26/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ. ΡΟΜΑ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ “ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ” ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    XILO-KORINTHOS1

    Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Οι συγγενείς του θύματος άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν αντικείμενα, προς πάσα κατεύθυνση…

    Τι λέει η θεία του δράστη

    «Ο ανιψιός μου είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Είναι εργατικός, νοικοκύρης, κοιτάει το σπίτι του και τα παιδιά του. Ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει με κόπο και ιδρώτα.

    Οι τσιγγάνοι ήρθαν εδώ, τον τρέλαναν και έγινε η ζημιά. Ήρθαν το μεσημέρι, ήρθαν και το βράδυ. Δουλεύει και αγωνίζεται καθημερινά και αυτοί ήρθαν να του πάρουν την περιουσία του. Κάνει δυο δουλειές για να ζήσει.

    Το πρωί πάει στην επιχείρηση του αδερφού του και μετά ασχολείται με αγροτικές δουλειές. Οι τσιγγάνοι έχουν ρημάξει την περιοχή. Κλέβουν από όλα τα χωριά εδώ, τριγύρω, δεν αφήνουν τίποτα. Δεν είχε σκοπό να σκοτώσει, έριξε στον αέρα για να τους φοβίσει, αλλά αυτός του επιτέθηκε και μετά έγινε το κακό. Είχε μαχαίρι πάνω του. Μάλιστα, το είχε αφήσει στο σπίτι του ανιψιού μου. Είχε πάει και το μεσημέρι εκεί να κλέψει, έκοψε το συρματόπλεγμα και άφησε σε εκείνο το σημείο το μαχαίρι, αφού είχε σκοπό να επιστρέψει.»

    Ξάδερφος δράστη: Φοβόμαστε να μιλήσουμε

    «Όλοι μας φοβούμαστε να μιλήσουμε γιατί οι τσιγγάνοι θα εκδικηθούν. Τα παιδί έχει καταστραφεί τώρα, τι να πούμε; Το θέμα είναι ότι το παλικάρι καταστράφηκε, γιατί, όπως και να το κάνεις, έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο. Και έχει και δυο μικρά παιδιά. Η σύζυγός του είναι άνεργη καθηγήτρια, φιλόλογος.

    Τον έκλεψαν το μεσημέρι και επέστρεψαν για να κλέψουν ξανά και το βράδυ. Τους πήρε χαμπάρι και βγήκε έξω. Πυροβόλησε στον αέρα και αντί να φύγουν του όρμηξαν. Πυροβόλησε ξανά και πέτυχε τον έναν. Αυτό ήταν. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό.

    Στα Εξαμίλια ο καταυλισμός των τσιγγάνων είναι ένα γκέτο, με ναρκωτικά, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αφού το ομολόγησαν. “Πήγαμε να κλέψουμε κότες” είπαν. Κάτσε ρε… Και δεν είναι η πρώτη φορά που του το έχουν κάνει αυτό. Εργάζεται σε μια επιχείρηση του αδερφού του. Διανομέας είναι. Φεύγει στις 4.00 τα χαράματα, πάει, κάνει διανομές με το φορτηγάκι του, γυρνάει και πάει για δουλειά στα χωράφια του.

    Και αυτά τα έχουν ρημάξει οι τσιγγάνοι. Ξέρεις τι είναι να φροντίζεις τα σταφύλια σου, για να τα πουλήσεις το Σεπτέμβρη στη λαϊκή και μέσα σε ένα βράδυ να σου έχουν πάρει τον καρπό από πέντε στρέμματα; Η κατάσταση είναι δραματική. Αυτό το συμβάν θα γινόταν. Έτυχε σε εμάς… Αν δεν τύχαινε σε εμάς, θα γινόταν σε ένα άλλο σπίτι.

    Και τι να σου κάνει ένα αστυνομικό τμήμα με πέντε σαράβαλα αυτοκίνητα και λίγους υπαλλήλους; Τις προάλλες οι τσιγγάνοι μαχαιρώθηκαν μέσα στον Προαστιακό. Τσιγγάνοι έμποροι ναρκωτικών από τα Εξαμίλια συναντήθηκαν με τσιγγάνους από τα Σεπόλια και σφάχτηκαν. Και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Και οι ελεγκτές έχουν φάει ξύλο από τους τσιγγάνους… Όσο η πολιτεία και η αστυνομία δεν μπορούν να κάνουν κάτι για όλα αυτά, κάποια στιγμή θα έχουμε τέτοια γεγονότα. Δυστυχώς…

    Αλέξης Κούγιας: Υπερασπιζόταν την οικογένειά του

    Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του. Στο πλευρό του, βρίσκονται φίλοι και γείτονες, που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.

    Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τι δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος

    Ξεσπάει ο γιος του θύματος

    «Και σκυλί να ήταν θα του φέρονταν καλυτέρα» λέει στο «Εθνος» ένας από τους γιους του άτυχου 52χρονου, παραδεχόμενος ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού έχει δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

    «Εκλεβε κάνα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1-2 ευρώ. Και στην Αστυνομία τον ήξεραν. Μία φορά έχει πάει μόνο φυλακή, για έξι μήνες με έναν χρόνο.

    Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτα εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει τον πετάξει με το αυτοκίνητο» σημειώνει.

    Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αρνήθηκε πως ο πατέρας του κρατούσε μαχαίρι. «Ο πατέρας μου έπαιρνε κάποια φάρμακα και δεν μπορούσε να τρέξει για να γλιτώσει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Ψοφο στην ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου παρακαλώ καθε μερα ψ ο φ η σ τ ε

    2. Έχω μια απορία :
      όταν το ρεπορτάζ αναφέρεται στο θύμα, ΠΟΙΟΝ ακριβώς εννοεί ;;; Δηλαδή ο άνθρωπος που ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ το ΣΠΙΤΙ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του, δεν είναι θύμα ;;;;;
      Μας κατάντησαν έτσι, ώστε η εξαίρεση τελικά, να είναι ο κανόνας …….. να δίνουν όλο το δίκιο στη μειοψηφία, αντί να τους μπαγλαρώσουν με συνοπτικές διαδικασίες …..

    3. Βρωμογυφτοι,σκατογυφτοι.κλεισατε το σπιτι του ανθρωπου επειδη εσεις εχετε κανει την κλεψια επαγγελμα και οχι απο αναγκη αλλα απο κακια ψυχης.καλα σας εκανε και πυροβολησε.πυροβολησε ολη την γυφτια.μπραβο του.δικια σας η ενοχη βρωμιαρηδες.ας μην πηγαινατε σπιτι του.ειστε ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    4. Τι του έλαχε του ανθρώπου ρε παιδια, που θα μπορουσε να ειναι ενας απο εμάς στη θέση του, θέμα συμπτωσης ειναι ,για αυτή τη σκατογυφτοφαρα που μολυνει την ελληνική κοινωνια, και μια κυβερνηση δε τους έχει μαζέψει και να τους ξαποστειλει στον αγύριστο, τους σιχαμερους και τρισαθλιους ποντικους..

    5. Ποτε δν θ ενσωματωθουν μαζι μας εχουν αλλη κουλτουρα. Ν φυγουν μαζι μ τους ξενους. Μονο κακο προκαλουν στους ελληνες λιστιες, βιασμους, ναρκωτικα. Ποιο πολυ οι γυφτοι κλεβουν παρα οι ξενοι.

    6. Στο βαρέλι με ασβέστη και τέλος να μην βρουν τίποτα!!!!Ο ασβέστης να μην είναι σβησμενος….
      .

    7. Θα είχα παρει το πενηντάρι και θα καθάριζα όλους τους μπάσταρδογυφτους της περιοχής!!!

      1. Θα πάρει ο κλέφτης τ’αυτόματο μετά, δες τι γίνεται στην Αμερική.
        Εφόσον οι τσιγγάνοι πήγαν στην αστυνομία αντί να λιντσάρουν τον θύτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πως δεν είναι σεσημασμένοι.

        Η κότα είναι το πιο εύκολο οικόσιτο ζώο αν το ταΐζεις σωστά. Και αυγά σου κάνει και κρέας ανάλογα τη ράτσα. Τώρα γιατί οι άλλοι αντί να εκθρέψουν πήγαν και κλέψαν, είναι μεγάλο ατόπημα και όπως φαίνεται τραγικό.

        Χίλιες φορές να του έκοβαν το χέρι του κλέφτη (που λέει ο λόγος) όπως κάνουν στην Αφρική, παρά να του στερήσουν τη ζωή.

    8. Δείτε τι έκαναν μπροστά στις κάμερες κ στις αστυνομικές δυνάμεις, υπολογίστε τι εκβιασμούς κ προστασίες παίρνουν από τους κατοίκους του Σολωμού οι Τσιγγάνοι για να αναγκάσουν τον πατριώτη να τους τουφεκισει!!!!Μπείτε κάποιος στην θέση του παλληκαριου να δούμε τι θα κάνατε?Θα κατεβάζετε το παντελόνι στους κατακτητές κ στους τσιγγάνους?
      Για εμάς στην Κυπρο είναι ΗΡΩΑΣ

      1. Ναι ρε επρεπε να τους δωσει την μανα του την γυναικα του τα παιδια του και μετα αυτος στα τεσσερα για να τους ευχαριστησει που προτιμησαν το σπιτι του .Και αφου αφηναν την γυναικα του εγγυο να μεγαλωνε το παιδι του γυφτου σα δικο του

        1. Υπαρχουν καποιοι σαν κι εσενα,που δεν αντιλαμβανοντε καν αυτά που σχολιαζει καποιος,να το κοιτάξεις.

    9. ο ελληνικος λαος πρεπει να παρει τα οπλα
      μας χτυπανε απο παντου
      και απο εξω και απο μεσα επειδη γιναμε αδυναμοι
      τουρκοι μπουλγκαροσκοπιανοι τουρκαλμπαν φραγκοι κ.λ.π
      και απο μεσα λαθρο ,ισλαμιστες τσιγγανοι και κυριως και πανω απολους ο εσωτερικος εχθρος ο συνηδειτος προδοτης μισελλην αναρχοκομουνιστης αριστερος ο δολοφονος νηπιων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Απ’ το 74 και σε 45 χρόνια η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών έγινε ελλαδιστάν γύφτων συριζαίων ισλαμοφασιστών.
      Αν δε βάλουμε μυαλό στις επερχόμενες εκλογές θα φύγει τελείως και το Ελλάς.

    11. Πόσο ΘΡΑΣΟΣ δηλαδή ακόμη..;; Παντού στην Ελλάδα και οχι μόνο οι γύφτοι είναι πρόβλημα και προκαλούν επίσης και με κάθε τρόπο,δεν φτάνει που δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στην κοινωνία (Στρατό θέλεις εκπαίδευση θέλεις,οτιδήποτε) δεν φτάνει που ζούνε απο τα παράνομα θα έλεγα εγω επιδόματα που τα πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι συνεχίζουν με τις παραβατικές συμπεριφορές τους και προκαλούνε κιόλας. Θα έπρεπε να γίνει και εδώ κατι αντίστοιχο όπως στην Γαλλία πριν κάποια χρόνια άν θυμάμαι καλά, μέσα σε πούλμαν και στον αγύριστο..!!!

    12. Οι εκλογες ηρθαν Χ. Α να ξεβρωμισει ο τοπος

    13. Αμα γινοταν το αντιθετο δεν θα γινοταν ουτε καν ειδηση στα βοθροκαναλα … ενω τωρα που χαθηκε ενας απο τη χαιδεμαινη φυλη των Συριζαιων κοινος γυφτων ΡΟΜΑ η οτι αλλο χαμος……ΝΟΜΟ ΣΑΛΒΟΙΝΙ θελουμε εδω να προστατευσουμαι την περιουσια μας και τους δικους μας ανθρωπους απο τους γεννημενους δολοφονους εγκληματιες κλεφτοκοταδες χασικλοιδες εποιδοματακηδες του ΣΥΡΙΖΛΑΜ καθολου τυχαιο πως οι Τουρκοι τους χρησιμοποιουσαν στα βασανιστηρια κατα των ελληνων το 1821 ηταν οι καλητεροι………………μιλαμε για τεττοια παρασιτικη σκατοφυλη

    14. Ας πρόσεχε και να μην πήγαινε να κλέψει.Κριμα αλλά αυτή ήταν η μοίρα του.Αργοτερα θα κάνε χειρότερα.Θα σκότωνε για ασυμαντο λόγο καθότι τζανκι.

    15. Ειναι δυνατον τωρα αυτο.ο ανθρωπος υπερασπίστηκε την περιουσια του.τι επρεπε να κανει δηλαδη να κατσει με σταυρωμενα τα χερια.τα γυφταρια ζηταν και τα ρεστα.στον κορυδαλλο π…α και ξυλο…..

    16. Πήγε την πρώτη φορά και “πήρε” δύο κότες , τη δεύτερη φορά δεν “πήρε” , δηλαδή ο σκατόγυφτος τη λέξη κλεψιά δεν τη γνωρίζει , λες και του ανήκουν τα αγαθά του άλλου που κοπίασε να τα αποκτήσει , ενώ ο τεμπέλης βρωμόγυφτος τα αρπάζει όποτε θελήσει. Ψόφος σε όλα τα γύφτικα παράσιτα !
      Στήριξη στον νοικοκύρη που από την εγκληματική έλλειψη προστασίας από την πολιτεία, αναγκάστηκε να πάρει το νόμο στα χέρια του για να προστατευθεί.

    17. ο μονος που φταιει ειναι ο 35χρονος που δεν τους ξαπλωσε και τους υπολοιπους σκατογυφτους που μπηκαν στην αυλη του….
      γεμιζεις και πυροβολεις σε οτι κινειται!
      θα ειχα μεσα στο σπιτι γυναικα και παιδι να κοιμουνται και τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ θα αλωνιζαν στην αυλη μου?
      δεν θα γλυτωνε ΚΑΝΕΝΑΣ! ρε γεμισμα το δικανο και ξαπλωμα ολοι! ουτε ενας ορθιος! δεν θα λειψουν σε κανεναν αυτα τα παρασιτα! μονο για να κανουν ζημια ζουν!
      και υστερα μεσα στην νυχτα φορτωμα στο αγροτικο και ανατροπη στο ρεμα ολους τους! και αν ζητησει κανεις τιποτα, δεν ειδα δεν ακουσα….
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    18. Σαλβινι και πάλι Σαλβινι αλλά εδώ έχουμε ανθελληνες . Καλά να πάθει ο τουρκογυφτος .Στη Θήβα δεν έχουν αφήσει αυτοκίνητο και πεζούς που να μην τους ληστέψουν.Αλλα το κράτος τους χαϊδεύει τους δίνει τα επιδόματα για τους ψήφους!!!!!!!!

    19. Κακό ψόφο να έχετε παλιόγυφτοι. Όποιος ξέρει τι σημαίνει γύφτος δεν δίνει δίκιο σε αυτή τη φάρα. Έχουν ρημάξει την Ελλάδα στην κυριολεξία και αν τολμήσεις να ζητήσεις το δίκιο σου πέφτουν πάνω σου να σε κατασπαράξουν, οι ανθρωπόμορφες κατσαρίδες. Παιδιά έχει και ο δράστης που τελικά είναι το θύμα γιατί έτυχε να μπεί στο σπίτι του ο αρουραίος και τώρα του κατέστρεψε την ζωή. Στα καλά καθούμενα σε καταστρέφει ο κάθε τελειωμένος. Τι θέλουν δηλαδή να καθόμαστε να μας κλέβουν, να μας δέρνουν, να μας δολοφονούν και να τους βγάζουμε και συκαλάκι για ευχαριστώ; Ο επόμενος που θα πυροβολήσει κωλόγυφτο να σκεφτεί πως υπάρχουν και τσιλιαδόροι, οπότε χαμηλά στα πόδια οι σφαίρες.

    20. Ρομα θα πει η πιο ατιμη φαρα των εποχων. Αυτοδικιες, σαριες νομοι, κρατος εν κράτη δεν σεβονται τιποτα, υπονομευτες στον αγυριστοοο στον αγυριστοοοοο και αναθεμαααα

    21. Με τους κωλογυφτους πρεπει τελικα κατι να γινει,κανουν ότι γουσταρουν και δεν τους ενοχλεί κανεις, σαυτη τη χωρα ετσι που την καταντησαν δεν υπαρχει κανενος είδους ασφαλεια,κουμαντο κανουν τα κοπροσκυλα.
      Σκεφτείτε τι θα γινει αν αυτό το εκτρωμα η Θεανω με τα γεμιστα τους βαλει και στην αστυνομια όπως ειπε.

    22. ΑΘΩΟΣ και ΗΡΩΑΣ. Κρίμα που δεν ξέκανε και τους άλλους δυο σκατογυφτους. Τι Ρομα και αηδίες. Οι κατηγορίες αυτού του χρώματος είναι δυο. Γυφτοι για τους ανοιχτοχρωμους και πιθήκια για τους πιο σκούρους. Εκπαιδευτειτε στο μαχαίρι. Είναι αθόρυβο και τον εξαφανίζεις τον εισβολέα πιο εύκολα χωρίς να πάρουν οι γείτονες χαμπάρι.

    23. ΓΥΦΤΟΙ μεγάλη κατάρα , άχρηστη φάρα , τελικά ερχοντε στιγμές που λες τελικά ο ΧΙΤΛΕΡ μπας και είχε δίκιο ?

    24. ενας γύφτος λιγότερος.
      ούτε για λίπασμα δεν κάνουν.

    25. Καταραμένα παράσιτα οι κατσίβελοι
      δεν υπάρχει κράτος να τους τσουβαλιάσει
      έχουν δικαίωμα να κλέβουν άλλα να πάνε για δουλειά δεν μπορούνε
      που κατάντησε η Ελλάδα μας με τα αριστερά αποβράσματα.

    26. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ,Ο ΛΑΘΡΟ,Ο ΑΠΛΥΤΟΣ,Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΥΝΕΣΑΙ,ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

    27. Anti-communist. Η αστυνομία τους πάει αυτόφορο και ο εισαγγελέας τους αφήνει ελεύθερους. Πέραν του αυτόφορου δεν έχει αρμοδιότητα η αστυνομία. Μόνο συλλαμβάνει.

    28. Μαλακας ηταν,επρεπε να μην τον παρει απο εκει και να ειδοποιηση την αστυνομια οτι αναγκαστηκε να αμυνθει.

    29. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    30. Πρέπει να χώσουν όλους τους κολόγυφτους σε hot spot και να τους στείλουν στο διάολο

    31. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ . ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΛΠ ΥΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.

      1. το τελευταιο δεν γινεται που λες αδερφε……ουτε .για σαπουνι να πλενονται τα κουναβια δεν κανουν!!!

    32. Δηλ.τι εννοειτε;Οτι θα μας ληστευουν,θα μας βιαζουν,θα μας σκοτωνουν & θα κανουμε οτι κοιμομαστε;Θα λεμε & “ευχαριστω;” Γιατι δεν παιρνετε τα οπλα απο τους γυφτους;Γιατι δεν ελεγχετε τους καταυλισμους τους;Γιατι ανεχεστε τετοιες παραβατικες καταστασεις;Το συμπερασμα που βγαινει ειναι,απο την εποχη της 17 Νοεμβρη,οτι το κρατος,ειτε φιλελευθερο,ειτε ατιστερο,δηλ.το δηθεν του συνταγματικου τοξου,συνεργαζεται με ποινικους,για την κατατρομοκρατηση του Ελληνικου λαου.Οτι εκαναν οι Τουρκοι στην Ιμβρο & εδιωξαν απο το νησι τον Ελληνισμο.Δεν πατε καλλιτερα να μαζεψετε απο τις φυλακες,τις κοκες,τα ουισκυ,τα χιλιαρικα,τα κινητα,τα παρτυ που με δικη σας ευθυνη Ελληνες(τρομαρα σας) υπουργοι συμβαινουν.Οτι συμβει απ’εδω &περα θα φταιτε εσεις οι αριστεροι που κυβερνατε σημερα,με την ανοχη της φιλελευθερης αντιπολιτευσης.Κουλη ακους;

    33. Ο/Η Μήν μπλέκετε αστυνομία , κάντε το χωρίς νά σάς δεί κανείς λέει:

      Σκατόγυφτοι , Σκατοφάρα

    34. Δηλ.τι εννοειτε;Οτι θα μας ληστευουν,θα μας βιαζουν,θα μας σκοτωνουν & θα κανουμε οτι κοιμομαστε;Θα λεμε & “ευχαριστω;” Γιατι δεν παιρνετε τα οπλα απο τους γυφτους;Γιατι δεν ελεγχετε τους καταυλισμους τους;Γιατι ανεχεστε τετοιες παραβατικες καταστασεις;Το συμπερασμα που βγαινει ειναι,απο την εποχη της 17 Νοεμβρη,οτι το κρατος,ειτε φιλελευθερο,ειτε ατιστερο,δηλ.το δηθεν του συνταγματικου τοξου,συνεργαζεται με ποινικους,για την ξατατρομοκρατηση του Ελληνικου λαου.Οτι εκαναν οι Τουρκοι στην Ιμβρο & εδιωξαν απο το νησι τον Ελληνισμο.Δεν πατε καλλιτερα να μαζεψετε απο τις φυλακες,τις κοκες,τα ουισκυ,τα χιλιαρικα,τα κινητα,τα παρτυ που με δικη σας ευθυνη Ελληνες(τρομαρα σας) υπουργοι συμβαινουν.Οτι συμβει απ’εδω &περα θα φταιτε εσεις οι αριστεροι που κυβερνατε σημερα,με την ανοχη της φιλελευθερης αντιπολιτευσης.Κουλη ακους;

    35. “Επινε κατι φαρμακα ο πατερας μου και δεν μπορεσε να τρεξει, γι αυτο τον πυροβολησε” πρεζάκιας γύφτος που μπήκε να κλέψει για 2η φορά να πάρει την δόση του. Γύφτοι μια ζωή στην εγκληματικότητα και στις κομπίνες, πολίτες άλλου κράτους

    36. Δηλαδή όπως λένε οι γύφτοι πήγε την πρώτη φορά και έκλεψε και ξαναπήγε και δεύτερη και δεν πήρε τίποτα. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος που τελικά πυροβόλησε για να προστατεύσει την περιουσία του που τον είχανε κατακλεψει τι έπρεπε να κάνει;;; Να του ψήσει και καφέ και να πει και ευχαριστώ που τον έκλεβε;;; Και ναι αφού η αστυνομία δεν μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους γιατί ενώ τους πιάνει τους αφήνει πάλι έξω δυστυχώς η ευτυχώς θα πάρει ο καθένας τον νόμο στα χέρια του!!!!

    Comments are closed.