Κούγιας για το φονικό στην Κορινθία: Προσπάθησε να προστατέψει την οικογένεια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_635617_3cd78e215f-abbe98100b799966

«Αποδεδειγμένα βρέθηκε μαχαίρι, δεν είναι γνωστό αν είχαν άλλα όπλα, οι δράστες που επιτέθηκαν στον πελάτη μου», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του ιδιοκτήτη σπιτιού που πυροβόλησε και σκότωσε επίδοξο ληστή στην Κόρινθο στην περιοχή «Σολομός». Και συνέχισε:

«Η απελπισία των ανθρώπων, ειδικά όσων ζουν σε μονοκατοικίες σε απόμερες περιοχές και οι οποίοι έχουν και την υποχρέωση να προστατεύουν τα μέλη της οικογένειάς τους, είναι μεγάλη. Μαζί με τον άνθρωπο αυτό κατοικούσαν στο σπίτι , η γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του, σε μία ερημική περιοχή».

Για το ότι ο δράστης πήγε και πέταξε το πτώμα σε λατομείο, ο κ. Κούγιας είπε ότι : «Είναι μία πράξη απελπισίας. Μία πράξη πανικού». Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τρεις ώρες πριν οι δράστες, είχαν πάει στο ίδιο σπίτι για να δουν αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα.

«Πρόκειται για μάστιγα της περιοχής, μία εγκληματική ομάδα Ρομά, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Ασφάλεια Κορίνθου. Δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε και: Κίνηση ΜΑΤ από Αλέξη Κούγια! Αναλαμβάνει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Υπάρχει γονιός που θα είναι τα παιδιά του μέσα στο σπίτι και δεν θα θέλει να στείλει στον αγύριστο τον εισβολέα; Αν μαχαίρωνε τον πατέρα στην αυλή δεν θα έμπαινε μέσα ο πρεζάκιας, που ποιος ξέρει και τι ασθένειες κουβαλάει, για να ρημάξει και εντός; Δεν μπουκάρουν με διαπιστευτήρια οι κλέφτες πως είναι μόνο κλέφτες και δεν είναι δολοφόνοι και βιαστές. Εκείνη την ώρα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Να βγεί σύντομα ο άνθρωπος και να φύγει απο εκεί να ησυχάσει.

  2. Ανοιξτε το αουσβιτς !!!! Και αυτην την φορα να υπαρχουν αληθινοι φουρνοι !!!! Να μην βγει κανενας γυφτος ζωντανος , αυτα τα παρασιτα πρεπει να εξαφανιστουν απο το προσωπο της γης

  3. αυτός ο πανάσχημος και αχρηστος δημοσιογράφος τού αντ1 που ηταν σε ζωντανή μετάδοση ….
    ουτε καν αναφέρθηκε στο οτι οι κλεφταράδες ηταν ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΦΤΟΙ – ΓΥΦΤΟΙ ας τούς ελεγε οπως ηθελε ο ….χεσμένος δημοσιογραφάκος …φοβήθηκε μην στενοχωρήσει τούς ΓΥΦΤΟ-ΡΟΜΑ

  4. Καταραμένα παράσιτα οι κατσίβελοι
    δεν υπάρχει κράτος να τους τσουβαλιάσει
    έχουν δικαίωμα να κλέβουν άλλα να πάνε για δουλειά δεν μπορούνε
    που κατάντησε η Ελλάδα μας με τα αριστερά αποβράσματα.

Comments are closed.