ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: “ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALERTTV, ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ”- ΒΙΝΤΕΟ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

Κοινοποίηση:
xios-alerttv

Τα είπε και τα αποκάλυψε όλα στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” της Τρίτης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος. Γιατί , όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων του Alerttv, με κεντρικό παρουσιαστή τον Ανδρέα Καψαμπέλη.

Παρακολουθήστε το. Νομίζουμε πως έχει ενδιαφέρον. Ειδικά, έν όψει των ευρωεκλογών. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

94 Σχόλια

  1. Το δελτίο του Alert δεν βλέπεται από τότε που έφυγε ο Χίος. Ούτε οι πιο σκληροί της Λύσης δεν το παρακολουθούν. Ο Παπακυριακόπουλος είναι ένας κρατικοδίαιτος των ΑΝΕΛ που δηλώνει Καραμανλικός και λέει τη μια μαλ…κία μετά την άλλη, ο Καψαμπέλης είναι ο γνωστός κλαψιάρης που κάνει ότι του πει ο Βελό, ο Σπίνος ένας ταλαίπωρος παρατρεχάμενος που το όνειρό του είναι να γίνει βουλευτής. Μόνο ο Χίος είχε νεύρο και ρεπορτάζ. Οι άλλοι δεν κάνουν…

  2. Βλέπω από χτες τους γνωστούς άγνωστους οπαδούς του Βελόπουλου να τον υποστηρίζουν στα σόσιαλ, να τρώνε στη μάπα στοιχεία από τις μλκς που λέει ο τύπος, να πηγαίνουν στο ντους να κλαίνε και να επιστρέφουν για δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φάση εξευτελισμού.
    Αν δεν ήταν ψυχάκια, δεν θα ήταν οπαδοί, του οπότε 🤷‍♂️

  3. Στέφανε λείπεις από τον κόσμο, βρες άμεσα τρόπο να εμφανίζεσαι τα βράδια, ακόμα και με εκπομπή πληρωμένου χρόνου, θα σε βοηθήσουν όσοι πιστεύουν στην πατριωτική φερεγγυότητα που έχεις.

  4. 1)Στην δημοσιογραφικη πιατσα οι συναδελφοι του τον εχουν καταγγειλει ωs εναν”ρουφιανο με μεγαλεs φιολοδοξιεs”;;;
    2)Ποιο λαμογιο στο παρελθον εχει τσεπωσει 20.000 ευρω για να κανει”εξυπηρετηση”και τα επεστρεψε με μιαν…”ακαλυπτην επιταγην”;;;
    3)Eνω το μακρινο 1996 ειχε συλληφθει για εκβιασμο επιχειρηματια-τοκογλυφου;;;

  5. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΥΔΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ Γ@ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  6. 50% λιγότερη ακροαματικότητα στο αλερτ-τβ!

  7. Πήγαινε με τον Ηλία, το μέλλον της Ελλάδας….

  8. Στέφανε υπάρχει ανάγκη ο πατριωτικός χώρος να ακούει την γνήσια και φλογερή άποψή σου για τα τεκταινόμενα στη χώρα.
    Πρέπει να βρεις τρόπο να σε βλέπουμε καθημερινά τα βράδια, σε ώρες που ο λαός παρακολουθεί τις ειδήσεις, υπάρχουν τοπικά κανάλια στην Αττική που θα σε φιλοξενήσουν, δούλεψε προς αυτή την κατεύθυνση, καλή δύναμη.

  9. Περιμένει κάποιος προκοπή από τον Φελόπουλο;

    1. Ενώ από τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. προκοψαμε. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα του όμως είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση και λέει αλήθειες. Δεν έχει κυβερνήσει για να τον κρίνω τι μπορεί να κάνει.

      1. ο φελοπουλος ειναι μονο για γελια. Πιο πολυ γελαμε βεβαια οταν κανει τον τηλεπλασιε

        1. Ο Βελόπουλος είναι όαση μπροστά στα υπόλοιπα καθάρματα και έχει βγάλει απίστευτα πράγματα στην φόρα με στοιχεία. Μυαλό δεν βάλατε ούτε θα βάλετε. Καλά να πάθετε Μόνο Μητσοτάκης, Κασελάκης και Ανδρουλάκης σας αξίζει. Όσο για σένα Χίο έκανες μεγάλο σφάλμα που έφυγες. Ώρες ώρες σε πιάνει υστερία, πιάνεσαι από μικροπρέπειες και δεν ξέρεις τι λες. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει εκείνη την στιγμή Η Ελλάδα πεθαίνει, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.

          1. Στέφανε συμφωνώ εν μέρει μαζί σου όμως υπάρχουν κάποιοι γνήσιοι άνθρωποι που δεν κάνουν πίσω και δε νερονουν το κρασί τους και πολύ σωστά πράττουν. Αν μάλιστα ξέρουν ότι τα πράγματα είναι όπως τα λένε και έχουν αποδείξεις, ο Στέφανος πάντα μιλάει με σιγουριά και αποδείξεις, τότε πως να κάνει το χατίρι ουσιαστικά κάποιων που του λένε ότι έχει σχέσεις με παιδάκια. Μιλάμε για χοντρά πράγματα που δεν καταπίνονται. Όσο για τον πατριωτικό χώρο μια ένωση όλων θα έπρεπε να είχε γίνει,ο Στέφανος πέρσι έκανε μια προσπάθεια, όμως οι πολλοί πρόεδροι κομματιδιων βάζουν το εγώ πάνω απ’το εμείς και την πατρίδα, δυστυχώς. Για αυτό ο ηγεμόνας Κούλης κάνει ότι θέλει. Ενωμένοι θα έφταναν ψηλά και θα έπαιρναν και το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη.

    2. Καλύτερα βελό παρά γουρλό που χαιρετάει πλαστικές κούκλες στις βιτρίνες.

  10. ΔΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ..ΠΡΟΣΕΧΕ..ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΨΑΣΚΑΤΕΛΗ ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ..Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ..ΤΕΡΜΑ Ο ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΛΟΙΦΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΡΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΕ ΕΦΕΡΕ…ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ??? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ…ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ…Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ..ΣΑ Α
    ΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ..

  11. Και να μην πήγαινε στην εκπομπή πάλι θα τον έμπλεκε με δημοσίευμα.Αλλα ο μαλακας δεν ήξερε ποιον πάει να μπλέξει .Γάμα του το σπίτι Στέφανε !

  12. Να γράψω κι εγώ ένα σοβαρό σχόλιο;;
    Ο Βελόπουλος δεν είναι ηλίθιος, ήξερε τι πρεσβεύει ο Χίος αλλα τον πήρε για να τον χρησιμοποιήσει ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του.
    Τώρα πλέον δεν ανεβαίνουν πΧια και δεν τον χρειάζεται πΧια γιατί περισσότερο τον βλάπτει παρά τον ωφελεί στις σχέσεις του με τη Κυβέρνηση.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ή ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
    ΕΔΡΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΗΣ ΣΤΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

  13. Τωρα το δελτιο δεν θα το βλεπει ΚΑΝΕΙΣ Λογω Χιου το βλεπαμε

  14. Για μένα το ανατρεπτικό δελτιο τελείωσε…έτσι κ αλλιώς μόνο για σένα το έβλεπα….

  15. Χαιρεται. Έχετε δίκιο, αλλα, εφόσον σας ζήτησαν συγνώμη μπορείτε να τα βρείτε. Τώρα είναι εκλογές και δεν περισεύει κανένας. Παντως το δικαστήριο θα τον απαλλαξει λόγω αμφιβολιών. Εδώ μπορούν να σταθουν οι αμφιβολιες. Αλλα συγνώμη για αυτό που θα πω και σεις όπου πατε συνηθως φεύγετε ανωμαλως. Τσακώνεστε και φεύγετε. Δεν λέω ότι έχετε αδικο. Εδώ όμως μπορείτε να βαλετε λίγο νερό στο κρασί σας

    1. Όταν θα αφήσουν υπονοούμενα για εσένα η το γιο σου ότι είστε παιδεραστές και θα το κλείσουν με μια απλή συγνώμη βάλε εσύ νερό στο κρασί σου κράτα την ρετσινια και προσκυνα ..ο Στέφανος ούτε προσκυνημένος είναι ούτε έχει ανάγκη κανένα .Αν κατέβει ανεξάρτητος ευρωβουλευτής εσύ που λες ότι είσαι αυθεντικός πατριώτης ψήφισε τον και άσε το κήρυγμα όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό .

      1. Μακάρι να κατέβει… Θα τον ψηφίσουμε όλοι… Αυτός μάλιστα👍💙🇬🇷…

  16. Ο Βελόπουλος προέρχεται από το κόμμα Καρατζαφέρη και ήταν μαζί με μπουμπούκο και Βορίδη.

    Είναι πολύ πιθανό ακόμα και εάν είχε κάποιο υπουργείο η συγκυβέρνηση να κατέληγε σα τον Μπουμπούκο και το Βορίδη. Δεν συμμετείχε όπως αυτοί για να μην καεί ως πολιτικό χαρτί, γι’αυτό και τώρα άλλωστε έχει το ρόλο του ΛΑΟΣ και τα ίδια ποσοστά 4-5%.

    Έτσι και αλλιώς η ελληνική λύση έχει πολύ θολό ιδεολογικό πολιτικό πρόγραμμα που θυμίζει τις λαϊκίστικες γενικολογιες του Καρατζαφέρη που στη κρίσιμη στιγμή ψήφισε τα μνημόνια. Το ίδιο θα έκανε και ο Βελόπουλος εάν υπήρχε ανάγκη συγκυβέρνησης με κουλη.

  17. Κρίμα και πήγαινε καλά το δελτίο.Μας άρεσε η παρουσία σου εκεί.Αλλά να κάνει τετοια βρωμιά ο Καψαμπέλης δεν του το είχα…Είναι βαρύ αυτό που έκανε πάντως…Θα πρέπει να μας δώσει εξηγήσεις…Κρίμα και πάλι

  18. Όλες οι παρεξηγήσεις λύνονται εύκολα αν υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πάντα όταν ψηλώνει κάτι δεξιότερα της ΝΔ κάτι γίνεται για να πει ο κόσμος όλοι ίδιοι είναι και την ώρα της κάλπης πάλι στο μαντρί. Εδώ συμβαίνουν εγκλήματα καθημερινά και πολλοί ψάχνουν να πουν πράγματα βλακωδη για κάποιους που δεν είχαν ποτέ εξουσία. Το σύστημα Μητσοτάκη είναι απέναντι και μόνο με ένα μεγάλο μέτωπο μπορεί να φοβηθεί. Καλά μυαλά και ας χαμηλώσουν κάποιοι το εγώ μπροστά στο εμείς.

  19. Καλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα…..Ο Βελόπουλος και το Αλερτ μέσα από το Ανατρεπτικό βρίζουν ονομαστικα καθημερινα τον Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση και ειδικά στο θέμα των Τεμπών με το μπάζωμα! Η κυβέρνηση όμως σφυρίζει αδιάφορα γιατί υπάρχει συνεννόηση κάτω από το τραπέζι να αρπάξουν ψήφους των εθνικιστών στις επερχόμενες ευρωεκλογές! Ο ΧΙΟΣ όμως επειδή δεν είναι του συστήματος και δεν υποστηρίζει κανέναν και επειδή κάνει ανεξάρτητη δημοσιογραφία και το πιο σημαντικό είναι απρόβλεπτος, το σύστημα αποφάσισε να τον τελειώσει! Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε η κόντρα με τον Σπίνο στο αέρα του Ανατρεπτικού στην συνέχεια όταν αναφέρθηκε στον Αλβανικής υπηκοότητας Βρυώνη και γενικά μέσα από την εφημερίδα Μακελειό και του ραδιομακελαρηδες για το μπάζωμα στα Τέμπη! Είναι τυχαίο που ο Άδωνης και ο Μητσοτάκης προσωπικά αναφέρθηκαν προσωπικά στον Χίο και στο Μακελειό ότι αυτός ευθύνεται για τις ψευδείς ειδήσεις!!! Γιατί τόσο καιρό δεν έχουν πει λέξη για Βελόπουλο και την ομάδα του? Απλά ξυπνατε για το Δεκανικι της ΝΔ και σκεφτείτε σοβαρά την ημέρα που θα πάτε να ψηφίσετε…..

    1. Το αν βρίζουν ονομαστικά τον Μητσοτάκη μικρή σημασία έχει. Το Alert το παρακολουθούν λίγοι έως ελάχιστοι τηλεθεατές εκτός της Ελληνικής Λύσης. Εγώ αναφέρθηκα στον ίδιο τον Βελόπουλο. Στη Βουλή που του δόθηκε η ευκαιρία σήμερα, αναφέρθηκε γενικόλογα και δεν είπε τίποτα προσωπικό για τον πρωθυπουργό και τα Τέμπη. Όποιος είδε την συζήτηση κατάλαβε τι παίζεται στα παρασκήνια των συστημικών κομμάτων..

      1. Με τέτοια μυαλά κάνατε άρχοντα τον Κούλη και τώρα φωνάζετε. Τελικά ότι δεξιότερα της ΝΔ πάει να ψηλώσει το σύστημα και κάποιοι που λένε όλοι ίδιοι είναι το απαξιώνουν και γυρίζουν στο μαντρί. Τους είδαμε όλους που είχαν εξουσία τόσα χρόνια ας δούμε και κάποιους άλλους τι πειράζει. Κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση και λένε αλήθειες άρα χρειάζονται στήριξη. Γιατί αν όλοι μας βρωμάνε τότε πως μόνο ο Κούλης είναι ηγεμόνας. Εκεί στο κόμμα του είναι όλοι σωστοί άνθρωποι και πατριώτες Έλληνες; Αν περιμένετε μεσσίες δεν υπάρχουν.

  20. Λοιπόν για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν. Ο Βελόπουλος από την στιγμή που αποφάσισε να απομονώσει τον βουλευτή της Λύσης Π. Σαράκη, ο Στ. Χίος ήταν τελειωμένος. Απλά ο Βελόπουλος έψαχνε να βρει τον τρόπο για να τον αναγκάσει να παραιτηθεί και όχι να τον διώξει από το κανάλι. Αν τον έδιωχνε θα γινόταν σάλος. Του την έστησαν λοιπόν του Χίου για να τον οδηγήσουν σε παραίτηση. Παλιά καραβάνα σε αυτά ο Βελόπουλος. Είναι της σχολής Καρατζαφέρη και Τράγκα.

  21. Πάντως να ξέρεις Χίο ότι ο Καψαμπελης έχει διαβάσει προσεχτικά κάθε σχολιο εδώ στο μακελειό.όταν στο δελτίο έχετε ανοιχτο το σχολιασμό σαν την μουσιτσα μόνιμα χαμηλωμένο το βλέμμα του στο τάμπλετ μην τυχόν και ψελλίσει κάποιος σχολιαστής στο YouTube σχόλιο κατά Βελόπουλου η αυτού .εμένα προσωπικά με μπλοκαρε δύο φορές χωρίς να βρίσω η να πω κάτι χοντρό ..Ε τρίτο λογαριασμό δεν θα κανω για την μαπα του . Αυτός λοιπόν Μπλοκάρει άμεσα όποιον θίγει την υπόσταση του ενώ εσύ και υπονοούμενο παιδεραστίας να υπάρχει πρέπει να δέχεσαι την συγνώμη του άμεσα γιατί έτσι ..μάλιστα

  22. Βρήκα το tweet που γράφει “ΠΧΙΟΣ μεγάλος <> …και μας κουνάει το δάχτυλο κάθε τρεις και λίγο” όποιος το διαβάζει αυτό μπορεί να σκεφτεί και τον Στέφανο Χίο και απ’τη στιγμή που του ζήτησε ο Στέφανος να κατεβάσει τη δημοσίευση και από ότι καταλαβαίνω δε τη κατέβαζε καλά κάνει ο Στέφανος και αποχωρεί απ’την εκπομπή! Υπάρχει σαν έκφραση το “μα όλα εγώ πΧια;; και σπανιότερα χρησιμοποιείται το “πΧοιος” ή “πΧιος” αλλά δίπλα σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία δε θα το σκεφτεί κανείς αυτό!

  23. Με ένα συγνώμη ξερό και με δημοσιογραφικά υπονοούμενα ότι είσαι τσιτωμενος και μειωμένης αντίληψης και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις η ακούς και άδικα επιτίθεσαι στον γούτσου γούτσου άγιο Καψαμπέλη που και καλα είναι ανώτερος και ζητάει συγνώμη αν και δεν φτάνει …οκ ..Χίο νομίζω αξίζεις πολύ περισσότερα από ένα συγνώμη απλό. Το θέμα ήταν πολύ σοβαρό για να τελειώσει με μια συγνώμη

  24. Δεν είμαστε παιδάκια. Η συνεννόηση έγινε μεταξύ Βελόπουλου, Καψαμπέλη και Σπινου. Έρχονται εκλογές και ο πρόεδρος της Λύσης δεν θέλει στα πόδια του τον Χίο γιατί είναι απρόβλεπτος. Πιθανώς να τον πίεσαν συμφέροντα που έδωσαν μεροκαματάκι στο κανάλι ώστε να διώξουν τον Χίο. Ο Βελόπουλος έλεγε μπροστά σε φίλη μου κομμώτρια στο Κολωνάκι ότι “ο Χίος είναι τρελός και του δημιουργεί πρόβλημα, οι άλλοι δυο (Καψαμπέλης και Σπίνος) είναι του χεριού του”. Αυτό ακριβώς έλεγε.

    1. Άρα όπως είπατε ότι έχω εγώ, έχετε κι εσείς πτυχίο τρέλλας.
      Όμοιος ομοίω αεί πελαζει.

  25. Τώρα άκουσα την εκπομπή. Η Ευρώπη ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για την κατάντια μας. Αν δεν έδινε τα πακέτα Ντελόρ στον πορνόγερο τον Παπανδρέου δεν θα είχε καταστραφεί η αγροτιά. Αφού το ευρωπαϊκό δίκαιο υπερισχύει του ελληνικού ας πράξουν τα δέοντα. Ο Καραμανλής δεν πιστεύω ότι θα τους καρφώσει, μάλλον θα αυτοκτονήσει. Η μάνα είναι συγκλοντιστική. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουν να τη διαφθείρουν. Πολύ σωστά κύριε Χίο, αργός θάνατος τούς χρειάζεται. Έχουν οδηγήσει τόσο κόσμο στο θάνατο με τα εμβόλια και στην αυτοκτονία από τα οικονομικά και τα ψυχολογικά προβλήματα. Καλύτερα να πεθαίνει ο λαός παρά αυτοί, έτσι σκέφτονται.

  26. Δεν έχουν το Θεό τους, αφού τόλμησαν να βρωμίσουν το όνομα του κυρίου Χίου. Ντροπή κύριε Καψαμπέλη, με τί αντάλλαγμα συναινέσατε να σπιλώσετε το όνομα του κυρίου Χίου; Τη θέση σας; Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό ο κύριος Χίος, να στοχοποιήσει ένα συνάδελφό του για ίδιον όφελος.

  27. Μπράβο ρε Στεφανάρα εξ αρχής δεν είχες καμιά σχέση εσύ με το κηραλοιφάδικο, πόσο μάλλον αν σου έκαναν κάτι τέτοιο!

  28. Δεν βλέπω ελληνικη τηλεόραση το μονο κανάλι που έβλεπα ειταν το Αλερτ λόγω Χίου τώρα τέλος

  29. Και με ποιον δε μαλωσε στο τελος;

    1. Δημητράκη το nurofen είναι λιγάκι πιο ακριβό αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από το depon ..πόνος είναι θα σου περάσει

  30. Εγώ νομίζω ότι ο καψαμπελης κάτι κρύβει μήπως είναι ένοχος για κάτι σοβαρό που δεν ξέρουμε ως γνωστόν σκοτεινός αριθμός εγκλημάτων.Κατι δεν μου αρέσει στο πρόσωπο του δείχνει έναν ευαίσθητο άνθρωπο που πίσω από τις κάμερες ενδέχεται να έχει ερέθισμο σε κάτι?

  31. Λοιπόν ο Βλακαμπέλης αναπαρήγαγε ένα τουϊτ κάποιου simoneleone. Αντί να λέει “ποιός”, έλεγε “ΠΧΙΟΣ”. Ψάχνοντας είδα ότι ο ίδιος πάλι σε άλλο τουϊτ του είχε ξαναβάλει αντι για “ποιός”, “ΠΧΙΟΣ”. Συγκεκριμένα έλεγε “πχιος βουλευτής της ΝΔ ……..” και το είχε βάλει το 2023. Νομίζω ότι πρόκειται καθαρά για ορθογραφικό επαναλαμβανόμενο από τον τουϊτά. Βέβαια ο Καψαμπέλης έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός στο τι ανεβάζει, αλλα δεν πιστεύω ότι ήθελε να δημιουργηθεί αυτό το μπάχαλο.

  32. Ο Καψαμπέλης προέρχεται από τον αυριανισμό των Κουρήδων. Το Alert βήμα για να πωλεί ο πτυχιούχος … Μέσης Εκπαιδεύσεως Βελόπουλος κηραληφές κ επιστολές του Ιησού.
    Δηλώνει επιχειρηματίας!!!

  33. Στέφανε μέσα από την ψυχή μου στο λέω. αύξησε την προστασία σου .κάτι δεν με αρέσει καθόλου αυτές τις μέρες ..από τότε σου είπε κατάμουτρα ο σπινος ότι υπάρχει νέο συμβόλαιο και θα πας ακλαφτος έχουν μεσολαβήσει πολλά με κορυφαίο το σημερινό ..όμως μην στέκεσαι εκεί και ξεχάσεις ότι όντως είσαι κινούμενος στόχος ..κάτι γίνεται αυτές τις μέρες ..φάτους πριν σε φάνε .πρόσεχε

  34. αυτό το σίχ@μ@ ο Καψαμπέλης …. είναι ελεεινός και την όψη και στην κρίση! Καλά ξηγήθηκες…νίκη θα είναι όμως να απομακρυνθεί ο λεκές από το δελτίο και όχι εσύ!

  35. EMEIΣ ΧΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

    ΜΟΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ , Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ….

    ΠΟΙΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ…ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑΣΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ … ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ…. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ….!!!
    ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ … ΣΠΟΡΟΣ…ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ…!

    ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ( ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΙΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ…. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΛΠ…. ) Η ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ Κ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ .

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

    V P X

  36. Στέφανε σωστά έπραξες αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο…το “σύστημα” σε έβαλε στο στόχαστρο να σε τελειώσει οριστικά…οπότε πρέπει να ετοιμαστείς για τις εξελίξεις…κρίμα….πιστεύω να έχεις λάβει τα μέτρα σου …

  37. Ο Μπογδανος προαλειφεται για βουλευτης του Βελοπουλου,οπως φαινεται. Ειχα σκοπο να τον ψηφιζω αλλα απο την ημερα που ειδα αυτον τον γυρολογο υποκριτη-πρωην βουλευτη του κουλη,πρωην τσιρακι του αλαφουζου ,κλπ, πρωτο τραπεζι πιστα,να αερολογει εκει περα,εχασα πασα ιδεα για τον βελοπουλο. Υποτιμα και αυτος,οπως ολα τα κομματα,τη νοημοσυνη μας.

    1. Συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που οι περισσότεροι εδώ μέσα χαλαστηκαν και κυρίως υποψιάστηκαν όταν είδαν την είσοδο του Μπογδάνου στο δελτίο του Βελόπουλου .Με φτηνό και όχι αυθεντικό πατριωτισμό τα δεξιά της δεξιάς κόμματα δεν υφίστανται κ έχουν ημερομηνία λήξης . Και μετά το σημερινό με την συκοφαντία κατά Χίου ο Βελόπουλος πολιτικά υπόγραψε στην ταφόπλακα του

  38. Κρατα γερα Στεφανε .Μονο εσενα φοβουνται ολοι Στεφανε. Μην αποκαλυψεις τις βρωμιες τους.

  39. επιτελους τωρα ειναι ολα ξεκαθαρα οτι ο Καψαμπελης εινα λακες του Μητσοτακη

  40. Αυτή η λάσπη δεν θα μείνει έτσι λάθος άτομο βρήκε συκοφαντήσει ο μπέλης. Αυτό είναι πολύ χοντρό .Παρά πολύ . κανείς δυνατός και με εκτόπισμα εχθρός σου δεν τόλμησε ποτέ να σου καταλογίσει κάτι για το ήθος σου και βγήκε η ποντικομαμη ο καψαμπελης ξαφνικά να σου αφήσει τέτοια ρετσινια …σοβαρά τώρα ?νομίζω ότι το διαβάζω σε ένα παράλληλο σύμπαν ..Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρεθώ στη θέση του Καψαμπέλη από εδώ και τώρα . Ο Σπινος σε ένα δελτίο μαζί σου είχε πει ότι ο άνθρωπος που θα κάνει κακο σε έμενα η την υπόληψη μου θα το μετανιώνει για 10 γενιές δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ την δική σου άποψη ..καλό κουράγιο στο Καψαμπέλη ..θα το χρειαστει

    1. Ο Σπινος με τον συλλαβιστο του λογο, εχει βαλει το χερακι του. Μην ξεχναμε οτι τους τελευταιους μηνες Χιος….Σπινος δεν εβγαιναν μαζι. Προηγηθηκαν σε κανα δυο δελτια διορθωσεις του Χιου στον Σπινο, απο τις οποιες θίχτηκε ο λακες.

  41. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ! ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ

  42. Τους την εκανες τη ζημια Στεφανε ενοψει ευροεκλογων! Ελληνικη λυση του ανεξελεγκτου μπλα μπλα με ευλογιες Μητσοτακη παντα! Δεκανικι της Νεας Κουλοκρατιας και δουλευουνε τη κοινωνια!

  43. Μπραβο Στεφανο και γω επαψα να βλεπω το Αλερτ απο τοτε που φερανε αυτο το πονηρο υποκειμενο που λεγετε Μπογδανος !!

  44. Στεφανε εβλεπα την εκπομπη οταν εσυ συμμετειχες.Μονο τοτε.Καποιος μιλησε για τον Ηλια .Ας ακουσει την χθεσινη επομπη του Τασου Λυμπεροπουλου με καλεσμενο τον Σπυρο Παγιατη να ακουσει τι ειπε για τον Ηλια.

  45. εγω κυριε χιο σε παο και υπολιγιζω ενοητε τον λογο σου επιδη εισαι καθαρος και οπος λενε καθαρος ουρανος αστραπες και βροντες δεν φοβατε

  46. λογικα ενας βδελλοπουλος μνημονιακος εθνοπροδοτης θα χτυπαγε τον εχθρο των μασονωεβραισιωνιστοναζι

  47. έχει γαλουχήσει τις επόμενες γενεές……ίδρυσε σχολή

  48. Πολυ καλα πραξατε κ.Στεφανε! Το πρωτο ακαδημαικο παιδακι του Καρατζαφυρερ λεγεται Βελοπουλος που κοιταει να εκμεταλλευτει καταστασεις! Copy/ Paste και… αρχαια ελληνικη ιστορια, κηραλοιφες και καναλακι ! Τον κ.Καψαμπελη τον βγαλανε οι Κουρηδες! Μακρια απι κολλημενους σπινους και ανθρωπακια που κοιτανε να πολιτευτουνε σαν το Μπογδανο! Καλη…ακροαματικοτητα στο…alert@

  49. Στο Χ γράφει αυτή την στιγμή το κάτωθι :

    ΠΧΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ;ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ.

    https://twitter.com/_SimonLeone/status/1768148271405351114

    Βελόπουλε ο Πατριωτικός κόσμος περιμένει εξηγήσεις από εσένα ως Πρόεδρο πολιτικού κινήματος γιατί έγινε μία τέτοια επίθεση στον Χίο και τι στόxο έxει.Ήταν εντολή του Κούλη αυτό ήταν σκηνικό του πούστη δημοσιογράφου του δελτίου αυτού ήταν κίνηση φίμωσης του MΑΚΕΛΕΙΟ τι ακριβώς ήταν οφείλεις να απαντήσεις.

    Το ΠΟΙΟΣ δεν γράφετε ως γνωστό ως ΠΧΙΟΣ εκτός εάν αλλάξαμε γραφή στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε.

  50. Mουσικη λουνα παρκ! Απο τις καλυτερες ελληνικες σειρες

  51. Θα του’δωσε κανά χιλιαρικάκι η Μαρέβα για να χτυπήσει Χίο.

  52. Αποκαλυπτικό δελτίο χωρίς Στέφανο Χίο, Mercedes-Benz χωρίς σήμα…… ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️

  53. Αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ στον Καψαμπέλη είναι ότι τις λίγες φορές που παρακολούθησα το Δελτίο, στο τέλος λέει: “Εσείς δεν θα αλλάξετε κανάλι…”.
    Κάτι τέτοιους αυταρχισμούς, να τους κάνει εκεί που τον παίρνει.
    Ο δε κ. Βελόπουλος ίσως γίνει Πολιτικός που να απαιτεί τον ελάχιστο σεβασμό, (διότι ο σεβασμός κερδίζεται & τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον χαρίζω σε κανέναν απολύτως) όταν σταματήσει να πουλάει τος αλοιφούλες του.
    Ολάκερος businessman δεν βρίσκει ένα τηλεοπτικό παρουσιαστή για να κάνει αυτή την δουλειά?
    Όσον αφορά τον Στέφανο Χίο, όλα θα μπορούσα να τα φανταστώ, ΕΚΤΟΣ από παιδόφιλο.
    Την καλησπέρα μου Στέφανε.

  54. Απορούσα τόσο καιρό..
    Που ήσουν δίπλα στον εδώλιο!
    Και παραδίπλα στον πρεσάκια!!
    Απορούσα!!!

  55. Ένας ντενεκες ήταν ανέκαθεν εσύ δεν το είχες καταλάβει

  56. Η ανθελληνική λύσσα, είναι δεκανίκι του συστήματος. Ο βελόπουλος ψήφισε το μνημόνιο και βαφτίστηκε αντιμνημονιακός και υπάρχουν ακόμα βλάκες που τον πιστεύουν!
    Η κρίση των εκλογέων, είναι για τα σκατά. Πώς γίνεται να τον παίζουν παντού τα συστημικά μέσα και τα βλακόμουτρα να τον θεωρούν ήρωα;
    Ένα παρτάλι είνσι, ένας ρεζίλης.
    Ένας είχε λόγο ταιριαστό με το έργο του και μετράει 4+ χρόνια στην φυλακή.

  57. Κε Χίο έβλεπα το δελτίο τρεις φορές την εβδομάδα για εσάς παρόλο που ο παρουσιαστής με νευρίαζε. Ευτυχώς φύγατε.

  58. Στέφανε λεβέντη μας, μόνο αξία τους έδινες με την παρουσία σου και την εκπομπή την βλέπαμε μόνο όταν συμμετείχες εσύ αφού τις υπόλοιπες ημέρες ήταν άχρωμη, άοσμη και άγευστη σαν νερόβραστο πιάτο ημέρας…
    Τελικά όταν τιμάς κάποιους με την παρουσία σου και ανταποδίδουν αγνωμοσύνη και προδοσία, έχουν και επίσημα τον τίτλο της ΤΣΑΤΣΑΣ…

  59. Μόνο αξία τους έδινες με την παρουσία σου και την εκπομπή την βλέπαμε μόνο όταν συμμετείχες εσύ αφού τις υπόλοιπες ημέρες ήταν άχρωμη, άοσμη και άγευστη σαν νερόβραστο πιάτο ημέρας…
    Τελικά όταν τιμάς κάποιους με την παρουσία σου και ανταποδίδουν αγνωμοσύνη και προδοσία, έχουν και επίσημα τον τίτλο της ΤΣΑΤΣΑΣ…

  60. Τελικά ξεκάθαρα ο μόνος καθαρός και ξεκάθαρος και όχι διαπλεκόμενος και διφορούμενος είσαι εσύ .Κρίμα για τον Βελόπουλο να του κάνεις την τιμή να σε έχει στο κανάλι του και να σου σκάβει το λάκκο με τον Σπίνο και τον Καψαμπέλη .Εμετός …

  61. Αυτό όμως αν δεν διευθετηθεί άμεσα θα έχει πολιτικό κόστος στο Βελόπουλο .Γιατί δεν μπορεί να έχει κεντρικό παρουσιαστή στο κανάλι του πράκτορα της κυβέρνησης. Γιατί ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε ούτε σαν πλάκα να αφήσει τέτοιο υπονοούμενο εναντίων σου .Λες και ο Καψαμπελης είναι ο υπάλληλος της Μαρεβας .Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι αν ο Βελ μετά από αυτό τον κρατήσει κεντρικό παρουσιαστή στο ανατρεπτικό σημαίνει ότι συναινεί στο δημοσίευμα .Όλο ξέρουμε ότι ο Βελ λαλεί στη βουλή φέτος γιατί του δίνεις έτοιμη δημοσιογραφική έρευνα για τις επερωτήσεις του στη Βουλή αυτο λοιπόν είναι το ευχαριστώ του προς το μακελειό .Αναμένουμε ξεκαθάρισμα .είτε δημόσιο συγνώμη από το Καψαμπέλη και τοποθέτηση ότι ουδεμία σχέση έχει με το σάιτ η το συκοφαντικό επαίσχυντο άρθρο η ότι το άρθρο απευθυνόταν σαν υπονοούμενο σε άλλον δημοσιογράφο και ποιος ήταν αυτός είτε άμεση απόλυση του και δημόσια συγνώμη εκ μέρους του από το Βελ.Σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Βελ που συνεχίζει να τον κρατάει στο κανάλι του και θα κατανοήσουμε όλοι ότι ο Βελοπουλος είναι πιόνι του Κυρ νούμερο 2 του Μητσοτάκη

  62. Αυτό όμως αν δεν διευθετηθεί άμεσα θα έχει πολιτικό κόστος στο Βελόπουλο .Γιατί δεν μπορεί να έχει κεντρικό παρουσιαστή στο κανάλι του πράκτορα της κυβέρνησης. Γιατί ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε ούτε σαν πλάκα να αφήσει τέτοιο υπονοούμενο εναντίων σου .Λες και ο Καψαμπελης είναι ο υπάλληλος της Μαρεβας .Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι αν ο Βελ μετά από αυτό τον κράτησει κεντρικό παρουσιαστή στο ανατρεπτικό σημαίνει ότι συναινεί στο δημοσίευμα .Όλο ξέρουμε ότι ο Βελ λαλεί στη βουλή φέτος γιατί του δίνεις έτοιμη δημοσιογραφική έρευνα για τις επερωτήσεις του στη Βουλή .Αναμένουμε ξεκαθάρισμα .είτε δημόσιο συγνώμη από το Καψαμπέλη και τοποθέτηση ότι ουδεμία σχέση έχει με το σάιτ η το συκοφαντικό επαίσχυντο άρθρο η ότι το άρθρο απευθυνόταν σαν υπονοούμενο σε από δημοσιογράφο και ποιος ήταν αυτός ειτε άνεση απόλυση του και δημόσια συγνώμη εκ μέρους του από το Βελ.Σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Βελ που συνεχίζει να τον κρατάει στο κανάλι του και θα κατανοήσουμε όλοι ότι ο Βελοπουλος είναι πιόνι του Κυρ νούμερο 2 του Μητσοτάκη

  63. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

  64. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ…
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΚΙ ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΛΑΘΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ…
    ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

    1. ΠΕΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!

    2. Ο Ηλίας όσο υπάρχει το σύστημα Μητσοτάκη δεν θα πάρει ανάσα. Μην τρελαίνεστε και μην περιμένετε μεσσίες δεν υπάρχουν. Αφού οι στρατιωτικοί έχουν γίνει δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα ξεπηδήσει κανείς να τα ισιωσει όλα και όλους. Δυστυχώς όμως με το μυαλό που κουβαλάνε κάποιοι ο Κούλης είναι ηγεμόνας και καταστρέφει τα πάντα. Τουλάχιστον να έχει μια αντιπολίτευση, αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνετε ορισμένοι. Καθίστε να περιμένετε μιας και ο ένας σας ξυνιζει και ο άλλος σας βρωμάει. Όποιος έχει εξουσία κρίνεται.

  65. Τελικά ο Καψαμπελης λαμόγιο. Δεν ξαναβλεπω την εκπομπή του. Στέφανε μαζί σου.

  66. Γεια σου βρε Χίο είσαι μοναδικός να σε έχει ο θεός καλά για να βγάζεις τις αλήθειες

  67. Είμαστε μαζί σου…
    Θέλουμε να σε ξαναδούμε στην τηλεόραση είσαι από τους λίγους δημοσιογράφους που έχουν μείνει έντιμοι στην δημοσιογραφια!!!
    ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  68. Στεφανε
    ταπεινή μου άποψη είναι οτι κακώς έμπλεξες μαζί τους….(δεν μου επιτρέπεται να πω το γιατι )
    Η διαφωνία σου μαζί τους είναι εδω και κάμποσο καιρό και σαν τηλεθεατές το βλέπαμε…..
    τον Δούρειο Ίππο τον γνωρίζουμε γιατί κατα κάποιο τρόπο κι εσυ μας τον υπέδειξες
    Σε καμμία περίπτωση δεν κρίνω τις επιλογές σου, άλλωστε οι πιο σωστές εμπειρίες
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    Προσωπικά σε στηρίζω όπως και το Μακελειο

  69. οσοι σε παρακολοθουσαμε απο παλια και βλεπαμε και το ποιον του αλερτ αυτη την καταληξη την ειχαμε προβλεψει απο την αρχη

  70. αν εχειs τετοιουs φιλουs τι να τουs κανειs τουs εχθρουs…..
    τα υπονοουμενα σε σαιτ και οτι αλλο,,,ειναι αλητεια και οχι δημοσιογραφια!!!!!!!

  71. Μωρι καψαμπελο που σουφρώνεις και τα χειλάκια σου οταν μιλάει ο Στεφανος, δεν ντρεπεσαι λιγο? Αντε παρε το τσαντακι σου και φυγε

Comments are closed.