι πρατουν και ολας

    Comments are closed.