ΩΡΑ 08:15! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ! ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΑΔΑ “ΤΑΛΙΜΠΑΝ”

    Κοινοποίηση:
    tsipras-vouli56-thumb-large

    Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου προσπαθούν να βγάλουν τον πρωθυπουργό από το κάδρο της κρίσης στην κυβέρνηση και της απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ακόμη και μέσα στο ίδιο το Μαξίμου εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κόμμα, ότι είναι διαλυμένο. Ακόμη εκτιμούν ότι τα κορυφαία στελέχη είτε κρύβονται είτε είναι απαξιωμένα στην κοινωνία.

    Τον πιστεύουν, λένε ότι είναι ακόμη το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι και το προφίλ του πρωθυπουργού έχει τρωθεί.

    «Εχει ραγίσει το γυαλί με την κοινωνία», λένε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φοβούνται ότι το παιχνίδι δεν θα γυρίσει και κάνουν διαχείριση της ήττας.

    Όμως, το «σώστε τον Αλέξη» θα είναι από εδώ και στο εξής το πλάνο πάνω στο οποίο θα χτίσουν όλη την προεκλογική εκστρατεία. Το είδαμε στην πρώτη μεγάλη ομιλία του στην Καλαμάτα, ήταν «χτυπητά» τα επικοινωνιακά τρικ που χρησιμοποιήθηκαν.

    Ο Τσίπρας έβγαλε το σακάκι γιατί ζεσταινόταν από τη θέρμη του κόσμου.

    Ο Τσίπρας μιλούσε σαν τον…Νίκο Ξανθόπουλο, ένα παιδί του λαού σε σύγκριση με τον «ελίτ» Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο Τσίπρας αγκάλιασε ένα κοριτσάκι που του πρόσφερε λουλούδια στο τέλος της ομιλίας αντιγράφοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου.

    Ο ίδιος ήταν αυτός που βγήκε πολλές φορές εκτός της ομιλίας του για να ρίξει «ατάκες» που προκαλούν το χειροκρότημα και δίνουν τροφή στα troll των υπογείων να αναδείξουν το ηγετικό, φιλολαϊκό προφίλ του πρωθυπουργού.

    Είναι επίσης εμφανής η προσπάθεια να μην εμπλακεί το όνομα του Τσίπρα σε καμιά υπόθεση που έχει σκιές. Γι’ αυτό και «αδειάζουν» το Νίκο Παππά για την υπόθεση Πετσίτη.

    Παρά το γεγονός ότι και ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε καλά τις δραστηριότητες του «Μανόλο», ρίχνουν όλη την ευθύνη στο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής καθότι γνωρίζουν ότι αν «θυσιάσουν» αυτόν θα βγει από το κάδρο ο Τσίπρας.

    Ακόμη και στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι εν γνώσει του πρωθυπουργού ο Παππάς νταραβεριζόταν το κανάλι του Καλογρίτσα, έγινε εμφανής προσπάθεια να μην εμπλακεί καθόλου ο Τσίπρας.

    Γι’ αυτό και δεν απαντούν στις καταγγελίες, αφήνοντας το χρόνο να κλείσει τις πληγές.

    Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω του όλη την προεκλογική εκστρατεία δημιουργώντας σκηνικό πόλωσης και αντιπαράθεσης με τους πάντες.

    Στο επικοινωνιακό παιχνίδι που σχεδιάστηκε μπαίνει και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα η οποία έκανε την εμφάνισή της στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

    Όπως όλα δείχνουν, στελέχη και υπουργοί θα είναι οι αναλώσιμοι προκειμένου να προστατευτεί ο Τσίπρας.

    Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν τελικά οι εκλογές γίνουν Οκτώβριο, ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε έναν εκλογικό ανασχηματισμό μετά τις ευρωεκλογές, βγάζοντας τα «βαρίδια» και δημιουργώντας μια ομάδα – Ταλιμπάν που θα αναλάβουν να τρέξουν το κόμμα για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

    Σε κάθε περίπτωση στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ανέπαφο το πολιτικό κεφάλαιο του Τσίπρα ώστε ακόμη και σε ενδεχόμενη ήττα στις εκλογές, αυτός να είναι που θα συνεχίσει να ηγεμονεύει στην Κεντροαριστερά, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει δεξιά παρένθεση που θα εκμεταλλευτεί για να επιστρέψει στο Μαξίμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. “ΜΑΖΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” μαζί σου φίλε, τους θέλω όμως ΟΛΟΥΣ μέσα. Δεν τους αξίζει καμία λύπηση, κανενός. Πρέπει να εισπάξουν όσα έσπειραν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      1. Οταν λεμε ολους ολους μεσα και ορισμενους κατευθειαν για εκτελεση χωρις δικη καν………………………………….. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της εκχωρισης της Μακεδονιας στους γυφτους ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ….ΚΑΠΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ……….ΟΤΑΝ ξαναγινουμε Ελλαδα……….

    2. Και υπρχουν ηλιθιοι προβατα γιδια ψηφοφοροι που τον πιστευουν ακομα και αυτον και τον μιστερ Μπιν τον Κουλη. Τοσο γιδια ηλιθιους ψηφοφορους εχουμε. Χ.Α να ξεβρωμισει η Ελλαδα.

    3. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧ…ΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

    4. ΗΛΊΘΙΟΙ και όρθιες σκατοσακούλες χειροκροτούν…Ποδοσφαιροκέφαλοι και μαζάνθρωποι σαν αποχαυνομένες γαλοπούλες…Γλεζέδες χωρίς χρήματα,καταχρεωμένοι και ανεύθυνοι..Μπουζουκάκι και τσίπρα καθαρίζοντας τα βρωμοδοντα τους από το κολλημένο μαρούλι…

    5. Το ωραίο είναι οτι οι του Συριζα αναρωτιώνται γιατί έχει ραγίσει το γυαλί με την κοινωνία, κάνουν δηλαδή τους ανήξερους για το χάλι που ζούμε, και προσπαθούν να …ξαναζωντανέψουν τα ζόμπι, να έλθουν ξανά στα πράγματα για να καταδυναστεύουν αιωνίως τον Ελληνικό λαό!!!

    6. Ο/Η Ποτε αρχιζει η παρασταση να ρθουμε να παρουμε εισητηριο.... λέει:

      Ρε μεγαλε τι θα γινει….εχει γαμηθει στις προκυρηξεις μεσω ΑΣΕΠ….οτι κινειται εσυ το διοριζεις?…Στα αρχιδια σου μεγαλε μην μασας……Εσυ πληρωνεις? Εσυ καβαντζωνεις…..Ετσι πρωθυπουργος βγαινει και ο VasVas o Παρασκευας…..χαχαχχα
      Εισητηρια για την εκλογικη παρωδια κωμωδια εχει να βγαλουμε?
      Αμε!!!Ηλεκτρονικος….

    7. ΜΑΖΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    8. Ωχ το Tsipropokemon….Tsipropokemοοοon…..δουλευει το Taxiμετρο?…..Αμε!!! Ηλεκτρονικοοοος….
      Οι Αμερικανοι σημερα τι σου ειπαν να πεις? Χαχαχαχα

    9. efhome na akouso oti psofise na figi i bromatou oikogeniakos na stamatisi i ebraiki bromamia

    10. Τί σημαίνει ‘νταραβεριζόταν’ και ‘troll’;

      1. Νταραβεριζόταν είναι εκ του “νταραβερίζομαι” εκ του “νταραβέρι”. Εκλαϊκευμένη εκδοχή του “δούναι και λαβείν”

        Trolle, είναι μια νέα διεθνής ορολογία που δεν έχει ελληνοποιηθεί ακόμη. Οπότε παραμένουμε στο troll.

        Αυτά.

      2. Νταραβεριζόταν είναι εκ του “νταραβερίζομαι” εκ του “νταραβέρι”. Εκλαϊκευμένη εκδοχή του “δούναι και λαβείν”

        Troll, είναι μια νέα διεθνής ορολογία που δεν έχει ελληνοποιηθεί ακόμη. Οπότε παραμένουμε στο troll.

        Αυτά.

      3. Δεν ξέρεις τι είναι το troll;; Αυτό που σε έβαλαν οι συριζαίοι να κάνεις με το σχόλιο που έγραψες. Όσο για το νταραβέρι είναι μία λέξη που χρησιμοποιείται συνέχεια απ’όλους μας, ως αντιδάνειο από τα τούρκικα. Αλλά μπαίνετε να τρολάρετε για τα 0,60€ όσο προλαβαίνετε, καθότι μόλις φύγουν τα αριστεροξέκ@λα από την εξουσία θα σας τσακίσουμε τα κόκκαλα.

    Comments are closed.