Τρανή επιβεβαίωση «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για τον «ΜΙΖΕΡΑΚΙΑ» πρασινοφρουρό ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ του ΜΑΞΙΜΟΥ! Έχωσε στο Δημόσιο μέχρι και την κατσίκα του ΜΠΑΡΜΠΑ του! Από ΣΥΖΥΓΟ έως ΑΝΙΨΙΑ ο Κουρουμπλής ΔΙΟΡΙΣΕ όλο του το σόι… Μέχρι και την κουμπάρα που τον γυρόφερνε με… ΛΑΛΑΓΓΙΤΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΕΓΓΡΑΦΑ&ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
kouroumplis-exofillo

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», το «Makeleio.gr» και η εκπομπή «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6» του Στέφανου Χίου. Το θέμα με τους διορισμούς συγγενικών προσώπων του Παναγιώτη Κουρουμπλή το είχαμε φέρει στο «φως» της δημοσιότητας τον Μάιο του 2016.

«Διόρισε όλο του το σόι μέχρι και τη κουμπάρα…» μας είχε καταγγείλει χαρακτηριστικά στο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μια συντοπίτισσα του υπουργού που γνώριζε καλά τη κατάσταση.  Το θέμα είχε πάρει  διάσταση και στην εφημερίδα.

makeleio-03

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που είχαμε ασχοληθεί με τον «μιζεράκια» του Μαξίμου. Για ρίξτε μια ματιά και παρακάτω

To σκοτεινό πρόσωπο της κόκκινης μαφίας και τα ανομήματα του. Ο «Μιζέριας» του Μαξίμου λέγεται Παναγιώτης Κουρουμπλής και είναι αδίστακτος

«AΞΙΟΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ». Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Διαβάστε τώρα αναλυτικά τι βγήκε στο φως της δημοσιότητας αρκετούς μήνες μετά τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για την υπουργάρα του Αλέξη που διόρισε όλο του το σόι στο δημόσιο.

ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΩΣ ΑΝΙΨΙΑ! Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ διόρισε όλο το σόι του στο Δημόσιο…

Αποκαλύψεις σχετικά με διορισμούς συγγενικών προσώπων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις του Δημοσίου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όντας στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ…καταδίκαζε τέτοια φαινόμενα, σήμερα όμως δείχνει ότι τίποτα από όλα όσα έλεγε μπορεί να κάνει πράξη.

Τρανό παράδειγμα είναι η υπόθεση του νυν υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος, αφού διόρισε την γυναίκα του και τέσσερα ανίψια του, αποφάσισε να διορίσει τις πρώτες μέρες του κιόλας στο υπουργείο Ναυτιλίας, με απόσπαση την αγαπημένη του ανίψια, κόρη του αδερφού του Ανδρέα.

Σύμφωνα με Κυριακάτικη εφημερίδα η ανιψιά του υπουργού αποσπάστηκε στο γραφείο του σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.

Η Ελένη Κουρουμπλή είναι κόρη του Ανδρέα Κουρουμπλή και αγαπημένη ανιψιά του υπουργού και θεωρείται άνθρωπος εμπιστοσύνης. Αν και διοικητικά ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τα τελευταία χρόνια είναι αποσπασμένη στο βουλευτικό γραφείο του θείου της.

Εξάλλου ο κ. Κουρουμπλής δεν εμφανίστηκε πρώτη φορά στο στην πολιτική σκηνή επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά όπως είναι γνωστό ήταν για χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

Στις 5 Νοεμβρίου του 2016, δηλαδή την επόμενη του ανασχηματισμού, η Ελένη Κουρουμπλή, αποσπάστηκε στο γραφείο του νέου υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.

Πετρόλα-Λουμινίτσα Κωτσοπούλου: Στις 6 Μαρτίου 2015 η ανιψιά του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή από το σόι της συζύγου του Ελένης Κωτσοπούλου προσλαμβάνεται σε θέση ειδικού συνεργάτη στο γραφείο του γενικού γραμματέα Υγείας Σπυρίδωνα Κοκκινάκη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών. Στις 19 Νοεμβρίου δημοσιεύεται ΦΕΚ σύμφωνα με τι οποίο αυξάνονται κατά πέντε μήνες οι θέσεις των ειδικών συμβούλων και κατά πέντε οι μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, προκαλώντας επιπλέον δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 265.000 ευρώ ετησίως. Νέος υπουργός Εσωτερικών έχει αναλάβει ο κ. Κουρουμπλής. Την ίδια ημέρα η ανιψιά διορίζεται στο πολιτικό του γραφείο σε θέση μετακλητής διοικητικής υπαλλήλου ( αν και αρχικά εσφαλμένα, αναγράφεται ως ειδική συνεργάτιδα), όμως το ΦΕΚ δημοσιεύεται στις 30 Δεκεμβρίου., σαν να επρόκειτο για πρωτοχρονιάτικο δώρο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι στις 10 Μαρτίου του 2016 η ανιψιά από μετακλητή υπάλληλος μετατρέπεται σε ειδική σύμβουλος του υπουργού θείου της με άλλο μισθολογικό κλιμάκιο. Ο μισθός της από το 1.092 ευρώ εκτοξεύεται στα 1.800 ευρώ. Με ΦΕΚ που δημοσιεύεται στις 4 Νοεμβρίου 2016 την ημέρα δηλαδή του ανασχηματισμού της κυβέρνησης , λύνεται η σύμβαση εργασίας της ανιψιάς, όπως και όλων των μετακλητών των υπουργών, που είτε πήγαν σπίτι τους είτε άλλαξαν υπουργείο.

Ο κ. Κουρουμπλής μετακινήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο ν η ανιψιά ακολούθησε τον θείο της στο νέο του πόστο, καθώς δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη ΦΕΚ με τις νέες τοποθετήσεις των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων.

Παναγιώτα Φασούλα: Σε ηλικία 20 ετών η απόφοιτος λυκείου Παναγιώτα Φασούλα διορίστηκε στις 20 Ιουλίου 2015, μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Στις 28 Αυγούστου του ίδιου έτους, λύθηκε η σύμβαση της όπως συνέβη με τους μετακλητούς λόγω των επερχόμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με την επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την τοποθέτηση του κ. Κουρουμπλή στην ηγεσία του υπουργείο εσωτερικών, η 20χρόνη ακολούθησε τον θείο της στο νέο του πόστο. Στις 23 Σεπτεμβρίου διορίστηκε μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών.

Στις 22 Ιανουαρίου 20216 έληξε η υπηρεσία της, καθώς παραιτήθηκε, όταν τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο ρουσφέτι. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πηγές αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που εθεάθη στο γραφείο του θείου της.

Λευτέρης Κουρουμπλής: Ιούνιος του 2015. Την περίοδο που η Ελλάδα στέναζε από τα capital control, ο κ.Κουρουμπλής, υπουργός υγείας τότε είχε άγχος να βρει δουλειά σε ένα ακόμα ανίψι του. Και φυσικά τα κατάφερε. Ο ανιψιός του Λευτέρης, διορίστηκε επικουρικός γιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ «Ελπίς» σε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ο υπουργός είχε προκήρυξη θέση επίκουρου οδοντιάτρου στο νοσοκομείο που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαία, ενώ αντίθετα για κλινικές με μεγάλες ελλείψεις γιατρών όπως η χειρουργική, όπου υπηρετούσαν δύο μόνιμοι, ένας επίκουρος και ένας με απόσπαση, δεν προκηρύχθηκε θέση. Ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει την θέση φωτογραφικά με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του.

Δημήτρης Κουρουμπλής: Τέλος ακόμη ένα ανίψι του κ .Κουρουμπλή εργάζεται σε πολικό γραφείο, όχι όμως ε αυτό του θείου του. Υπάλληλος στα ΕΛΤΑ ο Δημήτρης είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, αποσπασμένος σε πολιτικό γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, στο Αγρίνιο.

Η σύζυγος Ελένη

Στο πλευρό του κ. Κουρουμπλή όχι μόνο στην ζωή αλλά και στην πολιτική βρίσκεται συνεχώς και η σύζυγος του Ελένη Κωτσοπούλου, αν και η κανονική της θέση είναι μόνιμη υπάλληλος στο Ινστιτούτο Βιολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος». Στις 15 Ιουνίου 2015 αποσπάστηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σπυρίδωνα Κοκκινάκη σε θέση διοικητικής υπαλλήλου ( ο κ .Κουρουμπλής ήταν υπουργός υγείας) ενώ όταν ο σύζυγος της πήγε στο υπουργείο εσωτερικών αποσπάστηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείριση Αποβλήτων του υπουργείο Εσωτερικών. Στα αξιοσημείωτα είναι και ο νέος διορισμός του Χρήστου Φωτιάδη στο γραφείο του σημερινού υπουργού Ναυτιλίας. Ο κ. Φωτιάδης ο οποίος εμφανιζόταν σε δημοσιεύματα ως σύντροφος της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου, ήταν διορισμένος στο υπουργείο Ναυτιλίας και επί του προκατόχου του κ. Κουρουμπλή, Θοδωρή Δρίστα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

18 Σχόλια

 1. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
  ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΟΙ
  ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ
  ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ.

 2. Τι ποιός τους ψηφίζει….αυτοί που διορίζει στο μαγαζι του που λέγεται Κράτος και όλοι αυτοί που τρώνε και έφαγαν απο το κράτος…και τώρα το μαγαζί τους χρωστάει της Μιχαλούς…αν θέλουν μαγαζάκι να τα παίρνουν απο αυτούς που τρώνε απο το μαγαζάκι…όχι από τον απλό λαουτζίκο και απο τους ανθρώπους που με την αξία τους κερδίζουν….το μαγαζί έκλεισε …αν θέλετε μαγαζί που λέγεται Ελλάς που την ξεφτυλίσατε παγκοσμίος πληρώστε το …όχι απο το αίμα και τον ιδρώτα το δικό μας!!! Τέλος τα κορόιδα!!!

 3. Ποιος τους ψηφησε παιδια μου, αυτους !!!! Ποιος εγω μονος μου:::: οταν ακουτε αθεο να περνετε μαυρο δρομο, αυτος δεν φοβαται ουτε Θεο ουτε δαιμονα, ο Δαιμονας αναγνωριζει το Θεο, αλλα επειδη εχει καβαληση το καλαμι, νομιζει οτι παρασερνοντας τους ανθρωπους στην κατασταση του εε!!! θα δικαιωθη, αλλλα μπιτ τιποτα, θα δωση λογο…..
  Ε,,,, ο δαιμονας μαθαινη κολπα απο τον Αθεο , οπως στην περιπτωση αυτου του δυστυχου πολιτικου, μαυρο στο κατεστημενο,οσοι περασαν και τους ξαναβαλετε,στο κλουβι με τις τρελες, ειστε χειροτεροι απο τους σημερινους!!!!! προσεξτε τελος η Ελλας, τα μεμετια αυτοι τα στερεωσαν στην ελλαδα ουτε 5% δεν πρεπει να παρουν…………………..
  αγγελος 76ετων

  1. Τότε να ψηφίσουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Άγγελε 76ετών που δηλώνουν Χριστιανοί…
   Το θέμα είναι οι πράξεις Άγγελε και οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο και το αυτό. Μη ξεχνάμε ποια κόμματα μάζεψαν όλους τους λαθρομετανάστες στη χώρα και δεν τους αγγίζουν κι ας γνωρίζουν ότι το 90% βγάζει χρήματα μόνο από παρανομίες.

 4. Ποιος τους ψηφησε παιδια μου, αυτους !!!! Ποιος εγω μονος μου:::: οταν ακουτε αθεο να περνετε μαυρο δρομο, αυτος δεν φοβαται ουτε Θεο ουτε δαιμονα, ο Δαιμονας αναγνωριζει το Θεο, αλλα επειδη εχει καβαληση το καλαμι, νομιζει οτι παρασερνοντας τους ανθρωπους στην κατασταση του εε!!! θα δικαιωθη, αλλλα μπιτ τιποτα, θα δωση λογο…..
  Ε,,,, ο δαιμονας μαθαινη κολπα απο τον Αθεο , οπως στην περιπτωση αυτου του δυστυχου πολιτικου, μαυρο στο κατεστημενο,οσοι περασαν και τους ξαναβαλετε,στο κλουβι με τις τρελες, ειστε χειροτεροι απο τους σημερινους!!!!! προσεξτε τελος η Ελλας, τα μεμετια αυτοι τα στερεωσαν στην ελλαδα ουτε 5% δεν πρεπει να παρουν…………………..
  αγγελος 76ετων

 5. τετοιο λαμογιο που αποδειχτηκε οτι ειναι για να ανακατευτει με την πολιτικη και να φτασει υπουργος, πρεπει να επανεξεταστει αν βλεπει και πως πηρε την βεβαιωση τυφλου τοτε… Αμφιβαλω πολυ σοβαρα..

 6. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΤΥΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ.

 7. Έτσι ξεζούμισε μας στους φόρους για να βρίσκεις τα λεφτά να διορίζεις αναξιοκρατικά άχρηστους συγγενείς. Δε χόρτασες ρε ξεφτιλισμένε τόσα χρόνια να κάνεις αυτές τις βρωμιές? Ακόμα και τώρα ρε ξεφτίλα που ο κόσμος πεινάει και πεθαίνει από το κρύο εσυ κάνεις πάρτυ και σπαταλάς το αίμα μας για να διορίζεις. Γκαβούλιακα αει στα τσακίδια αποβράσματα.

 8. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8ΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩ8ΥΠΟΥΡΓΟΥ ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟ -ΜΕΙΟΝ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ8ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ 8ΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ 8ΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ! ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ 8ΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ 8ΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ! ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ 8ΕΛΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ 8ΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ! ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ! ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕ8ΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕ8ΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ !

 9. Μαιμου τυφλος ειναι Τοσες απατες εκανε το ΠΑΣΟΚ, γιατι να μην βαλει κι εναν δηθεν τυφλο -ανοιχτοματη?
  Αφου ο ιδιος εβλεπε το εγγραφο στην Βουλη που του εδειχνε ο Χατζηγακηςhttp://www.tribune.gr/politics/news/article/167014/chamos-sta-social-media-me-ti-fotografia-tou-kouroumpli-na-vlepi-pia-i-alithia.html

 10. Κουρουπλής ;;;
  Ρωτήστε τη Ενωση Τυφλών τι σημαίνει Κουρουπλής.
  Βρείτε τον Μαρκέτο και τον Σεκαδάκη.
  Ψάξτε το παρελθόν της Ενώσης και τη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ.

 11. ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΥΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙΤΟΥ

 12. Φανταστείτε τι Θα έκανε αν δεν έσκαγε η οβιδα στη μάπα του..κάτι ξέρει το σύμπαν καμία φορά…

Leave a Response