ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ -ΒΙΝΤΕΟ! « ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΕΙΧΟΣ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Με την ανέγερση τείχους σε καταυλισμό Τσιγγάνων, δεσμεύθηκε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής εξαιτίας των προβλημάτων που αν αντιμετωπίζει η περιοχή με τη συνεχή καύση ελαστικών, αλλά και άλλων προβλημάτων που προκαλούν.

    Ο δήμαρχος, με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε για την καύση ελαστικών σε περιοχή που μένουν Τσιγγάνοι, απάντησε ως εξής:

    «Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, σας λέω και το προχωράω και λίγο παραπάνω, που ξέρω ότι είναι έξω από τα όρια, έξω από τη νομιμότητα, αλλά εγώ θα το κάνω, και θα ακουστεί τώρα πρώτη φορά από το δικό σας ραδιόφωνο, εγώ θα υψώσω τείχος εκεί, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανένας στην περιοχή αυτή»

    Και συμπλήρωσε ότι «η περιοχή βασανίζεται και στο κομμάτι των κλοπών. Δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Θα με βρουν απέναντί τους».

    Στον δήμαρχο απάντησε αρχικά ο βουλευτής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, γνωστός από το νόμο μέσω του οποίου έχουν αποφυλακιστεί εκατοντάδες κακοποιοί, ο οποίος αφού σημείωσε ότι «το ύψωμα των τειχών δεν θα περιορίσει την παραβατικότητα, αλλά θα οξύνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα», συμπλήρωσε:

    «Δεν πρόκειται για μια απλώς ακροδεξιά ρητορική ή μια ρατσιστική δήλωση χωρίς αντίκρισμα. Πρόκειται για ένα “όραμα” που συγκρούεται με τον πυρήνα του Συντάγματος και των θεμελιωδών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή.

    Αντιβαίνει σε κάθε έννοια πολιτισμού και επιστρέφει σε μεθόδους και αυταρχικές πρακτικές που ποτέ δεν συνέβαλαν στην εξάλειψη προβλημάτων. Χωρίς κάποιο οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της υπαρκτής παραβατικότητας, εξάρθρωσης κυκλωμάτων που δρουν παράνομα ή επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων στην περιοχή η ασφάλεια δεν μπορεί να αποκατασταθεί».

    Από την πλευρά της, η ειδική γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά, Αικατερίνη Γιάντσιου, εξέφρασε τη «βαθιά ανησυχία» της για την άνοδο «της ρητορικής του μίσους εις βάρος των Ρομά», τονίζοντας ότι «οι συνεχείς αναφορές, τόσο στον επίσημο τύπο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πολιτικά πρόσωπα και ήδη εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υποκινούν το ρατσιστικό μίσος και εδραιώνουν τον διχασμό μεταξύ των πολιτών του κράτους».

    Τόνισε επίσης ότι «Κρίνεται απαραίτητο, για τη διασφάλιση των δημοκρατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το σύνολο του πολιτικού κόσμου να καταδικάσει ρατσιστικές αναφορές και σχόλια που προτρέπουν σε έκνομες ενέργειες» και επισήμανε το εξής:

    «Οι θεσμικοί εγγυητές της ασφάλειας των πολιτών και της λειτουργίας του κράτους δικαίου είναι οι αιρετοί, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Η συνειδητή καταστρατήγηση του ρόλου αυτού εκθέτει την Πολιτεία και εγκυμονεί κινδύνους».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τι λες ρε κάθαρμα Παρασκευόπουλε, οι γύφτοι έχουν δικαιώματα αν θεωρείτε δικαίωμα να κλέβεις και να σκοτωνεις ,οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα να ζήσουν με ασφάλεια. Η Ν.Τ.Π έχει βαλθεί να μας τρελλάνει.

    2. Όταν ο Χιτλερ αφόπλισε τους τσιγγάνους , κατηγορήθηκε ότι αφόπλισε τους πολίτες γενικά και αόριστα , όταν μάζεψε όσους τσιγγάνους είχαν ποινικό μητρώο και τους έκλεισε σε στρατόπεδα εργασίας , κατηγορήθηκε ως ρατσιστής .
      Από τους ίδιους “εκλεκτούς “που κατηγορούν και σήμερα όσους διαμαρτύρονται, και τους βαπτίζουν ναζί , φασιστες , ακροδεξιούς…..

    3. Ο μαυρος ο σκυλος ο Αραπης του Ζαμπετα εινια ρατσιστικο τραγουδι συμφωνα με τον αντιρατσιστικο νομο του μεγαλου… πατριωτη Σαμαρα και οποιος το τραγουδαει παει μεσα για καουργημα! Βρε που μας καταντησαν!!!!

    4. ΟΧΙ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΩΓΜΑΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΑΦΟΔΕΥΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    5. Τοιχο με ρευμα το καλυτερο.
      Φραχτη με ρευμα.

    6. Χειρότερη φάρα από τους γύφτους δεν υπάρχει.

    7. Όσοι έχουμε πρόβλημα Μ αυτά τα σκουπίδια στις περιοχές μας μόνο μπράβο λέμε στο Δήμαρχο Θερμαϊκού.Κοψτε τους και το κομμάτι το ψωμί να δείτε για πότε φεύγουν.

    8. Οι πιο άχρηστες φυλές στο σύμπαν. Γύφτοι και αράπηδες. Ζουν αποκλειστικά εις βάρος των άλλων χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στο κοινωνικό σύνολο. Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού εκτός εάν η αλήθεια πονάει κάποιους που το παίζουν φιλανθρωπούληδες. Το έχουν στο DNA τους αυτές οι φιλές να μην επιθυμούν την δουλειά αλλά την τεμπελιά, την κλεψιά και το εύκολο κέρδος και εύκολο κέρδος σημαίνει πάσης φύσεως παράνομες ενέργειες. Και δεν είναι θέμα ρατσισμού όπως προείπα γιατί αράπη δε θα δεις ποτέ σε οικοδομή σε αντίθεση με τους αλβανούς που αν και κλέφτες και αυτοί εντούτοις όταν το θέλουν είναι δουλευταράδες…

    9. ΜΠΡΑΒΟ …. τίποτα άλλο.

    10. Τον κύριο Παρασκευόπουλο και την κυρία Γιάντσιου, πόσοι χωροφύλακες τους προστατεύουν, για να μπορούν να κάνουν σχόλια και κριτική εκ του ασφαλούς;;; Έχουν μείνει ποτέ (χωρίς αστυνομική προστασία εννοείται) κοντά σε καταυλισμό τσιγγάνων ;;; Και ο αρχηγός των χειροκροτητών τσιγγάνων στις ομιλίες σύριζα Χαλιλόπουλος για ποιό λόγο είπαμε ότι τον μπουζούριασαν με βραχιολάκια ;;; Άιντε πια με την κάθε εξαίρεση που την κάνανε κανόνα για λίγα ψηφαλάκια….

    11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ! ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΝ ΔΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑΥΚ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ! ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΛΑΘΡΟ ΓΥΦΤΟΙ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΙΔΕΙΖ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΚΖΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !

      1. Καλα,μιλαμε για πολυ μουσχαρια,δεν σας εφτανε ο Σαμαρας θελετε και κουλη παναθεμα σας αρχιμουσχαροι,μουουουουου ρεεεεεε.

    12. Τολμήστε μπαλαμοι να βαλετε μαζι μας αν εχητε κοτσα. ουτε αστονομια δε θα προσταψει σας

      1. Τι λες ρε ούφο, όταν τα έχουμε βάλει σας σας έχουμε κάψει τουλάχιστον 5 τσαντηρια για πλάκα, κ χωρίς αστυνομίες, αλλά επειδή είσαι τρόλ κ υπό αυτού του ύφους το ερώτημα καλό αφέψημο…

    13. Μπράβο ΔΉΜΑΡΧΕ με κεφαλαία όλοι οί δήμοι Που έχουν βΡΟΜΑ να οργανωθούμε Και με όλες Τις αρμόδιες υπηρεσίες ΝΑ τούς τσακίσουμε γιατί είναι Η ομάδα που δέν δουλεύει δεν πληρώνει τίποτα εγκληματούν και τα παίρνουν χοντρά από ΤΟ κράτος και το παίζουν και μάγκες..Στον ΤΎΡΝΑΒΟ είναι οί μεγαλυτεροι πρεζεμποροι Και κλέφτες

    14. ΜΕ ΝΌΜΙΜΑ ΜΈΣΑ. ΚΌΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ:ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΑΛΟΎΔΙΑ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΉ ΔΕΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΈ ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΎΜΙΝΟ. ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΊΝΟΥΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΌΧΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΎΛΗΣΗ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Η ΣΚΑΤΙΕ ΣΚΑΤΑΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟ ΚΆΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΤΣΑΦΛΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ…

      1. Από πότε η κλοπή ΔΕΗ λέγεται παροχή;

    15. Ολοι αυτοι οι …κύριοι…κόπτονται για τα ανθρωπινα δικαιώματα των παραβατικών στοιχείων, ξεχνάνε ομς πως ανθρωπινα δικαιώματα εχουν και οι νυκοκυραιοι και ειναι αμαρτία να φοβουνται να κοιμηθούν το βράδυ μεσα στο σπιτι τους. Μου θυμίζει εναν ηλιθιο συριζαιο που ειχα γνωρίσει σε καποιο φιλικό σπιτι που μου ελεγε για τα δικαιώματα των παιδεραστων. Οταν του είπα πως και τα μικρά παιδάκια εχουν δικαιώματα, ποιος τα ρώτησε αυτα αν θελουν να τα βιάζουν, με κοίταζε σαν χαζός και έχασε τα λόγια του. Κατάλαβα πως αυτο δεν το είχε σκεφτεί. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι τοσο ανοητοι και τοσο πορωμένοι, που ακούν μονο αυτα που τους λενε στα καταγώγια που πανε, χωρις να μπορούν, χωρις να ειναι ικανοί να σκεφτούν τιποτα απο μονοι τους. Απλως παπαγαλίζουν οτι τους λενε. Το ιδιο συμβαίνει και εδω με κάποιους ανθρωπους. Δεν ειναι ικανοί να σκεφτούν τιποτα μονοι τους. Γι αυτο μιλάνε για ρατσισμο κλπ χαζομαρες. Δικαιώματα εχουν και οι δυο πλευρές. Απλως πολυ βολικά καποιοι ξεχνούν τα δικαιώματα της μιας πλευράς και στηριζουν μονο της άλλης.
      Γνώμη μου ειναι πως αν δεν συμμορφωθουν οι τσιγγάνοι, πρεπει να σηκωθεί το τοίχος. Πρεπει να προστατευτούν και οι κατοικοι γύρω απο τον καταυλισμό. Εχουν και αυτοι δικαιώματα.

    16. Οι γύφτοι είναι το μίασμα των λαών. Μακάρι να μην υπήρχαν, κλέφτες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών, μικροαπατεώνες σε αυτούς όλοι οι ζητιάνοι που υπάρχουν στην Αθήνα πληρώνουν ενοίκιο για τα πόστα τους. Και αυτοί συνεχίζουν να κλέβουν και να σκοτώνουν ηλικιωμένους, να βιάζουν κορίτσια και αγόρια, έχουν και τον βασιλιά τους που όλοι ταίζουν από τα κλεμμένα. Αχρείοι,

    17. Βρωμο ρατσιστη δημαρχε δεν ξερεις οτι νομος ειναι το δικιο του ρομα?

    18. ΚΩΛΌΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ………ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ

    19. τα κλασσικά συριζόπανα…

    Comments are closed.