“ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ”. ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ”. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
marinakis-mitsotakis-radiomakelarides

Τα ξανάπαμε στον εφοπλιστή.

Και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε μαζί του, αν και δεν το ορκιζόμαστε, γιατί τα λάθη είναι πολλά. Είναι δημόσιο πρόσωπο και διαπράττει αδικίες εναντίον μας, λες και το κάνει επίτηδες. 

Οι “Ραδιομακελάρηδες”, τον είχαν σε περίοπτη θέση την εβδομάδα που πέρασε. Κρίμα να ασχολούμαστε με επιχειρηματίες αντί για πολιτικούς αλλά όσοι κάνουν κατά συρροήν αμαρτήματα εις βάρος μίας υγιούς εκδοτικής εταιρείας, θα υφίστανται τη βάσανο της κριτικής. Και όχι της αντιπαράθεσης. Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν μας δίνει ουδείς χαρτζιλίκι, για να έχουμε δεσμεύσεις. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Κυρ Στεφ ο αγαπημένος σου Χυσοχοιδης βρίσκεται σε οργασμό
    Τώρα τελευταία απέκτησε κι άλλη ψηφιακή δεξιότητα.
    Του αρέσει να στοχεύει μέσω κυβερνοεπιθεσεων στύλους της ΔΕΗ
    Κάτι μπεκάτσες που κάθονται εκεί πάνω τον ενοχλούν ΠΟΛΥ.

  2. Όταν διαβάζεις σχόλια σαν του “τρελού κουνελιού ” καταλαβαίνεις πόσο πάτο έχουμε πιάσει σ αυτήν την καημένη Ελλάδα. Η προσωποποιηση της διαφθοράς και παράγκας με τα 20 + κλεμμένα, κάνει μαθήματα ηθικής!!! Κανενα ίχνος οίκου στην ομάδα του βοθρολιμανου. Κρίμα για τους υγιείς φιλάθλους του!

  3. Κουκουλωθηκε η δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη;

  4. Ίσα γύφτοι με τα τρελά κουνέλια.
    Αντίπατριώτες!!!

  5. Επειδή κάποιοι είναι πονεμένοι με τον Ολυμπιακό: Όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει είναι πεντακάθαρα. Έφερνε παιχταράδες και τα έπαιρνε. Τα έπαιρνε από τον Οκτώβρη γιατί πολύ απλά δεν είχε αντίπαλο. Όταν το 2004 έφερε το Ριβάλντο πχ, οι αντίπαλοι τι είχαν; Ο Ριβάλντο ο οποίος ήταν σούπερ σταρ και ήταν αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας που είχε πάρει το 2002 το μουντιάλ, δηλαδή σαν σήμερα να αγοράζει κάποιος τον Μέσσι στην Ελλάδα… Είναι αστείο να λέτε λοιπόν πως ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη τους διαιτητές για να κερδίζει τις ομάδες της πλάκας, όταν είχε κάθε χρόνο το καλύτερο ρόστερ με διαφορά.

    Αυτό που συνέβαινε ήταν απλό και το είχε περιγράψει ο Τιμούρ Κετσπάγια σε έναν ΑΡΔάκο όταν του είπε πως άμα του πάρει ένα σουβλάκι τότε του γράφει στην εφημερίδα ό,τι θέλει… Πέτα λάσπη πέτα λάσπη όλο και κάτι θα μείνει ήταν για δεκαετίες η τακτική, “μεταγραφάρες” τύπου “Πίου το μαύρο πιστόλι” και όταν μπαίνουν οι 4άρες και οι 6άρες και το παίρνει ο Θρύλος με 20 και 40 βαθμούς διαφορά, να λέμε στα οπαδικά ΜΜΕ (και σε κάποια “αντικειμενικά” τύπου βαζελέτας και σαπιοντιενέη) “η διαιτησία, η παράγκα, μπλα μπλα” για να κοροϊδεύουμε τα πρόβατα… Κι επειδή τα σπορ είναι κυρίως νεανική υπόθεση, οι σημερινοί πιτσιρικάδες που δε τα έχουν ζήσει, έχουν πιστέψει το αφήγημα πως ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια έκλεβε…

    Αντίθετα, ΣΗΜΕΡΑ, βλέπουμε ΛΑΙΒ τις κλοπές μπροστά στα μάτια μας. Μιλάμε για 5-10 κραυγαλέες φάσεις σε κάθε ματς, όχι μόνο στα ντέρμπι, πάντα εναντίον του Ολυμπιακού. Και φυσικά σπρώξιμο τρελό σε ΑΕΚ και ΠΑΟ… Και αυτό το πράγμα παριστάνετε οι υποκριτές πως είναι “50-50″… Ενώ εσείς για 25+ χρόνια το μόνο που παπαγαλίζετε είναι έναν Κατσουράνη, που και για αυτόν ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΓΑΤΕ…

    Αυτά για τις ομάδες. Είναι κρίμα κι άδικο οι ομάδες του δημοσίου, ΑΕΚ, ΠΑΟ, και ΠΑΟΚ, που τους έχουν σβηστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού σε χρέη, και τους έχουν χαριστεί τζάμπα γήπεδα, να έχουν φτάσει στο σημείο να σφάζουν στο γόνατο την μοναδική ελληνική ομάδα που προσπαθεί. Ακόμη και φέτος, πάλι ο Ολυμπιακός προσπαθεί στην Ευρώπη, όπως πάντα… Ούτε καν στην Ευρώπη δε φέρνουν βαθμούς οι απατεώνες…

    Μπορείτε να υποστηρίζετε όποια ομάδα γουστάρετε, αλλά τουλάχιστον να είστε δίκαιοι. Ο Θεός δεν αγαπάει το άδικο. Να μάθετε να χάνετε χωρίς να πετάτε λάσπες.

    1. Εχεις καμμένες φλάτζες. Η έχεις κάνει 30 εμβόλια….

    2. @τρελο κουνελι εχεις να φας πιπα απ τον λιβαι που θα βαλεις και στις τσεπες μουλογαβρε

    3. Ρε τι είναι τούτος…..
      Τις προάλλες δούλευα στο Πειραιά και όταν είχατε φάει στην Ευρώπη τα 4 βλέπω το ίδιο βράδυ τον κωλοτρυπιδα σας σε ένα αυτοκίνητο να φωνάζει γαμιετε η ΑΕΚ και η Τουρκία.
      Τόσο πόνο σε άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί.
      Όσο για το μπουρδελο σας ξέρουμε πως το χτίσετε και εάν πληρώνετε τις δόσεις αλλά και τον ΕΘΝΙΚΟ.
      Αλήθεια, με τον ΕΘΝΙΚΟ τι έγινε ρε;;;;

  6. Τι κάνουν στον ολυνπιακο; χυδαίο πόλεμο; το 50-50 είναι πόλεμος για τους γαύρους, ε βέβαια αφού σ εποχές διαπλοκής του το δίνανε απ τον Οκτώβρη. Χαχαχ έχετε πολύ πλάκα γαυρακια, ξέρω είναι δύσκολο να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα, θα προσαρμοστείτε όμως δεν είναι τίποτα.

  7. Ε να τον αγιοποιήσουμε τότε, έτσι γαύρε; Όπως και τις παράγκες όλων των προηγούμενων ετών, από εποχές “θείου” μέχρι και του “φαταούλ”. Που αν έρθει κάποια στιγμή ένας εισαγγελέας ξένης χώρας και ψάξει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας απο καταβολής του θα πάθει εγκεφαλικό με όσα βρει.
    Άγιοι άνθρωποι λοιπόν και αθώοι όλοι τους.
    Τι διαβάζουμε Θεέ μ..

  8. Ο Μαρινάκης γενικά δε μου δίνει την αίσθηση πως είναι ένας κακός άνθρωπος. Προφανώς έχει εξαρτήσεις και σχέσεις με το Μητσοτακέικο που “κληρονόμησε” από παλιά και αυτές τον έχουν παρασύρει σε όσα κάνει. Έχει βοηθήσει και σπρώξει το Μητσοτακέικο τα τελευταία χρόνια όσο κανένας άλλος, και το αστείο της υπόθεσης είναι πως αυτοί του χώνουν πισώπλατες μαχαιριές συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Τον έχουν και εκβιαζόμενο τόσα χρόνια με τη ψευτο-υπόθεση του ΝΟΟΡ1 που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και όταν βγήκε ο Μητσοτάκης ο αυτιστικός Καλιγούλας, αντί να τελειώνει με τον εκβιασμό, αποφάσισε να τον συντηρήσει για άλλα τόσα χρόνια γιατί σου λέει καλύτερα να τον εκβιάζουν παρά να βασίζονται στην όποια φιλία και σχέση μαζί του… Ο Μαρινάκης το κατάπιε σχετικά όλα αυτά τα χρόνια, όπως κατάπιε και τις σφαγές και τον απίστευτα χυδαίο πόλεμο που κάνουν στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα που βλέπει το φαντ CVC που κάνει μπίζνες με τον Μητσοτάκη και έχει αγοράσει την μισή Ελλάδα, να κάνει μπάσιμο χοντρό και να του κάνει πόλεμο, αναγκαστικά θα πάρει θέση εναντίον του Μητσοτάκη και θα το πάει σε σκληρό ροκ, δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Μητσοτάκης γενικά είναι ζαβό και αυτιστικό, μάλλον προϊόν αιμομιξίας, και βλέπεις εύκολα το πόσο παρασύρεται από την αίσθηση παντοδυναμίας που νομίζει πως έχει και κάνει πολύ αυταρχικές και αλαζονικές κινήσεις σε σημείο που στο τέλος θα τους κάνει όλους εχθρούς. Κάτι σαν τον Τζόφρι του Γκέιμ οφ Θρόουνς ένα πράγμα…

Comments are closed.