Ο “δαίμων” του τυπογραφείου χτυπάει και το διαδίκτυο. Εκ λάθους, πλάνο από εκκλησιαστική λιτανεία, “χώθηκε” στο κύκλωμα…της κόκας! Δεν ξανάγινε…

Κοινοποίηση:
LAOS

Κάποιοι δεν πιστεύουν στο μάτιασμα αλλά εμείς πιστεύουμε και πολύ μάλιστα.

Η σημερινή μέρα για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ήταν επεισοδιακή. Λόγω φυσικά των αποκαλύψεων που σείουν την κοσμική και “υψηλή” ψευτοκοινωνία που το ‘χει ρίξει για τα καλά στην κόκα αφού φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν και μάλιστα μπόλικα  παρά την οικονομική κρίση. Ο Έλληνας έχει ακόμα πολύ λίπος να κάψει και το καίει στην “λευκή θεά” τους, που αργά και σταθερά οδηγεί στον ψυχικό και σωματικό μαρασμό και στην καταρράκωση. Και στο τέλος στον θάνατο ως μοιραία κατάληξη.

Την ώρα λοιπόν που την Παρασκευή το βράδυ, γινόταν ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ το μοντάζ για το θέμα του σκληρού κυκλώματος κοκαίνης για να προλάβουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, πλάνο από…εκκλησιαστική λιτανεία σε εκκλησιαστική τελετή, παρεισέφρησε στο βίντεο του δικαστικού ρεπορταζ και διεφάνη στον αέρα του θέματος . Δεν ξανάγινε. Ο διάβολος τελικά, έχει πολλά ποδάρια. Φυσικά ήταν ένα λάθος και όχι εκ δόλου.

Θέλαμε να μεταφέρουμε την ένοια του κόσμου και να την αποτυπώσουμε και βάλαμε φωτογραφία λιτανείας! 

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Πατρών, ταπεινά συγγνώμη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ. 

Σ.Χ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Dεν πειραζιε το οπιο εινια η θρησκεια του λαου.

Comments are closed.