“ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ” – ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ -ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΡΕΒΑ – ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Κοινοποίηση:
ΜΑΡΕΒΑ

Την προσφυγή της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε η ΝΔ για τα όσα γράφονται σε βάρος της για «πρόσωπα και υποθέσεις» που -όπως αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωση της- «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους».

Συγκεκριμένα η ΝΔ τονίζει:

«Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους. Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό. Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Προφανώς η κυρία Γκραμπόφσκι δυσαρεστήθηκε που αναφεραμε στο εξωφυλλο τη σχεση της με τον εφοπλιστή Λασκαρίδη. Σας περιμένουμε κυρία Μαρέβα με ανοικτές αγκάλες.

Ετσι θα καταφύγουμε κι εμείς για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Σχέση “επαγγελματική ‘η άλλη” ? Δηλαδή ? Μέσα στο άλλη…είναι και η “σεξουαλική” φαντάζομαι ε ?
    Μας λέτε δηλαδή ότι δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε “σεξουαλική σχέση”..? Ρε είσαστε με τα καλά σας ?
    Δεν κάνετε για κόσμο.. έτσι ? Σήκω φύγε ρε ζαβε πριν σας πάρουν με τις πέτρες..τρία δισέγγονα ταΐζουν τα κλεμμένα σου… τρελάθηκες..???
    Από τι ? Απ’ τις μίζες..ε ? Φτάνει ρεεεε..θα πάνε όλα στράφη.. κακομοίρηδες.. απληστία ίσον αλητεία ..!!! και οι Έλληνες την αλητεία τη κυνηγούμε με λατρεία..!! Τίποτα δεν έχεις μάθει τελικά ε ? Στουρνο έμεινες…? Τι τους πληρώνεις τους συμβούλους ρε ταλαιπωρε.. ένας να σου πει..πως είσαι έτοιμος για το “σφαγείο” δεν υπάρχει ? Πεταμένα λεφτά… καλά που έμαθες να ψήνεις το Πάσχα !!! Τυχερός…

  2. Στέφανε ότι κάνεις κάνε το σωστά και μεθοδικά, έτσι ώστε όπως και να έρθουνε τα πράγματα, η αλήθεια πάντα να λάμπει!

  3. Η Μαρέβα είναι μια Εβραία
    Το μόνο που ξέρουν οι Εβραίοι είναι από κλεψιά και πουστια
    Εβραίος και ο Μητσοτάκης
    Σας κυβερνούν Εβραίοι αλλά τέτοιο που είστε καλά σας κάνουν

  4. Το Γκραμπόφσκι (αν το έγραψα σωστά) δεν ξέρει τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση. Είναι παρθένος οργανισμός στις απάτες και στα βρόμικα κυκλώματα. Βρε ουστ. Ξέσκισέ τους Χιο.

  5. Υπάρχει τίποτα και κάτι που γνωρίζετε εκεί στο τριμπουρδελο της Πειραιώς ρε λαμόγια ? Ότι το ρδελο σας χρωσταει ρε τριμ@λ@κες απατεώνες 500.000.000 ευρώ, το γνωρίζετε ? Ότι γ@μι€στ€ ομαδικώς το γνωρίζετε ρε κλέφτες ? Μετά την
    21η Μαη θα τα μάθετε όλα μουνοπ@ν@.. φαρσί !
    Και τους Λιγναδηδες και τα πρενταντορ και τις λίστες Τσιοδρα και τις τηλεδιοιοκησεις..όλα..
    ακόμα και για το κ@λο σας τον ίδιο..!!!

  6. Η συμμορίαΝΔ δεν μπορεί να πειράξει πλέον ούτε τρίχα του Χίου γιατί, αν το κάνει, θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και το αίμα θα τρέξει ποτάμι στους δρόμους

  7. Στέφανε Χριστός Ανέστη και σου εύχομαι η αγάπη του Κυρίου να σκεπάζει εσένα και την οικογένεια σου.
    Καλού κακού όμως ΠΡΟΣΕΧΕ σε 24ωρη βάση γιατί αυτοί οι σατανάδες είναι ικανοί για ΟΛΑ!!!
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ 1014!!!
    (ΤΟΝ ΦΑΛΚΟΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΒΑΛΑΝ 1 ΤΟΝΟ ΤΝΤ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΑΤΣΙ).
    ΑΥΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

  8. Εγράφη ότι από εξωχώριο από νήσο Κάυμαν, στο όνομα στελεχών των εταιρειών Λασκαρίδη,εδόθησαν στην βιοτεχνία παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων Ζευς+Διώνη της Μαρέβας και μιάς φίλης της,€800χιλ., όταν ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανήρχετο μόλις στο €1,5 εκατ.

  9. Παρά τις προσπαθειες της να γινει ινφλουενσερ, μεσω πρωτοβουλιων για παλαμακια απο μπαλκονια και αλλες βλακειες, ειναι αντιπαθητική και λαμογιο

  10. Άντε ρε σιχάματα και οι δύο που θα τα βάλετε με τον Χίο. Κούλη, τράβα να μαζέψεις τα σκισμένα βρακιά της γυναίκας σου από τους γεροντοέρωτές της.

  11. Στέφανε είσαι μεγάλο αλάνι…σε χαίρομαι ρε μάγκα δεν χαμπαριάζεις πουθενά. Να προσέχεις μόνο παλικάρι μου και να σε έχει ο Θεός καλά που ξεσκεπάζεις τους Κορλεόνε κάθε χρώματος.

  12. Η ΓΡΙΆ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΎΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

    ΟΥΣΤΤΤ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΩΛΟΓΡΙΑ…

    Υ.γ. να υποθέσουμε ότι θα έχει για δικηγόρο τον κύριο Κορωπί… χεχεχε

  13. Πολύ παθιάρικο μας προέκυψε το πολωνογκρέμλιν. Σεξουάλα.

  14. Τα ιδια υποστηριζε και ο σαμαρας για το. βιντεο Μπαλτακου. Μη το ξεχναμε. Μόνο που ακομα δεν εχει κλειθει απο τους εισαγγελεις.

  15. φωνάζουν οι κλέφτες και οι παλιόγριες, για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες ; λολ

  16. Εδω ο κοσμακης δεν εχει να φαει κι αντι να ασχοληθει το “δημοκρατικο” μπαρντον ολιγαρχικο τοξο με την οικονομια εχει χαθει η μπαλλα με σεξοσκανδαλα, βιασμους ιδιως του περασμενου αιωνα, παιδεραστεια, ασπρη…. Ρε τι καταντια ειναι δαυτη! Μαυριστε τους μπας και δει η Πατριδα ασπρη μερα! Μητσοτακη η Ελλαδα δεν ειναι κρατος ιθαγενων να κουνας δαχτυλακι και να μοιραζεις ψιχουλα βασιζομενος στη τεχνητη ακριβεια! Ακους Σεφταλια?

  17. Ποιος τη χεζει την πολωνεζα… Και τον Βαξεβανη τον πηγε στα δικαστηρια και τα εχασε ολα η παξιμαδοκλεφτρα, για τις οφσορ εταιρειες της , που τις χρηματοδοτουσε ο Λασκαριδης….

    Εμας η Χρονοπουλου μας νοιαζει, αν ειναι φιλεναδα του Ανδρουλάκη , γι αυτο και ανελίχθηκε στο Πασοκ…

Comments are closed.