ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    astynomiki-epiheirisi-gia-narkwtika-stin-periohi-ths-rotonda-sti-thessaloniki-23-11-2016

    Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στο γκέτο της Πατησίων, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, όσοι τέλος πάντων εξακολουθούν να μένουν εκεί.

    Σύμφωνα με την καταγγελία στην πλατεία Κολιάτσου, στην γωνία της Πατησίων με την οδό Σίφνου στις 27/12 και στις 12.00 το μεσημέρι και έξω από γωνιακό ψαράδικο με την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, δύο Αφρικανοί συνεπλάκησαν με ομοεθνεις τους και έπεσαν αιμόφυρτοι από τα μαχαίρια που έφεραν.

    Στο «γκέτο των Πατησίων», όπως το αναφέρουν, υποστηρίζουν οτι αφορμή στάθηκε η διαφωνία τους για τον έλεγχο σε εγκληματικές δράσεις  που έχουν αναπτύξει «στη μοιρασιά για ναρκωτικά και γυναίκες».

    Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στον Ευαγγελισμό.

    Και εδώ πως έμοιαζε η Αθήνα κάποια χρόνια πριν τον πολυπολιτισμικό εμπλουτισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Στα στενά της πλατείας πρώην Αμερικής μετέπειτα Αλβανίας και τώρα Αφρικής, τα μικρομάγαζα είναι νοικιασμένα από συμμορίες αραπάδων, αφγανών, πακιστανών κλπ που πουλάνε πρέζα, όπλα κι ότι άλλο θελήσει ο οποιοσδήποτε εγκληματίας. Το ίδιο στην Κολιάτσου μέχρι και τα πάρκα στο τέλος της Πατησίων που οι αραπάδες πουλάνε πράγμα σε σχηματισμό τριών ατόμων μέσω κινητών. Τώρα πως η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα;; Τι να πω;; Ρωτήστε τον Μιχαλάκη τον μπίχτη

    2. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα.
      Ειδαν τους φουσκωμενους τραπεζικους λογαριασμους των εν Αθηναις κατοικουντων Ελληνων κ επαθαν πλακα.Συγκρινανε τα στατιστικα “των μη δυναμενων χρηστων”με τη ζητηση κ νγηκε ενας τεραστιος καταναλωτικος αριθμος που τριβανε τα ματια τους.
      Χωρισαν την Αθηνα σε περιοχες,βρηκαν μελαχροινα ακηλιδωτα(χωρις φακελο)βαπορακια κ κανανε τη παραγγελια,τοσους τονους κοκα,τοσους τονους χασισι,χαπια κ σιροπια.
      Τα κερδη συλλεγονται απο τους καπελατους,μοιραζονται δικαια αλλα ο πρωτος στα ψηλα παιρνει τη μεριδα του Λεοντος την οποια βεβαιως τη μοιραζεται εν κρυπτω με τον εκαστοτε παρασκηνιακο τοποτηρητη περιουσιο επιθεωρητη πασης Ελλαδος.

    3. Επειδη καποιος ζει στο εξωτερικο δεν πρεπει να εχει δικαιωμα ψηφου η να λεει την γνωμη του;;;;;;Τι ειναι αυτα που γραφεις;;;;;; Και ποιος εχει δικαιωμα;;;;;;; Οι λαθροεποικοι Πακιστανοι, Αφγανοι και δεν συμαζευεται;;;;; Ολοι οι παρανομοι λαθροεποικοι που Ελληνοποιησαν οι κατσαπλιαδες της Τσιπροπαρεας;;;;;;;; Δεν ειμαστε στα καλα μας μου φαινεται!!!!!!!

      1. Για το ΣΥΡΙΖΑ Αυτό που Λες Ισχύει, Είναι το Δόγμα που Υποστηρίζει: “Οι λαθροεποικοι Πακιστανοι, Αφγανοι και δεν συμαζευεται;;;;; Ολοι οι παρανομοι λαθροεποικοι που Ελληνοποιησαν οι κατσαπλιαδες της Τσιπροπαρεας”.

        Τώρα Όμως που θα Ψηφίζουμε και Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ θα Επιστρέψει στα Κανονικά Ποσοστά του 3 με 4 %.

        Και Όπως Έγραψα Παρακάτω σε Ένα Σχόλιο, για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, οι Οποίοι Είναι ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Έχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, να Μπορούν να Ψηφίσουν από το Χώρο Διαμονής τους, λόγω και της Απόστασης, για Όσους Όμως Είμαστε στην Ευρώπη, ΔΕΝ Υπάρχει Πρόβλημα, Ερχόμαστε Ελλάδα ( Εκτός Βέβαια εάν Υπάρχει Κάποια Ανειλημμένη Υποχρεώση και ΔΕΝ θα Μπορούμε την Ημέρα των Εκλογών ), Ψηφίζουμε και Επιστρέφουμε στον Τόπο Εργασίας μας.

        Άγγελος από Μιλάνο

    4. Δωστε τους ολους μαχαιρια και αφηστε τους να τα βρουν μεταξυ τους..μηπως και λασκαρη λιγο η κατασταση…

    5. Απορώ πως βρίσκουν αμέσως ασθενοφόρα…. Προσωπικά μου έτυχε δυο φορές να χρειαστώ ασθενοφόρο για άτομο με εγκεφαλικό σε εξέλιξη και μου είπαν οι γιατροί ότι Δεν υπάρχουν διαθεσιμα και θα πρέπει να μεταφέρω ο ίδιος την ασθενή …. Και δεν είμαι η μόνη περίπτωση μακακα που πληρώνει μια ζωή το κωλοσύστημα υγείας και την κρίσιμη στιγμή ζωής η θανάτου να μην υπάρχει ασθενοφόρο…..

      1. Το Ξέρω Φίλε, Έτσι Είναι. Ασφαλώς και ΔΕΝ Είσαι ο Μόνος ΈΛΛΗΝΑΣ που Πληρώνει μια Ζωή το ΆΘΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και την Κρίσιμη Στιγμή Ζωής η Θανάτου να μην Υπάρχει Ασθενοφόρο

        Για τους Λαθρο-Μετανάστες Όμως Υπάρχει Διαφορετική Αντιμετώπιση από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

        ΔΕΝ Υπάρχει Ένα Κράτος στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΈΝΩΣΗ, που να Δείχνει Τόση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ στους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που Έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για να Ακριβολογούμε ) από Ότι στον ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ.

        Αυτό που Κάνει η ΕΛΛΑΔΑ Είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

    6. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ !
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΑΡΑΣ!
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΗΣ!
      ΜΟΝΟ 2℅ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

      ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ! ΞΥΠΝΑΤΕ!

    7. Απ τους ανθελληνες του συριζα στους μασωνους φιλελεδες εχετε διαλεξει το πεπρωμενο σας.Ολοι την ιδια πολιτικη εξυπηρετουν με διαφορετικο προσωπειο.Πατε απο τον ενα στον αλλο σαν πορνες. Αν ειχατε λιγη αξιοπρεπεια και μυαλο θα ξερατε οτι αυτη η κατασταση και ο δρομος της καταστροφης στον οποιο εχει μπει η Ελλαδα , δεν μπορει να αλλαξει με αυτο το δημοκρατικο καθεστως. Χρειαζεται μια δικτατορια τυπου Χουντας αλλα πολυ πιο σκληρη. Το θεμα ομως ειναι οτι και να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, γιατι να θελουν να σωσουν ενα τετοιο λαο σκατοψυχο και δειλο οπως καταντησε,ενα λαο που διαπομπευει τους εναρετους και επιβραβευει τους απατεωνες.

    8. ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΥΤΕ?

    9. Όλα αυτά τα επεισόδια είναι οιωνός μαφιόζικων συμμοριών. Η κάθε φάρα, οριοθετεί την περιοχή της, για να έχει τον έλεγχο των ναρκωτικών, της πορνείας, των λαθραίων και του παραεμπορίου. Είναι η γκετοποίηση της Αθήνας. Το ίδιο μαθηματικά θα συμβεί σε όλες τις πόλεις που θα φορτωθούν με παράνομους αλλοδαπούς. Το σχέδιο μόλις έχει αρχίσει να λειτουργεί – και λειτουργεί καλά. Αντί λοιπόν για άμεσο περιορισμό σε κλειστά κέντρα και εν συνεχεία μαζικές απελάσεις, η κυβέρνηση αδρανεί. Και κάποιες φωνές ψευτοπροοδευτικών και θολοκουλτουριάρηδων, μιλούν για προνόμια αλλοδαπών, ελευθερία και παροχές. Επιμένως, όσοι τους ψήφισαν και τους υποστηρίζουν, είναι το ίδιο επικίνδυνοι, όσο και συνυπεύθυνοι.

    10. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

      1. Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα με Όλους Αυτούς, ΔΕΝ το Συναντάς Πουθενά στην Ευρώπη !!!

        Για Αυτό Ακριβώς το Λόγο, η ΕΥΡΩΠΗ ΈΚΛΕΙΣΕ τα Σύνορα στη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Για Ποιο Λόγο να τους Θέλουν; Αυτοί οι Μόνες “Δουλειές” που Ξέρουν να Κάνουν, Είναι Λαθρεμπόριο Τσιγάρων, Εμπόριο Ναρκωτικών και Πορνεία. Επομένως ΔΕΝ Είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

        Αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΧΩΡΑ. Κανονικά θα Πρέπει ο Κόσμος να Αντιδράσει, να Πάρει την Κατάσταση στα Χέρια του, να Σαπίσει στο Ξύλο Μερικούς από Αυτούς και να τους Πάει να τους Αφήσει Έξω από τα Γραφεία της Κουμουνδούρου, τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Προφανώς troll είσαι για να δίνεις οδηγίες τι να γίνει απ’το εξωτερικό. Θες και να ψηφίσεις κιόλας; Δεν έχετε δικαίωμα αγαπητέ να ψηφίσετε αφού ζείτε σε άλλη χώρα. Πουλάτε πατριοφροσύνη απ’τα ξένα, εδώ να έρθετε να μείνετε και μετά να μιλάτε αλλιώς δεν έχετε δικαίωμα παρά για μια απλή γνώμη τσουτσέκια.

          1. Αυτή είναι απλώς η δική σου γνώμη. (έμαθες και την λέξη troll. Αυτό σημαίνει εξέλιξη )
            Ίσα ίσα οι έλληνες του εξωτερικού επιβάλλεται να ψηφίζουν μιας και αναγκαστήκανε να μεταναστεύσουν απο το μπουρδέλο ελλάδα. Εκτός και αν προτιμάς την ψήφο των λάθρο που η δική σου κυβέρνηση τους κουβαλάει εδώ ασταμάτητα.

          2. Εσύ απο χθές προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα . Σχολιάζεις οτιδήποτε γράφει ο Άγγελος. Άστο. Δεν σε παίρνει… (Πριν 1 εβδομάδα πόσταρες με τα ψευδώνυμα άλλων ). Κατά 90% ξέρω ποιός είσαι.

          3. ΔΕΝ θα Πέσω στο Επίπεδό σου, να Βρίζω, που ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ Έχεις, Όπως ΔΕΝ Έχουν και στο ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου Βλέπεις και τις Απαντήσεις των Παιδιών, εάν Συμφωνούν με Εμένα ή Εσένα.

            Οι Ψήφοι των ΡΟΜΑ και ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Βολεύουν το ΣΥΡΙΖΑ, για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που Έκανε στην Ελλάδα, 2 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ( ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ), Διότι από ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ Υπάρχει Περίπτωση να Κερδίσει Καμία Εκλογική Αναμέτρηση.

            Για Αυτό το Λόγο Είναι Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ψήφους των Αποδήμων και Έκανε τα Πάντα για να ΜΗΝ Μπορούμε να Ψηφίσουμε ( ΔΕΝ Πέρασε Όμως και θα Ψηφίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με το ΝΟΜΟ ), Διότι Γνωρίζει ΠΩΣ από τη Δεξαμενή των Αποδήμων, ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Έχει να Περιμένει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

            Εγώ με Όσα Παιδιά ΈΛΛΗΝΕΣ Μιλώ, Φίλους και Συναδέλφους, που Ζουν και Εργάζονται σε Άλλες Χώρες, ΔΕΝ Υπάρχει ΟΥΤΕ ΈΝΑΣ που να ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικά σου το Λέω, που Εγώ Μιλώ ΜΟΝΟ με 30-40 Άτομα, Βάλε Πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ, Ζουν και Εργάζονται στο Εξωτερικό, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑ και ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

            Και Υπάρχουν Επίσης Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ οι Οποίοι Αναγκάσθηκαν να Φύγουν από την Ελλάδα, και από το 2015 με τη Διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τα Capital Controls ( που Καμία Άλλη Μνημονιακή Κυβέρνηση ΔΕΝ Επέβαλλε, και την Ημέρα που Ανακοινώθηκαν, Είπε ο Βαρουφάκης στη Γυναίκα του: “Αγάπη μου, Σήμερα Έκλεισα τις Τράπεζες…” ), με την ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ της ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( Κόβεται Μία Θέση των 1.000 Ευρώ και Δημιουργούνται Δύο Θέσεις των 500 Ευρώ ), με την ΥΠΕΡ-ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για να Κάνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τους ΡΟΜΑ ( το Λέω ΚΟΣΜΙΑ, αν και Κανονικά ΓΥΦΤΟΥΣ Πρέπει να τους Λέμε, Αλλά Τέλος Πάντων ) και ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

            Για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, οι Οποίοι Είναι ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Έχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, να Μπορούν να Ψηφίσουν από το Χώρο Διαμονής τους, λόγω και της Απόστασης, για Όσους Όμως Είμαστε στην Ευρώπη, ΔΕΝ Υπάρχει Πρόβλημα, Ερχόμαστε Ελλάδα, Ψηφίζουμε και Επιστρέφουμε.

            Κοίταξε τι σου Γράφει η Ηρώ και Έχει Απόλυτο Δίκιο: “Ίσα ίσα οι έλληνες του εξωτερικού επιβάλλεται να ψηφίζουν μιας και αναγκαστήκανε να μεταναστεύσουν απο το μπουρδέλο ελλάδα”.

            Κοίταξε Επίσης τι σου Γράφει ο Τάκης…

            ΠΡΕΠΕΙ να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Ένα Κόμμα το Οποίο Επιχειρεί να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ( Εάν Αισθάνεσαι Φυσικά την Ελλάδα Πατρίδα σου ) Ώστε να ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, Αδιαφορώντας για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

            Για Αυτό και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ σας Έδιωξε από την Εξουσία ( θα Μπορούσα να το Πω και Διαφορετικά ) και Ακόμη ΔΕΝ Έχετε Καταλάβει την Αιτία Ώστε να Κάνετε την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ σας.

            Άλλαξε Πλευρό και Πάρτο Αλλιώς, Κατάλαβε επί τέλους το Κακό που Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛΛΑΔΑ.

            Άγγελος από Μιλάνο

        2. Διαμονή σε Βέλγιο, Ισπανία, Σουηδία, Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία και θα βάλεις τα πόδια στην πλάτη- με εγγύηση. Έχει κάτι γειτονιές χειρότερες από τα γκέτο που βλέπεις στις ταινίες…Σε κάποιες ούτε η αστυνομία δεν πάει χωρίς ειδικές δυνάμεις (πως πάει η ΕΛΑΣ στους γυφτότοπους; σε τέτοια φάση και χειρότερα). Είναι για να κλαις…Σαφώς αυτοί πληρώνουν την Κοινοπολιτεία και την αποικιοκρατία, αλλά εμείς τι φταίμε σαν Ελλάδα;

          1. Αυτό που Λες Ίσχυε ΠΡΙΝ Κάποια Χρόνια στην Ευρώπη.

            Μετά Όμως τις Αλλεπάλληλες Τρομοκρατικές Επιθέσεις σε Διάφορες Ευρωπαικές Πρωτεύουσες, τα Καθημερινά Περιστατικά Βίας στα Οποία Εμπλέκονται Όλοι Αυτοί, η Ευρώπη το 2015, Άλλαξε Πολιτική και ΈΚΛΕΙΣΕ τα ΣΥΝΟΡΑ στους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ( και Όλοι Είμαστε Πολύ Ευχαριστημένοι για Αυτό ) και Ξεκίνησαν τις Απελάσεις Όλων των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από τις Χώρες, που Είναι και οι Περισσότεροι. Σε Διάφορους Ελέγχους που Γίνονται, Όταν Συλλαμβάνουν Κάποιον Λαθρο-Μετανάστη, που Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Δίνουν τα Πραγματικά τους Στοιχεία, ΔΕΝ τον Αφήνουν να Κυκλοφορεί Ελεύθερος, Όπως Συμβαίνει στην Ελλάδα, τον Οδηγούν στο Αυτόφωρο, στη Φυλακή και Δρομολογείται η ΑΠΕΛΑΣΗ.

            Και η Ειρωνία Είναι Ότι Ενώ το 2015 η ΕΥΡΩΠΗ ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ για τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, Ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία και ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Εισήλθε στην Ελλάδα Όλο το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, με την Ταμπέλα του Πρόσφυγα που Διαλαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

            Άφησε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κατά μέρος…

            Άγγελος από Μιλάνο

    11. Τα χριστουγενα σας πειραζουν; εξαλου ειναι εβραιογενης γιορτη .Το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας ειναι πολιορκημενος και αντι να πιασει τα τυφεκεια πιανει τα κομποσκονια και τρωει τα αποφαγια των εκλεγμενων απο τους περουσιους .Σαν αρνακια κοιταζετε που τα σφαζει ο βοσκος

      1. ΚΑΛΛΙΜΑΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ !

    12. Τρεις Παπαδόπουλους και τρεις Μεταξάδες μαζί χρειαζόμαστε για να καθαρίσει η σημερινή μούργα.

    13. έχουμε δημοκρατία, δικαιώματα και ελευθερία του λόγου, είναι σημαντικό οι ανώμαλοι και οι κομμουνιστές να νιώθουν άνετα και να μπορούν να βρουν εύκολα κρέας και πρεζα, λευκή πρεζα και μαύρο κρέας.

    14. Βαρουφάκης:
      “Tο ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης («κλειστό κέντρο»). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά”

      1. Δεν ξερεις που είναι χωμένος ο γιωργακης σου καλε;

    15. Η κατάντια της χώρας σε όλο της το μεγαλείο.

    Comments are closed.