ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Η ΕΛΛΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ!

Κοινοποίηση:
metanastes-708_1

Σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τα Μνημόνια που έχουν γονατίσει τους Έλληνες, οι άθλιοι κατσαπλιάδες που έχουν στρογγυλοκαθήσει στο Μαξίμου ετοιμάζονται να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κάτι που αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία.

Γη της Επαγγελίας κατάντησαν τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προσφυγολάγνοι αφού το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων και παροχής εργασίας για τους πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εντατική είναι η συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή προς τους… “δοκιμαζόμενους” μετανάστες βασικών γνώσεων επικοινωνίας και κατόπιν επαγγελματικών δεξιοτήτων, κυρίως, στον αγροτικό τομέα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μελετά την προοπτική παραχώρησης γης αρχικά σε 1.000 έως 1.500 πρόσφυγες για να απασχοληθούν με τις καλλιέργειες. Αν και ακόμα το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί αυτό το πρόγραμμα, ο προσανατολισμός του είναι οι πρόσφυγες, κυρίως από εμπόλεμες περιοχές, να απασχοληθούν άμεσα ώστε να μην αποτελούν κοινωνικό κίνδυνο και να μην εκτραπούν προς παράνομες ή παραβατικές ενέργειες.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ! Προσφέρουν ελληνική γη σε αλλοδαπούς ως άλλοι κατακτητές για να σταματήσουν να σφάζουν και να κλέβουν.

Σκέψεις των ιθυνόντων είναι να υπάρξουν περιοχές στη Μακεδονία ή τη Βοιωτία όπου θα μπορέσουν να απασχοληθούν οι πρόσφυγες-καλλιεργητές, όμως η κυβέρνηση δεν μένει μόνο σε αυτόν τον σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, ήδη οι αρμόδιες ομάδες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι σε επικοινωνία με συνδικάτα, την ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΣΕΕ, ακόμα και τους βιομηχάνους, με στόχο να οργανώσουν προγράμματα απασχόλησης των μεταναστών.

Η ελληνική γη που μάτωσε τα προηγούμενα χρόνια και είναι μαζί με τον τουρισμό το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας, θα καλλιεργείται από λαθρομετανάστες που έφυγαν από τις χώρες τους για να σωθούν στη μπανανία.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες μας παρηκμάζουν και δεινοπαθούν από την δυσβάστακτη φορολογία και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που έχουν επιβάλλει τα Μνημόνια. Όμως, αυτά δεν ισχύουν για τους μετανάστες που η αντιεθνική Κυβέρνησή μας χαϊδεύει τα αυτιά όπως διατάζουν οι ιδεοληψίες τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

80 Σχόλια

  1. ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ!!! ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΖΑΜΙ. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ Κ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ. Κ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΠ΄΄ΕΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ. ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΟ ΓΚΑΡΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ! Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΤΡΕΙΣ Η ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…….

  2. Μοναδική ελπίδα των Ελλήνων για αντιμετώπιση της ολομέτωπης επίθεσης βιολογικής εξόντωσης του Ελληνικού έθνους, η Χρυσή Αυγή με τον ηρωικό της αγώνα που προσπαθεί να αφυπνίσει τους Έλληνες.

  3. ΒΛΑΚΕΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ 7,62χ51 ΑΠΟ G3 ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!

  4. ¨Ηδη το μόρφωμα του Ισλαμοσύριζα έχει περάσει τρίτο κόμμα.
    Η ώρα που οι Εθνικιστές θα αναλάβουν δράση και η εκτόξευση των ποσοστών σε όλη την Ευρώπη έχει φτάσει.
    Αλίμονο στις μανάδες των ισλαμοπιθήκων εραστών της αριστεράς. Τα ισλαμοπιθήκια δεν θα τα κλάψει κανείς.
    Ας πρόσεχαν.
    Η εθνοκάθαρση είναι επιβεβλημένη.
    Καλό ταξίδι στον Αλλάχ και τις 72 παρθένες.

  5. Εχθρός της NWO νέας τάξης είναι τα Εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη.
    Τους ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ τους χαρτζιλικώνει το ίδρυμα Σόρος για να κάνουν διαδηλώσεις του 15εύρου.
    Στην Ελλάδα ο κόσμος το έχει αντιληφθεί για αυτό και τρώνε πόρτα.
    Μόνο τα 15χρονα, λαθρομετανάστες μαζί με πράκτορες ξένων χωρών συμμετέχουν.

  6. Ρατσιδια χωνεψτε το εδώ στην Ελλαδα κουμαντο κανουν οι Ελληνες και όχι τα νεοναζιστικα αποβλητα.
    Ειστε μια θλιβερη μειψοφια και ο λαος σας εχει στο φτυσιμο οποτε καλα θα κανετε να καθεστε στις τρυπες σας και να μυξοκλαιτε μεταξυ σας.

    1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΚΩΛΕ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ !!!!!!!!!!!

    2. Αντιφα κουμαντο ποτε και πουθενα.Ενας πατριωτης προχθες τσακισε τρια αντιφα πουστρακια …εγω με την παρεα μου οποτε γουσταρω κοβω βολτες στα εξαρχεια σας με μπλουζες πατριωτικες(οχι της χα το τονιζω δεν ειμαι χαυγιτης).Ειστε κοτουλες.Σε αναλογιες πεντε εναντιον ενος κανετε μαγκιες,σε παιδακια με ξυρισμενα κεφαλια,και σε κοπελιτσες οπως στον ασπροπυργο.Και φυσικα με τις πλατες των συριζαιων γκομενων σας και των μπατσων.Ειστε σκουπιδιαριο της ντπ και των μκο του σορος και μολις παψετε να τους υπηρετειτε θα εξαφανιστειτε.Αντε γ@μ@σου λοιπον σκουληκι ανθελληνικο κλαψε με τον εραστη σου και αναρωτησου πως αντεχεις να εισαι προδοτης της πατριδας σου και ψευτοεπαναστατης της πλακας με τις πλατες αλλων.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    3. Ο μαλακας ειναι ανικητος,αμα ειναι και αριστεροαπλυτος ουτε για δωρητη οργανων δεν τον θελουν,περαστικα σου τρολακι

  7. Πόpνης γεννήματα αριστεροί.

  8. ΟΠΟΙΟ ΡΑΤΣΙΔΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΟΣ

    1. Και στην δικη σου περιπτωση ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΟΣ

    2. εισαι μεγαλο βλημα εσυ και οι ομοιοι σου ειστε λαθρολαγνες φαινεται σας βολευουν καλα με το οθωμανικο δικαιο αν ερχονται απο εμπολεμες χωρες να πανε και να πολεμησουν για αυτες οχι να το σκανε αν προσεξεις ολοι τους νεοι ειναι κρατανε και παιδια αλλα μετα αυτα χανονται. τι τα κανουν και τα εργα τους τα βλεπεις καθημερινα

  9. εγκο πιντι πακισταν κγδαρι ντερμα ρατσιστον κι μαφτο φτιαξι φορεμα γκινεκα μου

  10. Στέφανε αυτή η ρατσιστικη διάκριση κατά των Ελλήνων στο να μην δίνουν χωράφια στου ανεργους μπορεί να παταχθει με τον αντιρατσιστικό νομο? Ρωτώ αν είναι κάποιος νομικός να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες. Απαντησε μου σε παρακαλώ κ θα μαζέψουμε υπογραφές απο εκατομμύρια άνεργων Ελλήνων.

    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΜ ΚΑΝΑΠΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΝΩΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΘΗΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΧ ΙΣΛΑΝΔΙΑ 300000 ΧΙΛ, ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!!!!!!!!!!

  11. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

  12. ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!

  13. Αυτά τα κάνουν για να νομιμοποιήσουν κάτι τύπους σαν τα κοτόπουλα Μωραιτη που λήέχει περίπου 1500 μουσουλμάνους στον κάμπο των Μεσογείων οπλισμένους μέσα στις φάρμες του.Ειναι γνωστό εδώ και χρόνια.Μεχρι και η CIA εξέδωσε έγγραφο πριν 3 χρόνια αφού τα είχε κάνει πουτανα στη Βουλή οι ΧΑ.Ολοι το γνωρίζουν στα Μεσόγεια ειδικά οι βουλευτές του δημοκρατικού τόξου αλλά ας είναι καλά οι χορηγίες.Ειδικα ο γαμπρός του Κορωπίου ο Βλάχος.Ετσι θα νομιμοποιηθούν και όλοι θα βολευτουν.Να πλησιάσεις δεν μπορείς εξάλλου γιατί είναι πολύ καλά οπλισμένοι παράνομα βέβαια.Γιαυτο και τα φορτηγά του Μωραιτη πάνε μεσάνυχτα στις φάρμες για να μην τους ακολουθήσει κανένας.Πλανονται οικτρά όμως.Εχουν γνώση οι φύλακες μπασταρδα αναρχοκομμουνια.

  14. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI:** Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ **
    TO FRASHISING ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟΔ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ…ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ? ΟΛΗ Η “ΠΡΟΟΔΟΣ” ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…ΑΠΟ “ΑΝΤΙ” ΜΕΧΡΙ “ΑΝΤΙΑΝΤΙ”..

    Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

    Η Πανευρώπη

    von Coudenhove-Kalergi
    Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».
    Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi κ.λπ.
    Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B’nai B’rith και σημαντικών εφημερίδων, όπως οιNew York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.
    Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

    το εξώφυλλο του βιβλίου
    Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
    Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ” αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».
    Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

    Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»
    Συμπεράσματα
    Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.
    Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

  15. Τελείωσε η Ελλάδα ρε παιδιά . Γιατί δεν το καταλαβαίνετε? Η Ελλάδα ανήκει στους Μουσουλμάνους πια. Γίνετε και εσείς Μουσουλμάνοι για να αποκτήσετε δικαιώματα. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει οργανωθητε να κάνουμε επανάσταση να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια!

  16. Πουλημένοι πολιτικοί γιά Εσχάτη Προδοσία. Διαλύουν τό Ελληνορθόδοξο Έθνος..αυτό που οι πρόγονοι μας έριξαν ποταμούς αίματος για να διώξουν ισλάμ ο φασίστες. Μουσουλμάνους…

  17. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΥΑΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
    ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, Ο ΤΡΕΛΟΣ, Ο ΕΣΤΙ Ο ΑΛΛΙΩΣ, ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΣΑΝ ΖΩΟ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΠ, ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ ΠΛΕΥΡΗ, ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΡΕ ΛΙΓΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΛΙΑΝΤΙΝΗ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ,. ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΟΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ 80% ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΟΣΗΣ, ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100% ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ 95 % ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ.

    1. Γιαμιέται ο χίτλερ,ο σταλιν κι εσυ ισλαμοφασίστα κατσαπλιά,γιατί είσαι προδότης και μισέλληνας..Τζιχαντ που σου χρειάζετε τουρκομογγολε να δεις ποιους υποστηριζεις..Σιχαμενο ραγιαδοσκυλο..

    2. Γαμιέται ο Στάλιν, ο Φλωράκης, ο Φαράκος, ο Ανδρέας, ο Αλέξης, ο Πάνος, ο Τζέφρυ.
      Γαμώ τα κόκκαλα των κουμμουνιστών και των Δημοκρατών.Γαμώ τις μανάδες και τα παιδιά τους.Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο.Πήγα στο Γκόρι της Γεωργίας και έφτυσα στο κωλόσπιτο που γεννήθηκε η πουτάνα του Χίτλερ, ο Ιωσήφ Βισαριοόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

  18. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ:ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ+ΘΑΝΑΤΟΣ +ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ 5(ΠΕΝΤΕ)ΕΥΡΩ.ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ.Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΩΚΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΔΙΨΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΠΑΦΗ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ.???

    1. Για τους ναζιστες μιλάει ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” ρε φιλε….τι σε πείραξε;; εκτος εαν εισαι την σημερον ημέρα ναζιστης…οποτε τραβα να τον βρεις!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

      1. Πρεπει καποιος να ειναι πολυ πειραγμενος στο μυαλο η σκατοψυχος για να ευχεται καρκινους φιλε.Θες να βρισεις πες κατι αλλο.Αν εχεις παει σε αντικαρκινικο νοσοκομειο θα καταλαβεις τι εννοω.Δυστυχως η χωρα αυτη δεν εχει καμια απολυτως τυχη πλεον με αυτα τα ζωα που την κατοικουν.

      2. Τράβα να δεις πώς τον παίρνει η μάνα σου, συριζομούρα πoυστάρα.

      3. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΕΣΥ Κ ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΑ.

  19. ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ +ΘΑΝΑΤΟΥ+ ΗΧΗΣΑΝ
    ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ
    Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΛΕΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ
    Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΥΣΟΠΗΤΗ
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΑ
    ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
    ΟΥΡΑΝΙΑ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΜΠΑΡΜΑΡΟΥΣΗΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ:
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΝΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ Κ Ο Λ Α Σ Η !!!!!

    1. Οι κατάρες γυρίζουν σε αυτούς που τις ρίχνουν. Μην ξεχνάς πως όσοι τα έβαλαν με τη ΧΑ είχαν κακό τέλος κι άλλους τους περιμένει και χειρότερο.

    2. Αριστερός Φασισμός: Η Ψεύτικη Αριστερά‏ ψόφο να έχετε όλοι σας μόνο κακό κάνατε σε αυτό τον τόπο

    3. @ +ΘΑΝΑΤΟΣ+: Η Μάνα σου ρουφάει το καυλί μου, πoυτάνας γιε αναρχοάπλυτε κoπρολάγνε.

    4. ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

  20. ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ +ΘΑΝΑΤΟΥ+ ΗΧΗΣΑΝ
    ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ
    Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΛΕΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ
    Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΥΣΟΠΗΤΗ
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΑ
    ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
    ΟΥΡΑΝΙΑ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΜΠΑΡΜΑΡΟΥΣΗΣ:
    +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ:
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ΚΑΡΚΙΝΟΣ+ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΝΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ Κ Ο Λ Α Σ Η

    1. Ολες οι καταρες που ριχνεις να πεσουν στο γαμημενο σου κωλαντερο πουτανας γιε.

    2. @+ΘΑΝΑΤΟΣ+: Η μάνα σου μου κάνει πεoθηλασμό, κι εσύ κάνεις μπανιστήρι, νεκρόφιλη αριστερή πoυστάρα.

  21. Καλα που υπάρχουν και οι αλλοδαπές πορνες και ξεχαρμανιάζουν οι ΓΑΒΓΙΤΕΣ ….γιατι δεν υπαρχει περίπτωση να βρουν κανονική γκομενα!!!

    1. Περαστικε ειπες μαλακια οι χαυγιτες δεν πανε σε αλλοδαπες πορνες ειναι εθνικιστες και σε αυτο.Οι γυναικες των αριστερων μια χαρα ειναι για ενα ξεχαρμανιασμα.(με προφυλαξεις αυστηρες παντα λογω απλυσιας και κινδυνου Σμν)

      1. Στο μπουρδελοξενοδοχειο του αρχηγού σου μονο αλλοδαπές δουλεύουν!!! ΞΥΠΝΑ

        1. Δεν ειμαι χαυγιτης και δεν εχω κανεναν αρχηγο περαστικε.

    2. Περασες απο δω για να πεις τη μαλακια σου παλι εσυ τρολλακα.Εχω χρυσαυγιτη στη γειτονια μου και αν δεις τη γκομενα που εχει θα σου πεσει το σαγονι.Πες κατι ποιο εξυπνο αν θες να τρολλαρεις αυτα ουτε παιδακια του δημοτικου δεν τα λενε.Τελικα οι αριστεροαντιφες το εχετε καψει τελειως απο τα ληγμενα που παιρνετε.Και δεν ειμαι κανενας οπαδος στα αρχιδια μου κομματα και ιδεολογιες.Καλως η κακως θα βουλιαξουμε στο ιδιο σαπιο καραβι ολοι.

    3. @Περαστικός: Ρώτα την μάνα σου, πώς της γλεντάνε τον κώλo κάτι Χρυσαυγίτες, ξεφτιλισμένη αριστερή πεoθηλάστρια.

  22. Οποιος πληρώσει τη 2η δόση του φόρου Εισοδήματος δεν θα είναι απλά μαλακας, αλλά προδότης. Τέλος τα παραμύθια, τελειώσαμε ή ελευθερωνομαστε από τους κοπρους ή 400 χρόνια πάλι ραγιάδες. Διαλέξτε.

  23. ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΟΤ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΛΕΒΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ

  24. Λάθος καταλάβατε, ,, αυτοί δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους γιατί απλά δεν θέλουν, αυτό που θα κάνουν είναι να προσλάβουν Έλληνες αγρότες να δουλεύουν για αυτούς, , το καλύτερο ότι θα πουλήσουν την γη,,, για να δουλέψουν ξεχάστε το, ,,

  25. Εδώ βλέπουμε το παγκοσμιο σχέδιο να υλοποιητε τα παίρνουμε από τους Έλληνες αναγκαστικά σπίτια γη αυτοκίνητα για να τα δώσετε στους μετανάστες με τα Αιφον και τα τάμπλετ
    Μπράβο
    Έτσι αντικαταστουμε τον Έλληνα με τον καινούργιο Έλληνα μετανάστη του όχι χριστιανού
    Πρέπει η Ελλάδα να εξαφανιστεί από τον χάρτη και ο Χριστιανισμος όπως το παν οιφιλοιμας Απεναντι απο την Κύπρο και λίγο ποιο κάτω .. εστιαστητε
    Αλλά τον τελευταίο λόγο δεν τον εχομε εμείς τα ανθρωπάκια (ολοι μαζι) αλλά Κάποιος Άλλος … καταλαβαίνετε

    1. Σάραντα παλικάρι μωρ απ τη trip απ την Trip to Litsa !

  26. Και σε μένα που το κυνηγάω 2 χρόνια , ούτε οι τράπεζες δεν μου δίνουν για να πάρω κάποια στρέμματα …. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

  27. (ΠΟΥ)ΤΣΟ ΚΑΙ (ΞΥ)ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΧΑΝΟΥΜΙΑ…
    #KILL_ANTIFA
    #KILL_LEFTISTS
    #KILL_FASCISTS
    #FREE_GREECE

  28. ΚΑΙ ΔΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΤΙΦΑ!ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ/ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ

  29. Γαλλία – Αγγλία – Γερμανία – Ισπανία σε περιμένουν με ανοιχτές αγγάλες άμα δεν γουστάρες Ελλάδα άπλυτε δοσίλογε χρυσαυγίτη. Άντε τον πούλο λαθρέλληνα

    1. Πηδα με κι αλλο ..πιο βαθεια,μου ελεγες χθες οταν ετρωγες χρυσαυγιτικο στυλιαρι απο πισω.Αν θελεις κι αλλο να μου το ζητησεις ευγενικα και οχι με αυτο το τροπο μωρη αριστερη τρελη.

  30. Προτεινω να τους δωσουν οι αντιφα οι αλληλεγγυοι και οι αριστεροι που τοσο τους αγαπανε,τα σπιτια τους να μεινουν,τα χωραφια τους να δουλεψουν,τα λεφτα τους για επιδοματα,της γυναικες και κορες τους για πηδηγμα.α να δουμε ειστε στ αληθεια αληλεγγυοι οι το παιζεται;α να δουμε ειστε “αριστεροι”;εμεις οι δεξιοι λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.θα τους δωσουμε μια καλη απελαση να γλυτωσει ολος ο Ελληνικος λαος απο φονους βιασμους κλεψιες ναρκωτικα πορνεια.γιατι αυτο μονο ξερουν να κανουν.για οσους σας λειψουν ελευθερα να πατε μαζι τους στις δημοκρατικες χωρες τους.να φορεσετε οι γυναικες αλληλεγγυες την μπουργκα και οι αλληλεγγυοι πουστηδες να σας πεταξουν απο τον τριτο οροφο.και για επιδομα αν κανετε καμια παραβαση θα σας κοβουν κανενα δαχτυλο η χερι ετσι για πλακα.

  31. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΡΔΗΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ (ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ) ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ.

  32. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Όλο φαντασιώσεις, κι από σεξ ένα μηδενικό, όπως όλοι οι ελληναράδες.

      1. ΨΥΧΙΑΤΡΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΩ ΜΕ ΜΙΑ ΒΥΖΑΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΣΥ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ;

  33. Εξαιρετική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης (από τις λίγες). Σε όσους δεν αρέσει, τραβάτε στη Βιρτζίνια και στην Κου Κλουξ Κλαν.

    1. Αφου σου αρεσουν τοσο πολυ οι λαθρο τοτε να τους παρεις σπιτι σου να τους ταιζεις και οχι μονο αντιρατσιστη του κωλου.Για τους πραγματικους ελληνες ειναι ανεπιθυμητοι οπως αλλωστε και τα αναρχοαπλυτα σκουπιδια σαν και σενα.Αντε και καλες ηπατιτιδες και λοιμωδη νοσηματα δωρο απο τα ταξικα σας αδερφια.

    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    3. ΦΥΣΙΚΑ EΞAIPETIKH, ΣOY EYXOMAI ΣTA TEΣΣEPA MEΣA ΣTO XΩPAΦI NA ΠPOΣΦEPEIΣ TO KΩΛOMEPI ΣOY ΣTA ΛAΘPOΠHΘIKA KAI ΠPIN ME ΠEIΣ PATΣIΣTH NAI EIMAI ME KATI TYΠAKIA ΣAN EΣENA ΠOY MOΛYNOYNE TH XΩPA MOY.

      1. Ο/Η Αντιρατσιστη εισαι ενας πουλημενος Εθνορατσιστης..Ψοφα... λέει:

        Bρωμιαρη αντιρατσιστη,ενας σιχαμενος μισελληνας και ρατσιστης κατα των Ελληνων εισαι..Οταν ερθει η ωρα προδοτικο ραγιαδοσκυλο,εχουν γνωση οι φυλακες..Μπασταρδα Εθνορατσιστες που θελετε να κανετε την Ελλαδα λαθροπροτεκτορατο..Ψοφος καρκινικα αναρχοκομουνια..

  34. ρε αποβρασματα ο κοσμος βραζει και σεις μοιραζετε στους λαθροσυγγενεις σας; απο που ρε καθικια απο τα ξεχασμενα του σταθη; η’ απο την προικα της περιστερας;προσοχη αυτος ο γυρος θα ειναι απο πεινασμενους αλλα ελληνοψυχους

  35. ΟΤΑΝ Η ΣΚ@ΤΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    1. Βλακα αναδημοσιευση ειναι το αρθρο,εχει βγει και επισημη ανακοινωση, τι δε καταλαβαινεις ρε αριστερε καραγκιοζη του πληκτρολογιου με τη δεξια σου τσεπη αιωνιως γεματη;

    2. Ανωνυμε αναρχομπιχλα,αυτο που κανουν ειναι ρατσισμος κατα των Ελληνων..Γιατί δεν δινουν κρατικη γη σε φτψχους Ελληνες,που πληρωναν φορους τοσα χρονια,αλλα δινουν στους λαθροταλιμπαν που δεν πληρωσαν ουτε 1 ευρω?Ξυπνα κοιμισμενο ραγιαδοσκυλο.Σε εχουν ποτισει ανθελληνισμο και εσυ κοιμασε ορθιος.Λαθρολαγνε γιδοβοσκε…

Comments are closed.